|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 22:17:38   
pingi
Čer!

Samo na hitro se javim, da povem, da je bilo danes res prav živahno na srečanju.user posted image
Pa še par fejst možičkov smo lahko videleuser posted image  Zdaj pa res vem zakaj so vaši otročki tako luškani...user posted image

Slikce bom jutri spravila v album. Če pa katera ne želi, da bi njo ali njenega user posted image  gledale še ostale ženskice, pa naj mi prosim sporoči, da ne bo hude krviuser posted image
Sicer pa bom dala album pod geslo: kolosej.

Aja, bodiji čez glavo, pri nas pa ni hujšega mučenja kot to. Dol še, ker ve, da bo kmalu nagec, gor pa zelo nerad.

Flikanje gume, rade volje prepustim dragemu, ki to z veseljem opraviuser posted image

No, zdaj pa lahko noč (res upam, da bo)

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 201
20.3.2008 22:42:00   
mama06
Tjaša user posted image - čestitke!!!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 202
20.3.2008 22:46:05   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Mehurčica, a vi tudi strašite z ogromnim Nodijemuser posted image

Ja.user posted image Ga je David enkrat dobil od tašče. Zdaj ga je pa Eni že ene 2x naskočila. Je ravno tako ležal na Davidovi postelji in ko se je obrnila iz hrbta na trebuh, je bila na njem.user posted image Ji je všeč, če ga dam ležat k njej, da opazuje njegov obraz.

Grem spat. Jutri ne bom imela toliko časa kot danes, tako da prosim lepo, če ne čvekate toliko da ne bom v velikem zaostanku.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 203
20.3.2008 23:08:31   
janja
Srečanje LJ - no danes smo zasedle pa skor pol Koloseja. Res zavidanja vredna udeležba. Jaz se imam na srečanjih zmeraj fino, tako da Pingi (danes je bila naša fotografinja) komaj čakam, da vidim slikce.

Ker so želje, da bi se videvale še pogosteje, prosim Klaudia za naslednji datum - morda četrtek 27.3. . Če bo slabo vreme Kolosej, drugače pa kje na prostem. Jaz se že prijavljam. Pa prinesem še muffine za vse.

Mehurčica - jaz sem pred dnevi sama pripravila riževo kašico. Preprosto sem bel bio riž skuhala do mehkega, zalila z malo več vode in zmiksala. Pa sem mu dala zvečer za pit po flaški (mleko sem še precedila), ker je bilo mojega mleka premalo, (zaradi alergije pa mu nisem smela dati Aptamila) in je vse pojedel. Tisto gostejše pa sem naslednji dan porabila pri kašici (zmešala s sadjem). Tako da lahko riževo mleko pripraviš kar sama doma. No, meni je Urban spal potem vso noč.
Drugače pa uporabljava Milupine riževe kosmiče. V flaško kamor si načrpam svoje mleko mu dodam 5 malih žličk kosmičev in mi vedno vse poje.

Imava pa probleme z zelenjavo. Že parkrat sem mu dala korenček (zmešan z jabolkom ali pa krompirčkom) pa mu ne gre po grlu. Mu gre prav na bruhanje, čeprav ga zmiksam in naredim bolj tekoče. Bom počakala kar patronažno, da mi svetuje kaj narest, ker se mu stvar očitno upira.

miška1 - kako je svet majhen, a ne? Mi je mami rekla, da je bila pred časom celo na obisku pri tvoji tašči. Glede uvajanja GH pa mi komot napišeš kak ZS.

skuštrana - lepo te je bilo spoznati. Če boš utegnila, pridi še na kako srečanje. Upam, da si naredila kak gšeft, ko so vse s takim zanimanjem probavale mei tai.

No, zdej grem pa spat. A že vse spite?

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 204
20.3.2008 23:15:08   
valči
Čvekice,dober večer!

Komaj sem vas prebrala,res ne vem,kako folgate toliko pisatuser posted image Se mi pozna,da imam tri in bolj bo lepo vreme,manj bo časa za čvek.Ker pomladi bo treba zunaj delat,potem zvečer likat,pospravlat,pol pa koma...

