Skye
|
Olja drage moje majčice No jaz sem ponovno 100 % pri vas Sploh ne vem kje naj začnem, tko pridne ste z pisanjem. Najprej moram izreči dobrodošlico na novo pridruženi majčici Darmar - moji soborki iz foruma Upajmo skupaj.....lepo da si se nam pridružila Potem moram čestitati vsem za uspešno opravljene preglede....kako lepo je videti da naše tko pridno rastejo No jaz imam zdaj preglede že na 1 teden. Zadnji pregled ta torek je pokazal da sta moji princeski težki že cca. 1400 g. Uh kako sem vesela, da tko pridno pridobivata na kilogramih. No me je pa skoraj kap zadela, ko sem stopila na tehtnico.....kar ne morem verjeti, da sem se v 3. tednih zredila samo za 1 kg, glede na to da sem se prej na teden toliko. Samo da se je ustavilo, ker drugače bi bila na koncu na 40+ No tako da sem do zdaj pridobila 17 kg, obseg bušija je 102 cm, naslednji G. pregled imam pa 26.03.2008. IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozdravljene! Včeraj smo v Mš gledali porod. Sedaj pa mi je tako žal, da sem ga gledala. Saj dobro vem, da porod boli, da je krvavo,... Celo vožnjo domov, so mi tekle solze in sem trenutno v pravi krizi. Pa me zanima, kako naj sedaj iz te krize zlezem. Pa do včeraj sem bila že zelo dobro psihično pripravljena na porod, sedaj pa me je strah in to grozno. Sem danes ponoči 3 ure gledala TV, nato se mi je še moj pridružil in sma noč preživela pred TV, ne pa s spanjem. Hijenca tud jaz obiskujem MŠ v bolnici MB, tko da sva bile včeraj na istem predavanju....škoda da nisem vedela da jo obiskuje še ena majčica iz foruma, bi se lahko zmenile in kako rekle No mene sam porod ni šokiral, sem jih že kar nekaj gledala preko neta.....vem samo, da je bil šolski primer poroda, ker jaz si ne morem predstavljati, da bom tako mirno in z nasmehom na ustih rojevala. Mislim, da bom ena izmed tistih ki bom pele arije IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Pri nas pa spet full snežiiiiiiiiiiiii! Aurora Pri nas pa sonček sije Pa naj kdo reče da je Slovenija majhna Čmrlika kako se držiš? Le glej da nam prehitro ne pobegneš v Rim Vsaj enkrat prej bi se še lahko dobile na kakšni dobri