|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 10:53:02   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

[Sandwebra: ja tale čvek veliko bolj laufa, kot pa takrat, ko smo ble nosečkeuser posted image

uuuupsss .Sem te malček prekrstila. Sorry.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 176
20.3.2008 11:03:24   
drobižek
Ulla - kje si kupila peppeny in kakšna je bila cena?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 177
20.3.2008 12:00:49   
Ulaa
drobižek: kupila sem ga v BC, cena pa 21,95€.
sem ga gledala na Sončku je kao osnovna cena 29€, na spletu pa 21,90€, tako da je cena ista, no pri Sončku plačaš še poštnino, v BC sem šla pa peš user posted image .

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 178
20.3.2008 12:30:36   
drobižek
Ulaa - hvala. Ga grem še jaz danes najbrž kupit!

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 179
20.3.2008 12:55:26   
*kinnie*
Moram še malo sem pokukat, imam minutko časa. Mali spi, ta večja se pa z lego kockami igra...se pa vidi ja, da je srečanjeuser posted image user posted image .

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 180
20.3.2008 13:00:43   
noa1
Evo mene nazaj. Sem kot prerojena. Sedaj sem pa zadovoljna s svojimi lasmi. Je moj dragiuser posted image  kar med malco ta malo popazil, da sem jaz lahko šla k"ta pravemu frizerju". Kot da oni včeraj ni bil praviuser posted image user posted image  Jih bo Marko Matjaž še slišal. Da ne povem kaj vse so mi predlagali pri frizerju danes. Saj ne vem če sem zjutraj napisala....me je še s strojčkom včeraj vrezal po vratu.... Eh...najbolje čim prej pozabitiuser posted image

Bom še enkrat poskusila sklicat srečanje....me pa kar popravite, če bo kaj narobe

Srečanje štajerk:
Datum: sreda 26.3.2008 ob 11.00
Kraj: ?user posted image odvisno od vremena

Prijavljene:
- alina_alin
- Mehurčica
- Teka
- noa1
 Če sem slučajno katero pozabila se opravičujem....pa se same dopišite

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 181
20.3.2008 13:05:05   
mama06
Punce, midva sva s sprehoda. Sva bila zunaj malo manj kot 2 uri, pa naju je dež pregnaluser posted image

Samo ste pa re TAPRAVE ČVEKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 182
20.3.2008 13:39:25   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Punce, midva sva s sprehoda. Sva bila zunaj malo manj kot 2 uri, pa naju je dež pregnaluser posted image

Pri nas pa takoooo lep sonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 183
20.3.2008 13:45:18   
*Lana*
Mi 2 sva bla na sprehodu, pa je začelo snežit, tk da sva že doma, zdaj mali spi user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 184
20.3.2008 13:51:31   
Jenny Anny
Jaz pa še nisem bila na sprehodu, sem bila pa pri zobozdravniku (še 5x moram iti - mora). No punčka je pa bila skoz zunaj, ker se je ta čas pazila in ves čas prespalauser posted image . Še sedaj spi  hodniku. Sem mislila, da prideva not, obe pojeva in greva ven, jaz sem ćže pojedla, ona pa še kar spi, bo full lakotauser posted image , ko se bo zbudila.

??Lana na kateri nadmorski višini pa stanuješ., da kar sneži pri vas

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 185
20.3.2008 14:53:02   
suzanamai
Lana mene tudi zanima kje stanuješ. Pri nas se je komaj sedaj pooblačilo, prej je bil pa sonček.

Na srečanju je bilo super, smo res prave čveke, je kar težko iti domov.

Za vse firbčneuser posted image , ukvarjam se z umetniškim oblikovanjem stekla...

