|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
22.3.2008 14:23:51   
thumbelina
Evo se pridružujem alessi, ker naš je tud danes kr kot da bi odrezal začel kašljati nos ima bolj poln, siten, jokal, spat ne more, kar je za njega ekstremno čudno. Skratka prazniki bodo za en d r   ek že vidim. Smo mislili skup na žegen pa itak zdaj ne moremo... Ehh bo še bolš enkrat, julija mogoče...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
22.3.2008 14:32:51   
smotka lonib
Hojla!

Pri nas že cel dan sneži, da je joj.user posted image Mi smo jajčka že pobarvali. nekaj smo jih skuhali  v čebulnih olupkah, nekaj pa pobarvali. Potico mi je pa že mami spekla. Meni ne rata zmeraj, pa mi jo včasih kr mami.

Sem mislila, da boste dons kej bolj čvekale, pa vidim, da skoraj nobene ni tuki gor.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
22.3.2008 16:32:05   
hariba
Pri nas spet sneži. Jajca so pobarvana, šunka kuhana, hren sem kupila kar v kozarcu, bom pa ga s kislo smetano pripravila.Spekla sem 1 čokoladno in 1 orehovo potico, ptem pa še 18 pisank, to so zajčki iz kvašenega testa, ki imajo not pirh, imam poleg svojih otrok ful nečakov tudi. To je mama že nam peklako smo bili otroci za veliko noč samo tisti so bili še boljši, ker so bili pečeni v krušni peči. Ja moji so ravno nesli k žegnju, jih je moj peljal, mi 2 z Zojo sva pa doma. Saj smo mislili vsi it, ampak je še spala takrat in bi ziher bila potem ful tečna, če bi jo zbudila.
zoom zoom hvala za recept. Bom kmalu tudi jaz recept preiskusila.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
22.3.2008 16:56:58   
zoom zoom
Hariba ni za kaj.

Je pa pri nas končno nehalo snežit. Sicer snega ni nič, padalao je pa ful.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
22.3.2008 17:36:44   
zoom zoom
Se poravljam. PRi nas spet FUUUL sneži.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
22.3.2008 19:05:48   
ALESSA
Hy!

čebulni pbhladki: a ve katera druga od vas, kako se naredijo? Jaz bi jih že danes dala naši Neli, ker res ful kašlja. Upam samo, da ne stakne kakšne pljučnice. V torek je začela z vročino 38,4 pa v torek je imela 38,2. Sem ji dala svečke in je padla. Potem v četrtek in v petek ni imela vročine, danes je pa imela popoldan 37,2. Sedaj ji je padla na 37.0. Upam, da ne bo še Anel kaj staknil.

pirhi: mi smo jih včeraj že pobarvali. Se je Neli ful dopadlo. 

služba:  imam še eno dobro novico. Vsaj zame. Z možem sva se pogovarjala in prišla do tega, da je še najbolje, da se pri njem zaposlim. Ukvarja se z prevozništvom. Delala bi doma in bi imela prevoze in račune prek. O tem delu sem pa tako al tako že vedno sanjala in že kar nekaj vem. Najbolje pa bo za maladva, ker se ne bosta rabla zgodaj zbujat, ker bosta hodila v vrtec na 9 uro in bi bila tam do 14 ure, tako kot  sedaj Neli. Pa še z bolniškami ne bo problema, ker bom doma delala. In, če bo kateri bolan bo lahko doma, pa še jaz bom doma. V staro službo bi se morala vrnit včeraj pa sem na bolniški, ker je Neli bolana. Potem še izkoristim stari in novi dopust pa grem. In se lahko šefica in še ena sodelavka (pijavka) lepo obe skupaj je***a.  Ker taki odnosi kot so tukaj delodajalec - delavec to ne vodi več nikamor. Tista, ko mene nadomešča je že na tabletah za živce, ker jo baje ful je***o. Vse ji podturijo, ona pa dela kor nora , ne upa pa nič rečt in se sekira. Pa to se dogaja v državni službi. Res prava žalost. Bi prej rekla, da se takšne svinjarije dogajajo pri kakem privatniku. Pa državna služba, pa je problem dobit dopust. Jaz ga nisem dobila, da bi ga lahko koristla takoj po porodniški. Je šefica rekla, da ne zato, ker nima dovolj delavcev. To ni moj problem. Sem pisala na ministrstvo preko mejla in sem vprašala kako je s tem in so mi odgovorili, da za nemoten potek dela mora delodajalec sam poskrbet. Mora pa ti dat dopust, da ga iskoristiš, kljub temu, da nima dovolj delavcev.
Ker meni je rekla, da še vprašanje , če bom lahko izkoristla dopust do konca junija. To ni res. Potem mi ga pa naj izplača.  Pa to so prava banda. Komaj čakam, ko ji bom nesla odpoved kake frise bo pokala. Se že veselim tega dne.

