Soncnica Sandra ***
|
Zdravo punce! No, da vam najprej malce poročam kako je izgledal moj današnji dan . Najprej grem zjutraj v laboratorij in tam tolko ljudi, kot jih še v življenju nisem videla v laboratoriju v Škofji Loki. Potrkam in poven za kaj sem tam, pa me sestra nadere da naj oddam napotnico odzunaj na hodniku in lepo počakam tako kot vse ostale. OK, si pravim, pač luna se bliža, bo že. Čakam dobre pol ure me pokliče notri, mi reče tole si znešajte, spijte in poglejte na uro, pa da ste mi točno čez eno uro nazaj. Ji rečem JA VALDA, pa grem. Pridem čez eno uro nazaj, mi vzame kri in reče, da moram še vodo iti dat, pa jo vprašam zakaj, če nisem imela napotnice za vodo, pa mi reče da zato, ker je zdravnica tako naročila. Si rečem OK in grem ven, pa pogledam lonček pa vidim, da gor piše MAJA ****, grem nazaj in povem, pa pravi jah sem se pač zmotila, potem pa pojdite kar lepo domov. MISEL HALOOOOOO!!!!!! A sploh vejo kaj delajo???? Očitno ne!!!!! In pol se peljeva z mojim ven iz Škofje Loke proti Kranju in BUM! Naju je en model nabasal in naredil celo štalo z mojega avta. Cela voznikova stran je fuč, vrata se ne dajo niti odpreti, prag je dobesedno preklan, blatnik uničen, prav tako prednja in zadnja vrata. . Model pa ama enostavno reče: ja žal vaju nisem videl. Ja valda, tebi je vseeno, ker maš službeni avto, meni pa ni, pa še noseča sem. Avto kasko zavarovan in valda pokličem policijo, ker hočem imeti črno na belem. Pridejo in uredimo stvari. Hvala bogu je avto vsaj vozen, no čeprav se vrata zaprejo bolj napol. Greva pol v Kranj na zavarovalnico in ocenitev škode, pa mi napišejo, da mi krijejo škodo max. do višine 3.300€. Misem HALO, nič kriva, avto kasko zavarovan, pa naj bi sama doplačala če bo kaj zmanjkalo, kar zagotovo bo, ker avto je kar pošteno zdelan. In kličem mojega zavarovalnega agenta, pa pravi, da če bo kaj narobe, da bo on uredil. OK, vsaj nekaj dobrega. Greva potem nazaj proti domu in se ustavim še pri moji G. ker me je bilo kar malo strah, ker nisem nič čutila mojega . Pa me sestra priklopi na CTG in pravi, da srček lepo bije, popadkov ni, da pa se otrok nič ne premika. In potem smo rabili skoraj celo uro, da smo ga prebudili, da smo bili ziher da ni nič narobe. Potem mi je naredila še UZ in je tudi s posteljico vse OK. Ampak jaz sem tako zaradi mojega avta. Pa ravno sedaj se je to naredilo, ko imam toliko stvari še za uredit. Jah bo že, samo da z nami 3mi ni bilo nič narobe. No zdej sem spet napisala celo kačo, ampak mogla sem se malce izpovedati, ker sem tako jezna na uno sestro v laboratoriju pa na onega kretena, ki ni gledal kaj dela na cesti. Povrhu vsega sem pa ob 2h še pozabila poklicati za rezultate od glukoznega testa. No morem takoj zjutraj poklicat. Zdej pa grem še malce za nazaj prebrat, potem pa počivat, ker se mi zdi, da tale današnji dan je bil pa čisto preveč naporen zame. Ajde
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|