|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
21.3.2008 22:52:38   
taška30
Ojoj, Zalbi, to je pa res žalostno. Moje sožalje vsem vam bližnjim.user posted image  Saj je res, da ste pričakovali, samo vseeno je kruto ko res pride do tega, a ne?user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
21.3.2008 22:56:55   
taška30
Grem počasi tudi jaz spat. Lahko noč.

P.S. Ampak BB pa počasi postaja zanimiv, a ne?user posted image  Tole je res kruta fora, razdelitev na gospodarje in podložnike, pa še gledati se morajo čez rešetke. Ajoj.
Samo včasih se sprašujem kak človek morš to bit, da se sploh prijaviš za BB. Jaz se niti v sanjah ne bi, da bi me cela Slovenija gledala odspred in odzadi 24 ur na dan, pa na sekretu, pa povsod ajej...pa vsa žlahta, frendi, sodelavci te gledajo v raznoraznih situacijahuser posted image  Nevem al so to tako odprtega karakterja al je želja po teh 92000€ ( ali mogoče po lastni promociji) tolk močna ali enostavno moraš bit mal 'premaknjen' da greš v to?!? Ali sem samo jaz tolk zadrgnjena?user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
21.3.2008 23:05:37   
JAPE
Ojla!
Mi smo že danes dopoldan naredili pirhe, Klara je previdno opazovala dogajanje, nič ji ni ušlo - je imela vse pod nadzorom.

Bi poslala slikico, pa je ne znam pripet. Kako deluje tale shrani.si? In kako pripenjate ostale razne luštne slikice?

V sredo, ko sva bili na terapiji, je spet jokala 100 na uro, celih 45 minut. Pa je bila prej že ene 3x čisto v redu, in se je kar pogovarjala s terapevtko. Zdej pa spet kr ena trma. Hotla je it k meni, ves čas je stegovala rokice proti meni. Je bla že ful zmatrana, pe še ni nehala jokat. Na koncu pa jo je spustila naj sama pride k meni............in lej jo bejbo, čez celo blazino je šla po vseh štirih!!!!! Obe sva samo gledali!  Je rekla terapevtka, to pa trma dela....! Hudo!
Zdaj doma se pa še vedno po trebuhu plazi.

zalbi - me je kar stisnilo, ko se tole prebrala. Res žalostno, pa taka mlada družina, in ubogi otroci! Držite se!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
21.3.2008 23:53:57   
hariba
zalbi Moje iskrene sožalje! Hudo to! Drži se!
UF 3 dni sem imela tako norišnico v službi, da ne vem več kje se me glava drži, pa še mirna noč očitno ne bo. Zoja se je že 3 x zbudila, 10 minut vpila, besno metala flašo in najljubšo igračo, nato pa zaspala nazajuser posted image
Pirhe bomo barvali jutri, popoldan pa nesli k žegnu. Danes mi ni uspelo nikjer v Celju najti čokoladnih zajcev, jajca sem pa včeraj v Lidlu nabavila.
Vsem želim lepe velikonočne praznike.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
22.3.2008 7:17:12   
thumbelina
jutro punce

zalbi sožalje!!!!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
22.3.2008 7:44:58   
zoom zoom
Zalbi: moje sožalje.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
22.3.2008 8:59:12   
smotka lonib
zalbi!
Moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
22.3.2008 9:00:46   
smotka lonib
VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE vam želim
user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
22.3.2008 9:03:20   
smotka lonib
Kaštrun!
Lučki želim vse naj naj za 11 mesecev
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3834
22.3.2008 9:04:19   
hariba
Potico pečem, pravkar sem dala testo vzhajat. Ko sem pa zjutrj pogledala skozi okno, me je skoraj kap. Okrog 15 cm snega in še zmeraj močno naletava. Mi smo pa včeraj v Hervisu kupili kolesa za Laro in Žigata, zoji pa kolesarski sedež in čelado,pa kopačke Žigatu, smo skoraj celo plačo tam pustili, zdaj imamo pa sneg, bi bilo bolje, da bi še kake sankeuser posted image . Adijo pamet to vreme res. Bele velike noči pa še en pomnim.
Zoja je pol hvala bogu do 7h spala.

