|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 10:50:55   
Čmrlika
Pozdravljene!

Včeraj smo v Mš gledali porod. Sedaj pa mi je tako žal, da sem ga gledala. Saj dobro vem, da porod boli, da je krvavo,... Celo vožnjo domov, so mi tekle solze in sem trenutno v pravi krizi. Pa me zanima, kako naj sedaj iz te krize zlezem. Pa do včeraj sem bila že zelo dobro psihično pripravljena na porod, sedaj pa me je strah in to grozno. Sem danes ponoči 3 ure gledala TV, nato se mi je še moj pridružil in sma noč preživela pred TV, ne pa s spanjem. [/quote
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Bogica user posted image , sploh ne vem kaj naj ti rečem, sama grem prvič rodit, in do zdaj me še neki hudi strah ni popadel...user posted image Je pa res da sem upala, da tega filma v šoli ne bomo gledali, in ga res nismo...
Kam pa hodiš v šolo, v bolnico, ne?

Ne vem, lahko ti rečem samo to, vsak porod se od drugega razlikuje in vsaka ga doživlja drugače...tako da, misli na pozitivno in na to, da bo pri tebi šlo vse gladkouser posted image user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image  da vama čimbolje uspe! Kdaj imaš pa rok? Jaz sem že kar blizu, pa uf.res ne razmišljam o tem...bo kakor bo user posted image


< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 20.3.2008 10:51:21 >


_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 10:51:48   
špelin@
Res hvala vsem user posted image , danes sem čisto user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Špelin@ šivalni stroj je pa lepo darilo user posted image user posted image , meni se zdi ta Hoferjev model dokaj v redu in za tvojo osebno rabo je super. Meni je možek kupil šivalni stroj za opravljen šivilski tečaj, ampak moj mož je tak perfekcionist, da če nekaj kupi, mora to biti oring in je takrat za šivalni stroj dal okrog 300 €, mal too much.
Ampak zdaj si pa sploh ne morem prestavljati gospodinjstva brez šivalnega stroja user posted image , ker je to super zadeva. Lepo darilo si si izbrala, no to sem mislila reči. user posted image user posted image


Šivalni stroj bi rabila za take reči, kot so recimo razparani robovi posteljnine (šivanje enega metra odparanega roba na roke je ubijalsko user posted image ), kakšne prevleke za blazine, oblekice za punčke, robljenje hlač (vem, da bi za kavbojke rabila "ornk"mašino user posted image , ampak za tanjše zadeve bi bila tudi ta ok),... Zadnjič sem iz svojih starih hlač delala veliki piki torbico in sem se z natančnim, ravnim šivanjem, enakomernimi šivčki v dve smeri trudila cela dva dneva user posted image user posted image  Tako da se na roke več ne grem user posted image
 
Bi se pa rada naučila tudi kaj bolj konkretno šivati, o ja user posted image
 
Take "fore" kot ti danes v Merkurju, sem že dostikrat doživela marsikje user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 10:58:57   
sesil
nam niso v MŠ nobenega filma pokazali, niti slikc. je pa izčrpno povedala, kar je imela. ma po eni strani mi je tako bolje, po drugi strani me pa firbec matra kako to v resnici zgleda (ne v filmihuser posted image ). no, pa itak sprovam na lastni koži čez 2 meseca.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 11:01:14   
hijenca
PDP imam 15.5

Je pa res, da hodim v bolnico v MŠ. Mislim, da bolj strašijo s temi video posnetki, kot pa koristijo. Grozno je izgledalo, vse tako veliko, pa krvavo.

Škoda, da sem že vse cotike in vse plenice speglala, zdaj pa nimam več kaj za delat, da bi se zamotla.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 11:02:33   
špelin@
Off topic: a je katera tukaj iz Celja? jana81?? Rabim napotek, kako do Zdravstvenega doma Celje.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 11:08:14   
tally
Dobro jutro, ja zdej sm ustala user posted image , sm spala kot polhek.