No steklo že imam, sedaj pa šibava z Zojo v delavnico delat ribežne.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 186
20.3.2008 15:46:12   
*Lana*
KOROŠKA user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 187
20.3.2008 17:07:29   
mehurčica
V Mariboru je danes tudi snežilo. Ampak čisto malo iz oblaka nad našim blokom.user posted image No, mogoče tudi kje drugje, ampak jaz sem ravno zagledala, ko sva prišli iz sprehoda. Na sprehodu pa malo sonček, malo dežek, malo oblački. Kar nekaj. Nisem vedela ali naj ostanem ali grem.
user posted image

Sva pa z Eni potem šle malo spat. Je spala samo pol ure, jaz pa taka
user posted image
user posted image Pa sem jo dala na zizo in sva spali še uro in 15min.
user posted image

Riževi kosmiči: imam tiste bio, ki jih morem na vodi prekuhat in zmiksat. Ker tega še nikoli nisem delala, bi prosila, če mi pomagate. Kako točnouser posted image Lahko s paličnim potem zmiksam, ne? Bom ji kmalu dala verjetno. Če ji bo dobro, ji lahko pozneje to tudi malo v sadje vmešam, ne?
No, sicer pa sem zdaj tak fajn komot še, ko se samo dojiva.user posted image

Joj teka, zdaj me pa res zanima.

Suzanamai, super!user posted image Zelo zanimivo. Imaš kake izdelke slikane, da vidimo? Sem danes prijateljici oktoberki(ki se je tudi že udeležila srečanja z njeno Marušo) rekla za ribežn in če ti ni odveč, se priporoča.
Pa povej za ceno, da vemo kolko pripravit.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 188
20.3.2008 17:15:47   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek
user posted image Katero kremo pa uporabljate za ritko? Jaz sem sedaj od nivee, pa  mi je zmanjkala. Bi pa rada drugo kupila, ker je ta zelo gosta in jo težko mažeš. Kaj priporočate?

Nobene. Če začne postajat rdeča jo samo malo z kokosovim oljem namažem, običajno pa samo dobro osušim.

bodyi - sem za navadne. Lia že kar sama glavo dvigne, ko vidi da prihajam z majčko user posted image

služba - po porodniški je nimam več... user posted image  država! Samo če pogledam da vrtca 100% ne bom dobila, bom pa zgleda itak mogla bit doma. Najboljš da še enga user posted image  nardimo. user posted image  pravi da naj kar 4, pol si lahko 10let doma, država ti pa plačo daje user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 189
20.3.2008 17:22:28   
jasna
Klaudia, pol pa kr v akcijouser posted image . Sožalje za službouser posted image

Na srečanju je bilo luštno. Tooolko malih bebicuser posted image . Škoda, da je bila Neli taka sitka. Nas je bilo toliko, da z nekaterimi nisem sploh nič uspela podebatirat. Pa naslednjičuser posted image
Suzanamai, pačaliiiinkeeeeuser posted image
Janja, muffiiiiniiiiuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 20.3.2008 17:23:15 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 190
20.3.2008 19:43:21   
suzanamai
Jasna kdaj pa je bila Neli sitka. Sploh nisem opazila. Za palačinke pa samo povej kdaj.

No ribežni so šli pred 1 uro v peč, Zoja je full pomagala, tako da moram s ceno počakat do jutri zjutraj, da se princeska zbudi in bo povedala, koliko dinčkov je zaslužilauser posted image . Moram naredit kalkulacija porabljenega materiala. Ne bo neke sile, Zoja dela še na črno, mami pa tud, k drugač do septembra še ne sme.

Sem pa se odločila za eno bolj hudo varianto, ki zahteva dve peki, tako da bodo končani predvidoma v soboto.

Drobižek jaz uporabljam hladilno mazilo, ki mi ga namešajo v lekarni, pa je full mazljiv in ima res lepo ritko. Drugače pa doma vedno umivava le z vodo in potrem do suhega obrišem in samo malo namažem. Robčke imava le za v life.

Body-ji tudi jaz sem sedaj začela kupovat navadne, saj Zoja full uživa, kadar ji kaj oblačim čez glavo, tako da ni panike. Mi gredo pa full naživce tisti bodiji, k pridejo spodaj dolgo kot bokserce, pol se pa moji mišelinki zapletajo v gubiceuser posted image .

