aurora28
|
Špelin@ a zdaj pa vas je še to doletelo. Te popolnoma razumem, da ti ni vseeno, ampak dokler si tvoja mama sama ne bo ˝prišla˝ gor, da jo njena mama samo izkorišča, ne morete vi nič narediti. Lahko se jezite in ne vem kaj še vse, ampak ta korak bo morala tvoja mami sama narediti. Bolje prva zamera kakor druga. Ti povem kaj je danes mojemu mama naredila, v glavnem ko ona potrebuje kakšno uslugo na to da te vpraša vedno čaka zadnji trenutek in jo sploh ne zanima ali imaš ti čas ali ne, ona hoče da prideš k njej in ji to ali ono narediš. Sploh jo ne zanima kaj pa tvoje življenje, ej full je smotana in potrucana. No v glavnem včeraj je mojega moža vprašala, če lahko jutri pride k njej, da ji nekaj zračuna in ji je moj mož že takoj rekel, da jutri nima časa, ker imava veliko drugega v načrtu in ne bo šlo. Ok, sva mislila, da se jo je primlo, ja ma kaki. In ga danes spet pokliče po telefonu in ga začne posiljevati, da naj pride, pa zakaj ne pride, pa kaj ima drugega v planu, pa zakaj to in zakaj ono....pa bolj ko ji on pravi, da ne more, bolj ona sili. Ne bom se zlagala ampak vprašala in posiljevala ga je z vprašanjem pa zakaj, pa zakaj vsaj 20 krat. Mislim haloooooo, nič se ji ne da dopovedati. Potem pa je mojmu možu prekipelo in ji je zabrusil nazaj, da ji je že enkrat v preteklosti povedal, da naj ne pričakuje, da bo on takoj priletel k njej ko se bo njej sprdnalo. In da danes ne more, da si je sama kriva zakaj mu ni povedala že prej, da si on splanira in da ima on tudi svoje opravke in ne more kar takoj k njej prileteti, ker pač ona tako želi. In potem mu tastara (ma sem jezna na njo) oz. njegova mama pribije, ja drugič ko pa boš ti kaj rabil bom pa jaz tudi rekla, da ne morem. Potem pa se mu je utrgalo in ji je rekel nekaj še nazaj, pa da naj zameri kolker hoče, ampak njega ne bo danes k njej in pika in je odložil. Jaz sem prav ponosna na svojega moža, ker se ji je enkrat uprl. Sončica Sandra čestitke in veliko sreče za jutri.