Najprej špelin@    vse najboljše user posted image . Pa super darilo, šivalni stroj je res fejn zadeva, ko imaš otroke pa še bolj prav pride.

Naty* in jana upam da se vam stanje spodaj čimprej uredi. O nočnih odhodih na wc pa raje ne bi, jst mam pa še tako navado ko grem na wc potem spijem kozarec vode in potem spet v kratkem obisk wc-ja (začaran krog)user posted image .

Kasso user posted image user posted image user posted image za taščo in tasta, da sta ti kupila tisto kar res potrebuješ.

Aurora pri meni je vedno tko, ko pridem v kakšno trgovino pa vprašam za tisto kar je v akciji tega seveda nimajo ali pa rečejo da je glihkar prodano, tko da sm ža obupala nad tem, včasih se že sprašujem če je bila ta stvar sploh v akciji, da ni samo natega.

Edina moja user posted image bo tut bolj drobižek pa se ne sekiram preveč, upam samo da bo zdrav drobižek ko pride na svet.

Včeraj zvečer sm pa jst imela želodčne težave po dolgem cajtu, pa ne da bi me zgaga pekla, ampak me je prav bolelo, pa sm študirala če sm kaj takega pojedla, sam zgleda da je user posted image bila tko obrnjena da mi je direkt tam prtiskala. Ma nisem mogla ne sedet, ne ležat ne nič.

Aja pa še neki sm opazila, da je moja user posted image ponoči ful mirna, včasih sm ponoči tut do 4 ure pokonci pa se premetavam, mala se pa tut ne premakne, zato pa podnevi rastura po trbuhuuser posted image user posted image user posted image .





(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 11:09:48   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

kasso, kar solze so mi stopile v oči, ko sem videla, kako so te presenetili.....


ja tudi meni in tašči sem prav videla kako so se ji orosile solze, ko je videla moje presenečenje user posted image

To, da pobere pasje dlake je pa res super (nisem še slišala), ker se pri nas prav vovsot najdejo, glede na to da 50 kilska dolgodlaka mrcina živi z nami v hiši....

barbaw  za 33t in Katini za 32t

Čmrlika
, jaz bi na tvojem mestu vseeno prej šla do sosedovih in jim povedala, da pes hudo cvili, ko njih ni, saj najbrž niti ne vedo, če jih ni doma....

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ah, sem čisto iz sebe od sreče  Ravnokar sem dobila sporočilo, da je moja sokrajanka danes proti jutru rodila svojega drugega sinka  Mi solze veselja kar tečejo in tečejo  Jupiiiiiiiiii!!!!!!!!!


sokrajanki user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kasso jaz poleti odpiram okna in tudi pomladi in jeseni ko je toplo, drugače pa odprem kopalnico, da mi greje ostale prostore. Meni se ne zdi, da bi bilo toliko vlage, kot pa je vroče, če je v zaprtem prostoru. Kar buhne vročina vate. Pa še diši, ko se perilo suši. Moraš pa redno čistiti filter v vratcih, posoda itak prazniš, pa še spodaj ima eno posodo, ki jo moraš čistiti enkrat na mesec, ker se tam nabirajo vlakna in moti delovanje stroja, če ga ne čistiš. Če bi imela sušilca na pralnem, ti ta ne bo več plesal, ker je toliko težki sušilni. Moji sosedje imajo kar enega na drugem, pa nimajo nič vmes. Mislim, da se da dobiti neke gumice za nogice, da ne drsi.


hvala za vse nasvete, ki mi bodo prišli zelo prav......najbrž bo tudi pri nas pristal kar na pralnem, tiste plastične nogice za na pralni stroj pa so bile že priloene k sušilcu, tako da morda sploh ne rabimo še podloge....

hvala tudi vsem ostalim za nasvete user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Pozdravljene!

