Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:25:13
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Skyl no a sem dolgo rabila, da sem se oglasila. Vidim da si, ste dobro. Izbrala si zelo lepi imeni. Sam da sta z tvojo OK, to je glavno Hvala za pohvalo o izbranih imenih Upam, da nas ne preseneti na koncu še kakšen lulek
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:25:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
R O S I I I I M !?! Kolk kil? 46?? upam, da nima prehranjevalnih motenj _____________________________ Saj pravim, po moje jih ma! pol pa se po porodu obakrat vrgla v nejesti in fitnes in bla bla...med nosečnostjo pa ji je dragi ponoči po hamburgerje hodil...in to mi je vse sama povedala, pa če je ne bi vidla vporodnišnici, ne bi verjela poleg tega sem jo tako ali tako samo pozdravila kot se pač pozdravi, ko nekam vstopiš in ona meni, a ti mene nočeš poznat. bi ji najraje rekla, če se je kaj v špegl pogledala pa če si je kaj podobna s tiso osebo, ki jo jat poznam?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:29:01
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Danes sem izvedela, da je moja nekoč bivša sodelavka, s katero nimam kontaktov in mi je druga sodelavka za njo povedala, da je ona prav tako noseča 34. tednov in se je do zdaj zredila za 28 kil. What ???????? eh to ni še nič, moja znanka se je v 1 nosečnosti za 45 v drugi za 46 kg!!! Res pa obakrat je zdaj nazaj suha...ampak motnje v prehranjevanju ma po moje ziher- in to HUDE!! Kar ne morem verjeti.....mogoče je pa bila polna vode. Moja mama se je med nosečnostjo zredila za 25 kg, pa je samo z porodom izgubila 15, ker je bila baje polna vode.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:30:41
|
|
|
|
špelin@
|
Saj niti ne vem, kako naj napišem... Mi je ful hudo, ker sem dobila eno res skrajno nezaželjeno rojstnodnevno "darilo": na avtu cik-cak totalno spraskano streho in pokrov motorja Zamesarjeno do gole kovine, skozi vse plasti barve, tako da kakšno poliranje ne pride v poštev. Bom počakala, da pride iz službe in bova skupaj poklicala policijo. Itak ne more nihče narediti nič, videl ni nihče nič, rabim pa zapisnik - HB je sklenjen kompletni kasko (tudi parkirišče). Kako so izmečki od ljudi zlobni Tolažim se edino s tem, da za vsako rit raste palca in da se vse enkrat vrne...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:32:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Danes sem izvedela, da je moja nekoč bivša sodelavka, s katero nimam kontaktov in mi je druga sodelavka za njo povedala, da je ona prav tako noseča 34. tednov in se je do zdaj zredila za 28 kil. What ???????? eh to ni še nič, moja znanka se je v 1 nosečnosti za 45 v drugi za 46 kg!!! Res pa obakrat je zdaj nazaj suha...ampak motnje v prehranjevanju ma po moje ziher- in to HUDE!! Kar ne morem verjeti.....mogoče je pa bila polna vode. Moja mama se je med nosečnostjo zredila za 25 kg, pa je samo z porodom izgubila 15, ker je bila baje polna vode. _____________________________ Ne ne, je kar samo papala, pa vode je tud blo nekaj valjda...ampak saj pravim, to je vse iz njenih ust priplo, nič baba čula baba rekla...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:34:09
|
|
|
|
narava
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Saj niti ne vem, kako naj napišem... Mi je ful hudo, ker sem dobila eno res skrajno nezaželjeno rojstnodnevno "darilo": na avtu cik-cak totalno spraskano streho in pokrov motorja Zamesarjeno do gole kovine, skozi vse plasti barve, tako da kakšno poliranje ne pride v poštev. Bom počakala, da pride iz službe in bova skupaj poklicala policijo. Itak ne more nihče narediti nič, videl ni nihče nič, rabim pa zapisnik - HB je sklenjen kompletni kasko (tudi parkirišče). Kako so izmečki od ljudi zlobni Tolažim se edino s tem, da za vsako rit raste palca in da se vse enkrat vrne... to me pa !!
