|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
18.3.2008 8:02:56   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Punce, moj tamali še vedno spi...user posted image user posted image Pa noč je bila milina res...user posted image Včeraj cel dan ni spal (razen med vožnjo domov, ko je zadnjih 5 minut zaprl oči), zvečer je šel spat ob 19.30 in zdejle še kar spi...user posted image
Pa ne vem, ali je bil tako zelo utrujen ali pa je že malo boljše, ker ni nič kašljal, samo ene 2x je pojamral, da mu nosek nagaja in takoj nazaj zaspal.

Počasi ukinjamo dnevno spanje? Js imam tak filing, čeprav zdejle, ko je bolan, to ni taprava slika. Bomo videli, kako bo, ko bo zdrav...

Ja, sva tud že midva opazila, da je mali pravi user posted image , če smo vsi razpoloženi, dobre volje in imamo čas drug za drugega, če pa je kdo slabe volje, pa se midva še kaj skregava ipd, zna bit pa tamali tud pravi user posted image .
Js sem te dni malo bolj "živčna", ker se mi (spet!) malo ruši plan za učenje - čez 2 meseca imam trojčka, pa zaradi Nikove bolezni (ker je skoz doma) sploh nisem še začela. Pa dragi je ful dolgo v službi in prihaja domov bolj proti večeru in po tem, ko sva s tamalim cel dan sama (in skoz noter!), sem malo bolj tečna in si hitro kaj "lepega poveva"user posted image ...

Ah no... Zdajle imamo pač malo "slabše" obdobje pri nas, ampak verjamem, da bo kmalu bolje. Sej mora bit...user posted image

Zdej grem pa pogledat, če mali sploh še diha...user posted image

LP

P.S.: Kako je v LJ? Pri nas smo kar fajn zasneženi... Upam, da so ceste fajn zrihtane, ker drugače sploh ne bom šla...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
18.3.2008 8:16:15   
tinkatonka
A je mogoče kaj v zraku?? Midva se tud pričkava zadnje čase. Sicer nič resnejšega, ampak glih tok, da si slabe volje potem še zarad tega.

Moram priznat, da sem pa vedno bolj izčrpana. Ponoči ne spimo, služba dosti stresna, pa še moža, ki je bolj malo doma. Včeraj sem šla okrog pol sedmih za eno urco ven, po nekih opravkih, in pridem domov ter vidim bombo. Anejeva soba polna igrač, da stopit nisi imel kam, da ne govorim o dnevni sobi.....Ko sem stopila čez vrata, mi še živjo ni rekel, pa je blo, a grem lahko zdaj jaz za računalnik ti pa boš mela Aneja, ker imam delo za službo. Anej je bil ravno v banji in sem ga seveda prevzela. Zrihtala, nafutrala, on pa je sedel tam pred kompjutrom in bulil notr. user posted image user posted image  Igrače sva potem pospravljala sama dva z Anejem, ob mojem nerganju možu, da je pa tko zarad tega, ker zihr ni imel pozornosti in da tazga sranja, kot je bilo v sobi ni Anej naredil v pričo moža. Pol si pa moj mož še upa drznit rečt, da je bil zraven, ko je imel Anej raztur, ampak da je zanalašč pustil, da jaz vidim, kaj je naredil. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tok sem jezna, da se povedat ne da. Zdej se bom šla pa jaz mal tihe maše, ker čisto nič več ne zaleže. Se bom 1 teden pogovarjala samo najnujnejše, pa me prov zanima kdaj bo pogruntal da je kaj narobe.

Se opravičujem za tak dolg in zamorjen post, sam nekomu sem mogla napisat.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
18.3.2008 8:36:09   
jer.za.
pridem domov ter vidim bombo.

To jaz na žalost vidim vsak dan, ko pridem domov iz službe. Vsak večer vse pospravim, ampak ne vem kaj tašča misli in je vsak dan kot bi treščila bomba. Igrače povsod, vse potleh polito od soka, ena šalca v dnevni, ena v sobi, drobtine po dnevni,....user posted image user posted image . Igrač je malo gor, pa malo dol v spodnjem štuku, iščemo vse stvari od cunj, do copat-ne vem kaj delajo dopoldan in se ne poglabljam, ji je mož že večkrat rekel da znata tudi mali kaj narediti, ampak kot bi stenam govoril. Tudi moža ne upošteva, no saj ne more če ima tudi pri sebi takšno kot bi bomba treščila v njeno stanovanje. Saj sem ji hvaležna ful ker mi pazi male, ampak tudi vem da se da skupaj z malima VSE, ampak res VSE narediti, tudi skozi igro, na tak način zelo rade sodelujeta.
Tako da Tinkatonka, te predobro razumem kako si se počutila včeraj. Jaz sem nekako že imuna ratala na to, in mi je samoumevno, da ko pridem domov najprej vse saj približno pospravim-ali pa mož, če je pred mano doma-zraven pa odštevam, še 4 mesece + 1 mesec dopusta, potem pa vrtec. 

