pot
|
Otrok končno spi, jaz sem že drugič povečerjala (sem skozi lačna, ko pa kg tako hitro kopnijo), sčrpala mleko, trenutno prekuhavam stekleničke in črpalko,zdaj pa me še čakajo cunje na postelji, da jih do konca spakiram. Tudi jaz čakam , sodeč po UZ bi mogla prit enkrat do konca drugega tedna. Potem morem pa kapljice za krčenje maternice vzet, da se dokončno znebim čišče. Zdaj sem še nekaj gledala za vrtec. Kako je s plačilom vrtca pri vas, če gre recimo otrok na dopust ali pa recimo, da otrok še ne gre v vrtec tisti mesec, ko je vpis ampak kak mesec ali dva kasneje? Pri nas se plača polna cena, minus stroški za prehrano. Pred parimi leti sem se pogovarjala, da imajo nekje samo simbolično plačilo - rezervacije za čas odsotnosti otrok. Letos pa bo začelo veljati, da če bo otrok za 1 mesec ali več odsoten samo v primeru bolezni, potem se ne rabi plačat polne cene brez hrane ampak 30% manj ali samo 30% cene, sem že pozabila kako točno. Kako je s tem pri vas? Kaj jeste za zajtrke ali malice, tiste ki še dojite? Rabim ideje, ker sem skozi lačna, ko pa zagledam stvari v hladilniku pa me vse mine. Jajca odpadejo, ker do zdaj, ko sem 1x jedla trdo kuhano ali vmešana jajca z mlekom, je potem bil problem zaradi krčev. Je bošček tako jokal, da se jim raje odpovem, čeprav težko, ko bi z veseljem že končno pojedla jajček na oko. Pa svinjski mesni izdelki tudi odpadejo; isti problem. Naš ima pa zadnje čase pikice okoli ust, pa tudi drugje. Pa ne izginejo, če s fiziološko očistim obraz. Krema tudi ne pomaga. Ali je možno, da je to zaradi hormonov, ker jaz sem pa vsa mozoljčkasta? Ali je to zaradi tlačenja rok v usta in potem packanje po celem obrazu z njimi, pa je skozi mokro, čeprav brišem, kolikor se da dosledno? Kupčki, *kinnie*, tudi mi jih najlažje podremo, če je v pokončnem položaju. Ampak včasih to traja tudi več ur. Jaz pa ne zmorem tako dolgo okrog hodit, zaradi bolečin spodaj. Tako, da komaj čakam, da moj domov pride, da ga vredu pokupčka. lane31, telefona še ne rabim, hvala. Glede bolečin, probaj si v času M, pas okoli bokov zategnit, če ti bo to pomagalo bolečino omilit. Možno je, da imaš zato tudi težave s kolki, jih imam jaz tudi ampak samo z eno stranjo. Drugače pa stopi do G ali do osebnega zdravnika, da ti da napotnico za fizioterapijo. Javljanje na internet v času, ko je na blazini je pri meni nemogoče, ker takrat končno pridem do zajtrka, pa še to imam kakšnih 15 minut na voljo, potem pa spet kupčki. Naš čez dan redko spi. Zadnje čase ugotavljam, da če grem jaz potem zjutraj z njim še eno rundo zaspat, spi okoli dve urci dopoldan, potem gre on sam popoldne še enkrat spat. Drugače pa zadnje čase počne to, da takoj, ko ga spečega položim v posteljico, na široko odpre oči in se nasmeje, kot bi hotel rečt: ˝Pa menda nisi mislila, da spim? Pa sem te nahecal, ne?˝ Pa se konča 10 minut spanja. Joj, spet sem cel roman napisala! No, saj se z Bold označla, če katero ne zanima, naj kak odstavek mirno preskoči. Šibam pakirat in spat, flaške so že zdavnaj prekuhane. Lepe praznike, pa pojejte še namesto mene kako pisanko več.
|