lilka
|
Dan čvekice ! zdravje: s Tinko še malo kašjlava, predvsem zjutraj ji hrope, se zgleda čez noč nabere, potem je pa čez dan vredu, še vztrajamo na čebulnih obkladkih da se bo oluščilo. Vsem ostalim bolančkom drživa pesti, da bomo vsi skupaj čim prej boljše, zgleda da razhaja neka zadeva s tem kašljem, ker jo imajo skoraj vsi Nohti:pri nas stanejo nohti z gelom 30 evrov, delo traja tam malo čez dve uri, držijo dokler jih ne daš dol, če lih ne kam močno treščiš, jaz vse delam z njimi, danes sem bajto sčistila, pa pomivam in vse, samo pazim take udarce direkt na konico nohta, drugače, pa držijo zelo dolgo samo ko izraščajo si jih moreš it ponovno zalit, ker je drugače grdo in se vidi, nekje na 3-4 teden bi jih naj zalili, jaz si jih bom še enkrat, potem jih bom dala pa dol. Služba: ja jaz imam zelo rada svojo službo, zato se je zelo veselim , sem si že pripravila za oblečt za jutri, pa obrvi populila, pa glavo oprala, jaz sem imela dost eno leto trenerk in vsega...... Vabilo:ja tudi jaz sem razmišljala, da bi nardila vabila, samo morem neko odštekano besedilo pogruntat, ker nisem za take pocukrane, bi mogle mojega poročnega videt, je bil tudi čisto odštekan, se bom že kaj spomnila..... Lani želiva s Tinko vse najboljše za zadnjo obmesečnico.... MojcaB:joj si ga pa pihnila s to jajco Pisanka:ni dobila tricikla,ga dobi za rojstni dan, ampak ruzak(in to tak ki ima 3 leta garncije prosim) in copatke za v vrtec seveda Cicibanove. Sem bla ful vesela, ker sem vse to mislila ta teden nabavit. Zdej pa šibam, Tinka more jet in spat..... Lep dan vam želim......pa naj že neha snežit