Katina
|
Špelin@, upam, da si šivalni stroj že usposobila. Jaz imam v delovni sobi kar pult skoraj čez celo steno, kjer imam razstavljeno šivlijsko mašinerijo. Včasih sem kar veliko stvari zašila, zadnje čase pa mašince samevajo. Zadnjič sem se ti pozabla zahvalit za skrb glede lokacije srečanja. Za pizzerijo Bokaccio vem kje je kakšna je ponudba pa nimam pojma. Tudi Via Bono poznam, tam je sicer zelo dobro za jest je pa to malo dražji lokal. Škoda je le, ker je Jurman res super izbira sam jaz res ne bi šla rada tja. Zdajle sem prebrala tvojo kalvarijo s staro mamo. Kot da nimaš še dost drugih težav. Upam, da se bo zadeva rešila na čimbolj neboleč način. Zraven pa ti želim, da tvojemu jutri odkrijejo kaj mu je in ga prav hitro pozdravijo . Kje si kupila raspirator in kakšna je cena? Jaz imam tisto navadno pumpico še od in se je kar dobro obnesla - sicer ni bila nič navdušena nad njo, ampak je delovala. kasso, upam, da me ne doletijo poporodni popadki, sicer pa prvič slišim zanje. mixi, ne sekiraj se za šefinjo, ki nima posluha za svoje delavce. Veš, jaz si vedno pravim, da za vsako rit palca rase - tudi to rit bo enkrat našla ena palica in tebi za to sploh mignit ne bo treba. Estrella* ej, ne ga sračkat. Da ne bi s popadki. Saj veš brez špelinine odpustnice ni nič! Sem bila pa danes totalno presenečena, ker so tri aprilčice precej pred rokom rodile. Sem hotla mojga mal nahecat, če mu kaj prpa dela, pa je rekel da mu, ker zier ne bomo pripravli sobe do takrat. krivda je seveda moja, ker ne napišem mag. naloge in imam v delovni sobi stanje: dan po atomski bombi. Tako da sem se odločila, da jutri resno štartam, ker je brez zveze da ne zaključim in mi bo vedno nekaj viselo nad glavo. Pa še se je potrudil in si sposodil notebooka, ker sem jamrala, da imam v delovni sobi premajhno mizo, da raje delam v jedilnici, kamor si lahko razprostrem literaturo in tam nimam dostopa do interneta. No in me je uslišal, zdaj pa res nimam izgovorov. ****, upam, da si začela pit veliko čajčka in da je s tvojimi ledvicami kaj boljše. Glede UZja ti pa zastonjski ne pripada več - samo tisti "na lepe oči", al pa samoplačniški. Jaz bi na tvojem mestu en Uz še naredila pa naj ti prilagodijo PDP glede na tvoje prejšnje izkušnje in meritve. Zdajle sem prebrala še Estrellin komentar - mislim, da ima punca prav - če še nisi izkoristila bonusa v SLO, ga verjetno še lahko. Izsili, da ti ga naredijo zastonj. Daj, prosim, prinesi na srečanje pokazat kakšno dokumentacijo dobiš v Egiptu pri G. edinaos, tud zate velja, da odpustnice tala le špelin@ tko da si ne domišljaj, da lahko greš v P. Lepo, da si dala skoz eno vajo NNNP. Zdaj ko veš kako to gre lepo počakaj na PDP. jana81, bomo v četrtek držale pesti, da ponovni cuker test mine brez panike. Veš tvoj strah je čist normalen te čist razumem. Saj tudi mene občasno mal daje panika, kako bo tokrat. Vendar se poskupi prepričati, da bo tvoj porod hiter in da so popadki tvoji prijatelji, ki ti bodo v naročje poslali . Pozitivne misli ti ziher ne morejo škodovat. za , ki te je tko lepo potolažu. Boš vidla, da ti bo v porodni v veliko pomoč. TamaraJ, lepo da se javljaš. Navijamo zate da vam rata vse uredit pred prihodom . Aurora28, zdaj gre pa res že zares! Ko tole berem me kar malo stisne. Jaz imam PDP 14 dni za tabo, ampak ker sladkorčicam velikokrat sprožijo porod v 38 t sva več ali manj na istem. Ampak jaz zase mislim, da imam še ful časa in da bom do poroda še vse nardila. Ja wrajt! Se bo treba kar podvizat! Tvojega izmeničnega zatekanja jaz ne štekam. Sorry. za tvojega moža. Včasih je treba tudi svojim staršem povedat kje je meja in da ima zdaj on svojo družino. Važno je, da ni mamin sinček . Anitka, prav nič ti ne zavidam vsega dela. Tudi zate vztrajno navijamo . katy82, tally, za "abrahamovo" - bom kmal za vama. Sončnica Sandra za 34 t. Juri pa definitivno držim pesti. Naj ti čakanje na pikanje kar najhitreje mine. Naty* za slabo izkušnjo z denarnico. Naty, Estrella, tally, tud jaz sem majhna 158 cm, pa mi CR zaradi majhnosti ni prav nihče omenil. Po pravici povedano se mi seznamčka ne da prebirat in komentirat, sem vidla, da so ga že druge in prepričana sem, da imate dovolj info kako in kaj. Strinjam se z ****, ki pravi da se morate zavedat, da ste v P le 3 dni in ne rabite vlečt preveč s sabo. Mene danes kar stiska pri srcu. Kupila sem kruhomat, da bi ja jedla čimbolj neškodljiv kruh. Prva peka je bila samo za stran vrčt, ker sem spekla kruh izključno iz polnozrnate moke in se testo sloh ni naredilo. Drugo peko sem naredila po enem receptu. Pred in po malici sem pomerla cuker in me je skoraj kap, tolk preveč ga je bilo . Kako naj spečem polnozrnat kruh, ki ne bo vseboval bele moke in bo brez cukra? Men sploh ni jasno. Ma sem čist zamorjena........ Špelin@, vem da imaš tud ti kruhomat in veliko izkušenj. Imaš kakšen nasvet zame? Punce, jutri je materinski dan. Za vse tiste, ki ste že mamice in tiste, ki boste v kratkem en velik in .
|