Bonnie_:user posted image user posted image user posted image  za prespano noč, in za boljše počutje.

Sneg:kar precej pada tu v Ljubljani, kako je pa na Gorenjskem ti pa zvečer sporočim.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
18.3.2008 8:39:00   
Bonnie_RR
Ja, tinkatonka, js tud to poznam...user posted image

No, zdejle me pa NIk kliče... Se je zbudil.user posted image

LP

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
18.3.2008 8:54:33   
tinkatonka
jer.za....samo je malo drugače, če je tašča takšna,kot pa če je mož. Kot si rekla, bodo šle punce jeseni v vrtec in ne boš imela teh problemov, men pa problem ostane in sploh ne morem pogruntat načina, da bi mož končno dojel, da sem naveličana cele dneve samo delat, v službi, doma,.....
Če se bo jeza stopnjevala pa vprašanje, če ne bom kar sama ušla v toplice z Anejem,da se mal spočijem od moža. Res sem tko jezna, da se povedat ne da.

No pa še ena stvar, ki me pogreje. Vedno ko se kam odpravljamo to izgleda tako, da jaz zrihtam Aneja in sebe, mož pa na vratih čaka: A sta že???? Čakam vaju user posted image  Mislim, da bi ga kr pogrizla od jeze takrat. On zrihta SAMO sebe in bogi revež naju ma potem za čakat.

Mi gre kr na jok,user posted image ko vidim, kako malo sem cenjena s strani moža. Pa sej mogoče ni v resnici tako. Pa so boljši in slabši dnevi. Ampak ko so slabši nič ni vredno, če kaj naredim, al pa če nič. V gnoju pa tud ne morem živet. In pol lahko samo pospravljam......Moj mož resno potrebuje JASNA in GLASNA navodila, ampak če ima pa občtutek, da ga komandiram, kar ga itak moram, ker se sam redkokdaj kaj spomni, ima pa takoj občutek da ga napadam in se brani, da on pa ne bo copata in ne vem kaj. user posted image

Da še dodam...

Zadeve sem se danes začela lotevati tako, da sem mu JASNO povedala, da si bo sam cunje pakiral in da če ima kaj za oprat dat, kar bi rad samo v toplice vzel, da naj bo v sredo do 7h to v kopalnici pripravljeno, če ne nebo oprano. Zl

LP Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 18.3.2008 8:59:00 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3905
18.3.2008 9:12:33   
jer.za.
Če se bo jeza stopnjevala pa vprašanje, če ne bom kar sama ušla v toplice z Anejem,da se mal spočijem od moža.

Tega ti nekako ne priporočam, saj boste v toplicah čisto sami, brez računalnika, dela,...in mogoče je to priložnost, da se pogovorita,da vsak V MIRU pove svoja stališča, da mu kaj dopoveš.

Je pa seveda res, to kar si napisala da je čisto drugače če je v igri tašča kot pa mož, samo nekako me to iz dneva v dan jezi.

Šibam ljudje trkajo,...

Neposredna povezava do sporočila: 3906
18.3.2008 11:37:29   
jer.za.
Sem ravno prebrala da tako vreme, kot ga imamo trenutno močno vpliva na naše počutje-žal negativno.  
Meni se pa danes nič ne da oz. sem v glavnem že vse naredila, saj sem imela danes zelo malo ljudi-kar mi je seveda pasalo, čeprav še tisti trije ki so prišli so bili tečni sitni, svojeglavi,....user posted image user posted image vse imajo oni prav, jaz pa, ki delam na tem področju že toliko časa, sem pa po njihovo "nevednica."
Trenutno pijem kavico, pa malo RR berem, ob 12.00 grem pa na depilacijo-ker če si bodo v toplicah mislili da so kakšnega medveda dobiliuser posted image user posted image user posted image . Potem greva pa s sodelavko na malico.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
18.3.2008 12:03:32   
tinkatonka
Sem ravno prebrala da tako vreme, kot ga imamo trenutno močno vpliva na naše počutje-žal negativno.

