|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 7:41:44   
aurora28
Dobro jutro!

Naty danes si nas pa vse prehitela user posted image in hvala za kavico user posted image user posted image . Ja s svojim dragim sta kupila same lepe stvari za user posted image , če se ne motim bosta dobila fanteka user posted image No ker me , ki nosimo fantke imamo bolj špičast trebuh, vsaj zase lahko rečem in zate, ker te je sam trebuh user posted image user posted image . Bravo za tvojo sestro user posted image user posted image . Midva sva tudi dobila celoten komplet za posteljico in še dva kompleta posteljine in sva praktično prišparala ziher 50 €. user posted image A si zasledila, da imava obe podoben okus, ker sva obe prilepili račko na sredino prvega predalnika na komodi. user posted image

Ja BB je bil včeraj ful dober, ta Marko je pa še faca in ljudje ga ful podpirajo in glasujejo zanj user posted image user posted image , tak je bil posrečen, ker sprva je še dajal roko pred usta zaradi pomanjkanja zob, potem ko pa so mu pokazali novo stanovanje si je pa dal duška in jih kazal. user posted image user posted image Faca je in mojmu možu je še najbolj všeč, ker je glede na svojo starost čist skuliran in normalen, ker oni ostali se pa derejo kot srake. Včeraj so vsi skupaj zgledali kot da daš otroku liziko, tisti z dolgimi frisi pa kot, da jim je sladoled pravkar na tla padel. user posted image user posted image user posted image

A veste, da sem zdaj ponoči med spanjem prvič čutila otrdevanje trebuha user posted image Madonca me na trenutke kar panika zagrabi in potem se vsak dan kar takoj stuširam in uredim, da me slučajno kaj ne prehiti. user posted image
Sam zdaj sem pa že tolk okorna ratala, da si nogavice sploh ne morem dati gor in pri tem mi pomaga moj dragi možek. Sam tak ko pa mi je danes gor deval dokolenke, ej tak sem se smejala, še dlje jih je deval gor, kot jaz ko si jih ne morem. user posted image user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 7:48:56   
Anitka
Jutro!

Pa sem se zbudila v tem deževnem jutruuser posted image Tole vreme pa kar vztraja s tem svojim nagajanjem. Morda se pa špara za maj, junij in nas bo potem razveseljevalo.

Naty hvala za user posted image Vidim, da vas bo večina jajčka barvala danes, jaz sem pa to storila že včeraj. Zdaj me čaka pa še kuhanje šunke in pa pospravljanje.


Ja ob ogledu brezkasetnega koša za plenice v Pikapolonici me je nakup kar mikal. Ko izvem pa za kaj več pa vam sporočim.

BB pa sem tudi jaz včeraj malce gledala. Je bilo kar zabavno ogledovat si nekatere face. In kako so v luksuznem delu hiše Markota vsi objemali, ko je šel pa kao ven pa noben... No ja...

Šibam nekaj papcat, ker mi začne kruliti...


_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 7:58:47   
Naty*
Jeeeee, enkrat sem uspela bit prvaaaauser posted image user posted image !!!!

aurora ja fantka bova tud mela, sm pa glih zadnjič misla komentirat, da mava ful podobno obliko bušija user posted image , tko da bo mende res neki na špičastem trebuhu user posted image . Jogi nama bo pa od mojga sestra dala, no ampak kakorkoli že...super user posted image . Aja račko sva obe isto prileple, upam, da boš kmal dobila še podlogo, da vidmo slikce. A vidva sta tud vanilijo vzela? Js sm že pol razmišljala, da bi lahko svetlo modro, ampak nama tale rumena celo k lamelam paše. Pa itak mislva met še punčko pol, pa je bolš, da ni vse svetlo modro user posted image . Vidm pa, da mava tud user posted image  podobne, oba sesata in pospravljata, pa oba navijata za Marka user posted image . Nogavice si js sicer še sama oblečem, ampak pri vezalkah mi pa tud moj pomaga. Kaj čmo, čedalje bolj okorne bomo, naši user posted image  pridno rastejo user posted image .