Neposredna povezava do sporočila: 3835
22.3.2008 9:07:57   
hariba
Tudi jaz čestitam Lučki za 11 mesecev!user posted image .
Jutri bo pa Luka od Bojane že 1 leto star!!!!! Joj kako čas beži, ne morem verjet.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
22.3.2008 9:23:47   
tejkag
Dobro jutro,no ja pri nas senžiuser posted image .
Jaz pa čakam,da bo bejba zaspala,da grem barvat jajčka. Pisanko je že včeraj dobila od svoje botre. Ji jeuser posted image prinesel eno oblekico,rutico,klobuček pa aventov lonček.
Aja sem dala nekaj novih slikic gor od naše bejbe,geslo je isto kot zadnjič.
zalbi-moje sožaljeuser posted image
O.k se še kaj beremo

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
22.3.2008 9:25:44   
zoom zoom
Jaz pa namesto potice pečem pizza mufine. Jih delam prvič, upam, da bodo dobri. Perličnih jajc imam 9, pomoje da jih bo dovolj.

Sicer pa pri nas tudi tako sneži. Po cesti sicer ni še nič belo, na avtu že kar precej, trava je pa na pol zelena in pol bela.

BB se mi je včeraj zdel tako zanimiv, da sem ga gledala do konca (bo zanimivouser posted image ), prijavila se pa jaz ne bi nikoli. Se je pa ko sem se jaz odravila spat pri nas začela nočna žurka. Najprej eden, potem drug, nato oba, potem pa na vsake toliko samo še tamala. Vstali smo pa okoli 6.45.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
22.3.2008 9:46:25   
Anonimen
dobro jutro!
pri nas tudi sneži na fuuluser posted image . še dobro da smo včeraj jajčka pobarvali, danes sploh trave ne bi našliuser posted image . pa danes bomo tudi kar doma ostali. smo mislili spet iti k babici, da bi eva nesla k žegnju, pa v tem snegu ne mislim iti z 2 otrokoma na cesto.
naša lara je danes prvič kakala eno bunkouser posted image , sem bila tako vesela. sedaj ji končno lahko spet začnem dajat železov sirup  - to bodo spet borbeuser posted image
aja, pa sedaj mi lara vedno ko se pokaka, govori KAKA KAKA - je ful dobrauser posted image . sedaj bi jo morala samo še naučit, da bi mi prej povedalauser posted image  - no ja saj še je čas.....
no, sedaj ko se lara plazi po 4 pa je je res vsepovsod dovolj, še  posebej je aktualen pes in njegova košara, kjer ima not vrženo še eno kocno in naša lara kar naprej leze not in se spravlja ležat tjauser posted image . pa njegivi briketi in posodica z vodo.... moram kar naprej umikat...

lučka - vse najlepše za zadnjo obmesečnicouser posted image user posted image user posted image

zalbi - moje sožaljeuser posted image

je lara že kar tečka, tako da moram končat.......

Neposredna povezava do sporočila: 3839
22.3.2008 9:54:13   
lilka
Dobro jutrouser posted image !

Včeraj je bil moj prvi delovni dan, pa bi še nekako šlo, samo celo noč nisem nič spala, ker je Tinka ful kašljala, zjutraj jo je mož peljal k zdravniku, pa ni dala nič zdravil, samo rekla, je da sliši piske na pljučih in da če se dihanje še poslabša, da moremo kar v bolnico, je dala napotnico. Valda sem imela cel dan pokvarjen, me je samo to skrbelo...user posted image , pa je spet pomagala babikina čebula v obkladkih ni ga boljšega za kašelj, danes je že spala vso noč in zdej je kar vredu, mene je blo pa tako strah.....