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:34:34
|
|
|
|
Skye
|
Špelin@ ...določeni ljudje so res primitivci . Saj ne morem verjeti. Pohvarjenost in hudobija je na višku Še dobro da imate kasko. Upam, da boste lahko vse uredili brez večjih težav
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:36:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vas hotla mal v dobro voljo spravit...imam druge tegobe, ki spremljajo nosečnost... Aja poznam pa eno iz Bosne ki je rodila tumor... Vem ne razumete. Evo takole je bilo sicer že dolgo nazaj ampak, ženska je imela težave šla k zdravniku, ta ji je rekel da ima tumor na maternici.. Seveda so potem ugotovili da se je ta vaški doktor malo zmotil da je noseča bila pa je res stara že 45 let... In potem kadar je kdo povprašal po tej gospe kako je, če je še živa, saj veste tumor - rak, vsi takoj mislijo da te bo hitro pobralo... Pa so se vedno pošalili in rekli ma ona je super, rodila je tumor in oba sta zdrava... Evo kaj vse se ne zgodi... Darmar: Eh, pridejo dnevi ko tud mene mal zadepresira tale ločenost ampak... guram, rinem...Ne dam se Skye: Dober si se ti zmenila z svojima puncama, samo veš otroci ne ubogajo... Pa sem vesela da se dober počutiš...ker mi tok jamramo k imamo enga noter ti pa dva...pa ne jamraš... Pa če tko pogledaš naši imajo tam od 1400 do 2000.... ti pa nosiš sedaj že skor 3kg...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:40:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh Špelin@... zloba in nevoščljivos ne poznata meja...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:41:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Saj niti ne vem, kako naj napišem... Mi je ful hudo, ker sem dobila eno res skrajno nezaželjeno rojstnodnevno "darilo": na avtu cik-cak totalno spraskano streho in pokrov motorja Zamesarjeno do gole kovine, skozi vse plasti barve, tako da kakšno poliranje ne pride v poštev. Bom počakala, da pride iz službe in bova skupaj poklicala policijo. Itak ne more nihče narediti nič, videl ni nihče nič, rabim pa zapisnik - HB je sklenjen kompletni kasko (tudi parkirišče). Kako so izmečki od ljudi zlobni Tolažim se edino s tem, da za vsako rit raste palca in da se vse enkrat vrne... špelin nama je to naredil nekdo pred blokom, ko sva še živela tam, pa to še ni bilo dovolj, komaj dam popravit škodo (po kasku), in čez mesec sem mela stolčeno havbo, ker so zgornji sosedi renoviral stanovanje in jim je očitno padel kak kos na najin avto. si se spoznala kaj iz opisa kako priti do ZD Celje.?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:42:12
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja poznam pa eno iz Bosne ki je rodila tumor... Vem ne razumete. Evo takole je bilo sicer že dolgo nazaj ampak, ženska je imela težave šla k zdravniku, ta ji je rekel da ima tumor na maternici.. Seveda so potem ugotovili da se je ta vaški doktor malo zmotil da je noseča bila pa je res stara že 45 let... In potem kadar je kdo povprašal po tej gospe kako je, če je še živa, saj veste tumor - rak, vsi takoj mislijo da te bo hitro pobralo... Pa so se vedno pošalili in rekli ma ona je super, rodila je tumor in oba sta zdrava... Ta je pa res dobra Tale vaški doktor, pa tud...le kje je opravil doktorat...na njivi IZVIRNO SPOROČILO: **** Skye: Dober si se ti zmenila z svojima puncama, samo veš otroci ne ubogajo... Pa sem vesela da se dober počutiš...ker mi tok jamramo k imamo enga noter ti pa dva...pa ne jamraš... Pa če tko pogledaš naši imajo tam od 1400 do 2000.... ti pa nosiš sedaj že skor 3kg... Uh saj jamram...sam vprašajte mojega , kaj vse mora prestati
