|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
20.3.2008 21:12:09   
Serendipity
Ej, tega    sem pa     glih    kar bralauser posted image user posted image user posted image

in pol svizec zavije... banano?

ne, ZAJCA!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
20.3.2008 21:12:26   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Full    dober    vic! Ampak    jaz poznam    enega    Enisa  user posted image    . Reeeees!     user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, upam, da njegova okolica ne pozna tega vica user posted image  bogi on user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
20.3.2008 21:14:10   
ledenka

Ej, tega    sem pa     glih    kar bralauser posted image user posted image user posted image

in pol svizec zavije... banano?

ne, ZAJCA!

aaaa, jaz sem pa mislila, da jajce user posted image user posted image user posted image  

ej, Spelcika, tvoj jajcek je se vedno tako... bel user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 4528
20.3.2008 21:14:20   
spelka12
ajsika ta je še boljši ja. Končno spet mal smeha pa pijače na tej temi. Ej a pokličem une moje kolege svizce pa fprašam kaj zavijajo?user posted image
erin a se ti še kolca?
A ste vidle, da v hokeju zmagujemo? Moj bo spet mal pod gasam prišel damu.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
20.3.2008 21:14:40   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Full    dober    vic! Ampak    jaz poznam    enega    Enisa  user posted image    . Reeeees!     user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, upam, da njegova okolica ne pozna tega vica user posted image  bogi on user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image Prepozno....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
20.3.2008 21:16:58   
spelka12
Ja pa sej ste ve oblubljale en štrihanje mojga dragega jajčka. Jest tuki nimam slabe vesti, je pač tako bolj nedolžno pišče user posted image  user posted image user posted image . Kot njegova mama.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
20.3.2008 21:18:15   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

ajsika ta je še boljši ja. Končno spet mal smeha pa pijače na tej temi. Ej a pokličem une moje kolege svizce pa fprašam kaj zavijajo?user posted image
A ste vidle, da v hokeju zmagujemo? Moj bo spet mal pod gasam prišel damu.

fpras fpras, da bomo mele tocno info user posted image  

a, zato mojga se ni user posted image  eh, se dobr, da nimam ?O, bi bla tecna, ko se ne prikaze domu user posted image  

ja, pa ponosno lahk recem, da je uspel zrihtat napotnico user posted image  po 1 mescu tezenja, moje slabe volje in parih (seveda mojih) sivih laseh mu je ratalo user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
20.3.2008 21:19:22   
ledenka

Ja pa sej ste ve oblubljale en štrihanje mojga dragega jajčka. Jest tuki nimam slabe vesti, je pač tako bolj nedolžno pišče user posted image  user posted image user posted image . Kot njegova mama.user posted image

aha, enih 50 strani nazaj pa... total razvrat user posted image  

Se, upam, da nisi bla ti tagrda, ki je to povedala naprej user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
20.3.2008 21:19:55   
Serendipity

user posted image      user posted image  

Te pa    gremo    barvat! http://www.donnasholidaysentiments.com/applets/coloring/easter/egg.html ali pa    tega     raje,če     smo že     pri     bunnyih http://www.free-coloring-pages.com/easter/index.html

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 20.3.2008 21:20:28 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
20.3.2008 21:22:44   
ledenka
ideje za jajce

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
20.3.2008 21:23:04   
spelka12
ajsika ne morem verjet. Kr pogumno priznaj, kaj si mu mogla oblubit da je šel? Nov avto, hišo, leptopa, mogoče zajklo?
In kdaj ima revček datum? Da ga vemo spodbujatuser posted image . Ja mojga tud takrat ko je hokej ni damu. Pol imam pa čas klepetat.
svizci pravijo, da zavijajo izključno čokolado v folijo, kake oblike pa je ta čokolada mi pa neče izdat. Bojda se najde oblika za vsako priložnost.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
20.3.2008 21:23:53   
Serendipity
Nice..
Amm...   Kaj če ta      na   tej     zadnji    sliki    dela    to kar    mislim ????? user posted image       

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
20.3.2008 21:25:09   
Erin
Nč se mi ne kolca...uživam v slastnem jagodnem desertu s smetanouser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
20.3.2008 21:25:19   
ledenka
user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
20.3.2008 21:25:37   
Serendipity
No,    želim   vam lepesanje!   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4540
20.3.2008 21:27:49   
ledenka
Spelci, v torek greva k Resu, pa sem ga prisilila, da je sel po napotnico. sej s-gram je ze 2x delal pr njem, najbrz ne bo rabu se enkrat user posted image  

Se* user posted image  delata to, kar delata user posted image  kaj pa vidis, je pa drugo fprasanje user posted image

Erin, packa user posted image  jaz bi tuuuud user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
20.3.2008 21:28:36   
ledenka
nocko, Se* user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
20.3.2008 21:30:45   
Erin
Nočko Sekiuser posted image ..pridna bodiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
20.3.2008 21:32:04   
Erin
Špeli a si še tuki???

Dej mi neki povej......

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
20.3.2008 21:33:38   
spelka12
seki pa ne no, ravno začel se je. Hvala za linka sem že pofarbala oba jajčka, pa zajčka tud.
ah če bi le lunči vedela kaj zamuja revca.
erin pa si res paaacka. Kaj nagajaš? In to zdej ko sem lačna.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
20.3.2008 21:35:28   
ledenka
bejbe, zajc in banane user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
20.3.2008 21:35:32   
spelka12
erin kaj naj ti povem? Včerej sva šla z dragijem v Elan po smuče. Pa sem celo pot mislila na tebe. Enkrat se mormo pa res dobit. Na jagodahuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
20.3.2008 21:37:29   
ledenka
hja, gorenjsko-ljubljanski del bi lahk kak meeting naredu user posted image  z jagodami in cokoladnimi zajci user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
20.3.2008 21:39:08   
Erin
Ja lih to sem te hotla vprašat....kdaj prideš...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
20.3.2008 21:40:23   
spelka12
Popolnoma se strinjam. Ej kaj pa čokoladni zajc nafilan z jagodami? Mmmmmmljaska. Najbolj da se po teh praznikih začnemo pospešeno menit, še preden beyba in erin rodita.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?