Hvala za lepe želje za prvi delovni dan.....user posted image

Jajčka sem čisto mehanično pobarvala včeraj popoldne, ker sem jih pač mogla, če je otrok bolan, pa ti res ni do prazničnega vzdušja.....user posted image

V službi je bo še kar napeto, že zjutraj so imeli zaposleni sestnek z direktorjem, sem ven slišala kako so se kregali, pa moja namestnica je tudi bla tam, pa sva se zmenili šele naslednji teden in mi je vse predajala, jaz pa polno glavo skrbi, pa cel dan sem pisarno pospravljaal, ker sta mi z direktorjem tako naredila, da se še cel teden nebom znašla, nobenemu se ni dalo v fascikle vlagatuser posted image , eh, joj je bil prav grozen dan, sem ful srečna da sem zdej do torka doma, potem bo paže boljše, ko bo tinka zdrava in se bom lahko res službi posvetila.Pa še računalnik so mi sesuli, samo so hranili na Cd prej vse in zdej mam nega zasilnega brez interneta, baje bo do naslednjega tedna vse poštimano, ma prav briga me , če ne bo uštimal, pač ne bom delal, kakor hočeuser posted image

Zalbi:moje sožalje jaz sem tudi včeraj izvedla, da ga ima naša bivša čistilka, mlajša kot jaz in da je že v zadnji faziuser posted image , grozljivo je tole....

BarbaraE:user posted image

Thumbelina:bravo Matevžuser posted image

Mislim ,kakšno je pa vreme danesuser posted image , pa sej to ni res, jaz sem pa že primule nasadila.....

Zdej se je pa Tinka že zbudila, šibam....

Želim vam lepe praznike, s Tinko pa vam pošiljava enega piščančkauser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 3840
22.3.2008 10:16:41   
hariba
zoom zoom Pizza mufine? Kako pa je to? Jaz bi se pa priporočala za recept. Zdaj za praznike sicer ne, ker je pač pri nas v anvadi potica, bi pa kdaj, ker moji obožujejo vse kar diši po pici, no pa mufine tudi, samo ajz pečem le sladke.
barbaraE Dobrodošla!
mojčca stiskam pesti az tvojega očeta.ž
lilka ko sem jaz prevzela nazaj svojo pisarno je bilo tudi bolj razdejanje, niso bili vsi dokumenti razvrščeni v prave mape in fascikle.
thumbelina To me pa zelo veseli in hura za Matevža.
Punce nekaj mi povejte kdaj pri vas ejste žegenv soboto zvečer ali v nedeljo zjutraj. Mi smo ga doma vedno v nedeljo po maši, ko sem bila na svojem pa z možem pač ko smo vstali, ker k maši nismo šli. Pri zdajšnjem pa so doma jedli že v nedeljo zvčer, pa govori zakaj še mi ne bi.
Takšen pogled skozi okno, ki ga imam zdaj bi mogel bit za božič

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
22.3.2008 10:44:27   
Mojca B
hej, hoj..

Zalbi: sožalje

Thumbelina: juhuhu za Matevža

Mojčca: samo, da so poštimali. Držim pesti za najboljše!!

BB: nikol še nisem tole gledala, včeraj pa sem.. No ja po moje komercialna fora ampak sem se vseeno zabavala... Sploh rešetke so zakon.. in tud jaz ne razumem kako se ljudje tle not spravjo. men bi se scufal.. omejen bit na par metrov... groza za mene, k sem navajena na veliiiiiko!!

hariba: mi že od nekdaj nesemo k žegenj ob sobotah, ob nedeljah zjutraj pa imamo velikonočni zajtrk... Zgleda, da imamo tudi tu drugačne navade. Sicer pa bog ne daj, da kdo našo košaro odkrije. Ker not razen jajc ni nič velikonočnega. Ma ja potice ne jemo lih, hren je kr v lončku, tiste krače al šunke al kaj je ne jemo, zato je not pršut.. pa sir, pa kaka čokolada....

prvi del. dan. Zanimiv ni kaj! V bistvu sem zdržala cele 4 urce, lih tolk, da dobim bon za malico pol pa šibala domov...Mah ja celo eno fakturo sem uštimala. Nisem še čist za odpis o ne... Je pa mal zmede v papirjih ampak bomo vse pošlihtali. Sem kar zadovoljna z mojo nadomestitvijo...:)

Je blo pa bl tko tko.. itak k taka ovca na štantu,. k jo vsi hodjo gledat pa pozdravljat... eh, saj bo...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
22.3.2008 11:14:35   
JAPE
Mojca B...ali delaš samo po 4 ure? In kako se ti zdi tak delovnik? Hitro mine, kajne? Ali še katera druga  sodelovka tako dela, in kakšen je odziv drugih na to? Včasih imam občutek, da sodelovci na take bolj grdo gledajo.
Mi zna katera povedat kako deluje shrani.si?