Včeraj sem imela generalko,zavese,okna,omare,pajki...Pucanja ogromno.Danes sva bili v razvojni in na fizioterapijah,tako da se je Nina namatrala,ker je bila noro utrujena.Popoldan na nastop od Mihaela iz vrtca in dan naokrog takoj.Sedaj sem še po tleh pomila in malo oddiha.Pa preden sem vse prebrala...ČVEKEuser posted image user posted image user posted image

2ursae
,Lari dajem Lacecton dvakrat na dan,zjutraj in zvečer,pa še ne kaka vsak dan,na dva dni,pa še to jo moram drugi dan dobesedno prisilit.Take imamo,pa upam,da bo bolje.Tako da to kupi v lekarni,od pediatra pa lahko dobiš recept za Portalac.Pa polnozrnat kruh in polnozrnate testenine naj je,na tešče sveže stisnjen pomarančni sok,kivi,veliko tekočine,probiotični jogurti,...Mi imamo kljub vsem naštetem težave,Anžetu bo verjetno ena od naštetih stvari pomagala.Javi,kako je z njim.user posted image

kmarija,jaz čakam menstruacijo in upam,da dočakam kmalu,sem že malo nestrpna.Še katera čakauser posted image ?

Grem počasi,lahko noč

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 205
20.3.2008 23:35:12   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Mehurčica - jaz sem pred dnevi sama pripravila riževo kašico. Preprosto sem bel bio riž skuhala do mehkega, zalila z malo več vode in zmiksala. Pa sem mu dala zvečer za pit po flaški (mleko sem še precedila), ker je bilo mojega mleka premalo, (zaradi alergije pa mu nisem smela dati Aptamila) in je vse pojedel.

katero mleko si precedila? sori, samo ne razumemuser posted image

Zdaj pa spat!

LN vsem!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 206
20.3.2008 23:47:08   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: valči

kmarija,jaz čakam menstruacijo in upam,da dočakam kmalu,sem že malo nestrpna.Še katera čakauser posted image ?

jaz, pa nisem nič nestrpna user posted image user posted image .
Hvala za nasvete glede kakanja. Danes sem ga zjutraj podkupila, da je pojedel žličko lanenih semen, popoldne je jedel grisinije s sezamom, zvečer je pa dobil še dve žlički enega blagega odvajalnega sirupa, spet s podkupovanjem, seveda user posted image . Močno upam, da bo revčku jutri uspelo kaj narest ...

nočkec

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 207
20.3.2008 23:54:05   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: janja
A že vse spite?

Ne, spet strašim tuuser posted image
Čakam, da pride moj domov. Mi je šel iskat kebap. Me razvaja bolj kot v user posted image user posted image

Janja, a samo pri korenčku ga sračka? Se spomnim, da mojima tudi ni šel po grlu. Je pa danes tvoj mali tako lepo pomlaskal malico...

Klaudia, kako bi prišla do lončka, kot ga ima Lia?

< Sporočilo je popravil jasna -- 21.3.2008 0:01:00 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 208
21.3.2008 1:45:13   
pot
Otrok končno spi, jaz sem že drugič povečerjala (sem skozi lačna, ko pa kg tako hitro kopnijo), sčrpala mleko, trenutno prekuhavam stekleničke in črpalko,zdaj pa me še čakajo cunje na postelji, da jih do konca spakiram.

Tudi jaz čakam user posted image , sodeč po UZ bi mogla prit enkrat do konca drugega tedna. Potem morem pa kapljice za krčenje maternice vzet, da se dokončno znebim čišče.

Zdaj sem še nekaj gledala za vrtec. Kako je s plačilom vrtca pri vas, če gre recimo otrok na dopust ali pa recimo, da otrok še ne gre v vrtec tisti mesec, ko je vpis ampak kak mesec ali dva kasneje? Pri nas se plača polna cena, minus stroški za prehrano. Pred parimi leti sem se pogovarjala, da imajo nekje samo simbolično plačilo -  rezervacije za čas odsotnosti otrok. Letos pa bo začelo veljati, da če bo otrok za 1 mesec ali več odsoten samo v primeru bolezni, potem se ne rabi plačat polne cene brez hrane ampak 30% manj ali samo 30% cene, sem že pozabila kako točno. Kako je s tem pri vas?