Anitka ja ene ste ble včeri že pridne z jajčki, ene bomo pa dons nadoknadile user posted image . Drugače je pa pri nas zasneženo jutro, ne deževno, sej kr ne vem, kaj je slabše user posted image . Kar se pa objemanja tiče, je bla pa Dada edina, ki ga je objela, ko je šel. Nekak mi ona kr potegne, čeprav tist njen "svakaaa čaaaast" mal zoprn deluje.

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 8:03:01   
barbaw
Sneženo jutro!
 
Me je kar šokiralo ko sem skozi okno pogledala in zdaj nujno rabim Natyino kavico. Hvala Naty. Jaz pa sem se pripravljala kako bom koze (šrogne) ven postavila, da začnem rihtat posteljico, pa me takole jutro pričaka. Imamo trenutno cca 3 cm snega . Zgleda pa bolj moker. Boge moje rožice, pa tako lepo so začele cvetet. user posted image

Naty še kaj energije meni pošlji, ker me je tale sneg kar malo zamoril. Razen barvanja jajčk nimam ničesar v planu. Lahko se pohvalim, da imam za našo dojenčico vse oprano in lepo zloženo v omaro, ostalo pa tema. user posted image  Sem mojemu razlagala včeraj, da čez 3 tedne bo pa polno zrela za rodit. Potem po 36t ji je čas samo še podarjen, da se redi in raste. user posted image      user posted image   za jogi in sestro. Vsak prišparan euro prav pride.
Glede barvanja sobice pa sem jaz tudi takrat razmišljala, da bi imeli še kakšnega otročka in sem izbrala svetlo modro in koralno barvo. Le zavese imajo gor medvedke v letalu ... So bolj fantovske.

Aurora jaz si vaju prav predstavljam s tistimi dokolenkami. Jah tako je bilo v moji prvi nosčnosti, zdaj pa se mi zdi, da imam prav majhen trebuh proti prvi user posted image . Kar nekako ga ni. Prvič sem imela ogromnega in sem se že komaj obuvala, zdaj pa gre lepo. Malo mi nagaja edino sedenje v naši kadi, ko me mala v rebre žuli. Je pa to res, da ponavadi so fantki bolj "zunaj" in imaš takrat večji trebuh. Vsaj v mojem primeru je tako. Možno pa da pri kaki ni.

Zdaj pa grem zajtrk pripravljat. Lakota je na pohodu. user posted image




_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 8:15:52   
aurora28
Naty ja midva sva vzela komodo in posteljico v barvi vanilije, ker nama takšna najbolj paše in tako kot ti praviš, imava v načrtu še kaj narest in vanilija je taka nevtralna barva, ki paše deklici in dečku.

Moj dragi pa prihaja domov iz službe, ker pri nas snmeži kot pri norcih, sam je bolj moker, kar je še hujš, ker če greš kam peš si takoj do kolen usran. user posted image user posted image

Barbaw
ja si naju lahko prestavljaš, jaz sem se tak smejala, moj pa je bil čist trd in sem sam čakala kdaj jih bo strgal. user posted image user posted image Ampak tebi pa tole vreme res ni naklonjeno user posted image user posted image .


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 8:16:09   
Anitka
Se že popravljam - tudi pri nas že sneži. Pišuka - kaj pa pomlad!!!!!! Zdaj sem pa še bolj razočarana nad vremenomuser posted image user posted image user posted image Tudi moje rožice tako lepo cevtijo.... Sem izgubila zagon za delo.

Naty sem včeraj spregledala, da je Markota Dada objelauser posted image Sem hkrati počela še druge stvari pa nisem bila pozorna


_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 8:19:06   
Estrella*
Jutro, še z moje strani!
 
