Alina_alin
|
Dobro jutro! No, mi smo pa danes akali - (pardon, da za dobro jutro tako novico, ampak sem bila poooolne plenice zelooo vesela). Torej 3,5 dni ni bilo nič. Vidim pa, da vas več omenja, da imate iste te težave. Jaz pri ta prvi vem, da ko sem ji začela uvajat GH, je bila 2 dni mogoče brez polne plenice, ampak se je v tednu vse normaliziralo. Aja, sem pa včeraj zvečer pojedla 3 suhe slive, če je kaj pomagalo, ne vem. In posledično po tej jutranji aktivnosti, je danes ful dosti boljše volje! Prav pridna. Pa ne vem tudi, ali niso celo zobki prikukali - sedaj je bila že tak ajana, da ni pustila, da ji jaz to preverim. Vidita se itak že. Javim. Noa, cat and go - tudi jaz 1x nisem bila zadovoljna, in ne grem več tja. Če se slabo počutiš, pa kar še enkrat zorganiziraj vozakanje za Ajšo in skoči do svojega preverjenega firzerja. No, jaz moram rečt, sem že 2x bila pri frizerju od poroda: obakrat s ta malo zraven. Prvič mi je itak spala (ker je bila stara 2 m, in je imela še dolge runde spanca). Drugič pa se je takoj po 5min utah zbudila: sem jo z eno nogo guncala (bila je v lupinici) in ni bilo panike. Je zdržala celo barvanje, pranje in še frizuro. Sedaj si tega ne morem več privoščiti, ker ne bi tako dolgo zdržala not,zato gremo v petek na družinsko striženje vsi 4je. Bo ati moral obe čuvat, ko si bo mami privoščila frizerja. Atija pa bo z mašinco itak v 5 minutah porihtala. Me prav zanima, kak bo to v petek zgledalo, ko bo ati prvič čuval obe, pa še to ne doma, ampak v salonu. Srečanje -Noa, ponedeljek je praznik. Jaz sem za srečanje, s tem, da v torek ne morem - imamo kardiologa za Tjašo (upam,da bo vse ok, in se je luknjica že zarastla), v četrtek pa imava pregled v razvojni, ker sem zadnjič P pojamrala, da se ful usločuje. P sicer pravi, da je vse ok, ampak da se če želim, naj greva pokazat. Če ne druga, mi bodo kak handling pokazali, upam vsaj. Torej predlagam sredo. Če pa večini ustreza drugi dan, pa ni blema. Grem zdaj še malo pospravit.
|