Kaj jeste za zajtrke ali malice, tiste ki še dojite? Rabim ideje, ker sem skozi lačna, ko pa zagledam stvari v hladilniku pa me vse mine. Jajca odpadejo, ker do zdaj, ko sem 1x jedla trdo kuhano ali vmešana jajca z mlekom, je potem bil problem zaradi krčev. Je bošček tako jokal, da se jim raje odpovem, čeprav težko, ko bi z veseljem že končno pojedla jajček na oko. Pa svinjski mesni izdelki tudi odpadejo; isti problem.

Naš ima pa zadnje čase pikice okoli ust, pa tudi drugje. Pa ne izginejo, če s fiziološko očistim obraz. Krema tudi ne pomaga. Ali je možno, da je to zaradi hormonov, ker jaz sem pa vsa mozoljčkasta? Ali je to zaradi tlačenja rok v usta in potem packanje po celem obrazu z njimi, pa je skozi mokro, čeprav brišem, kolikor se da dosledno?

Kupčki, *kinnie*, tudi mi jih najlažje podremo, če je v pokončnem položaju. Ampak včasih to traja tudi več ur. Jaz pa ne zmorem tako dolgo okrog hodit, zaradi bolečin spodaj. Tako, da komaj čakam, da moj domov pride, da ga vredu pokupčka.

lane31, telefona še ne rabim, hvala. Glede bolečin, probaj si v času M, pas okoli bokov zategnit, če ti bo to pomagalo bolečino omilit. Možno je, da imaš zato tudi težave s kolki, jih imam jaz tudi ampak samo z eno stranjo. Drugače pa stopi do G ali do osebnega zdravnika, da ti da napotnico za fizioterapijo.
Javljanje na internet v času, ko je na blazini je pri meni nemogoče, ker takrat končno pridem do zajtrka, pa še to imam kakšnih 15 minut na voljo, potem pa spet kupčki.user posted image
Naš čez dan redko spi. Zadnje čase ugotavljam, da če grem jaz potem zjutraj z njim še eno rundo zaspat, spi okoli dve urci dopoldan, potem gre on sam popoldne še enkrat spat. Drugače pa zadnje čase počne to, da takoj, ko ga spečega položim v posteljico, na široko odpre oči in se nasmeje, kot bi hotel rečt: ˝Pa menda nisi mislila, da spim? Pa sem te nahecal, ne?˝ Pa se konča 10 minut spanja.user posted image

Joj, spet sem cel roman napisala! No, saj se z Bold označla, če katero ne zanima, naj kak odstavek mirno preskoči. Šibam pakirat in spat, flaške so že zdavnaj prekuhane.

Lepe praznike, pa pojejte še namesto mene kako pisanko več. 

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 209
21.3.2008 7:33:38   
*kinnie*
Dobro jutro!!!
Vidim, da še nobene ni tu, zato vam na hitro skuham eno user posted image . Mi se ravno odpravljamo na krajše počitnice, tako da smo že vsi v luftu kar nekaj časa.

Lana
: Tudi jaz sem imela občasno občutek, da mi zmanjkuje mleka, kadar se je veliko dojil. Vendar ga imam sedaj spet preveč (dodajam večerno kašico). Tako da so verjetno tudi mala nihanja med tvorbo mleka in trenutno porabo user posted image user posted image
Kmarija: ja jest sem že ena izmed njih, ki hudička težko čakajo. Pa moram rečt, da sem se zadnje čase malo umirila. No trenutno si je sploh noooočem, ker čez eno urico odhajamo v toplice user posted image
mehurčica: Res škoda za službo. Jaz sem tudi odločena, da bom menjala, pa se mi je v času porodniške ena odpeljala, res pa je, da sem jaz trenutno že zaposlena. Če po pravici povem imam grozen odpor se vrniti nazaj na prvotno delovno mesto, ker so odnosi med sodelavci na nuli. Ja, do septembra se bo treba spustiti na realna tlauser posted image user posted image .

No sedaj moram pa počasi nehat pisat, ker me že čakajo.
Lepo se imejte, se beremo v ponedeljek!