Jaz se zdaj tko bedno počutim, da samo na to mislim in se na delo posledično sploh ne morem skoncetrirat. Res sem jezna, razočarana. Kaj hudiča mi je tega sploh treba, da se tok sekiram, ampak slabše bi bilo, da se sploh ne bi sekirala, kar bi pomenilo, da bi mi bilo vseeno. Kar mi pa definitivno ni.

Če se bo jeza stopnjevala pa vprašanje, če ne bom kar sama ušla v toplice z Anejem,da se mal spočijem od moža.
Tega ti nekako ne priporočam, saj boste v toplicah čisto sami, brez računalnika, dela,...in mogoče je to priložnost, da se pogovorita,da vsak V MIRU pove svoja stališča, da mu kaj dopoveš.

Sej vem da to ne bi bilo dobro in mu tega tud ne bom rekla, samo če se bova pa postran gledala, pa tud noben od naju ne bo imel nič od teh toplic. Mogoče pa sploh ne bi bila slaba ideja, da on mal doma tuhta, kok ga je posral. No upam da se do takrat že uštima. Šibam na malico tudi jaz. Pa dober tek jer.za.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
18.3.2008 13:48:15   
sazi
Mi gre kr na jok, ko vidim, kako malo sem cenjena s strani moža. Pa sej mogoče ni v resnici tako. Pa so boljši in slabši dnevi. Ampak ko so slabši nič ni vredno, če kaj naredim, al pa če nič. V gnoju pa tud ne morem živet. In pol lahko samo pospravljam......Moj mož resno potrebuje JASNA in GLASNA navodila, ampak če ima pa občtutek, da ga komandiram, kar ga itak moram, ker se sam redkokdaj kaj spomni, ima pa takoj občutek da ga napadam in se brani, da on pa ne bo copata in ne vem kaj.

Tinkatonka, moški razmišljajo zelo drugače kot me (OK, zagotovo obstaja tudi kakšna izjema). Jaz imam mojega moža neizmerno rada, ga z veseljem pohvalim, kaj vse naredi, ampak popoln pa res ni - no, popon po mojih merilih - saj po mojem itak noben moški ne more bit.
Ne more delat dveh stvari naeknrat, niti poslušat zraven, ko kaj dela in podobno. Veliko stvari ne vidi, da jih je potrebno narediti. Mu povem, kaj je za nares in potem naredi. Včasih se pritožuje v stilu, kaj komandiram, pa sem mu enkrta lepo razložila, da je dela veliko, da ga nekdo mora narest in d aima 2 možnosti - ali naj se nauči gledat, kaj vse je za postoriti, ali pa naj me posluša, ko mu "dajem navodila", ampak se nima pravice pritožeavti zraven. P zdaj gre vse kar lepo. No, še vedno mi včasih malce pomenljivo reče "Da, draga", ampak mislim, da mu je jasno, kako je z vsem tem. Ko se klam odpravljamo, jaz spakiram zase, za Leva in povečini hrano in podobno, ampa možu lepo povem, da naj gre pa medtem Leva previt, pa preobut, copate spakirat, bundo oblečt, pa me potem nič ne čaka.

Malo se pogovorita enkrat, ko ne bo ravno ogenj v strehi. Pa glede tihe maše - po mojem to ne zaleže. Jaz sem prepričana, da bi se mojemu še bolj trapasto zdelo, da kaj se zdaj grem. Se usedeš in pomeniš. Upam, da vama uspe čimprej.

Moravci - ravno danes sem rezervirala apartma za 5 oseb (+ dva dveletnika), ker greva dve družini - naša in sestrina - ampak šele 18. aprila.

Ukinjanje dnevnega spanja - Lev tudi zadnje čase ne spi pri varuški. Včeraj sva prišla domov ob 16:30 in je začel jokcat "mleko, mleko, mleko" - sem mu segrela flaško mleka, je spil celik 2dcl, se odklopil in rekel "AJAT" - sem ga nesla spat in sem ga šla zbudit ob 18:30. Ni še pripravljen na nespanje podnevi - je enostavno preutrujen, preveč nepazljiv, nestabilen - pa čeprav je zraven nasmejan in dobre volje. upam, da ga navadimo nazaj na spanje.

