sanwebdra
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja Imava pa probleme z zelenjavo. Že parkrat sem mu dala korenček (zmešan z jabolkom ali pa krompirčkom) pa mu ne gre po grlu. Mu gre prav na bruhanje, čeprav ga zmiksam in naredim bolj tekoče. Bom počakala kar patronažno, da mi svetuje kaj narest, ker se mu stvar očitno upira. janja, če ga noče zdaj ga bo pa čez en teden ali pa čez en mesec - ta malim se okus itak non-stop spreminja; morda poskusi s tem, da jabolko prevlada (da ga je torej več), pa definitvo poskusi korenček malo solit!!! Ka se tiče riža, midve tudi jeva riževe kosmiče, zdaj pa že rižolino, frutolino, keksolino - ker nimam svojega mleka, delam zadevice kar z nadaljevalnim (sva imele do zdaj Bebo 2, vendar bova prešaltale na Hipp 2, ker je najcenejši in ga naša mala lepo prenaša). Aha SREČANJE ŠTAJERK - jaz sem načeloma za!!! IZVIRNO SPOROČILO: noa1 Uvajanje GH: s čim naj torem začnem. P mi je rekla, da naj začnem s sadjem (sokovi seveda), če se ne motim pa ste tu pisale, da je bolje zelenjava Midve sva že več kot dva meseca na GH, pa nisva začeli z zelenjavo, ampak s banano v jabolki, pa kljub temu zelo rada poje tudi zelenjavne kašice. Začeli pa sva s sokovi in kašicami (1 na dan, ponavadi v dopoldanskem času, da ponoči ni bilo reakcij), potem sva to stopnjevali in zdaj pijeva mleko samo še 2x dnevno. Pa ima Julija kri in urin SUPER. Je bila Julija danes bazično cepljena, pa se mi zdi, da je malo vročine dobile, nisva merile, ker zdaj normalno spi. Upam, da jo bo (če jo sploh ima) kar prespala - nisem preveč za tablete. Čeprav sva danes dobili FLUOROVE tabletke za rast zob (400 kom) in vplivajo menda celo kar na stalne zobe. Od začetka 2 na teden, kasneje pa kar vsak dan. No, pa še mere, kot obljubljeno: 13.09. sanwebdra, JULIJA rojstvo: 2540 g; 45 cm 1. mesec: 3250 g; 49,5 cm 2. mesec: 4000 g; 54,3 cm 3. mesec: 4865 g; 56,7 cm 4,5. mesec: 6110 g; 60,5 cm 6. mesec: 7050 g; 64,5 cm Tak, da sva bolj med mičkenimi in suhečkami, vendar zdravi ....
|