katy82
|
Hej hej mačkice moje A tud katera od vas zdle ni mogla prlezt na forum? Sm pa že cel dan tko tečna,sm ponoč spala od pol štirih naprej pa še to za par urc,pol me je pa še moj predragi tko razkuru z urejanjem papirjev za porodniško.Jst ne vem al kej slut al kaj je za en da non stop ****ka,da je treba takoj vse zrihtat.Mislm,da ga je strah da naju prehiti pa da bo pol sam za vse zrihtat.Sj ga zastopm sam dons mi gre težit k sm vsa nenaspana pa spet na hard zaprta,pa še zobobol se mi je pojavu.Punce slišala sm se kako pizdim pa da grem ornk čez mejo ampak nikakor se nism mogla umirit.Grozna sm bla kej tazga se pa res ne spomnm,da bi kdaj prej tako popizdevala.Sj sm tud kdaj prej popizdila pa ga sterala kam ampak dons pa same psovke iz mojih ust,pol mi je šlo sam po glavi da mam otročka v seb pa da me je slišala,kaj neki si bo mislila o men?Zihr,da sm slaba mama,a mislte,da je možn,da bi se me lastna bebika bala,če se ta moj ****kanje ne umiri? Ok zdej pa mal komentirat: Narava bogica kako se kej tvoj drži,pa ti si se kej naspala?Tko dolg bit pokonc tud ni dober za pa tud tebe bo zmatralo.Dober se spočij pa pazi na svojega,maš prav da se res ustrašiš za svoje ljubljene k jim ne znaš pomagat pa jih gledaš čist nemočne.Zato pa svojga kar lepo cartaj k moški so tko uboga bitja k so bolani,sej čez kakšen dan bo že bolši. Mi je pa hudo za tako prijatelco,ti kar neki manjka v življenju pol,čeprav si srečna in vse,ena praznina ostane,če nimaš to s kom delit. Martina ne vem če si napisala,najbrž sem spregledala,kako kej zdravje,si že bolša? Naty ah glede službe se ne sekirat,k jih gleda.Jst sem sestra,pa non stop dobivam pod nos zakaj nism pršla po tretjem mescu nazaj delat,mislm halo okrog mene zdravniki pa me to sprašujejo,čeprav so vedl,da sm 2x zakrvavela.Jst sm še zdej s slabo vestjo na bolniški sam kaj pa čem,če ne gre drgač.Bi pa tud rada šla za kak dan delat k pogrešam sodelavke pa tud paciente k ti pokažejo da te rabjo in da si za njih nepogrešljiv.Čeprav obstajajo tud rožice k te spravjo ob živce .Hočem ti sam povedat,da uživaj zdej v tem veselem pričakovanju k bo še tko prehitro minilo. Joj me je kr prbilo na žogo zdle-aprilčica misl kr rodit pa čez en mesec smo že me na vrsti.Sej kumi čakam ampak hudo kolk hitr je šlo to mim.Zato pa je treba izkoristit še te zadnje dneve ki so nam "šteti" pa se ne obremenjevat zarad takih ljudi. Jana sm tko vesela,da si v redu ti in bebica.Pazi nase Čmrlika tebe je pa gnezdenje na hard zadelo, ja sj je prav, bolš je met že prej prpravljene stvari kot pa da te pol še v porodnišnci skrbi kaj maš še doma za zrihtat.Jst sam upam,da bom mela takrat doma vsaj mal pospravljen k ne bi rada še lubija takrat obremenjevala s pucanjem.Sj nism neki pedantna sam mi je neprijetno,da mi pride folk na obisk jst pa niti posesan nimam.Sj tko je pr vsaki po moje. Naja welcome back ti se kr vštul nazaj pa ne sekiraj se zarad GD bomo skupi pregurale tud to,še najbolj se boš po moje lahko obrnla na Katino k isto skoz daje kot ti. Aurora k sm prebrala pa še tvojo zgodbo glede službe in splavov si pa mislm,da ta sekarancija pa res ni potrebna,če se delodajalec ne sekira pol se mormo pa me al kaj?Bogica prav zasmilila si se mi,kolk si dala skoz pa še to 2x.Svaka ti čast ,močna si,ostani taka ,če ne pa kužiko nad njih OK punce zdej je pa moj že odpeketal v nočno jst grem pa na večerjo,k smo babe že mal lačne.Se oglasm še kasnej,po BB,če ne bom že prej šla pančat.
|