Neposredna povezava do sporočila: 3909
18.3.2008 14:34:50   
Eviii
čaw user posted image .

kako ste kaj danes? sem slišala, ja, da sneži po sloveniji. pr nas pa je prej malo deževalo, zdej je pa že ok. jutri mam za it v ljubljano in upam, da bo kej bolše vreme. po snegu se mi res ne da vozit.

jst sm preživela vikend z mojo sestro na dunaju. sva šle malo na dopust. je prou pasalo. sva se sprehajale po schunbrunu in šle tudi v živalski park. dobro za znoret. pa še v muzeje sva šle. vidla klimta in sm se vrnla vsa navdušena domov. sicer naju je na letalu malo premetavalo, si pa nisem mislila, da bova tako vreme prnesle s sabo nazaj user posted image .

kar se pa dnevnega spanja tiče. dejan je imel tudi eno obdobje panike, ko ni čez dan hotu spat. pa smo spet ulovili ritem. in zdej je dosti bolše, ko spi čez dan.

grem zdej. lep dan vsem user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
18.3.2008 15:00:02   
tinkatonka
Jaz imam mojega moža neizmerno rada, ga z veseljem pohvalim, kaj vse naredi, ampak popoln pa res ni - no, popon po mojih merilih - saj po mojem itak noben moški ne more bit.

No sej o moji ljubezni do moža nikoli nisem dvomila in ga resnično ljubim.

Ampak ko si ravno omenila, da  ti tvojega moža pohvališ. Jaz nikoli ne rečem, ja super dragi enkratno si posesal stanovanje, a on meni mogoče reče "ej žena, tale majca je pa profesionalno zlikanauser posted image ". To mi je skor tako, kot da bi se zahvalil po seksu.  user posted image  Ok če naredi dobro "ograjo", al pa če dobr skuha kaj (kuha itak enkrat na 100 let) ga seveda pohvalim, ampak za gosp.opravila pa nikoli, ker on se tud men konec koncev ne zahvali za pospravljeno stanovanje in pobrisan prah. Pa sej ni niti potrebe tukaj po pohvali. Pa sej ja ni otrok, da ga bom non stop nekaj spodbujala in hvalila. Najboljš, da mu začnem še čokoladke za nagrado dajat. user posted image  Če boš to naredil, boš dobil.......user posted image

jezna, sem ker je samumevno da perem, da zlikam, da pospravljam, pomivam, sesam, hodim v službo, vozima malega v vrttec, ga pobiram........., če pa on to naredi (pa sej pomaga, ko mu JASNO daš navodila, ne bom rekla, da ni nič od njega), moram pa to štet za ne vem kako čast. Pa samumevno je da bo žena kuhala, pa da bo žena tamalga zrihtala, pa zanjga pakirala,....pa...še kaj je samoumevno. Sem očitno tud jaz ratala samoumevna. user posted image  user posted image user posted image  Pa nisem ga jaz razvadla, ampak njegova mama, jaz mam pa zdej non stop konflikte z njim zarad takih in podobnih stvari, ki so v bistvu malenkosti, ampak blazno moteče.  Vsak dan bolj. Enkrat se bom naveličala težit, ampak se bojim da bo takrat prepozno. Saj veste, da ženske marsikaj prenese, ampak ko enkrat poči pa ornk poči. Pa on tega sploh ne razume. On pravi, da spet neki težim in sploh ne vidi problema. Pač žena je tečna. On tko in tko ni nikol. Ja itak da ne, če pa nima bit zakaj. Jaz pa težim ker pregorevam.

Punce sorry ker sem tko morasta, ampak moram dat ven iz sebe.

Pa sej verjamem in upam, da se bo poštimal, ampak tok ene energije stran metat, čisto brezpotrebno.

Lp Tina 

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
18.3.2008 15:12:30   
sazi
ti tvojega moža pohvališ

ajoj, tole se je pa malo čudno prebralo - ne pohvalim ga njemu, ampak npr. moji mami ali pa komu drugemu - malo čudno sem se izrazila - se zdaj raume, kaj sem hotela povedat

No, tole o samoumevnosti je res malo tako-tako. Tudi jaz imam včasih (redko) tak občutek, pa se pomeniva in je potem super. Je pa res, da je bil moj mož precej samostojen, preden sva začela skupaj živet (čeprav sva prej oba živela pri svojih starših). Je bil pa moj bivši tak, da je res za vsako opravljeno mini delo "zahteval" pohvalo - za znoret. Naredil je 1 stvar, jaz pa ostalih 99, pa je bila samo njegova pomembna in vredna pohvale. Kako to rešit, ne vem?

user posted image user posted image user posted image a tisto o zahvaljevanju po sexu si pa eno temo včeraj brala?