Naty: tudi jaz sem že pred 7 strašila po RR. Sem vidla, da si gor, a ni bilo še nobenega postauser posted image . NO, sem mogla najprej jest, da si opomorem od naporne nočiuser posted image Julijke sploh gledat nisem šla, ker so bile že pred 2 mescema mislim, da na 98user posted image  in sem vedla, da se cifra sigurno noi zmanjšala. Glede vrstnega reda pa sigurno ne bo šel po našem seznamčku.
Tuš je res zgorel decembra. Sem šla mimo prejšnji teden in sem bila presenečena, da še ni odprt. Sploh je še veliko za zrihtat. Zgleda, da je Marku zmanjkalo dinarčkov.
A, lepe stvari bo imel tvoj pobčuser posted image
 
 
Gledala BB( no comment) in talente v belem, potem me je pa zmanjkalo. KO sem  se zbudila- šok sneži!!!! Sicer je sama plundra naokoli in sva bile popolnoma mokre z mojo user posted image
 
Koša za plenice ne rabim, ker sem mi zdi premalo v uporabi in se ne amortizira. Jaz sem plenice meltala kart v vrečke v katerih sem prinesla sadje-zelenjavo iz trgovine. Jih že zbiram. So učinkovite inn še zastonjuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 8:22:11   
Estrella*
Se že popravljam - tudi pri nas že sneži. Pišuka - kaj pa pomlad!!!!!! Zdaj sem pa še bolj razočarana nad vremenom Tudi moje rožice tako lepo cevtijo.... Sem izgubila zagon za delo.


Letos drži pregovor: Božič zelen, Velika noč bela!!! Sicer pa Anitka, malo snega lahko imate tudi prekmurci, da se ne boste preveč razvadili user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 8:28:32   
Estrella*
user posted image


27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 103cm, +10kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

 01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    
 
02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:118cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , SG, (O:95 cm, 9,5kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  
         
05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:116cm, +12kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:103 cm, +13 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +11kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:97cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)
 
11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+31/101 cm; 11,5kg ) 
  

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)  
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     
     
13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +4kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +11kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:101cm, +8kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +6,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej
 
16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:108cm, +11kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 
 
17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +10,5kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:97cm, +11kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:104 cm,+10kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  
 
23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +10kg)

    
24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:101cm, +6kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:94cm /+24cm/; +8,5kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +7kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:102 cm /+35 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +12kg)
  

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +12kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 
 
31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +10kg ) 
 
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    


SKUPAJ NAS JE 80 SREČK user posted image         


Imamo 12user posted image : user posted image user posted image   

 
Anonimnauser posted image , Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC 
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej
user posted image  murva
user posted image  KAHLO
user posted image  maska

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 18Xuser posted image ,user posted image : 20Xuser posted image  in user posted image : 42X user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 8:28:48   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image
 
25.03.2008: Zalazoya (GP), barbaw (GP)
 
26.03.2008: buccka (GP), Skye (GP)
 
27.03.2008: 80Kaja (GP), TamaraJ (GP), Jana81 (GP), hijenca (GP), Jana81(Cukrtest)
 
28.03.2008: edinaos (GP), Čmrlika (GP)
 
31.03.2008: Tancho (UZ)
 
user posted image  PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image
 
01.04.2008: Pepita (GP), Anitka (UZ)
 
02.04.2008: narava (GP), Taula (GP), Sončnica Sandra (GP)
 
03.04.2008: Jana81(GP)
 
04.04.2008: Aurora28 (GP)
 
07.04.2008: Kasso (GP), Estrella*(UZ), MARTINA25 (GP)
 
08.04.2008: Katina (GP)
 
09.04.2008: CatJa (GP), Katy82 (GP)
 
10.04.2008: Suzy85 (GP), kodrana (UZ)
 
11.04.2007: Tally (GP), **** (GP)
 
14.04.2008: darmar (GP)
 
15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP)
 
17.04.2008: Anitka (GP) 
 
OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA
 
 
KORISTNE POVEZAVE:
 
CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 8:32:11   
barbaw
Tile naši sosedje s katerimi imam probleme glede parkiranja so prav hecni. Imajo cel vozni park. Imajo sicer svojo vrtnarijo in zaradi tega tudi kombi, da lahko rože okrog prevažajo in dostavljajo, pa en kup osebnih avtomobilov. Trenutno je stanje 4 + ena tetka je pri njih prespala, ki je imela svoj avto. Ko sem pogledala na njihovo dvorišče zjutraj je bilo res ko na parkirišču. 5 avtov + kombi. user posted image

