|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
20.3.2008 21:41:16   
Erin
tko kot so milkini srčki z jagodno filo bi lahko bili tudi zekoti ane

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
20.3.2008 21:43:19   
Erin
beybi bo kmalu rodila...jaz se bom do takrat samo pošteno poredila, špelka bo pa kmalu že fajn bunkica...

bo treba pohitet ja...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
20.3.2008 21:45:04   
ledenka
no, se bomo zmenle, mogoc pridem zraven user posted image  mal na svezi gorenjski zrak, ocitno to dobro na plodnost vpliva user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
20.3.2008 21:48:20   
spelka12
kaj to pomeni "mogoče"? Prvič slišim to besedo. Aja sigurno pomeni absolutno 100% sej se mi je zdelo ja.
Babe Na kraju zločina se je začel. Zdej pa na hitrco še mal klepetejmo, ker pol grem gledat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
20.3.2008 21:51:28   
Erin
oooooooooo fuj kakšen nagnusen uvod...user posted image
Ampak ga grem gledat...

Nočkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
20.3.2008 21:52:24   
spelka12
No kaj je zdej, kam ste ušle? Evo glih reklame so, morm hitro tipkat.
Ej a se zavedate, da natipkamo samo še 17 strani pol bomo pa mogle odpret borbo 2 -nadaljevanje. Ta bo še bolša, bolj zabavna in pokvarjena z več hrane in pijače in v prvi vrsti z še več nosečk. Komej čakam. 

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
20.3.2008 21:52:42   
ledenka
a reeees, to pa jaz tud rada gleeedaaaam user posted image  

nic, babe, mejte se lepo user posted image  pa sanjajte o seksi cokoladnih... zekotih user posted image  

PS: moz od Heidi Klum bi bil idealen... zeko user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
20.3.2008 21:55:08   
spelka12
Ja uvod je bil res tak ........., ne kot zajec z jagodam.
erin nooooočko. Ej a ni ta reklama za coca colo dobra? A veste kere reklame so mi pa od vseh naj naj? Une za Pižoje s pikapoloncam. Pa une za Transport s štumfi so mi ble tud najboljše.
Ja nič no, če ste šle ve spat, pol grem pa še jest v hrčkovo deželo. Nočko babe žabe.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
20.3.2008 21:57:13   
ledenka
caf caf user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
21.3.2008 7:48:51   
beyba
Ojla kokoške...Kolk ste kokodakale včeraj :-)  dobr da je vreme zdržalo in ni blo dežjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin kar se tiče srca nimam nobenih težav, zdej ko sem se nehala sekirat zarad spanja na hrbtu še spim bistveno bolš. Mam pa manjšo težavo, ki sploh ne vem kako jo bom rešla in sicer.... Zjutri pojem za zajtrk štručko z mal mleka... Za malico banano ali jabolko, pomarančo jagode....  Potem pridem domov in si naredim normalno kosilo(npr:2 žlice pire krompirja(jedilne) mal pečene cvetače, in paradižnikova solata iz 1 paradižnika) potem se mal vležem,(beri zaspim za kako uro dva) potem se pa zbudim, me vse tišči kot da bi se nažrla ko prase in do naslednjega jutra ne morem nič več jest ker sem tako sita, sam še pijem lahko....   user posted image Sploh ne vem kako naj si kuham kosilo. Že tko e za enega težko kuhat( velikokrat je tut skret sit) sam za 1/2 pa se sploh ne splača, kako naj iz enega majhnega krompirja naredim pire?user posted image user posted image user posted image

Bušije bomo dal na ogled, kamalu...(da boste mal nestrpne)...

