Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 10:08:43
|
|
|
|
katy82
|
Jutro mačkice,da se še jst mal javm!!!!!!! Včeri v toplicah fenomenalno,sam gužva k je blo tričetrt italjanov k so obupni turisti.Ko sva plavala sem se skoz za bušija držala al pa me je moj da me ni ker brcnu.Sm pa spala ponoč k bubica k sm bla pa čist gotova.Dons me pa sramne kosti bolijo za pop . Punce men nč ne pomaga pr prebavi,niti kivi k vedno pojem dva na dan,sj druge metode sem pa že opisvala,resno razmišljam da grem jutr v lekarno po zeliščna odvajala. Zdle mi pride pa prjatelca tko da se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 10:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: si prepričana, da ti ne bodo delai več UZ? Povej ko se boš menila za CR kako je bilo pri Samii in sem prepričana, da ti ga bodo delali pred PDP jem, da preverijo stanje. Polek tega ti pripada še en UZ ravno v tem času ko smo sedaj(okoli 30t). Jaz ne bi bil atiho in bi ga zahtevala Figth for your rights Ja baje da po ta novem ne delajo več morfe po 30 tednu? Ne vem, kje lahko to preverim? Ampak a veš kaj jaz imam prazno materinsko!!! Pri nas je to drugače mislim v Egiptu dobiš izvid v taki mapi pa full obširen je.. ( če katero zanima prinesem pokazat na srečanje )Tuki sem videla, da sam na hitro nakraca v materinsko... Ampak meni pa še tega ne bojo al kaj??
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 10:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
katy: a si probala z suhim slivam, kot sem ti predlagala??
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 10:15:47
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: si prepričana, da ti ne bodo delai več UZ? Povej ko se boš menila za CR kako je bilo pri Samii in sem prepričana, da ti ga bodo delali pred PDP jem, da preverijo stanje. Polek tega ti pripada še en UZ ravno v tem času ko smo sedaj(okoli 30t). Jaz ne bi bil atiho in bi ga zahtevala Figth for your rights ****, točno tako, prosi G, da ti ga naredi, če pa ne, pa pojdi na samoplačniško. Je vredno, da boš manj zaskrbljena glede tega. Kar se pa tiče ledvic, pa je zelo dober čaj za mehur nosečnice, ki ga prodajajo v lekarnah (delajo ga Gorenjske lekarne) ali pa preslica. Pa fino si pokrij ledvice (daj si kakšen pas za gretje ledvenega predela gor) in počivaj, če se pa ne bo umirilo, pa jutri kontaktiraj zdravnika.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 10:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Aurea; hvala ..za ta čaj pa res ne vem in ga bom jutri kupila. drugače pa ja celo nogavice sem si obula, ki jih drugače ne nosim... pa pas imam ledvični pa še brezrokavnik...jih grejem. Pa 1l čaja sem že spila... Veš men se ta bolečina pojavi takrat kadar premalo pijem... tko da mislim da se moram samo utapljat v tekočini pa bo... Ampak bom pa šla jutri po ta čaj, ker itak škodit ne more. hvala.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 10:27:53
|
|
|
|
Aurea
|
Ja, saj vem kako je to Jaz sem tale čaj pila poleti, ko sem fasala močno vnetje mehurja in so me tudi ledvice bolele, pa so mi ga v lekarni svetovali, čeprav še nisem bila . No sedaj imam pa že par dni občasne bolečine v ledvicah in se mi zdi, da so povezane z otekanjem prstov in stopal samo, jaz pijem res veliko, od Donata, vode, cedevite... čez cel dan, tako, da mi ni jasno odkod zdaj ta bolečina. No, zdaj sem se odločila za neslan jedilnik in pitje telih čajčkov, pa bomo videli, če bo bolje. Res je, da škodit ne more Eno da se naši mali problemčki hitro rešijo!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 10:32:41
|
|
|
|
jana81
|
Dooooobro jutro .... sem ravno pojedla orehovo potico, zdaj pa čakam še na kavico. IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro:Grozna noč za nami... ledvica me še kar bolijo, in zraven me je hotela boleti še glava pa sem takoj vzela Lekadol in se ni razbolelo... ampak ne vem kaj bom z ledvicami... Danes se bom utapljala v čaju in vodi pa da vidimo ali bo to pomagalo. Ursi čaja pa na žalost nimam doma...Bom mogla do jutri počakat. Ah saj bo...inshallah. **** mene vsako jutro, že ponoči se začne- bolijo ledvice, ampak ko gem lulat je potem malo bolje, pa sem si ravno danes zjutraj rekla, ja verjetno morjo preveč delat, pa se upirajo. Pa res veliko vode pijem, tako da zarad premalo vode , me ne bi smele. edina..zjutraj se tud jst zbudim z trdim trebuhom-kot kamen, no ampak po kakšne pol ure se mal sprosti..ne vem čemu je to vzrok. Ampak jst še nisem pripravljena it rodit. aurea..men tud ni jasno, zakaj me bolijo ledvice, ker skos pijem, jem pa tud bolj kot ne neslano hrano...razen solate. morem pa od danes naprej malo bolj zdravo hrano jest, ker imam v četrtek cuker test-spet , da mi bo vsaj tm pokazal eno normalno vrednost, čeprav se mi zdi da imam kr normalen cuker. zdej pa grem lubija zbudit in kavico skuhat.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 10:46:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, kot sem že napisala nas je čisto zamedel, pa evo zdaj je spet začel padat . Pa jaz sem si v novo spalnico že spomladne stvari preselila, zimske pa skoraj že vse pospravila Za ledvičke ne morem nič komentirati, ker nimam HB teh težav Jana: upam, da bodo bušiji tudi po porodu tako trdi Ej povej mi, ker jaz nisem čisto dobro razumela, kaj je sploh ta tedensko naloga v BB, kaj je s temi pudingi?