Zajtrk mi sploh ne diši. Sem ga škratu naredila pa nekaj štrajka. Spet mi je revež začel kašljat in sem ga preventivno ruknila na pumpice, da se kakšen konkreten bronhitis ne razvije. Me je bilo bolj v toplicah strah, da bo kaj skasiral, ker je šel pregret, sicer dobro oblečen ven na mraz. Pa ni bilo nič. Je pa par dni v vrtcu pa spet ... user posted image  Pa opazila sem, da jim spodnjih majčk ne popravljajo v hlače in ima cel dan trebušček zunaj. Moram spet kupit nove spodnje majice. Moram tete v naši trgovi vprašat, če mi jih naročijo, ker so bolj poceni. Se mi zdi tu mač dat 2 eur za eno spodnjo majico, ki jo niti pol leta ne nosi.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 8:44:11   
aurora28
Estrella* jaz sem tudi gledala Talente v belem, prav fajn jih je gledat, sam ta z dvema maternicama je pa bila uvavvvvvvv user posted image user posted image pa dva različka očkota. user posted image

Jaz sem pa ravno oprala en pralni stroj belega perila in plenic in zdaj perem še posteljino za user posted image . Sem kupila mehčalec Lenor sensitive in bom z njim odišavila vse cotke za tamalega.

Aja še nekaj kako boste oprale nove flaške in dudice, ker v BC so meni prodajalke svetovale, da jih ni priporočljivo prekuhavat, ker so mamice povedale, da potem začnejo točit in jih je bolje samo z vročo vodo oprati. user posted image




_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 8:46:43   
Pepita
Dobro jutro še od mene po dolgem času.
Moram malo pojamrat, se mi je na strani trebuha naredil en tak lišaj in dr. sumi na mikrosporijo. Sem komaj čakala na jutro pa sem zdaj vse na netu prebrskala in hvalabogu ni nevarna za plod. Vam ne morem povedat kako me je včeraj stiskalo, pa cel dan nisem mogla do info. Sicer mi je že dr. rekla da ni panike, sam se mi ni zdela ravno prepričana. Jaz imam sicer bolj na sumu navaden lišaj oz. glivice. Je pa moja sestra, ki dela v zdravstvu zmajevala z glavo, tako da sem se potem šla pokazat.

Drugače smo pa OK. Brcamo, da je veselje, no včasih že boli, sploh, ko se vozim v avtu me tišči pod rebra. Pa kolca se mu nonstop.

Pripravljeno imam že vse, no sam vzmetnico za posteljico še rabim, mi jo je sestra obljubila, da jo kupi. Cotke mam sprane in zložene, zibka čaka ... mami pa ati pa tudi.

VESELE PRAZNIKE VSEM!



_____________________________



(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 8:53:49   
barbaw
Aurora jaz sem jih prvič vedno prekuhala. Zdaj bom pa kar lepo v pomivalnega dala. Če jih predolgo kuhaš je res možno da začnejo točit, ker se plastika v vročini krči. Če nimaš pomivalnega pa daš v vrelo vodo, samo ne predolgo kuhat, da se res kaj ne deformira.

Pepita user posted image user posted image user posted image  ti pa si pridna.

Jaz tudi opažam, da postaja moja koža občutljivejša. Se mi je to v prvi nosečnosti tudi dogajalo. Sem na koncu nosečnosti fasala alergijo. Včeraj pa me je tudi začelo pečt po nogah. Moje majčice jaz sem ugotovila, da se ne smem več kopat v topli vodi. user posted image  Sem neke čudne občutke dobila v nožnici pa sem že zlezle iz bane. user posted image  Pa tako mi je pomagala voda v boju z bolečinami. Se bom pa samo še tuširala kar pa nima istega efekta. Zdaj pa do julija nobenega namakanja. Fuf! Bo že moglo tako bit.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 9:10:47   
Anonimen
Dobro jutrooo iz zasneženega Logatcauser posted image , no mislim da je pa zdaj skrajni čas, da se tale snegec počasi poslovi od nas za letosuser posted image

