suzanamai
|
Jasna kdaj pa je bila Neli sitka. Sploh nisem opazila. Za palačinke pa samo povej kdaj. No ribežni so šli pred 1 uro v peč, Zoja je full pomagala, tako da moram s ceno počakat do jutri zjutraj, da se princeska zbudi in bo povedala, koliko dinčkov je zaslužila . Moram naredit kalkulacija porabljenega materiala. Ne bo neke sile, Zoja dela še na črno, mami pa tud, k drugač do septembra še ne sme. Sem pa se odločila za eno bolj hudo varianto, ki zahteva dve peki, tako da bodo končani predvidoma v soboto. Drobižek jaz uporabljam hladilno mazilo, ki mi ga namešajo v lekarni, pa je full mazljiv in ima res lepo ritko. Drugače pa doma vedno umivava le z vodo in potrem do suhega obrišem in samo malo namažem. Robčke imava le za v life. Body-ji tudi jaz sem sedaj začela kupovat navadne, saj Zoja full uživa, kadar ji kaj oblačim čez glavo, tako da ni panike. Mi gredo pa full naživce tisti bodiji, k pridejo spodaj dolgo kot bokserce, pol se pa moji mišelinki zapletajo v gubice . Lana koroška praviš. A mate kakšen dobr plac za borderje? Mislim da. Že prihajammmm. Štajerke jaz bom šele v pon. vedela, kdaj pridem, saj so mi kalilnici za eno steklo, pa moram sedaj ponoviti vajo. Vam sporočim in bom full vesela, če se lahko dobimo na kakšni kavici. Kasija vodomet ti bom šla slikat, saj imam samo eno full slabo sliko, pa ti raje ne pošljem. Toliko za sedaj, grem še malo za nazaj prebrat...