Lana koroška praviš. A mate kakšen dobr plac za borderje? Mislim da. Že prihajammmm.

Štajerke jaz bom šele v pon. vedela, kdaj pridem, saj so mi kalilnici zauser posted image  eno steklo, pa moram sedaj ponoviti vajo. Vam sporočim in bom full vesela, če se lahko dobimo na kakšni kavici.

Kasija vodomet ti bom šla slikat, saj imam samo eno full slabo sliko, pa ti raje ne pošljem.

Toliko za sedaj, grem še malo za nazaj prebrat...

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 191
20.3.2008 20:27:23   
*Lana*
suzanamai, kope user posted image

dejte mi svetovat, kaj naj nardim. danes sem mojga melaga imela na zizi skoraj vsako uro, se mi zdi, da nimam čist nč  mleka več user posted image  a je možno, da se mi na novo ustvari v slabih dveh urah? sem čist adijo, ker mali flaške ne zna vlečt ( poskušamo  s čajekom pa ne gre ), zdaj pa me je strah, da ponoči ne bom mela dovolj in ne bo hotel flaše user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 192
20.3.2008 21:19:26   
mehurčica
*Lana*, tudi Eni je danes tako pogosto jedla. No pa ne samo danes, ampak že včeraj.user posted image Tudi zvečer ko gre spat(19.00-19.30), se prebudi že čez 1,5h in hoče jest.user posted image Prej je pa zaspala in jedla komaj ob 24h. No, je pa tudi res, da je potem ponoči manj jedla. Samo 2x.
Ti mu tudi še ne daješ GH, ne?

Kdaj pa se potem vidi, da potrebujejo že GH? Če bi se tudi ponoči več dojili?

Sem naredila prej riževe kosmiče. Upam, da sem jih prav. Ene 4-5min sem jih vrela na vodi, potem pa med miksanjem s paličnim mešalnikom dodala malo mojega mleka. Pa so vseeno ostali taki mali koščki in ji je šlo na bruhanje. Pa z jezičkom je še konkretno ven potiskala tisti 1ml kosmičev.user posted image Boga reva...se mi je kar zasmilila. Bomo še počakali.user posted image Ma itak verjetno ne bo nič kaj boljše spala zaradi večernega obroka GH. David ni - se je še pogosteje zbujal.user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 193
20.3.2008 21:22:13   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: *Lana*
a je možno, da se mi na novo ustvari v slabih dveh urah?
Aja, sem ti pozabila odgovorit. Mleko se dela sproti, tako da ne skrbi. Eni je danes 5x jedla v roku cca.6 ur! Zizomanka.user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 194
20.3.2008 21:27:09   
mehurčica
Tjaša, VSE NAJ NAJ za 5 mesecev!user posted image user posted image Sem komaj sedaj pogledala na seznam.user posted image

Tukaj pa še par naših slikic. Sem jih še 8 pripopala v ta album. Je slika od Davida ko se smeji in Eni ko se smeji, da vidite kakšna podobnost!user posted image
http://bubbles.moj-album.com/album/11174177/?os=11449990

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 195
20.3.2008 21:35:20   
2ursae
čau user posted image

naj povem, da smo se mi3 imeli ful fajn, predvsem po zaslugi jasne, ki je prinesala s seboj ful dober komplet z vrtalnikom za Anžeta. Mi ni treba posebej poudarjat, da sem takoj po srečanju letela v BC in mu ga kupila user posted image .

tko, za mano je res naporen dan, smo šli pol š na obisk k noni in se pritrogali domov šele malo pred šesto user posted image . Ko sem Borčija dajala spat, sem prav z zavistijo pomislila: blagor tebi, dete moje, ko greš lahko spat, mene pa čaka še gora dela user posted image . Če bi mene kdo tako lepo nahranil, pocrkljal in zadekal v posteljo user posted image  user posted image .

nočko, punce in fantje user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 196
20.3.2008 21:42:46   
maja zarja
Večer.........ojojjjj...sem bila v zaostankuuser posted image ....sem zdaj eno uro rabla de sem vse prebrala........no ampak mi je uspelo.user posted image spi že eno uro jo je kar ob flaški pobralouser posted image ...to je redkost pri nas.

