Pandica
|
Punce ve pa res pišete z tako svetlobno hitrostjo, da vas jaz komaj berem, kaj šele pišem tako hitro Malo umirite konje Samo res, kako vam uspeva? Danes je tako "gnilo" vreme, da sploh ne vem, če bova šle kaj ven, ker piha ko sto hudičov. Kremice za ritko mi2 imava tut Bebival al pa tisto, ko jo v bolnici skupaj namešajo in je full vredu. Ima tako lepo ritko, niti enega samega izpuščaja al česar koli drugega Srečanje MB mi2 tut pridema Nebo me samo v primeru, če bi me potrebovali na bajti, ker imamo res dela čez glavo in delamo s puno paro. Ker bi malo čudno zgledalo, da jaz na kavico, ostali vsi pa delajo, da se bomo lahko čimprej selili. Saj razumete, ne? No, še vam bom fiksno javla, ko zvem kaj imajo v sredo moji v planu Kebap blek, ga nimam rada. Hrana dojilje kakor kdaj. Zajtrka nisem navajena jesti, tako, da se prav prisilim, da pojem kakšen rogljiček al pa čokolešnik. Tega pa imam zelo rada. Kosilo standardno, zvečer pa bi itak vedno najbolj jedla. Takrat pa samo hodim okrog hladilnika, ko mačka okrog vrele kaše Noa1 vavv, tvoja pupika pa že ima 8100 g Madonca, to pa je res prava kilaža. Zdaj pa je res neboš mogla več dolgo tlačit k košaro v voziček Bosta mogli športnega namontirat... Jenny Anny ojoj, 400 eurov za to, da bi dobila slikice nazaj pa je res zelo, zelo veliko. Odvisno koliko vama finance omogočajo, na podlagi tega se odloči ali boš plačala ali ne. Jaz imam ravno iz tega razloga še vse Zaline slikice na kartici in digitalcu, ker jih imam več ni problema in se tut morem en dan spravit, da jih zapečem na cd. Da jih lahko pol izbrišem iz kartice. Ker se je meni že tut 1 x zgodilo, da se mi je rač. sesul in so šle vse slikice po gobe , ampak sem jih imela HB na cd-jih zapečene. No, takrat še ni bilo Zale tako, da itak niso bile tako "dragocene" Pošiljam vam zajčka, ki rad barva jajčka, eno pišče, ki hren išče in kuharico lisico, da vam speče orehovo potico . Ker imate zdaj pomoč v miru in harmoniji uživajte Veliko noč.
|