Sem se razpisala, ker se že dolgo nisem. 

Lepe praznike vsem!

LP 

Neposredna povezava do sporočila: 3856
22.3.2008 19:48:42   
smotka lonib
ALESSA!
user posted image user posted image user posted image user posted image
Super za tako kot sta se s tvojim zmenila. Boš res lahko veliko časa preživela s svojima otrokoma. kar se tiče državne službe. Moj šef je bil prov jezen, ker sem dobila podaljšano, to pa zaradi tega, ker nima delavcev, on jih pa ful rabi zaradi EU-ja. Jih rabi za po križišču usmerjat. Komaj čakam, da dobim kje drugje službo, da mu povem za odpoved. Lahko bi bil vsaj toliko dober, da bi napisal pozitivno mnenje, ko sem pisala prošnjo  za premestitev v bližino mojega doma, predvsem zaradi mojih treh otrok, ampak ni, ker rabi delavce. Ma j... naj se.user posted image

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
22.3.2008 20:29:18   
ALESSA
lonib: ja res, kaj se vse dogaja  tudi v državnih službah. Tako, kot eni rečejo kaj tebi, ko si v državni službi. Ja, saj je res, kaj se tiče plače. Je res vsak mesec točno na dan. Samo meni ni vse denar. Raje imam 100 EUR manj kot pa da trpim take uslužbence in takšno obnašanje, ki ne vodi nikamor. Sama hinavščina in tožarjenje, pa če je kaj al pa ne.  Samo, da te zaj***. Življenje je prekratko, da bi se s takimi kozlarijami ubadali in jih prenašali. Hvala bogu, da imam to možnost, da se zaposlim pri mojem, ker mnogo jih nima takšne možnosti. Žal.
Tudi tebi želim vso srečo pri službi!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3858
22.3.2008 20:51:16   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: ALESSA

lonib: ja res, kaj se vse dogaja  tudi v državnih službah. Tako, kot eni rečejo kaj tebi, ko si v državni službi. Ja, saj je res, kaj se tiče plače. Je res vsak mesec točno na dan. Samo meni ni vse denar. Raje imam 100 EUR manj kot pa da trpim take uslužbence in takšno obnašanje, ki ne vodi nikamor. Sama hinavščina in tožarjenje, pa če je kaj al pa ne.  Samo, da te zaj***. Življenje je prekratko, da bi se s takimi kozlarijami ubadali in jih prenašali. Hvala bogu, da imam to možnost, da se zaposlim pri mojem, ker mnogo jih nima takšne možnosti. Žal.
Tudi tebi želim vso srečo pri službi!

LP

vse to kar si napisala je res. jest bi tud za 100 EUR-ov manjšo plačo delala, če bi kje dobila. denar res ni  vse.

hvala, srečo za novo službo bom pa res rabila.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
22.3.2008 21:59:41   
thumbelina
hej punce.
z možem sva pol žegna že pojedla z majonezo, joj kokje blo dobr
no jutr pa še zaradi otrok brez majonezeuser posted image user posted image user posted image

Tamali je tok hecno bolan. Zjutraj je bil čist ok, pokosilu je postal kr na1x hudo žnedrast, jokal je se čohal po učkih ušesih nosu, nič vročine, skoraj nič smrklja, kakšen kešeljček sem in tja. Smo ga dali spat je spal pol ure ni šlo več. POtem se je kr nekaj razživel bil ok volje, še 1x za eno uro zaspal, bil super volje, dokler nismo ponudili večerje. Spet sitnoba. Ko sem mu ponudilakruh gaje jedel, tudi mleka je potem spil celo dozo. Vročine ima malo pod 38, zvečer normalne volje, nasmejan. Mislim tok čudno. Je sicer malo prehlajen, malo kašlja smrka sam nič alarmantnega, kakec normalen. MOgoče je od spodnjih zobkov??? Bog ve...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3860
22.3.2008 22:34:10   
gaja*
Evo me. Že dolgo se nisem javila. Je bila malo gužva, malo pa razmere doma.
Začela sem s službo. Je fajn, z otroci se fajn razumemo, le z gajo imava zjutraj ful kolobocije, ko se spravljava. Vstaneva ob 5.50, da se nadojiva, oblečeva in se jaz še namažem preden greva 15 čez 7 od doma. Halo user posted image

Gaja je pa ful prehlajena. Iz nosa ji lije, zadnjih par dni pa jo še kašelj matra. Najbolj jo muči ponoči, se zarad tega kr zbudi. Še vedno ful slabo spi, saj se zbuja ob 2 in pol 5. Groza user posted image Jaz sem pa ko cota.

