Naty*
|
Jutro mačke! Danes pa res mislim, da sem prva, zato mam js in za vse ! Midva sva mela včeri popoldne skoz ene obiske tko, da mi ni več ratalo prit na RR. Bom pa danes mal za nazaj prečekirala, kaj se je dogajalo. Sicer nas pa danes čaka luštno opravilo ane? Barvanje jajčk ! Midva greva zdele zjutri mal v shoping, pol pa veselo na delo. Še dobr, da sm mela včeri zjutri dost energije za in , zvečer pa še , zato bojo dons same bolj fajne stvari za počet. Aurea mene velikokrat boli pri ledvicah. Včasih špika, včasih me pa kar zareže in potem me tko boli neki časa. In to ful. Ene dvakrat me je celo ponoči in pol nisem vedla, kako naj ležim, tko kot en krč zgleda... Aja pa za tvoje delodajalce in sodelavce, lepo to slišat, da so tko sprejeli. aurora mislm, da zdele 70% nosečnic je regrat, pa bo vse vredu . Nč se sekirat. Sej te razumem, ker sm js tud panik po tistem, ko že neki naredim, ampak ne no...sej je bil dobr opran . Sm vidla, da sta z barbaw še padle v debato o logiki...js je ne vidim več. Men že ni logika, da ženska s pravno izobrazbo in magisterijem ne zna ocenit kdo od delavcev glumi in kdo je iskren. Ker sm ugotovila, da tiste, ki so ji med porodniško nosile rožice in se ji v pisarni ful medeno smejale sploh ne rabjo dobr delat . Če se pa trudiš, da bi se pri delu izkazal, ti pa čist nič ne koristi... Eni pač ne znamo lest v rit, kaj naj rečem druzga. Otrok rojen v 35. tednu mislim, da že sam diha in ne potrebuje injekcije ali inkubatorja. Ščipanje v nožnici...da ne razlagam . barbaw kaj naj rečem ....mislim, da bo že pri majčicah drugo leto naval na iskanje novih služb . Sam je res žalostno, da se nam to dogaja in glede na to, koliko nas je bi človek težko rekel, da je z nami kaj narobe. Pa hvala za podatek o jagodah v Tušu. Men sicer ne pride prav, ker je logaški Tuš zgorel (decembra logatčanke?) pa še zdej ni odprt . Sesil za pregled, pa mate res kr konkretnega . Rodit pa itak še ne moreš it, ker baje odpustnice še nobena ne more dobit. Tko da hočeš nočeš, bo treba zdržat VSAJ do aprila. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Evo za tiste, ki se vam da pogledat, zdej so slikce od nekaterih naših "pripomočkov" v albumu 32. teden . Geslo je še vedno Naty. Naty: ooo ful lepe stvari Hvala, sej kr hodm v sobico pa kr neki prestavljam pa rihtam, tolk mi je vse luštkano ... No pa sej veš kako je... sej vajine stvari so tud tolk cortkane, da jih sigurn skoz gledaš ... kodrana ja sej glede mojga trebuha je že tekla debata . Sej v živo ni tolk velik pa sam naprej je zrasel... je pa res, da sm čist ponosna, ker ga lahk razkazujem . Za stvari je pa še itak čas. Js mam že skoz ene probleme in sm rajš počasi kupovala stvari, da ne bi mogla na koncu vse naenkrat, pa še nočem, da me preseneti. katy82 ne sekiraj se glede izpada. Mislim, da nas je več takih, ki jih mamo občasno med nosečnostjo. Naši itak vejo, da morjo met zdele mal bolj trdo kožo, pa hvalabogu vsaj besed še ne razumejo . Sicer pa kdo pravi, da se mamica ne sme razkurit občasno. Tole vedro za plenice bom mela js verjetno zraven previjalne pa ga bomo redno praznili, bom pa tud js dajala vse skupi v vrečke. Ma tisti posebni koši za plenice so že itak dragi, polnila z vrečkami pa še dražja. Tko da bo pri nas kr star sistem . Estrella* sej glede na tempo vas enih, niti ni čudno, da te matra utrujenost. Boš po moje mogla mal začet študirat, da počasi narahlo izprežeš veš... Glede tega kako smo razdeljene po PDP, pa js ne bi šla čist na zihr, da bomo prej . Sej veš, da majo ti mulčki čist svojo glavo in se zna nardit, da bojo čist drugače ven lezli, kot smo napovedali . Ej a to si tud videla, da je julij čez 110 ????? suzy85 zarad takih komentarjev, kot ga je mel tvoj kolega, bi js dala moškim vsaj kaka dva meseca nosečnosti...me zanima, kolk bi jih sploh preživelo . Ampak ni se za sekirat. Tipi so pač tipi in nimajo niti blage veze, kaj se dogaja z ženskami! Oni celo mislijo, da smo si PMS zmislile, zato da smo lahko tečne!!! Sončnica Sandra*** res je super, da mamo na forumu sotrpinke, ki jim lahko pojamramo. Js že razmišljam, kako se bom navadila po porodu, ko ne bo več tolk časa. Vas bom kar pogrešala vse po vrsti... , da bi šel cukr test dobr skoz in da bo vse vredu . Anitka js sm tud vidla, da obstaja košek za katerega ne rabiš kaset. Ko boš preverila, kako je s tem sporoči ok? BB pa včeri ful dobr ane !!! Midva sva bla čist navdušena, ko sva gledala reakcijo od Markota, še bolj pa od onih, ki so ostal v slabšem delu . Čeprav men ni čist všeč, da je Marcellota vzel s sabo, ampak ok...sej ni blo bohve kake izbire. Hm...neki sem še hotla napisat...SNP... Aja sem bla včeri ful vesela, ker je sestra od mojga rekla, da ma doma čist nov jogi za postlco, na katerem je njen mali spal samo dvakrat in ga bova vzela . Tist nesrečen jogi, ki ga pa že tolk dolg čakava, bom pa odpovedala. Pa bova mal prihranla ... Sm bla tolk vesela, da sva šle kr na tortico . Nč grem neki pojest, ker mi že pošten kruli...pa velik jajčk pobarvajte .
< Sporočilo je popravil Naty* -- 22.3.2008 7:21:55 >