Midve spet spale katastrofa, vsak dan je slabše, vse me bolii

Naty: danes pa si bila zgodnjauser posted image , ja jaz po dnevi tudi kar naprej hodim po spalnici in vsesorta pospravljam-prestavljam za malo pikicouser posted image Ej kako je s tabo? Si me kar malo prestrašila na MŠuser posted image

aurora: čeprav nas kar pihaš po tednih, kar lepo počasiuser posted image

barbaw: pridna da imaš že vse cotke za prihajajočo bebico zrihtane, jaz pa kar čakam na lepše vreme, bi jih rada na balkonu posušila, samo kakor zgleda bo treba uporabiti plan B (sušilni stroj)user posted image

Estrella: tuš v Logatcu naj bi se 7.4. odprluser posted image , čeprav jaz ga čisto nič ne pogrešam

Aurora in ostale: koliko navadnih in koliko previjalnih peleničk ste nabavle?
Jaz grem danes nakupovati, pa ne vem koliko česa?



(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 9:20:25   
barbaw
edinaos jaz sem uporabila tvoj plan B, ker ni treba likat. user posted image  Ni ga čez komot. Glede tetra plenic pa sem jih jaz kupila, če se ne motim 40, ker so še od škratka. Vedno prav pridejo. Mi smo jih uporabljali tako ali drugače do 1,5 leta najmanj. Mogoče še več. Poznam pa punčke tod okrog in druge otroke, ki jih uporabljajo še dlje. Ena izmed njih je stara 5 let in jo še vedno rabi za spanje. Če ne drugače ti pa potem, ko jih ne rabiš več za otroke ostanejo za kaj sčistit, potem pa kanta, ali pa jih lepo daš naprej. Tiste "podloge" za široko povijanje pa sem komaj našla in sem jih kupila mislim da 10, ker jih več ni bilo. Sem si jih sposodila in kasneje tudi nekaj dobila, tako da ne vem točne cifre.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 9:25:46   
aurora28
Aurora in ostale: koliko navadnih in koliko previjalnih peleničk ste nabavle?
Jaz grem danes nakupovati, pa ne vem koliko česa?


Edinaos jaz imam 15 kom tetra plenic, ki sem jih ravno oprala in se že sušijo v sušilcu, v Mullerju pa sem kupila en paket plenic Beauty baby od 3-6 kg in jih je notri 42 komadov. To je zaenkrat to, ker bom potem dokupovala ali spremenila, če se bo slučajno pojavila kakšna reakcija. Sej danes je pa že bolje, ni več takšnega zategovanja. Očitno sem včeraj resnično pretiravala, ker sem hodila peš do staršev in nazaj. user posted image

Barbaw jaz se že dolgo ne kopam v kadi oziroma se ne namakam, vem da ti paše in te sprošča, ampak namakanje v kadi odsvetujejo, ker baje še bolj sprošča maternične vezi, zato je priporočljivo se namakati v kadi pred porodom. user posted image

Pepita ja od kod pa bi fasala mikrosporijo, a imaš kakšno domačo žival doma? Ta mikrosporija je zelo trdovratna za odstraniti in bog ne daj da jo faše pes, ker mora praktično biti izoliran od ostalih živali. user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 9:32:26   
Anonimen
aurora, barbaw: hvala za pomoč, bom jih tudi jaz danes nabavla. Pri nas v Logatcu so (te navadne-bombažne) 10 KOM =  27 EUR, bom pogledala če so v Ljubljani kej cenejeuser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 9:35:34   
barbaw
Jaz še vedno premišljujem in oklevam med babylove in DM pleničkami. Bom še videl kaj bom naredila.

