|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
20.3.2008 12:35:43   
trnuljčica
A ja, danes so bile sanje čudne, vendar boljše kot prejšnje. Sem sanjala, da sem rodila punčko ( ne fantka!). In ko sem se zbudila (naredili so mi carski), vprašam kako ji je ime. In mi sestra reče ANJA. Jaz pa kako Anjauser posted image . Z mojim se nikoli o nobeni Anji nisva menila.user posted image No upam, da ne bo tako vsako noč.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
20.3.2008 15:40:09   
frutka_
V prvi nosečnosti sem enkrat sanjala da sem sredi Giga Sporta rodila. Pa to še ni bil hudič, v sanjah sem se jokala, ker nisem imela pripravljene niti ene stvari za dojenčka in sem se full sekiralauser posted image user posted image user posted image . Očitno je v podzavesti ta skrb kako bo, ko pride novi član.

Neposredna povezava do sporočila: 2377
20.3.2008 17:43:42   
kekec in mojca
Trnuljčica, ne sme bit Anja - saj veš, če bom slučajno zdaj rodila dvojčici, bo druga Anja! user posted image

Tudi jaz sem imela že čudne sanje o nosečnosti. Ker se poroda vedno bolj in bolj bojim (bolečine, raztrganine, da bi šlo kaj narobe), se mi je zadnjič ponoči sanjalo, da sem rodila v roku 5 minut in čez pol ure sem se že tuširala. user posted image Rodila sem na hodniku  v SG porodnišnici, ker so kar tam imeli urejene porodne sobe. user posted image Seveda pravih popadkov nisem imela, rodila sem le s tiščalniki, ki sploh niso boleli. (Ja, pa kaj še?)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
20.3.2008 18:44:07   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Trnuljčica, ne sme bit Anja - saj veš, če bom slučajno zdaj rodila dvojčici, bo druga Anja! user posted image

Saj ne bo Anja. V sanjah sem se bila tako jezna na mojega, ker je punčki dal drugačno ime kot sva se zmenila, da sem razmišljala celo o preimenovanju.user posted image

A ti da bi rodila dvojčici? Ja pa kaj še. A gin naj bi drugo dete kar spregledala? user posted image
No ja v mojem primeru bi bilo super. Vedno sem sanjala, da bi imela dve punčki- dvojčici.

Za vse ki jim bo jutri dolgčas: user posted image v Evroparku ob 9 ih  v kafiču nasproti Geoxa pod tekočimi stopnicami.  Takrat so tam ponavadi le upokojenci tako, da dveh user posted image ne morete spregledati.  Vabljeni vsiuser posted image .

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
20.3.2008 18:45:14   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

A ja, danes so bile sanje čudne, vendar boljše kot prejšnje. Sem sanjala, da sem rodila punčko ( ne fantka!). In ko sem se zbudila (naredili so mi carski), vprašam kako ji je ime. In mi sestra reče ANJA. Jaz pa kako Anjauser posted image . Z mojim se nikoli o nobeni Anji nisva menila.user posted image No upam, da ne bo tako vsako noč.

Jaz sem sanjala da sem rodila in da je bil fantek in sem rekla da je Gašperuser posted image user posted image user posted image user posted image sem mojmu povedala, pa je kar z okami zavil takratuser posted image user posted image takrat sem bla še 100% da mam pupo. ampak zgleda sem v sebi vedela kaj imam pod srčkom.

Neposredna povezava do sporočila: 2380
20.3.2008 18:55:01   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Jaz sem sanjala da sem rodila in da je bil fantek in sem rekla da je Gašperuser posted image user posted image user posted image user posted image sem mojmu povedala, pa je kar z okami zavil takratuser posted image user posted image takrat sem bla še 100% da mam pupo. ampak zgleda sem v sebi vedela kaj imam pod srčkom.

Pa ne, da hočeš povedati, da je moja podzavest(user posted image ) bolj točna, kot vsi uz, ki so jih naredili? Vedno se je namreč prikazal user posted image . No ja, bil bi rahel šok prvo sekundo, saj smo se pripravili na user posted image . Bi pa vsi verjetno ponoreli od sreče ( zlasti moja mami in tast, pa tudi meni bi bilo ok).