Včeraj smo v Mš gledali porod. Sedaj pa mi je tako žal, da sem ga gledala. Saj dobro vem, da porod boli, da je krvavo,... Celo vožnjo domov, so mi tekle solze in sem trenutno v pravi krizi. Pa me zanima, kako naj sedaj iz te krize zlezem. Pa do včeraj sem bila že zelo dobro psihično pripravljena na porod, sedaj pa me je strah in to grozno. Sem danes ponoči 3 ure gledala TV, nato se mi je še moj  pridružil in sma noč preživela pred TV, ne pa s spanjem.

Meni se zdi pa to tako mimo, da kažejo nosečnicam, ker itak, ko si v porodni ne vidiš nič. Ne vidiš krvi, ne kako gre otrok ven, ko pritiskaš mižiš.....le na koncu vidiš otroka, ki ti ga dajo na trebuh...tako da res ne se obremenjevat, ker ne boš nič videla tam spodaj kaj bo, ko boš rojevala..... med popadki ne boš videla nič, mogoče le tvojega , ki te bo tolažil...
Že ko je na MŠ G kazal le slike, sem pogledala stran...pa sem že dvakrat rodila, ampak mi res ni šlo in se mi je zdelo popolnoma brezveze, ker kakor pravim, na porodu mi tega nič ne vidimo!!!

špelina...super darilo šivalni stroj. Če je dober tisti pa žal ne vem. Jaz imam mojega še, ko sem si ga želela za birmansko darilo...zlatanine nisem hotela, tako da sem raje šivala user posted image






< Sporočilo je popravil kasso -- 20.3.2008 11:11:06 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 11:15:02   
kasso
Da kažejo film, kako izgleda porod v živo in to nesečnicam je isto kot da bi človeku, ki mu nameravajo naredit kakšno  operacijo  npr. presaditev ledvice, srca.....ali bilokaj drugega...vsakemu prej pokazali film kako to izgleda v praksi...ma koga pa sploh to zanima...glavno, da vedo kaj delajo in oni so tam da gledajo in prenašajo kri in ne mi!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 11:23:18   
hijenca
Povem vam, da je grozno gledat porod. In če bi lahko, bi zavrtela uro nazaj, pa ga nikoli v življenju ne bi hotela gledat. Mislim, da nas je bilo tričetrt šokiranih po filmu. Pa tudi komentarji zdravnice, da porod boli, da popadki zelo bolijo,... ni človeško. Mislim pa, da se tako vse zavedamo, da nas bo bolelo. Včeraj sem si pa res zaželela CR, pa čeprav to še bolj boli.

Ampak imam še skoraj dva mesca, da te slike pozabim, pa da se pripravim ponovno, da bo treba stisnit zobke, pa da bo potem najlepše ko bo user posted image  v mojem naročju.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 11:30:08   
Anonimen
Aurora: morda sem se narobe izrazila toda meni ne dela probleme otrdevanje trebuha, to sploh ne vem kako izgleda...Mene prebudi mali škrat user posted image ,  ki tako brca ali se obrača ..ne vem kaj dela? Toda njegova telovadba me prav boli...

darmar: Meni so tudi kar mere po telefonu vzeli in mi jo bodo sešili...
Mož in starejši sin pa sta v Kairu ja, ker je sine šoloobvezen...šola se mu konča konec maja potem pa upam da prideta.( inshallah) Itak pa grem nazaj takoj ko bo možno izdelat potni list za user posted image . V Sloveniji pa sva jaz in moja 21 mesečna hčerka.user posted image

Hijenca: Zato sem pa napisala, da je butasto da kažejo film. Če že je bolje na diapozitivih... In da zraven razlaga...Ta babica ki je nam v Ljubljani razlagala se mi zdi da je zelo dobro opravila delo...
Čeprav je moja prijateljica ki je bila z mano, vseeno celo noč imela more da rojeva...user posted image
Brez veze se obremenjuješ.... pozabi in misli na to kako bo tvoj porod lahek,ker se boš psihično zelo dobro pripravila...user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 11:36:37   
Estrella*
user posted image