Za namakanje pa vem, da sprošča vezi in glede na to, da je moj MV dolg 44 mm in da je moja G bila prav presenečena nad to dolžino se nimam kaj sekirat. Očitno moje telo nima kakšnega namena se hitro odpirat. Bom videla v torek, če so kaj toplice vplivave na moj MV. Bi pa raje videla, da bi imela manj plusa, ker bi lahko upala, da sem tokrat hitreje odpirala. Ni mi še enkrat za skozi dajat umetnih popadkov in mi po 5h ta konkretnih popadkov reče sestra, samo en prst ste odprta. aaaaaaaaaa

Kopat med popadki se pa ne smeš (razen če je to danes kaj drugače), če ti voda odteče. Moja teta je bila pametna pa se je šla med popadki namakat v vrelo vodo, ker jo je bilo strah poroda (beri bila je 4-ič noseča) in so popadki minili. Moj bratranec se je skoraj zadušil v maternici, ker je ostal na suhem. Ji je še voda vmes odtekla.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 9:37:12   
barbaw
edinaos ne vem sicer kakšne so danes cene, vendar so bile kolikor sem jaz gledala še nekaj časa nazaj najceneje v rutarju. Če greš v Lj pojdi na Rudnik, pa imaš tam Rutarja, BC in Pikapolonico pa boš lahko primerjala cene. Leclerc ima tudi dobre (beri ugodne) cene, pa ga imaš tudi tam blizu. Jaz sem svoje kupila v Rutarju.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 22.3.2008 9:38:53 >


_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 9:42:15   
Anonimen
Dober dan.. vas samo pozdravim potem grem pa mal prebrat kaj ste se pogovarjale...

Aja, včeraj sem bila v kleti...in prinesla škatle  z stvarmi za dojenčka v stanovanje. A to je že uspeh?user posted image
Sedaj bom pa rabila spet en čas da se spravim to pregledat in pa oprat...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 10:26:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28



Ali otrok rojen v 35. tednu, še potrebujejo injekcijo za razvoj pljuč?



Nimam pojma, moja Samia je bila rojena konec  36 tedna pa je ni potrebovala...

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28



A katero od vas tudi ščipne v nožnici in malo višje ko se vstane?



Jaz nimam še teh težav.. user posted image

Naty: full lepe stvari user posted image user posted image


Koša za planice nisem nikoli imela, imam samo koš zraven v koplanici ,kjer previjam in pa plastične vrečke seveda...
 
Aurora: jaz si nogavic že en mesec ne morem ubut, oziroma je to en poseben podvig. Pa sploh nimam velikega trebuha... Ampak me zelo zaboli če se prepognem..pa včasih mi kar vsebina želodca v usta pride, tista kislina, ko se prepogibam...
Evo rezultat, doma sem bosa - brez nogavic, ko grem pa ven pa mami prosim, da mi pomaga.

Pri nas sneži ampak jaz sem full vesela... ko bi se vsaj obdržal kak dan sneg... takole je pa čist brezveze...user posted image
Rada bi tamali pokazala vsaj kako se naredi snežaka... ampak ta sneg samo pade pa se stopi...
Sicer pa... saj je marec mi je čist jasno, da je tole samo priprava na muhasti april...
Drugače pa mi moj ljubi možek pove da imajo oni konstantno že vsak dan čez 30 stopinj... kar naj imajo..meni kar paše tale mraz... prav fajn se počutim.user posted image user posted image

Edinos: jaz imam vedno po 30 teh tetra planic, čeprav imam sušilca. Ker jih nenormalno veliko porabim...
Dam pod glavico, pa oba moja user posted image  sta polivala in sem jih sam v posteljici porabila najmanj 5 na dan. Potem pa na previjalno eno pa gre mal mimo ali pa se umaže pa spet porabim tud po 3 na dan, pa za na ramo ko se podira kupček... in seveda še za široko previjanje če je potrebno...
Pa za ven v vozičku da zakrijem direkten sončni žarek na otroka,pa da mi svi glih not vanjga ne bulijo in kihajo in se slinijo...in ne vem kaj še... vsaj v prvem mesecu.
Ma jaz jih full porabim zato jih imam toliko. Še danes jih imam za na previjalno podlogo...
Aja pa pri kopanju jih tud porabiš vsaj 3...

