lilka
|
Dobro jutro ! Včeraj je bil moj prvi delovni dan, pa bi še nekako šlo, samo celo noč nisem nič spala, ker je Tinka ful kašljala, zjutraj jo je mož peljal k zdravniku, pa ni dala nič zdravil, samo rekla, je da sliši piske na pljučih in da če se dihanje še poslabša, da moremo kar v bolnico, je dala napotnico. Valda sem imela cel dan pokvarjen, me je samo to skrbelo... , pa je spet pomagala babikina čebula v obkladkih ni ga boljšega za kašelj, danes je že spala vso noč in zdej je kar vredu, mene je blo pa tako strah..... Hvala za lepe želje za prvi delovni dan..... Jajčka sem čisto mehanično pobarvala včeraj popoldne, ker sem jih pač mogla, če je otrok bolan, pa ti res ni do prazničnega vzdušja..... V službi je bo še kar napeto, že zjutraj so imeli zaposleni sestnek z direktorjem, sem ven slišala kako so se kregali, pa moja namestnica je tudi bla tam, pa sva se zmenili šele naslednji teden in mi je vse predajala, jaz pa polno glavo skrbi, pa cel dan sem pisarno pospravljaal, ker sta mi z direktorjem tako naredila, da se še cel teden nebom znašla, nobenemu se ni dalo v fascikle vlagat , eh, joj je bil prav grozen dan, sem ful srečna da sem zdej do torka doma, potem bo paže boljše, ko bo tinka zdrava in se bom lahko res službi posvetila.Pa še računalnik so mi sesuli, samo so hranili na Cd prej vse in zdej mam nega zasilnega brez interneta, baje bo do naslednjega tedna vse poštimano, ma prav briga me , če ne bo uštimal, pač ne bom delal, kakor hoče Zalbi:moje sožalje jaz sem tudi včeraj izvedla, da ga ima naša bivša čistilka, mlajša kot jaz in da je že v zadnji fazi , grozljivo je tole.... BarbaraE: Thumbelina:bravo Matevž Mislim ,kakšno je pa vreme danes , pa sej to ni res, jaz sem pa že primule nasadila..... Zdej se je pa Tinka že zbudila, šibam.... Želim vam lepe praznike, s Tinko pa vam pošiljava enega piščančka