Tudi mi smo danes barvali jajčka. Kr vse barvne, nisem delala s čebulo, ker so mi pisane lepše.

Včeraj sem po dolgem času imela off večer, sem šla malo ven s kolegi. Uh, je pasalo user posted image Do pol 3, ko sem prišla domov je Gaja lepo spala, pol se je pa zbudila in sem z njo do 5 bedela user posted image user posted image Sem čisto adijo danesuser posted image

Ko nam bo nov sistem zalaufal se bom sigurno več javljala. Zdaj je že bolje, nismo pa še čist vpeljani. Meni je zjutraj ful težko, ko pustim Gajo pri varuški, čeprav se z njo ful lepo zastopita. Se mi user posted image , ko grem.

Zdaj pa je zadnji čas, da se spravim spat, že itak komaj gor gledam. Sicer pa tud slišim, da se gaja premika v postelji, tak da bom spet imela svetlo noč.

Lahko noč, se še kaj beremo.
LPuser posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 3861
22.3.2008 22:35:00   
Anonimen
ojla!
se poslavljam spat, pa sem še malce sem polukalauser posted image
smo se vseeno popoldan potepali, ker je potem popoldan že ves sneg pobralo - tako kot da sploh ne bi snežilo - mislim hecno res, dopoldan pa tak snežni metež, da sem mislila, da nas bo zamelouser posted image .
smo bili pri moji sestrični in njenih 2 otrocih (10 in 6 let) otroci so se fino igrali, ta starejša punca je ful laro varvala in jo nosila okrog - sem jaz vsaj imela čas čvekatuser posted image ...skratka blo je fajn...

o larinem zdravju raje ne bom več pisala, ker enostavno ne vem kaj jeuser posted image ... spet mehko kaka, potem spet ne... eh kdo bi vedel. v glavnem sem ji danes začela dajat on železov sirup, potem pa bomo vidli kako bo.
no, eva pa je sicer že cel dan nekaj jamrala, da jo grlo boli  - ampak nič kaj extra - še noreli so tam na ful. zvečer ji vseeno zmerim vročino, je imela 37,8. je kar sama od sebe rekla, da bi šla spat in je že ob 19.30 mrknila - kar sploh ni njena navada - ona bi bila gor magar do polnoči, če je ne bi nagnali spat...prej pa se je zbudila, in je imela že 39,1 pod pazduho. je dobila calpol in nazaj spat...jaojao kaj bo spet iz tegauser posted image

no, toliko o dogajanju pri nasuser posted image ....LAHKO NOČ VSEM

so pa spet nekaj delali na forumu  - najprej je bilo modro, sedaj en čas oranž, sedaj pa zeleno... no ja se bomo spet navadili na frišne farbeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3862
22.3.2008 22:59:43   
gaja*
Malo bom prehitela, zato bom bojaninemu sončku že danes zaželela
user posted image

Luka Simon

1.eno leto je minilo, od kar si se pridružil mamici in atiju,
ter ju osrečil s svojim rojstvom in dopolnil njuno ljubezen.

Bodi zdrav, ravno dovolj priden, radoveden in vedno razigran.

Veselo korakaj svojim dolgodivščinam naproti!

Vse najboljše za upihnjeno prvo svečko!!

Gaja z mamco in atijem

user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
23.3.2008 6:51:01   
zoom zoom
Dobro jutro

Mi2 sva pokonci že pol ure. Noč je bila kar ok.

Gaja tale slikca torte je super, jaz bi si tudi kaj takega privoščila.

Sicer pa seveda. Luka Simon vse najboljše za 1. rojstni dan.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
23.3.2008 8:08:04   
hariba
Luka Simon želim ti vse najboljše za 1. rojstni dan!user posted image user posted image user posted image
Iz srca ti želim veselo, srečno in razigarno otroštvo.

Neposredna povezava do sporočila: 3865
23.3.2008 8:19:08   
thumbelina
Dobro jutro
user posted image

Veselo veliko noč želim!