Ampak dvomim, sem pred kakim mesecem sanjala naše dete, ki je sedelo in se igralo. Videla sem ga le od zadaj. Bil je tako lepuser posted image , pa prepričana sem bila, da je fantek.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
20.3.2008 19:23:02   
Janey
Čer
Evo nas končno doma. kak smo bli danes pridni...smo vozičkali cel dan. Kak bomo danes spančkali ko smo bli cen na svežem zraku.
Cel dan sem govorila, da ne smemo pozabit it po kruh...pa seveda smo pozabili in sem zdaj nekaj ščarala samauser posted image user posted image zdaj čakam da naraste...me zanima če bo kaj ratalo. sem kar po svojem receptu (še nikoli nisem ne delala, ne bča zraven ko je kdo delal kruhuser posted image user posted image user posted image ) naredla. če nebo za jest bomo pač na čokolinu in sadjuuser posted image user posted image al bom pa kar klobase in sir jedla brez kruha. morem neke prepečence nabavit če se nam še kdaj zgodi, če bo pa moj kruh dober, pa bomo kar pekliuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2382
20.3.2008 19:42:55   
arabela*
hoila,punce.Da se vam malo javim.A se že fejst pripravljate na praznike.Mi smo se odločili,da doma samo jajčka pobarvamo,druga pa nič.Bomo se malo "nažegnali" pri starših,malo pa pri taščici.Ko pa nas že itak fehtajo,pol pa naj bo.user posted image

Mala si je že cekarček za k žegni pripravila.Z dragim se pogovarjava,da bi jo med vikendom malo v kino mahnila,da si malo živce od fačohov spočijeva.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
20.3.2008 20:27:16   
kekec in mojca
Joj, drage moje... midva sva se zarad praznikov letos kar malo sprla... Ful mi ni za it k njegovim, on bi pa tako rad šel... Sem vprašala, zakaj moramo res vsako leto it nekam, zakaj ne moremo enkrat za praznike bit doma. Saj vem, da sem malo krivična, predvsem zato, ker letos mojih staršev ne bo za praznike doma in ne bomo šli k njim na velikonočni zajtrk. Zdaj bi pa rada ostala tudi jaz doma. Ma - če sem odkrita, mi nikam ni za hodit. Tečna sem ko sto hudičev, počutim se prav zoprno neznosno. In potem naj še hodim okol, da se bom še skregala s kom? Dvomim, da bodo razumeli moje hormone.

Noro mi je, da se v tej neudobni vožnji vozim tako daleč, medtem ko bi ona dva veliko veliko lažje prišla sem. Ampak to pač ne gre, ker... hm, zakaj že? Če sem pa odkrita, četudi bi hotela prit sem na obisk, bi jaz spet jamrala, ker mi ne bi bilo najbolj prav. Blah... če bom taka še cel mesec, je bolje, da grem že jutri rodit. user posted image

Že vem: v soboto zvečer bom začela jamrat, da me nekaj ščiplje in da imam popadke, pol bom pa mojega na kavč prikovala. Pa ponoči bom ga prakrat šla zbudit, da imam popadke na 10 min... user posted image user posted image user posted image user posted image Naj me potem pelje 70 km daleč, če si upa. Ko bo šlo za res, tega tak ne bo hotel naredit.

Itak sem htela že Frutko nafehtat, da bi me njen peljal v  SG rodit, ker ima že izkušnje z vožnjo rojevajočih nosečnic. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
20.3.2008 20:47:36   
kekec in mojca
Trnuljčica, jaz sem tudi sanjala, da bom imela fantka. Pa sem skoraj 100%, da bo res. Taki občutek imam.

Kar se tiče velikonočnega okraševanja - letos sem bila pridna in sem naredila umetne jajčke iz fimo mase. Evo, v album bom dala eno slikico, da boste vidli, kako sva s Kekcem ustvarjala. Geslo je velikanoč.