Lepe velikonočne praznike in veliiiko pirhov!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 210
21.3.2008 7:56:34   
skuštrana
Dobro jutrouser posted image

Mi smo tudi včeraj prišli domov šele ob 18.30user posted image mrtvo utrujeni, smo kar popadali v posteljeuser posted image

Bilo je super, pridem ob priliki spetuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 211
21.3.2008 8:14:57   
lane31
Dobro jutro čvekice....kinnie me je prehitela in niti kave ni skuhala....ti,ti user posted image
user posted image  za vse
In sedaj že popravljam že oddani post....sem vidla da je kinnie skuhala kavo.....samo je moje oke niso videle user posted image  slepa ko kura
Joj ob kakih nečloveških urah ene pišete....bogice....jaz sem takrat že globoko v sanjski deželici user posted image
Včeraj sem imela mini generalko z turbo vklopljenim- v 1h zrihtala boga pa pol user posted image , pol sem se še pobarvala- no ja....ni ne dobro ne slabo user posted image
Mazoljčki....tudi moji se spusti kera pika okrog ust- ko pa je vedno slinka in vedno roka globoko v ustih- pa kaj druga tudi
Prekuhavanje stekleničk.....a res še vse to delate, jaz že dolgo,dolgo ne,morda 1 krat tedensko user posted image ....pa ni videt da kaj ne bi bilo ok
Ritka.....ni ravno vneta,glih toliko da je pordela,mažem pa z sudokrem,pa z bepathenom sem probala...pa previjam jo zelo pogosto...ko sem kazala ritkico user posted image  je itak moral vse luči prižgat da je sploh kaj videl user posted image , mame pač vidimo user posted image
Srečanje MB...seveda se pofočkam....pa upam da nas bo spet toliko user posted image
Srečanje LJ...ste se imele zelo lepo kot berem....ste pa face ,kar na blazine date user posted image , to se štajerke še nismo spomnileuser posted image
Jasna....kebab .....ah bi jaz en pajs ....pa samo travo še jem user posted image ....se pa vsaj številke na tehtnici malo premikajo....sicer z svetlobno hitrostjo, ob tem tempu bom do drugega poletja ok user posted image

Janja.....moja korenček sicer je.....a od kolegic k skupaj šetkamo noben user posted image  noče korenčka- tako da je moja 1 od 5-ih ki korenček je
Poskusi z bučko+jabolko.....aja moja pa krompirja noče .....naravnost obožuje pa melono, tako da jo imamo zdaj redno doma user posted image
Jenny Annie....bravo da tako pridno hodiš k zobarju.....Klavdija, a tebe je vzel ????
Klavdija....jaz sem tudi dala predlog za 4 zaporedne user posted image , pa user posted image  noče nič slišat o tem........službo imam, a bi kar doma bila- seveda plačo bi pa imela user posted image
Suzanamai....super za ribeže.....jih boš kar precej morala naret.....štajerke že zbiramo naročila user posted image ....pa še spoznale te bomo user posted image user posted image
*Lana*.....če je otrok le dojen,mu ne dajaj flaške....raje mu naredi rižolinota in po žlički,če si mnenja da ni sit ...ste že 5 mesecev stari in korenjak taki kot je,ti morda sporoča da je pripravljen da še kaj druga poizkusi.....kaj pa ko vi jeste a kaže zanimanje ?
Majazarja....da čimprej pride ven user posted image

Zdaj sem se pa že preveč razpisala

< Sporočilo je popravil lane31 -- 21.3.2008 8:17:05 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 212
21.3.2008 8:18:45   
lane31
Kinnie....izgleda da celega prvega odstavka nisem brala.....kam potujete user posted image
Super malo menjati okolje kaj

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 213
21.3.2008 8:25:06   
oktoberka
Dobro jutro!
Joj, smo že na part 2! Sploh nism vedla. Sem čist out ej! Včeraj smo se imele res fino! Ful sem bla vesela da sem vas po dolgem času spet videlauser posted image user posted image user posted image

Tok da povem še to, da smo imeli v sredo zadnje cepljenje. Naše mere so: 6450g in 66,5 cm. Zarja ni niti mal zajokala ko so jo piknli. Je bla res pridna. Pol je sicer mal zakuhala, ampak sem ji dala Calpol in je blo takoj ok.