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 11:13:00
|
|
|
|
TamaraJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Tamara, je zidava za vami, da boš imela čas se spravit na oblekce? Ah kje pa... zdaj čakam okna, danes bova tervol polagala na strop, jutri popoldne elektrika in dokler ne končamo... potem čakam še akcijo vodovodnih inšt. in centralne... ah, o urejanju oblekic zaenkrat še sanjam ... Imam še 65 dni in moramo kar lepo pohiteti. Vreme je pa itak idealno za noter zidat.. ker bi me sicer preveč vleklo na vrt No, grem naprej v akcijo.. se beremo
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 11:13:28
|
|
|
|
aurora28
|
Edinaos in Estrella* vajina naj ga ne sračkata, ker še nimata odpusnici, Špelin@ nam je vsem zagrozila z valjarjem , tako, da moramo vse počakati vsaj do sredine aprila. Šampon za suho umivanje las: ja se mi je zdelo, da je to eno veliko sranje. Jaz si jih bom oprala po stari metodi. Špelin@ sobica je , vidim, da tvoja pika zelo uživa v zgornjem štuku , lepo in zelo se mi dopade tista pena na tleh, ki je sestavljenka iz številk . To je podloga za igranje ane? Jana in Edinaos: Kakšna je sploh naloga v BB? Jaz sem se pa danes malo razvajala in ko sem bila pod tušem sem si najprej naredila piling obraza in dekolteja, potem sem si dala masko na lase in na koncu me je še namazal z mlekom. Aja še nekaj sem pozabila: Danes je že 39. dan do Rima , mi je mami rekla, da zdaj pa si že pripravi stvari za v P, ker natanko 27.3. dopolniva z mojim korenjakom polnih 8. mesecev in prestopimo v 9. mesec. Ej sam zdaj pa gre res že zaresssssssssss.
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 24.3.2008 11:15:57 >
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 11:20:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Aurora: aha glih 20 dni si pred mano. Uf, pa saj to je več ko pol meseca. Ja, sedaj je pa že cajt da si mal prštimaš prtljago...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 11:42:17
|
|
|
|
aurora28
|
**** ti si imela CR, pa me zanima ali se po operaciji lahko tuširaš? Ja dnevi šibajo kot nori. Danes sem oprala okrasne blazine in deko v dnevni, pa posteljino, enkrat pa bova z mamo še oprali okna in zavese v spalnici. Povejte mi, če katera razume mojo situacijo: Ko imam zatečene gležnje, me zapestja ne bolijo in jih nimam otečenih...ko pa gležnjev nimam otečenih pa me zapestja bolijo. Jaz nisem več pametna zakaj prihaja do izmenjave
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 11:58:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana in Edinaos: Kakšna je sploh naloga v BB? Danes je že 39. dan do Rima , mi je mami rekla, da zdaj pa si že pripravi stvari za v P, ker natanko 27.3. dopolniva z mojim korenjakom polnih 8. mesecev in prestopimo v 9. mesec. Ej sam zdaj pa gre res že zaresssssssssss. Uffff aurora ti pa res že brojiš sitno, 39 dni Midve imave še celihhhh 62 dni Aja BB: naloga, kolikor sem jaz razumela, pa je neka TOVARNA PUDINGOV, podložniki so morali v 8 urah narediti 900 pudingov, samo nisem čisto zihr v čem je vse skupaj fora. Bosta Jana, Naty morale pomagati. Aja pa še to: Tamara (tista rdeča kokoška) se je fuul zacopala v Dejana, on pa jo skoz ignorira, in mu zdaj fuul nabija da se noče več z njo ukvarjat , jjoj kakšna kurrrraaaaa
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 12:02:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce še eno pomoč potrebujem: no jaz zdaj imam ta znameniti ticker, zdaj pa me zanima kako naj ga dam gor, pod svojo slikco Da se tudi meni odštevajo dnevi do poroda