27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 103cm, +10kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

 01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    
 
02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:118cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , SG, (O:95 cm, 9,5kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  
         
05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:116cm, +12kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:103 cm, +13 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +11kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:97cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)
 
11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+31/101 cm; 11,5kg ) 
  

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)  
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     
     
13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +4kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +11kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:101cm, +8kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +6,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej
 
16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:108cm, +11kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 
 
17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +10,5kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:97cm, +11kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:102 cm,+10kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  
 
23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +10kg)

    
24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:101cm, +6kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:94cm /+24cm/; +8,5kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +7kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:97 cm /+30 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +12kg)
  

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +12kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 
 
31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +10kg ) 
 
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    


SKUPAJ NAS JE 80 SREČK user posted image         


Imamo 12user posted image : user posted image user posted image   

 
Anonimnauser posted image , Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC 
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej
user posted image  murva
user posted image  KAHLO
user posted image  maska

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 18Xuser posted image ,user posted image : 20Xuser posted image  in user posted image : 42X user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 11:37:17   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image
 
 
19.03.2008: Sončnica Sandra***(GP), Tiana (GP), Katy82 (GP)

20.03.2008: Anitka (GP)
 
21.03.21008: sesil (GP)
 
25.03.2008: Zalazoya (GP), barbaw (GP)
 
26.03.2008: buccka (GP)
 
27.03.2008: 80Kaja (GP), TamaraJ (GP), Jana81 (GP), hijenca (GP)
 
28.03.2008: edinaos (GP), Čmrlika (GP)
 
31.03.2008: Tancho (UZ)
 
user posted image  PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image
 
01.04.2008: Pepita (GP)
 
02.04.2008: narava (GP), Taula (GP), Sončnica Sandra (GP)
 
04.04.2008: Aurora28 (GP)
 
07.04.2008: Kasso (GP), Estrella*(UZ), MARTINA25 (GP)
 
08.04.2008: Katina (GP)
 
09.04.2008: CatJa (GP), Katy82 (GP)
 
10.04.2008: Suzy85 (GP), kodrana (UZ)
 
11.04.2007: Tally (GP), **** (GP)
 
14.04.2008: darmar (GP)
 
15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP) 
 
OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA
 
 
KORISTNE POVEZAVE:
 
CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 11:39:27   
MARTINA25
JUTRO!!

ŠPELIN@ VSE NAJLEPŠE za tvoj rojstni dan!!!Kateri praviš da je?23?user posted image    user posted image user posted image

KASSO ful dobro darilo!!!!Midva bi tudi rabila sušilca...jst mislim da bi bilo najboljš, da se tvoja tast in tašča malo podružita z mojimauser posted image

Punce jst tud hodim 100 na noč lulat....možno da ima res luna prste vmes.
Ful mi je žal teh lepih sončnih dni, jst pa moram čepet doma...komi čakam, da mine ta viroza.

O tej Tjaši iz BB pa itak brezveze zgubljat besede...hinavka na kvadrat.Glumica taprava!!!Mhm, napad tesnobe ja.....no comment!Sej jo bojo skužili.

Punce, neki sem zasledila, da proti koncu nosečnosti ni dobro ležat na hrbtu.Jst se pa zmeri zbudim na hrbtu...Zakaj ni dobro,da ležimo na hrbtu???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 11:58:26   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Punce, neki sem zasledila, da proti koncu nosečnosti ni dobro ležat na hrbtu.Jst se pa zmeri zbudim na hrbtu...Zakaj ni dobro,da ležimo na hrbtu???



ce ti pase, ti kar. pusenjak pravi, da telo samo sporoci, ce kaj ni v redu, t.j. se mamica cisto nagonsko obrne in spremeni polozaj. jaz sem do pred kratkim se komot lezala na hrbtu, sedaj se mi pa zacne vrtet in se takoj obrnem na bok. zanimivo, da na trebuhu pa se zmeraj lahko spim user posted image  100 ljudi 100 cudi user posted image