Sej sploh ne vem kaj nej napišem, ker nimam pojma kaj je zdej trenutno aktualno, tko da bom za dons kar končala in vam prepustila besedo.
Bom se pa potrudla da se bom mal večkrat oglasila. Ampak zdej ko bojo prazniki spet ne vem kako bo kej, ker se mi bo mudil jestuser posted image

Fajn bodite!

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 214
21.3.2008 8:40:23   
skuštrana
Janja, naša Liza je imela najrajši korenčekuser posted image poudarek je na jeuser posted image Zmešaj da z jabolkouser posted image

Kinnie, lepo se imejteuser posted image

Pingi, čakam slikceuser posted image (he, he, sem namesto pingi napisala piggi - ampak sem pravi čas popravilauser posted image )

Jaz grem pod tuš, me zebe kot psa in edino to me lahko ogreje..upamuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 215
21.3.2008 8:44:46   
valči
Dobro jutro!

Kapučino sem že spila,jedla še ne,ker ne vem,kaj bi,mi ne diši šeuser posted image

Kaj jemo dojilje?
Zjutraj spijem kapučino iz pol mleka,pol vode,zraven ponozrnat kruh z medom,včasih še maslo spodaj,če si zaslužim.Včasih jem tudi polnozrnate muslije z mlekom,ki jih obvezno namakam,da se zmehčajo.
Pol ob enajstih prava kava,navadni jogurt,ali banana,ali jabolčni kompot.
Kosilo,klasika,le izogibam se fižola,kislega zelja.
Popodan kaki keks,kaki puding.Zvečer odvisno,včasih nič,večinoma pa to,kar ostali jedo.Sedaj bo spet šunka in jajčka na dnevnim jedilniku,kar mi ne diši,ker nisem ljubiteljica mesa.Pa saj bo minilo.Vmes pijem vodo in bebi čaj.To je to pot!user posted image

Pridem še nazaj

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 216
21.3.2008 8:51:13   
valči
2ursae,držim pesti,da Anže čimprej naredi svoje,vem,kako je to hudo,to so muke.Upam,da bo danes res vam uspelo,ker to so ene animacije.user posted image user posted image Javi,kako bo.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 217
21.3.2008 9:02:35   
mehurčica
Oj mamike!

No, včeraj sem napisala, da je Eni jedla ponoči samo 2x. Danes - nimam pojma. Odkar je šla spat pa do 7h zjutraj se je zbujala na 1h-2h.user posted image In vsakič je hotela zizo. Ne vem zakaj se zadnje čase tako zgodaj zbuja.user posted image

Tiste ki že dodajate: kaj vaši bejbiji nič več jezička ven ne potiskajo ob hranjenju?

Eni spi, jaz pa sem mislila kar pri njej v postelji ostat, ampak je preveč na sredini. Bi bila potem še bolj utrujena. Zdaj pa zeham tukaj.user posted image Grem v drugo sobo malo zalegnit.

Aja, korenček: David ga tudi ni maral na začetku in sem mu ga začela dajati pozneje v kombinaciji z drugo zelenjavo ali sadjem. Če ga vprašaš sedaj kaj najrajši je, je odgovor KORENČEK.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 218
21.3.2008 9:08:51   
noa1
Dobro jutro!
Mi smo pa danes zelo zgodaj vstali, ker smo imeli ob 7.15 že posvetovalnico in cepljenje. Je ob pikeci malo zajokala in kmalu začela spet občudovato svoj podobo v ogledalu. Sedaj pa spančka v svoji postelji....drugače je zjutraj ne morem uspavat perd 10.00.
Pa še naše nove mere pri 5. mesecih 8100g in 62,5cm. Samo sem prepričana da je dosti večja, če jo jaz doma namerim 65cm. Eh, saj vseeno...je pač mala debelinka, čeprav se meni še ne zdi tako zelo bunkasta.
Ja pa dobili smo zeleno luč za uvajanje GH.