Neposredna povezava do sporočila: 2385
20.3.2008 20:58:19   
kekec in mojca
Eh, sem jo htela sem dat, pa ne gre.

Neposredna povezava do sporočila: 2386
20.3.2008 21:15:12   
kekec in mojca
A ti da bi rodila dvojčici? Ja pa kaj še. A gin naj bi drugo dete kar spregledala?

Ja kaj pa veš... poznam primer trojčkov, za katere je mamica zvedela šele na porodni mizi, ko se popadki niso in niso nehali, ona pa je že dva rodila. user posted image user posted image user posted image Baje se je tretji skrival in ga G niso odkrili.

Nič, zdaj se grem pa tuširat, pripravljat za jutri in smilit sama sebi. user posted image user posted image user posted image

Joj, si grem na živce. Kako šele moram it vam, ko samo nekaj jamram. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2387
20.3.2008 21:28:31   
Janey
k in m zamisli...vse bo na mizi, dobro se boš najedla, na koncu še nasmejala, pot bo čist fina, z muziko lepo sproščujoča, pa še posode ne bo treba pomivat. Kaj je bolšega za nosečnico.user posted image user posted image

pupike lepo pančite

Neposredna povezava do sporočila: 2388
20.3.2008 22:47:09   
arabela*
čerka pupe
Ma danes pa mene nekaj čustva dajejo.Nevem,al so to hormoni ali kaj.Kar naprej tarnam,solze se mi kar ulivajo,mojega doma za vse krivim,da nima časa za mene,da je vsa poenta samo družina,pa moja user posted image .Nevem,kaj me daje,za znoret.Upam,da bo minilouser posted image
Tiste,ki greste pančat,lahko nočuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
21.3.2008 0:21:41   
Janey
sarayauser posted image user posted image user posted image user posted image to so hormoni...jutri/pardon danesuser posted image user posted image bo en vesel dan. Mi mamo pa lušno...jakca smo ob 9ih skopali in potem je dve ure jokal..kaj pa vem kaj mu je bilo, ni ga nekaj zvijalo, pa ni htel bit v posteljici, pa še na rokah je jokal...smo dali čaj, je ven pluval, kaplice pa še kar nič bolše. Pa je ponavadi super, tudi če še ne zaspi lepo pridno leži v posteljici. Me je tak predramil, da sem še kar auf. Pa grlo me tak boli, da ne morem niti sline požet. Taka niti zaspat ne morem. Septolete, tamtum verde...nič ne pomagauser posted image user posted image smo mi neki srečkoti.
Jutri pa končno moja mami pride...jo tak pogrešam že.

lepo pančite...enga lupčka vsaki

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
21.3.2008 9:08:38   
*bubi*
Malo sem ga postarala. Sicer pa, ne vem, zakaj kompliciraš, Bubi bi bil tako vesel, če bi mu dala več, kot je pa v resnici.

Ja, saj je lahko, ampak vseeno upam, da pri treh ne bo več imel plenice user posted image user posted image user posted image  Pa dude, no tukaj pa smo blizu.... že 2 dni brez user posted image user posted image user posted image

Mojca user posted image  zdaj pa res pozabi na službo.

Sanje..... jaz sem zdaj prvič v vseh nosečnostih sanjala svojega bejbija. In je bil fantek user posted image  user posted image  Tak da zdaj vse veste, kaj čakamo user posted image user posted image user posted image

Tudi mi se bomo letos po obiskih povabili za praznike.... ampak vseeno upam, da nama z bubijem uspe jajčke pobarvat (če jih ne pozabim kupit user posted image user posted image user posted image )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2391
21.3.2008 9:47:43   
Janey
Dobro jutro.

Kako vreme jeuser posted image jaz sem pa se tak veselila današnjih sprehodov. Pa bomo samo na hitro šli.

mi že kruli v trebuščku

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
21.3.2008 11:25:55   
barbaw
janey do torka bo bolj slabo vreme za sprehode. Ne vem, če se boš lahko kaj veselila.