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 12:12:48   
barbaw
hijenca jaz sem v P med popadki naletela na brezsrčno sestro, ki mi je takrat rekla, da to še nič ni kaj preživljam. user posted image  Če bi lahko bi hudiča bajega kar po glavi v dvigalu. Je pa bilo tako, da stopnjevalo se ni bogve kaj le daljši so postajali. Tako, da mi je zbila moralo brezveze. Glede poroda se nima smisla obremenjevat, ker strah lahko poslabša stvari. Je pa tako, da lahko rodiš v pol ure, uri in pol ali več. Odvisno je od praga bolečine, vse po pozabiš ko pomisliš na user posted image , in ko ga spraviš na svet je tako kot da si v user posted image . Bolečine v trenutku prenehajo, niso pa take, da jih ne bi mogla preživet. potem si nobena ne bi želela drugega, tretja, četrtega, ... otroka.

Meni moja pikica tako danes dela v trebuhu, da je joj. njene roke in noge pa tudi rit so vsepovsod. kaj naj bi bilo s tem umirjanjem? Očitno je mene preskočilo. user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 12:13:18   
Anonimen
Martina: Na hrbto ni dobro ležat zato ker to lahko pritiska zadaj na hrbtenjačo in ti noge mrtvičijo. Tudi vrti se rado v glavi od ležanja na hrbtu. Toda to ne velja za vse. Jaz še vedno komot ležin na hrbtu...

Itak se pa ko mi ne paše položaj pač obrnem na bok...

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 12:20:01   
MARTINA25
Men trenutno to najbolj paše-da ležim na hrbtu, še posebi na kavču pred tv-jem....
Narava, **** hvala za odgovore!!!user posted image  Grem nazaj na hrbet!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 12:21:12   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Punce, neki sem zasledila, da proti koncu nosečnosti ni dobro ležat na hrbtu.Jst se pa zmeri zbudim na hrbtu...Zakaj ni dobro,da ležimo na hrbtu???


jaz se tudi zbudim vedno na hrbtu, pa še roke imam pod glavo... najtežje pa mi je spati na levem boku, ker me vse boli, tako da tak kao najbolj naraven položaj niti ne prakticiram.... pa sem vseeno rodila dva zdrava otočka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Bolečine v trenutku prenehajo, niso pa take, da jih ne bi mogla preživet. potem si nobena ne bi želela drugega, tretja, četrtega, ... otroka.


Se popolnoma strinjam

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 12:27:01   
narava
veste cesa pa se jaz najbolj od vsega bojim? user posted image

sem se ze sprijaznila, da je velika verjetnost, da bom sivana. ok, ni panike, ce pravte, da se lepo zaceli in je kasneje vse ok. AMPAK. Bojim se tistega, ko bo ta vatiran vlozek gor na rani, pa da se malo vate not prime (a se lahko, al fantaziram??), pa da bi to mogla ven jemat si. nekak tak si to predstavljam kot, ko vas cevelj posteno nazuli in imate krvavno rano, ki je vidna skozi nogavice. in potem tisto, ko nogavice dol z zulja spravljas user posted image  user posted image  men je to tak skeri muvi. a se to sploh lahko zgodi, al se BV sekiram???

pa ne se mi smejat, prosim user posted image  user posted image

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 12:34:24   
kasso
narava, lahko si brez skrbi, ker:
1. ti vložki npr. VIR 80 imajo mrežco čez, tako da vata direktno ne pride na rano in
2. ker krvaviš, je vložek takoj vlažen, tako, da se še navadna vata ne bi sprijela na šive.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 12:34:37   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

jana no me res zanima kaj boš zvedela 27. ... Js grem lulat preden grem v postlo, se uležem, ležim pet minut, pa morm spet it. Pol pa tko kot pri teb. Spim eno uro in spet lulat pa tko do jutra. Izcedek mam pa js že skos, sm dobila ene globule, ampak ne pomagajo kej dost. Dons je bil pa še barve take čudne user posted image . Vidm pa, da mava midve kr skoz podobne probleme user posted image