Vse najboljše Luki user posted image

No pri nas je stanje malo bolj normalno. Matevž je sicer zakuhal zvečer, samo je celo noč spal in zjutraj se je zbudil čist drugi. Kašlja še vedno tud malo smrka, sam je kokr tolk normalen... Jaz sem pa nehala dajat svečke in calpol, tud če je visoka vročina in je otrok kolikor toliko normalno razpoložen, ker se mi zdi, da je hitreje bolje, ker vročina pomori tiste bacilčke... Je pa hudir če vročina otroka zdela, pol itak nimaš kej in daš pač nekaj za zbijanje. No saj pravim naši otroci na vročino dokaj dobro odreagirajo. Hčerka je imela enkrat celo 40 in sploh nismo vedeli da ji kaj fali, potem jo pa primem, ajs sem jo pa takoj popokala in peljala k dohtarju. Pa se je s tako vročino normalno igrala kot d anič ni....user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
23.3.2008 8:59:46   
Anonimen
dobro jutro!
naša noč katastrofa. se je eva celo noč zbujala in jamrala, pa je bila žejna, spet lulat - tak da sem danesuser posted image . sicer je bila vroča, ampak nisem skakala ponoči s termometrom. ker jaz ravno tako mislim, kot thumbelina, da je vročina nekaj dobrega, in naj ubije te bacile...no, če pa je vročina nad 38,5 ali celo več - odvisno kak se mi kera "drži" - potem komaj dam kaj za zbijanje vročine.
je pa imela sedaj zjutraj že 38,2.... tako da verjetno danes kaki obiski odpadejo...smo mislili iti k tašči....

luka simon - vse najlepše ob tvojem 1. rojstnem dnevu. vsi ti želimo razigrano otroštvo, veliko smeha in veselja
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3867
23.3.2008 11:32:17   
JAPE
user posted image Vse najboljše Luka Simon za 1. rojstni dan!
Ali danes praznujete rojstni dan, imate dvojni praznik - ravno na Veliko Noč!

Vidim, da vse lepo praznujete, ker vas ni nič tukaj gor....lepo praznujte še naprej in lep velikonočni ponedeljek vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
23.3.2008 12:50:28   
lilka
Helou punce!

Mi smo pri dedeku in babci, smo prišli že zjutraj in bomo a kosilu, do štirih moremo bit pa doma, ker pride tinkin boter. Zdej Tinka spi.

Obkladki iz čebule:čebulo narežeš na kolobraje, jo popražiš na maslu do rjavega, jo daš v gazco in še eno pleničko čez, pač zavita mora bit dobro, da ne pada ven in jo daš na prsi, spredaj in zadaj in pustiš, najboljše pred spanjem.Mi to nardimo večkrat na dan in smo danes že brez kašlja.

LukaSimon:s Tinko ti želiva vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan in ti pošiljava poljubčke na lička....

Pa to ni res boljkot berem, bolj se čudim, pa sej so pa ja vsi bolaniuser posted image , vsem bolančkom želiva s Tinko čim prejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za vsakega ena metuljčica....

Gaja*:ti verjamem da imate krizo z novim tempom, sej to se jaz tolažim, da bo prvih 14 dni moje službe Tinka še doma in da jo bo mož potem uvajal in ne bo treba nikamor hitet in se bom jaz v miru spravila onadva pa potem lepo počasi, tačas se bomo pa že privadili.
Joj ko bi se dalo kje na koroškem tako torto naročit, kot si jo ti prilepilauser posted image , jaz samo to že vem, da je pri Hlebčku ziher ne bom naročila, so mi prav ogabne, sem jo mislila v Radljah....

Služba:se že prav veselim, da grem v torek spet v službouser posted image , samo da bo Tinka zdrava, ostalo si bom pa že poštimala, najprej pisarno, potem sestanek z direktorjem da se točno dogovoriva glede vsega kaj in kako, potem pa še sestanek z zaposlenimi, da še njim razloim moj koncept vodenja in potem že nekako bo......čeprav imam toliko projektov pa inšpekcijo napvedan, se bom mogla kar potrudit.

Želim vam lep dan še naprej, mi gremo kosilat, potem pa domov, čakat kaj bo Tinki zajček prinesel......