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:50:25
|
|
|
|
kasso
|
ojoj špelina, ta ti je pa res pokvaril RD...groza Upam, da te bo tvoj kako razveselil, pa še ti njega zraven.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:51:00
|
|
|
|
špelin@
|
Sem se šla zjokat v WC Itak vem, da ne morem nič pomagati in da je samo pleh (HB se ni kdo spravil rezat gume, še to mi manjka ), ampak vseeno boli, pa še ravno na RD Danes po službi me je hotel peljati na kavo, zdaj se bova pa je la naokrog zaradi tega sr nja. Grem zdaj brat vaše današnje poste, moram malo raztresti misli. Hvala še vsem ostalim za čestitke jana81, te bom, ko bo treba, še enkrat vprašala za natančna navodila do ZD Celje - veliko piko moram tja peljati na rtg slikanje čeljusti. narava, glede "prijemanja" vložkov je tako, kot je napisala kasso. Meni se tudi pri vseh 17 šivih ni nič prijelo na rano IZVIRNO SPOROČILO: Skye No jaz imam zdaj preglede že na 1 teden. Zadnji pregled ta torek je pokazal da sta moji princeski težki že cca. 1400 g. Uh kako sem vesela, da tko pridno pridobivata na kilogramih. No me je pa skoraj kap zadela, ko sem stopila na tehtnico.....kar ne morem verjeti, da sem se v 3. tednih zredila samo za 1 kg, glede na to da sem se prej na teden toliko. Samo da se je ustavilo, ker drugače bi bila na koncu na 40+ No tako da sem do zdaj pridobila 17 kg, obseg bušija je 102 cm, naslednji G. pregled imam pa 26.03.2008. Grem malo ležat, tako sem se zasekirala, da mi je slabo in se mi noro vrti Še dobro, da se punci zdajle tako lepo igrata.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:56:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš kaj Skye saj taki se najdejo tudi v Sloveniji... jaz sem imela 13 let nazaj enega dr. Pavliča v ZD Vič / Ljubljana... Pridem k njemu zaradi bolečin v spodnjem delu trebuha... pa mi da napotnico za sobo 32 na urgenci po njegovem imam spet vnetje. ( res da sem prej bila že 2x v bolnici zaradi vnetij)... Na urgenci naredijo UZ in me vprašajo po zadnji M. seveda jim povem da nimam rednih ampak zadnja je bila pa 4 mesece nazaj... Zdravnica se nasmeji in pravo no saj glih ene 4 mesece ste pa noseča... Se pravi un bimbo me je ginekološko pogledal pa ni videl da sem noseča... res no comment... Da o tem da sem imela včasih kar naprej probleme tudi z izcedki pa je rekel da to se najbolje pozdravi če se usedeš nad vrelo kamilično vodo... Halooo?? A naj z tamalo inhaliram al kaj Eh, to so bili časi... no danes imam hvala Bogu normalno G pa še bolj srečna sem da nimam nobenih težav...ne z vnetji ne z izcedki... upam da tako tudi ostane ( inshallah)
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:57:08
|
|
|
|
Skye
|
Špelin@ kljub tej slabi novički, ki verjamem da ti je pokvarila dan, ti želim za tvoj RD vse naj naj
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:58:52
|
|
|
|
narava
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A naj z tamalo inhaliram al kaj ok, ****, sedaj sem se pa dejansko do solz nasmejala!!