Vse naj naj Tjaši (za nazajuser posted image )....me ni bilo včeraj zvečer nič tule gor.
"tule je bilo nekaj lsadkega pa je slika takoooovelioka, da sem jo raje zbrisala)user posted image  pa še nekaj za mami. Alina_alin...oprosti...imaš eno tortico v dobrem od mene

Pikice: ima naša tudi okoli ust in še kje, pa še en rumen mozoljček se ji je naredil na bradi. Je danes P rekla, da je to pač od slinjenja

Srečanje štajerk:
Datum: sreda 26.3.2008 ob 11.00

Kraj: ?user posted image odvisno od vremena

Prijavljene:
- alina_alin
- Mehurčica
- Teka
- Lane31
- Majazarja
- noa1

Pa še enouser posted image za vse bolne, da se čim prej pozdravite in da vsi otroci začnej jo redno kakati.

< Sporočilo je popravil noa1 -- 21.3.2008 9:11:12 >

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 219
21.3.2008 9:09:24   
živa
Hoj!

Včeraj je bilo zame "sladko, a kratko" user posted image ; moja dva sta bila potem tako fuč, da sta spala 2 uri (mali) in 2,5 ure (večji). 2ursae, še enkrat oprosti, ker nismo šli na kosilo, ampak ko malček postane hiperaktiven, vem, da je skrajni čas, da se popokamo; doma sem ga komaj pripravila, da je pojedel malo obare, ker je samo še cmihal in sitnaril za flaško in potem zaspal kot top do pol petih user posted image .

Jasna, res hvala za "mehanični set"; sem rekla mojemu user posted image , da ga bom šla kupit, pa mi je začel, da ima otrok dovolj igrač in da ne sme imeti vsega (s tem drugim se sicer strinjam). A vaši tudi toliko "komplicirajo"? Ker meni se zdi to mimo. Otroku praktično nisem kupila skoraj nobene igrače, ker je večinoma vse poverbal po bratrancu in sestrični ali dobil za darilo. Mi je žal, da nisem kar kupila in prinesla domov; no, saj to bom po vsej verjetnosti kljub vsemu naredila user posted image , imam še enih 10 evrov bonov za porabit v BC.

pot, a sem jaz prav sklepala, da ti še vedno vsak dan (ali pa res tzelo pogosto) prekuhavaš flaške ipd.? Pa saj po mojem ti ni (več) treba, ker zdaj bodo (če že ne) itak vsi začeli uvajati GH in takrat menda ne boš prekuhavala žlic, krožnikov ipd. No ja, jaz sem glede tega res šlampasta user posted image  in prekuham samo, ko kupim novo ali pa če se kaka flaša npr. nekaj časa valja pod posteljo v prahu, preden jo najdem (mojemu starejšemu se zdi staršno zabavno kotaliti ali porivati stvari pod omare, postelje ipd. user posted image ). Otrok mora pojesti tudi nekaj umazanije; malce si poenostavi zadevo user posted image .  

skuštrana, mai tai user posted image . Moj user posted image  me sfašira, da pridem domov še s tem, zato razmišljam, da bi si ga naredila. A mi lahko priporočiš kakšno blago?

Kakanje: jaz dajem starejšemu tudi namočene suhe slive (ali skuhane v proseni kaši ali vsaj skuham kompot z dodatkom suhih sliv). Pa zadnjič mi je v lekarni ponujala laktozo, ki menda deluje blago odvajalno.

Lp,

živa

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 220
21.3.2008 9:20:55   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Danes sem ga zjutraj podkupila, da je pojedel žličko lanenih semen, popoldne je jedel grisinije s sezamom,

To pazi. Če poješ cela semena, nenamočena - zapirajo!! Moraš jih rahlo zdrobit, da popokajo in namočit v vodo za par ur, potem pa tisto sluz ki nastane popit!

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 221
21.3.2008 9:22:28   
Klaudia
naslednje srečanje LJ Desetk 007
četrtek 27.3.2008 ob 11h

v Koloseju
- janja
- kasija
- klaudia
- jasna
- 2ursae + user posted image
- pingi
- suzanamai
- tave
- Ulaa
- majoli
- miska1
- živa + user posted image

user posted image   skuštrana
user posted image   noa1
user posted image   teka

user posted image   mišk

user posted image   metkica1
user posted image   Kasija
user posted image   suzanamai
user posted image   Alina_alin 
user posted image    mehurčica
user posted image   jasna
user posted image   Pandica
user posted image   Klaudia
user posted image   drobižek
user posted image   tave

user posted image    živa
user posted image    *Lana*
user posted image    2ursae ? 