Mene tudi daje vreme, utrujenost, ..., želodca raje ne omenjam, hormoni so me pa trenutno spustili. Mogoče me še do konca kaj prime.

K in M te čisto razumem, da ti ni nikamor za hodit. Jaz tudi ne bi nikamor šla. Lepo bi poležavala, če bi se le dalo. Jajčka pa bova s škratkom jutri barvala. Ustvarjanja so imeli v vrtcu dovolj, doma pa še finiš narediva. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
21.3.2008 12:39:06   
Pandica
Oj punce!

Madona ste klepetulje, komaj vas berem, kaj šele napišem kaj...user posted image  

Janey  a si dobila kapljice iz Tržiča?

Ja, vreme pa je res "gnilo". Jaz tut razmišljam, če bova sploh šli danes ven, ker piha ko sto hudičev.

Pošiljam vam zajčka, ki rad barva jajčka,
eno pišče, ki hren išče in kuharico lisico,
da vam speče orehovo potico .
Ker imate zdaj pomoč v miru in harmoniji uživajte Veliko noč.

user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
21.3.2008 14:53:41   
trnuljčica
K&M sem ti pozabila povedati, da sta z Kekcem prava ustvarjalca user posted image (umetna jajčka so super, upam samo, da jih ne bo kdo zamenjal za pravauser posted image ).

Sicer ko sem domov prišla  z kave po pregledu je šele prišlo za menoj - tisto da naj se pripravim, da bom mogoče naslednjič notri ostala. Tako me je ratalo strah... da se detetu mogoče ne godi dobro.user posted image Pa to, da sem danes sama  doma mi ni v pomoč. user posted image Mah, upam da je gin pretiravala, saj se mi zdi bolj ziheraški tip. Držite pesti da bo vse ok.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
21.3.2008 15:11:26   
Janey
Pandica hvala sem dobila, ampak se mi zdijo enake kot te iz koroških lekarn.
zdaj gremo pa dol k tašči...sem tečna ko drek...kar naprej bi ga imeli. sej razumem, ampak jaz ga nebom kar tak dol dajala, če bi ga rada mela pri sebi. Zato ga mam. eh...te pa še gor ne more, ker nekaj dela,...a ko bomo mi prišli dol bo itak nehala. Pa sej ni lih zaspal...mama pač nima besede...eh...nima veze

Neposredna povezava do sporočila: 2396
21.3.2008 18:50:40   
frutka_
Trnuljčica, če bo tesnoba prehuda pridi do mene. Bova skupaj v barvi in E-jih utapljali jajca. Jajc imam 30, nalepk pa enih 10...Hm?! Tudi če jih dam na pol jih bo premalo...user posted image V glavnem itak sem sama. Mali gre hitro spat, moj rihta elektriko na podstrešju jaz pa bom pirhe barvala...hahahaha...kako mi je beseda "pirhi" smešna. Po štajersko so jajca, jajca.user posted image  Ali pa pisanke.
NIč, uživajte!
KM jaz sem prvič šla gor na pregled in sem kar noter ostala tako da ni bilo nobene panike. Itak pa pot že v nulo poznam in glede na trajanje prvega poroda močno dvomim, da bi rodila kje po poti do Koroške. Komaj čakam!user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
21.3.2008 19:03:32   
trnuljčica
Hvala Frutka je že boljše. user posted image Sem se zmotila s peko . In višnjevo skutina pita je vsaj malo pregnala črne misli.user posted image Pa vseeno mislim, da moja gin vnaprej razmišlja. Na koncu pa ne bo nič takega.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
21.3.2008 19:20:54   
frutka_
Res ne bi prišla???Pita bi nam prav prišla. Jaz pa imam višnjev kompot kuhan! Njami!

Neposredna povezava do sporočila: 2399
21.3.2008 19:44:27   
trnuljčica
Ne, se mi ne da. Te pa mam na sumu, da ti diši moja pita, ko me tako vestno vabiš.user posted image user posted image No, ja saj če bi jo delila ne bi bilo slabo. Sem pojedla že 3 kose. Sedaj se mi pa spi. Če se ti hodi okoli te pri meni čaka.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?