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
22.3.2008 11:15:05   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

Kaštrun!
Lučki želim vse naj naj za 11 mesecev
user posted image

joj punce, full hvala.
Lučka trenutno spi, mož je posesal in zdaj gleda TV, jaz pa grem še po tleh pomit pa pod tuš, potem ko se tamicena zbudi gremo pa k mojim na kosilo. jaz bom nesla k žegnu, potem bomo pa še malo praznovali, ker ima mami roj. dan. čeprav se mi v tem vremenu sploh ne da nikamor hodit, ampak dobro. enkrat na leto bom že zobe stisnila user posted image

zalbi moje sožalje. tudi če je pričakovano je hudo. a je bila mlada?

bolančki čim prej se pozdravite

velika noč vsem želim lepe praznike!

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 3844
22.3.2008 11:26:09   
zoom zoom
Hariba jaz sem delala po tem receptu iz kulinarike:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5698

imaš pa na kulinariki še ene 2 recepta. Meni so bili ful dobri (sem jih pa prvič delala). Naslednjič bom dala edino maj začimb za pico. Sem pa jaz dala več šunke, sira in gobic kot je napisano, pa nisem naribala, ampak narezala na koščke. Je res dobro. Samo za moj okus preveč začmb. Recept pa je za 12 mafnov.
Sem se odločila, da jih bom naredila tudi na praznovanju RD, samo bom količino povečala, da jih bo ratalo ene 60.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
22.3.2008 11:28:17   
Anonimen
no, sem se zgleda prehitro veselila al kaj? naša se je po tisti bunki pokakala še 2x in spet bolj mehko - ampak ni pa "še" driska - joj, naj že bo konec tega....

tudi od nas lepe praznike ob veliki noči

user posted image

pri nas je tudi navada, da se nese k žegnju v soboto, potem  pa v nedeljo smo šli vedno zjutraj k 7 maši, po maši pa velikonočni zajtrk. ampak od kar sem na svojem, se mi ne ljubi tu nesti tega cekarja v cerkev. ali se odpeljemo k našim, toliko da eva vidi kako to gre. potem pa mi mama da kak kos mesa domov. no, jajca pa smo itak že včeraj barvali...

jape - shrani.si - greš na njihov stran in se najprej registriraš pod nekim imenom. potem pa ti ponudi "shrani datoteko" in si  v bistvu shraniš sliko na net. potem pa ko je slika shranjena ti poda 4 kode in izbereš in kopiraš tisto kodo, kjer piše za "forum s predogledom". in ta link potem kopiraš semle...upam, da si razumelauser posted image  

(odgovor članu Kaštrun)
  Neposredna povezava do sporočila: 3846
22.3.2008 11:51:11   
zoom zoom
Še enkaj sem pozabila: čebule nisem dala zraven, ker jo pri nas nihče ne maa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
22.3.2008 12:02:11   
JAPE
user posted image

Hvala valika! Ratalo! Evo, to so naši pirhi!
Lepe praznike vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
22.3.2008 12:36:03   
thumbelina
NO pri nas je vse v ponem teku: potica ravnokar spečena (sem naredila lešnikovo čokoladno), jajčka so že skuhana, pobarvali jih bova pa z Jerco ko se zbudi pa še nalepke bova dali gor. šunka čaka v hladilniku, hren v zamrzovalniku, kruh sem pa že včeraj spekla.

Pri nas nesemo na žegnanje v soboto popoldne, pa mal gricknemo že isti dan po žegnu, taglavno pa pojemo v nedeljo zjutraj. Ob ponedeljkih pa ponavadi naredim  kar pico iz ostankov in je ful dobra, če čez preliješ še hrenovo omakico iz kisle smetane...

Ful sneži pri nas je vse belo...

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
22.3.2008 13:48:48   
ALESSA
Hy!

zalbi: moje sožalje

lilka: mi prosim poveš kako narediš te obhladke iz čebule, ker naša Neli tudi ful grdo kašlja.

Vesele velikonočne praznike!

LP

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?