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
23.3.2008 13:12:17   
Anonimen
ojla!
nam je eva čist zakuhala, pa še grlo jo fejst boli, tako da jo je moj odpeljal k dežurnemu in ima ANGINOuser posted image . sedaj je letel v MS v dežurno lekarno po zdravila. eva pa mi je sedaj tu na kavču zaspala. lara pa tudi spi svojo 1.rundo.
kosilo je sicer že kuhano, danes bomo potem jedli vsak po svoje. midve z laro, ko se zbudi, eva itak verjetno nič, moj pa ko prileti domov -  se bo spotoma še ustavil pri tašči (ker to je čist tam blizu), da jo pozdravi in ji pove, da nas pač danes ne bo.....
no, pa imamo fajne praznike, a ne??'

vsem ostalim bolančkom tudi veliko zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lilka - kako ti z navdušenjem govoriš o svoji službiuser posted image . fajn touser posted image , da potem rada hodiš v službo in z veseljem opravljaš svoje delo....

jaz pa bolj gledam te oglase, bolj nimam pojma, kaj bi jaz sploh radauser posted image .tega,kar sem delala do sedaj (10 let) verjetno ne bom nikoli več, ostalega pa ne znamuser posted image .joj, kak je mene groza....

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3870
23.3.2008 13:45:07   
smotka lonib
LUKA SIMON!
Vse naj naj za 1. rojstni dan
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
23.3.2008 14:39:15   
taška30
Oj, oj, jst živa, ampak lena ko nevem kaj.
Moj je moral zdajle za 3 ure v službo, Juli spi, jutri gremo pa k moževim za cel dan, pa Manco seveda vzet domov. Jej, jej, sem mislila kako si bom oddahnila, ko je 2 dni na počitnicah, ampak mi je kar dolgčas malo.user posted image  No, ja, glavno, da ona uživa.
Jajc nisem barvala (najbrž edinauser posted image ), ker nismo verni, pa noben noče potem teh jajc jest. Če bi bila Manca doma, bi jih najbrž, tako jih je pa barvala s taščo, ki je pravi umetnik za te stvari.

Mene pa daje, pa daje tale trema pred uvajanjem Julije v torek in potem cel teden, pa potem pred službo. Sploh ne vem kaj mi je, po prvi porodniški sem kar poletela v službo s takšno lahkoto....user posted image . Vse nohte sem si že pogrizla, in zato............LilKa, resno razmišljam o teh gel nohtih, ki si jih dala. Kolk pa to stane? Za koliko časa pa drži? A se lahko to kaj odlomi? Sem popolen nevednež okoli tega, daj malo razloži, prosim. Koliko časa pa traja obdelava v salonu? Hvala.user posted image

Joj, lenoba, se grem kar malo uležt dokler Julija še spi.

Je pa spala danes ponoči,  pazi to: od 19.40-10.20, vmes se je zbudila 1x za 5 minut. Kul, ne?user posted image

No, ne spi več. šibam.

Lepo praznujte še naprej.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3872
23.3.2008 14:39:53   
taška30
Luka Simon, vse naj naj za prvo svečko!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
23.3.2008 15:03:44   
tejkag
Oj!
Čisto na kratko se malo javim,ker mamo gužvo doma. Praznuje deda 70. rojstni dan,ki ga ima glih danes,naša bejba pa zadnjo obmesečnicouser posted image .
luka-vse naj najuser posted image

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
23.3.2008 15:11:51   
juniorka
Pozdravcek!
Mi smo se zbudili v zasnezeno jutro, ampak je ze skopnelo in sije topel soncek, ampak ful piha- vedno, ker je 50 km od obale in je tako podnebje, da rastejo fige ipd., ampak meni je nasplosno mrzlo!

Vesele velikonocne praznike vsem- tukaj so ze od srede pa do 31 marca pocitnice, pa fraj dan za delavce v petek in ponedeljek....

Vse najboljse Luka Simon za 1 rojstni dan!
Mi se nismo preseljeni zaradi praznikov..je stanovanje prenovljeno, pa morajo vso opremo not dat...in traja! Cene najema so kot v slo, le da tukaj gledajo koliko spalnic je v stanovanju in ne sob, dnevna je za njih normalna in ne steje za sobo... Kar se pa tice trgovin, imamo Netto, ki je neke vrste Hofer in so stvari kar poceni, tako kot v slo, nekatere drazje( toaletni papir??? je celo bogastvo :), nekatere cenejse... Je pa dost trgovin od priseljencev, kjer dobis ful poceni zelenjavo in sadje, sem kupila kaki in breskve, je pet kosov za 1 funt in je vec kot kilogram.. Pa izbira je ogromna...
No, moram se navadit na vse to, ampak komaj cakam, da se preselimo, ker zdaj smo res kot eni brezdomci... Ampak Nelsona nic ne moti, je dobre volje in vse mu je zanimivo...
Toliko zaenkrat, ko se preselimo, bomo imeli internet in bom spet z vami..
Pa pa

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?