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 222
21.3.2008 9:41:08   
jasna
Zajtrki in malice, pojem kar je domauser posted image . Razen kosila se ne držim rednih obrokov. Jem takrat, ko sem že napol sestradana. Običajno je to kruh s čimerkoli (marmelada, salama, namazi, sir, jogurt...). Pa sadje je vedno doma.

pikice - naša je okoli ust tudi čisto pikasta.

plačilo vrtca - v LJ je bila do sedaj možna rezervacija, ki si jo lahko uveljavljal 1x letno za 1 mesec. Javil si vnaprej in plačal 30% cene. Ko smo imeli stalno bivanje še v Žalcu pa to ni bilo možno, ker občina tega ne podpira. A vnaprej pa praviš, da ne bo več?

igrače - ja, jih je hitro preveč. Jaz prakticiram tako, da za RD in novo leto obnovimo zalogo, čez leto pa niti ne kupujemo. V bistvu jaz kupim za babice, one pa podarijo. In so čist presrečne, da jim ni treba letat po trgovinah. Pa igrače, ki sta jih prerasla redno odstranjujemo. Polomljene pa itak v smeti. Možiček se s tem ne obremenjuje in rade volje prepusti meniuser posted image . Ampak se res nabere preveč, če vsaj malo ne držiš pod kontrolo. Pod smrekco je bilo letos 12 daril za decouser posted image  (midva, moji, moževi in sestra krat trije otroci). Za RD pa razmišljava v smeri plavalnega tečaja (damo vsi skupaj).

mei tai, blago je diagonalno tkan keper. Skuštrana, popravi me, če se motimuser posted image . Bi pa moj tudi čist znorel, če privlečem še en pripomoček za dojenčkeuser posted image .
Bi mogle nardit eno skupno šivanje. Možičke bi pa z deco poslale venuser posted image

Vse najboljše Tjaši za včerajuser posted image .

LP

ps. Klaudia, lonček?user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 223
21.3.2008 9:48:18   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
ps. Klaudia, lonček?user posted image

Tupperware, je ravno naročala, tako da ga jaz menda dobim v kratkem. Vprašaj, kdaj bo naslednjič naročala.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 224
21.3.2008 9:55:00   
janja
katero mleko si precedila? sori, samo ne razumem

mama06 - Ko rižek zmiksaš, ostanejo še manjši koščki (ampak res zelo majhni), ki pa ne gredo skozi flaško. Zato sem riževo mleko precedila, ko sem ga dala v flaško. Kapiš.

Jaz imam danes spet doma še starejšega pokovca. Včeraj ko sem ga dala spat, mu je tko čudno pokalo v prsih. Pa saj je danes itak petek, pa dolg vikend, pa da ga mal pocajtam. Mu bom pripravila kar malo inhalacij in prežgan sladkor z žajbljem. Upam, da bo mal zaleglo. Sva bila pa dva dni nazaj pri P, pa ni ničesar slišala. Jasna, veš, da mi je ta Turkova vedno manj všeč. Andraž je imel pred leti bronhitise in smo imeli Ventolin stalno doma. Zdaj me je pa samo vprašala, če ga imam še doma (ga nimam več, ker je že rok pretekel!), ni mi ga hotela predpisati. Pa še Andraža je poslušala, pa ni nič slišala, kljub temu, da grozno kašlja že kake tri tedne. Tole naše zdravstvo je vedno bolj gnilo.

A mi lahko katera priporoči kakega dobrega zobozdravnika? user posted image

Zdaj se gremo pa zrihtat, pa na hitro v Turbo Limač, da kupim svojemu nečaku darilo user posted image za 3. rojstni dan. Torej se bomo jutri spet basali s tortico. Pa v nedeljo tudi - ma rojstni dan user posted image nečakinja od mojega user posted image .

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?