Za srečanje pa itak da se bo treba kmal ment!!! Drugače bova midva prišla na srečanje že v 2 delihuser posted image

Kavice vam ne znam kuhat ( beri ne znam slikc limat kle not, ker jih morš na nek začasni strežnik shrant a neki, jst se pa v to še nisem poglabljala...)  Tako da sam povem da moja diši pa čudovito( kava namreč)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
21.3.2008 9:59:45   
ledenka
user posted image

kavica, vzemte si par minut, pol pa nazaj delat user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
21.3.2008 14:13:59   
oktavija
Lepe praznike vam želim!!!
Se beremo v torek

< Sporočilo je popravil oktavija -- 21.3.2008 14:14:51 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
21.3.2008 14:22:53   
spelka12
Kaj a do torka boš pa spala al kaj oktavija?
ajsi kava njamnjam, še piškot bi zravenuser posted image .
lunči petek je, a boš kej pokukala k nam?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
21.3.2008 14:25:53   
oktavija

Ma kako spanje? V tujini bom!user posted image  Tako da se do torka ne pišemo!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
21.3.2008 15:34:22   
ledenka
user posted image

uživajte v čokoladnih zajcih, bejbike moje!!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
21.3.2008 16:49:50   
Erin
Oh nouser posted image ...zej sem pa spet "potrebna"..enega čokoladnega zajca....njam njam...

Lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
21.3.2008 19:33:01   
polaris
Oj klepetuljice, včeraj ste se toliko naklepetale, da vas danes očitno prstki bolijo, ker ni nobene na spregled user posted image

Hi Oktavija, lepo te je spet slišat (P.S. saj imajo v tujini tud internet user posted image )

Se* si že popravila čaronalnik?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
21.3.2008 22:59:16   
spelka12
Aha ajsika zdej pa vem. Vse mi je kristalno jasno. Zajc se začne jest pri ušesih. Hvala za slikovni dokaz user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
21.3.2008 23:03:39   
polaris
Hi bodoča mamica, kako si kaj?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
22.3.2008 14:08:49   
ledenka
oj, punce, a vas je vse zamedlo user posted image  sem ze avto pucala user posted image  vcasih se sprasujem, zakaj mamo moske... razen, da prispevajo umazano perilo za pranje user posted image  

user posted image

no, se mal kave user posted image

moje M se ni, ampak glede na moje zmesane cikluse pa O, ki bi naj bila komaj prejsnji petek, ni to nic cudnega user posted image  kaj cmo, kak naj bo ciklus normalen pri tako zmesani osebi kot sem jaz user posted image  seveda zmesani v pozitivnem smislu user posted image  

lepo se imejte, pupike drage, uzivajte v sunki, jajcih itd user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
22.3.2008 14:14:04   
spelka12
Kakšna šunka in jajca, jest samo hren čakam, smajlikiseoblizuje. Ne vem kaj imam s tem hrenom ampak moja tašča ga tako dobr naredi, da pol celo leto samo čakam na veliko noč.
Not pa da hren svež, hren iz kozarca, naribana jabolka, majonezo, cuker, malo kisa.....pa sigurno še kaj ampak jest ne vem kajuser posted image . Evo sem že lačna in to ravno po južni.
Včerej sem ob 5 zjutraj vstala in jedla jogurtuser posted image , pa shujšala sem za več kot 2 kile pa nonstop jem.
Danes je šla pa od dragija sestrična rodit user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam da izvem kaj sta z očkom dobila.
Punce a ste vse k žegnju nesle da vas ni? Jest grem tud za eno urco mal pospat.
Pa, pa.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
22.3.2008 14:23:42   
ledenka
Spelcika, pol pa uzivaj v cakanju hrena user posted image  jaz ga v principu ne maram, ampak ce je res dober... njami user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
22.3.2008 17:31:31   
spelka12
Se* ka jaz to vidim? A imate novo pridobitev? Res je cute. Zelo lep kuži.
Evo rodili so in dobili fantka Marka - Nežika čestitke.user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
22.3.2008 17:52:18   
Serendipity
user posted image
Jap. Je lepa, ane? Joka pa ko malo detece, ko jo pustiva malo samo... Eh.. viš ga no .. se bova glih fajn z njo pripravila na TISTO pridobitev, ki upam, da naju še letos razveseli! user posted image  user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
22.3.2008 17:53:46   
Serendipity
Pa čestitke za malega Marka! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa tehnični podatki? Velikost, teža, ipd... user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.3.2008 17:54:14 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?