Ja jst sem tud že dobla gino-dyktarin pred mesecem (mam še ene za vsak slučaj), pa ni pomagal, zdej se je pa spet pojavil ta izdecek, ki je včasih tud zelenkast.user posted image
 
nam so tud v MŠ pokazal sam diapozitive,brez filma , pa še to ni kazala kej velik krvi, sam ena slikca.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Off topic: a je katera tukaj iz Celja? jana81?? Rabim napotek, kako do Zdravstvenega doma Celje.


ja če greš po avtocesti do Celja je malo bolj zakomplicirano, če pa greš po stari cesti je pa takole:
 
skos po obvoznici do Cestnega podjetja Celje, na križišču desno-pelješ 300 m, potem  križišču levo,( si na Ljubljanski cesti), pelješ kake 800 m, in na križišču zaviješ levo, po 200m vidiš na levi strani urgenco, za urgenco je ZD Celje, vendar tm ne moreš parkirat, zato se pelješ mimo urgence, in na križišču zaviješ levo-pelješ 500m, in na krožnem 3 izhod maš tm parkplace, pol pa greš malo peš do ZD.
Drugače me pokliči in te bom vodila.user posted image
 
 

 

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 12:45:48   
barbaw
A katera verjame, da bo v prihodnjih dneh snežilo in deževalo? Meni se zdi, da je to nemogoče, ker je tako lepo sončno. Ni ful toplo, pa vseeno. Me je tole vreme že enkrat presenetilo, ko smo imeli en dan 20 stopinj, drugi dan pa nulo.

Jaz imam še zadnjo škatlo in vrečo pripravljeno za pranje. Posteljica me potrpežljivo čaka in jo bom mogoče drugi teden farbala ali pa tudi ne. Odvisno kako se bo tašča organizirala z obnavljanjem, ker ji moram dve steni malo obdelat. user posted image

Sem pa na podstrešju našla zibko od mojega user posted image , ki je v njej preživel prve mesece. Ampak je ne bomo uporabljali, čeprav me bo verjetno mikalo, ko jo bom sestavila. Jo nameravam prodati, ker je ne mislim za nikogar šparat. Sem razmišljala, da bi shranila stvari za lubijevo sestrično pa jih ne bom, ker ne misli imeti otrok še naslednji 2 leti (najmanj) ne, pa vprašanje kaj bo še tam. Se zna zgoditi, da bo imela kakšne probleme z zanositvijo. Upam, da jih ne bo imela. Ima pa kar veliko ginekoloških težav in zato me skrbi. Druge kandidatke pa v naši ožji in širni družini pa ni.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 12:52:16   
kasso
jaz sem malo pokukala k aprilčicam in vidla, da so že tri rodile ... ja ja kmalu bomo na vrsti me user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 12:56:16   
jana81
barbaw glede na to da je blo v pon.18 stopinj in je v torek potem snežilo, se ne bom nič čudla če zdej isto.
jst sem pred enim tednom že vse oprala, zdej sem pa spet tolk nakupla da je za cel stroj user posted image ...
 Komi čakam da mi lubi iz sobice, ki je bila prej soba za kramo (zdaj bo otroška soba), odnese vse stvari ven , da jo prebeliva in začnem z umetnijami po steni za našga malčka.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
   RE: Majčice '08 - 3.del
20.3.2008 13:02:18   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

jaz sem malo pokukala k aprilčicam in vidla, da so že tri rodile ... ja ja kmalu bomo na vrsti me user posted image


ooo ja, tut jest sm lih zadnjic to omenila, pa ni glih pozelo pozornosti..ocitno bo mogla ena odpret sezono, da se bomo zacele zavedat, da je zadeva ze skor pri finis lajn user posted image

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.