ALESSA
|
Hy! čebulni pbhladki: a ve katera druga od vas, kako se naredijo? Jaz bi jih že danes dala naši Neli, ker res ful kašlja. Upam samo, da ne stakne kakšne pljučnice. V torek je začela z vročino 38,4 pa v torek je imela 38,2. Sem ji dala svečke in je padla. Potem v četrtek in v petek ni imela vročine, danes je pa imela popoldan 37,2. Sedaj ji je padla na 37.0. Upam, da ne bo še Anel kaj staknil. pirhi: mi smo jih včeraj že pobarvali. Se je Neli ful dopadlo. služba: imam še eno dobro novico. Vsaj zame. Z možem sva se pogovarjala in prišla do tega, da je še najbolje, da se pri njem zaposlim. Ukvarja se z prevozništvom. Delala bi doma in bi imela prevoze in račune prek. O tem delu sem pa tako al tako že vedno sanjala in že kar nekaj vem. Najbolje pa bo za maladva, ker se ne bosta rabla zgodaj zbujat, ker bosta hodila v vrtec na 9 uro in bi bila tam do 14 ure, tako kot sedaj Neli. Pa še z bolniškami ne bo problema, ker bom doma delala. In, če bo kateri bolan bo lahko doma, pa še jaz bom doma. V staro službo bi se morala vrnit včeraj pa sem na bolniški, ker je Neli bolana. Potem še izkoristim stari in novi dopust pa grem. In se lahko šefica in še ena sodelavka (pijavka) lepo obe skupaj je***a. Ker taki odnosi kot so tukaj delodajalec - delavec to ne vodi več nikamor. Tista, ko mene nadomešča je že na tabletah za živce, ker jo baje ful je***o. Vse ji podturijo, ona pa dela kor nora , ne upa pa nič rečt in se sekira. Pa to se dogaja v državni službi. Res prava žalost. Bi prej rekla, da se takšne svinjarije dogajajo pri kakem privatniku. Pa državna služba, pa je problem dobit dopust. Jaz ga nisem dobila, da bi ga lahko koristla takoj po porodniški. Je šefica rekla, da ne zato, ker nima dovolj delavcev. To ni moj problem. Sem pisala na ministrstvo preko mejla in sem vprašala kako je s tem in so mi odgovorili, da za nemoten potek dela mora delodajalec sam poskrbet. Mora pa ti dat dopust, da ga iskoristiš, kljub temu, da nima dovolj delavcev. Ker meni je rekla, da še vprašanje , če bom lahko izkoristla dopust do konca junija. To ni res. Potem mi ga pa naj izplača. Pa to so prava banda. Komaj čakam, ko ji bom nesla odpoved kake frise bo pokala. Se že veselim tega dne. Sem se razpisala, ker se že dolgo nisem. Lepe praznike vsem! LP
|