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:59:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Saj niti ne vem, kako naj napišem... Mi je ful hudo, ker sem dobila eno res skrajno nezaželjeno rojstnodnevno "darilo": na avtu cik-cak totalno spraskano streho in pokrov motorja Zamesarjeno do gole kovine, skozi vse plasti barve, tako da kakšno poliranje ne pride v poštev. Bom počakala, da pride iz službe in bova skupaj poklicala policijo. Itak ne more nihče narediti nič, videl ni nihče nič, rabim pa zapisnik - HB je sklenjen kompletni kasko (tudi parkirišče). Kako so izmečki od ljudi zlobni Tolažim se edino s tem, da za vsako rit raste palca in da se vse enkrat vrne... špelin nama je to naredil nekdo pred blokom, ko sva še živela tam, pa to še ni bilo dovolj, komaj dam popravit škodo (po kasku), in čez mesec sem mela stolčeno havbo, ker so zgornji sosedi renoviral stanovanje in jim je očitno padel kak kos na najin avto. si se spoznala kaj iz opisa kako priti do ZD Celje.? Špelin@: saj ne moreš verjeti kako pokvarjeni so lahko ljudje, verjami mi tisti tam zgoraj (pa kdorkoli že je) vse vidi!!! Žal mi je zate, naj ti to ne pokvari dneva.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 14:59:47
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Da o tem da sem imela včasih kar naprej probleme tudi z izcedki pa je rekel da to se najbolje pozdravi če se usedeš nad vrelo kamilično vodo... Halooo?? A naj z tamalo inhaliram al kaj Od kje jih jemlješ Ja saj vem kako je to z temi našimi zdravniki in kako pomembno je izbrati pravega. Nažalost še sam naziv dr. med. nič ne pomeni
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 15:42:03
|
|
|
|
aurora28
|
Da o tem da sem imela včasih kar naprej probleme tudi z izcedki pa je rekel da to se najbolje pozdravi če se usedeš nad vrelo kamilično vodo... Halooo?? A naj z tamalo inhaliram al kaj **** ti pa jih stresaš , sem sem nasmejala do solz. Špelin@ sploh ne najdem besed, človeška krutost ne pozna meja Čmrlika 46 kil to pa je mal bolano.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 15:42:07
|
|
|
|
darmar
|
skyl zavedati se moraš, da imaš ti kar dve pikici pod srecem. in ne morem verjet, a si ti mogoče skoraj do konca delala??? **** tebi se pa človek res nasmeji.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 15:45:07
|
|
|
|
sesil
|
vam moram povedat novico. na csd mi je zrihtala, da mi bo zadnja februarska bolniška šteta. je klicala našo in jo kar nekaj časa prepričevala. una pa tumblala nasprotno. pa je le ratalo . en za csd.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 15:49:22
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar skyl zavedati se moraš, da imaš ti kar dve pikici pod srecem. in ne morem verjet, a si ti mogoče skoraj do konca delala??? Delala sem do 07.03.2008. Če ne bi imela težav z zatekanjem gležnjev bi delala verjetno še dalje. No pa še glede na to, da imam cel letošenj dopust za koristiti sem se odločila, da ga izkoristim.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 15:51:26
|
|
|
|
Taula
|
Špelin@ vse najboljše Ljudje so pa res pras . Jana81: mene mala kar dol tišči, posebej ko hodim. Si ne predstavljam prehoditi par km. Prej crknem. Skye: lepo da ste s princeskami končno doma. Drugače sem pa danes sitna sami sebi. Zjutraj sem se komanj odvlekla iz postelje ker sem vsa zatečena, v šoli se je en otrok vame zaletel. Nenamerno, ampak me je ustrašil ko je priletel izza ovinka v moj trebuh. Nekaj časa me je malo bolelo, potem je pa nehalo. Važno da čutim . Vagala sem se prej..me je kap. Upam da je to posledica zatekanja. Čakam vikend in boljše čase.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 15:52:09
|
|
|
|
Taula
|
vam moram povedat novico. na csd mi je zrihtala, da mi bo zadnja februarska bolniška šteta Zakaj ti jo pa niso hoteli šteti?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 20.3.2008 15:55:12
|
|
|
|
Taula
|
Darmar te tu prašam, če nama ne gre na ZS. UZ..kontrola rasti. Si se naročila na tel 051 321 224? Si takoj dobila koga na mobo..kdo se to oglasi sploh? Pač kar veš o tem UZju me zanima. Neki si omenjala slike...to dela na 3d, ali 2d. Ker se mi prepoceni za 3d
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?