Anonimen
|
toliko se še javim, da vam voščim lahko noč.... ja, pa prej sem razmišljala, ali naj napišem ali ne, pa vseeno bom, mogoče bo kateri kdaj prav prišlo.... sem se danes namreč pogovarjala z mojo sosedo v našem bloku, ki ima 6 mesecev starejšo hčerkico. jo ima namreč v vrtcu in je rekla, da je en dan, ko jo je vzela iz vrtca mala na ful jokala. vzgojiteljice so samo rekle, da je od 10 ure nekaj tečna, ampak ne vejo zakaj.... tudi doma je bila mala ful tečka in je samo jokala. pa ko so jo tuširali je tudi jokala, v glvanem en sam jok. ji je merila vročino - nič, jo je celega pregledala, če ji kaj drugega manjka - nič ni opazila. le ko jo je jemala v naročje, je malce jokala še ene teden dni, potem pa je kao bilo v redu. po 2 tednih pa je šla z njo nekaj drugega k P, in je imela tu na ramici eno majhno bunkico, je še vprašala kaj bi naj to bilo. in so jo takoj poslali na slikanje, kjer so ugotovili, da je malička imela zlomljeno ključnico in ji je že nazaj zaraslo . je rekla mamica da jo je skoraj kap, ko je to zvedela. je tudi rekla, da če bi ona kaj opazila, da ne bi mogla rokice gibat, da bi jo takoj peljala k P, ampak je rokico lahko gibala, tudi ponoči se je v postelji kotala sem in tja.... no toliko, če bi se kateri isto zgodilo....jaz sem samo debelo gledala..... NOČKO VSEM
|