Zaprtost pri otrocih-meni je v lekarni svetovala v vodi namočeno laneno seme,potem pa kar z žličko daš otroku nekaj te vodice.Pri nas je pomagalo,pa to je tako blago,da nima kaj biti.Tudi sama sem vuser posted image vsako jutro na tešče to pila.

Srečanje se prijavljam,upam,da ne pride zopet kaj vmes.

Mazilo za ritko-
uporabljam ob vsakem previjanju otroško mazilo,ki ga zmešajo v lekarni (podobno Lampredovemu mazilu) pa še nikoli ni imela rdeče ritke trkam.......

Bodiyi-tudi jaz imam najraje navadne ,user posted image kar uživa ko ji dam kaj čez glavo.

Mehurčica-škoda za službouser posted image .

Aha,da še to napišem,mislim,da je na poti drugi zobek.Že ima belo pod dlesnijo in tudi spimo zopet bolj slabouser posted image .Tista noč zgleda,da je bila le tak malo,da si detece in mamica nabere moči za naslednji zobek........tak zdajpa dovolj,kdo bo te tolko bral.....nočko pupe

Neposredna povezava do sporočila: 197
20.3.2008 21:43:02   
kmarija
Dober večer- Sicer vas pridno berem, za pisat pa zmanjkuje časa.

No danes je prišla na obisk patronažna in je bila tko začudena, ker ne dodajam nobene zelenjave in sadje. Edino zadnji teden zvečer poje prvo žitno mlečno kašico (neki tazga). Je bla čist zgrožena, ker smo stari že 5 mesecev in 1 teden....
Tko, da sem ji pol dala korenček za kosilo. Pa je kr pojedla za eno velko žlico.

Ne vem, P mi je strogo zabičala da pred 6 mesecem nč, patronažna, da je bolj če začneš pri 4 mesecih user posted image
Zdej bova 2 dni korenček jedli, pol pa na kako drugo zelenjavo (verjetn kolerabco, cvetačo, brokoli, bučke ali krompir), sadje pa bova mal kasneje ko bo zelenjavco pridno papcala
A ni bila neki ena fora, da krompirja ne dajat?

No imam pa eno veselo novico: dočakala user posted image  (sem že pozabla na krče, vložke user posted image ). No sam da je prišla naokrog user posted image
A še katera čaka na user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 198
20.3.2008 22:01:31   
maja zarja
Tjaša vse naj najuser posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 199
20.3.2008 22:08:16   
jasna
Mehurčica, a vi tudi strašite z ogromnim Nodijemuser posted image

kmarija, je hec ti različni pristopi. Ponavadi je malo povezano s starostjo osebkovuser posted image

Ulaa, sem ti dolžna še odgovor o zračnici. Jaz sem zračnico kupila v BC, je pa popolnoma enaka kot za navadna 12 colska kolesa. Gumo najlažje daš dol z dvema izvijačema. Enega potisneš med gumo in kovinski obroč (a je to feltna?)in gumo privzdigneš. Z drugim potem isto ponavljaš okrog in okrog. Ko je guma iz obroča zamenjaš zračnico in gumo spet vstaviš. To je to. Ti pa to zamenja tudi vsak serviser koles. Vulkanizer ne vem  če je pravi naslov.
Za krpanje pa rabiš lepilo za gumo, košček gume in malo brusnega papirja. Pa škaf vode. Lepilo in gumo dobiš običajno pri vseh napihljivih predmetih zraven (blazine za vodo, obroči...) Napihnjeno zračnico potunkaš v vodo in kjer izhaja zrak je luknjica. Okoli luknjice malo podrgneš s brusnim papirjem in nalepiš košček.
Najenostavneje pa je, da kar user posted image  angažirašuser posted image .

LP 

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?