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 12:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 **** ti si imela CR, pa me zanima ali se po operaciji lahko tuširaš? Ja dnevi šibajo kot nori. Danes sem oprala okrasne blazine in deko v dnevni, pa posteljino, enkrat pa bova z mamo še oprali okna in zavese v spalnici. Povejte mi, če katera razume mojo situacijo: Ko imam zatečene gležnje, me zapestja ne bolijo in jih nimam otečenih...ko pa gležnjev nimam otečenih pa me zapestja bolijo. Jaz nisem več pametna zakaj prihaja do izmenjave Ja, lahko se tuširaš, ko si sposoben prilezt do kopalnice...Jaz sem se vedno potrudila že drugi dan...Če pa ne moreš te prve dva dni umivajo kar na postelji sestre... ampak ni ga čez tuš. Rano - šive ti itak previjajo...tako da, jaz kot pravim se kar potrudim da grem pod tuš pa tud če rabim eno uro za ta podvig... Tvo je situacije pa ne razumem Čudno da nimaš oboje hkrati? Res ne vem...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 12:06:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce še eno pomoč potrebujem: no jaz zdaj imam ta znameniti ticker, zdaj pa me zanima kako naj ga dam gor, pod svojo slikco Da se tudi meni odštevajo dnevi do poroda V profil ga nalimaj pod dodaten opis. Pa hiter da vidim kok si noseča...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 12:09:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce še eno pomoč potrebujem: no jaz zdaj imam ta znameniti ticker, zdaj pa me zanima kako naj ga dam gor, pod svojo slikco Da se tudi meni odštevajo dnevi do poroda V profil ga nalimaj pod dodaten opis. Pa hiter da vidim kok si noseča... Pa sej sem pa mi ne gre, kaj delam narobeeee
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 12:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce mene pa zanima. Jaz nameravam zopet kupiti umivalne vrečke za kar tiste za enkratno uporabo...Ampak v Lekarni so full drage. A mislite da se da to dobit kje drugje, dela jih pa Tosama, če se ne motim. Morda pa se jih dobi v Sanolabor trgovini?
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 12:11:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce še eno pomoč potrebujem: no jaz zdaj imam ta znameniti ticker, zdaj pa me zanima kako naj ga dam gor, pod svojo slikco Da se tudi meni odštevajo dnevi do poroda V profil ga nalimaj pod dodaten opis. Pa hiter da vidim kok si noseča... Pa sej sem pa mi ne gre, kaj delam narobeeee Nalimala si ga v podpis namesto v podroben dodaten opis... ajdi daj še enkrat.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 12:12:50
|
|
|
|
tally
|
**** sem jih zadnjič vidla v Baby centru to-to od tosame se mi zdi za ceno bom pa jutri pogledala pa ti sporočim
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 12:14:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally **** sem jih zadnjič vidla v Baby centru to-to od tosame se mi zdi za ceno bom pa jutri pogledala pa ti sporočim Thanks...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 12:15:33
|
|
|
|
Anitka
|
Helou! Vas malce pozdravim, potem pa me dragi in tast peljeta na kosilo. Me bosta danes razbremenila s kuho Mi imamo pa danes polnih 31 tednov. Je že kar nekaj, a ne? Torej imam do konca še 63 dni. Po eni strani pa je proti Aurorinih 39 dni kar veliko. Sicer pa upam, da vse majčice zdržimo do aprila. Velja Edinaos, Estrella, Skye...? Mene čaka še toliko dela glede : dokončanje sobe, nabava pohištva,zaves, pranje cotik, likanje cotik.... Pa ta teden nam pridejo v hiši zamenjat okna, vhodna in garažna vrata, pa seveda bo temu sledilo čiščenje stanovanja, oken in zaves se javi katera za pomoč? TamaraJ tebe bom izvzela, ker si tudi sama v kaosu Vidim, da pridno dopolnjujete seznamček potrebščin za in iz P Več glav več ve, a ne? Estrella kaj če bi seznamček še enkrat prepisale s popravki in ga pripopale npr. na seznam GP? Bi nam bil vedno pri roki? Nič šibam zdaj papcat in se kasneje beremo. Čavči
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 12:23:39
|
|
|
|
tally
|
jah pa mi ni drugač cena je 50 kos 1,67 eur
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 24.3.2008 12:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally upam da mi bo uspelo http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=164687 Aha..50 kosov 1.67. Uff to je pa full ceneje se mi zdi. V Lekarnah je itak vse tok drago... No pol smo tole rešili... Hvala tally.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?