Zakaj ne pogledaš malo po oglasih.. da bi jih dobila ceneje?? Saj imajo punce ene tudi veliko nerabljenih za prodat... no jaz vem da imam, samo nisem šla še pregledat v škatle... sem lenaaaauser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 10:27:38   
sesil
dobro jutro

no, včeraj sem vam hotela še par stvari napisat, pa nikakor nisem mogla priti na forum, pa sem obupala.
estella, za seznamček : naslednji pregled imam 18.4., pri kg pa lahko dodaš še 2 kg. skupno 9 kg.
naty, ne se sekirat zaradi delodajalca, sej če te to kaj potolaži, sem jaz še na slabšem. ne mine dan , da ne bi pomislila kako so hinavski v službi in sem prav žalostna. prav si ne predstavljam, da bi morala nazaj.bbrrr. imam pa stike z nekaterimi sodelavci, ki smo se že prej zelo ujeli in sem z vsemi stvarmi na tekočem (kakšne sviuser posted image je se o meni govorijo, ki sploh niso resnične in jaz z njimi nimam nič). ti povem samo primer izjave, ko sem se izpisala iz sindikata, ki itak za delavce nič ne stori (vsaj naš predstavnik ne): kakšna user posted image  je, išče samo svoje pravice, sigurno se je izpisala iz sindikata zato ker jo nismo povabili na novoletno večerjo....in še veliko takih, predvsem žaljivk. no, takih izjav ne pričakuješ ne od šefa, ne od tajnice oz. ne od katerekoli normalne osebe, saj je članstvo v sindikatu itak prostovoljno. zadosti od šlužbe, zdej sem pa že jaz zatežila.

brezkasetni koš za plenice sem tudi jaz gledala, ampak me je odvrnila cena 50E, tako da koša za plenice tudi jaz ne mislim imeti, ker so tamale prozorne vrečke iz trgovine prav praktične. 
verjetno že vse barvate jajčka. vesele praznike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 10:29:36   
katy82
Čau mačkice en lep pozdrav iz močno zasnežene dolenjske!!!!!!!!

Aurora sem te že zadnč hotla vprašat,pa sm pol pozabla.A ti boš kr mehčalc uporabljala k eni priporočajo sam prašek(persil sensitive) pa še to če so kaki problemi moraš dodatno izpirat.Jst sm bla kot mala alergična na mehčalc in me je dušilo v spanju.No sj pol so mi pogruntal še povečano žrelnco pa so mi jo odstranil.Nočem nobene strašit,kako boste ali ste druge oprale?Jst sm zaenkrat samo s persilom sensitive,mislm pa kasneje tud mehčalec uporabljat.

Edina men je tašča kupla plenice v arielu k so ble kao v akciji(10 kom 25 e) pa niso tetra tkane ampak samo po širini.Groza kaj so jo nategnil,k sm jih dala prat so ratale dobesedno pravokotne in take tud ostale.user posted image

**** pridna punca zdej boš pa lahko spet mal gnezdla,a se tega kdaj naveličaš al pa ti rata odveč to počet?Men je zdle tko luštn to počet sploh k je prvič,me prav zanima kaj bo pri drugemuser posted image

Drgač pa pr nam že bliz 10 cm snega,a se še ne bo nehal?user posted image

Nč gremo papcat pa se še kasnej beremo


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
   RE: Majčice '08 - 3.del
22.3.2008 10:39:48   
katy82
Aja še to sm pozabla napisat.

Sm mojga zdle vprašala,če ma tud on kake posebne želje "jajčka" farbat,ko bi vidle ta njegov strmi pogled,ki mi ga je namenu.user posted image No sj ga zastopm da je slabe volje,je glih kumi z nočne pršu pa je ful zmatran pa še po nespluženi cesti se je domov prpeljal.HB da je po sreč pršu.

Je pa včer klicu avtomehanik pa je reku,da mi je mogu cel podvozje zamenjat pa da so šli na probno vožnjo pa da zgleda vse v redu sam mi vse lučke za airbag gorijo.Upam da v torek pridejo maherji z računalnikom da bojo kej zrihtal.Mam pa na volanu tko lepe rožice nalimane v krogu pa je reku,da jih je strah,da jih ne bi kdo direkt na zobe dobil,če se slučajn sprož.user posted image


(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.