Neposredna povezava do sporočila: 3912
18.3.2008 15:14:54   
tinkatonka
a tisto o zahvaljevanju po sexu si pa eno temo včeraj brala?

Ja user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
18.3.2008 15:20:52   
tinkatonka
ne pohvalim ga njemu, ampak npr. moji mami ali pa komu drugemu - malo čudno sem se izrazila - se zdaj raume, kaj sem hotela povedat

Ja štekam....no sej jaz znam tud mojega pohvalit, ampak se hvalim s tem, da je priden, da skoz dela (v službi), o tistem delu kaj me moti pa nikol prov dost ne govorim. Zdaj imam pa res vsega že poln kufr in je čas, da se poslužim kakšnih bolj drastičnih ukrepov. Ker pogovor pri njemu sploh ne pali. Začnem, on posluša, reče tko in tko nič in pol mam filing kot da govorim steni. Pol na koncu se tko in tko nič ne zmenva, ker sem itak po njegovo "tečna". In pol prepir mine, spet gre lajf v ustaljene tračnice, pa se spet vrne z dvojnim šusom. Jaz sem ful za pogovore on se pa o problemih ravno ne zna pogovarjat. Doma ni bil navajen pogovorov s svojimi starši in mu je to ful ostalo. user posted image  Problemi se pri njih pozabijo oz. "pometejo pod preprogo", kar je pa najslabše. Pri nas so se pa vedno reševali. Pa kaj naj naredim. Bolj ko mu dopovedujem kaj mi gre na jetra, je en dan, teden dokaj vredu, pol pa spet isto. njemu mora v glav kliknit, kaj mora poštimat, ne morem ga jaz spremenit, če se sam noče. 

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 18.3.2008 15:21:27 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
18.3.2008 21:11:28   
ninaki
Hej punce,

jaz sem spet v zaostanku, nisem brala in bom kdaj drugic komentirala. Pri nas se res dogaja na vseh frontah. Kmalu bo spet mir in bom lazje zadihala.

Tako da vas samo pozdravljam in z zamudo cestitam vsem slavljencem in slavljenkam. Za srecanje se sploh ne bom najavljala, ampak se bom kar prikazala, drugace se spet lahko zgodi, da zbolim user posted image   Vidim, da ste danes nacele temo moski-zenske. Lahko recem samo to, da si bom v naslednjem zivljenju omislila zensko user posted image Tinkatonka, zalostno a resnicno, da jih je treba naokoli prinasati. Se huje, kot malega otroka. Pol pa zaleze in je vse oh in sploh super. Samo, ce imas voljo in energijo. Nekako tako, kot v My big fat greek wedding, ce si gledala film. Ko so oceta napeljale, da se je kao on spomnil, da bi hcerka delala v tetinem podjetju. Kaj je bil ponosen, ko je "sam prisel" na to idejo. Zenske pa modro tiho in se spogledovale. Nimas kej, tako je...

Lepe sanje vam zelim!

Neposredna povezava do sporočila: 3915
19.3.2008 7:27:13   
jer.za.
Jutro!
Doma ni bil navajen pogovorov s svojimi starši

Tinkatonka, pri nama je bilo pri obeh tako, da so se doma problemi samo pometli pod preprogo, nismo se pa nikoli pogovarjali. Jaz pa sem tak človek, da se vedno rada o vsem pogovorim,probleme rešujem sproti in to sem možu že na začetku veze, ko je ratalo malo bolj resno tudi povedala. Sprva, ko so se pojavili problemi je bilo zelo težko, sploh ni vedel kaj naj odgovori, KAKO NAJ SE SPLOH POGOVARJA O PROBLEMIH. Potem pa je počasi šlo, oba sva se veliko naučila na tem področju, se pa seveda še vedno učiva. Vedno več se pogovarjava o problemih, veliko pa se je mož naučil tudi iz tega, ko se z malima lepo pogovarja o nastalih situacijah, ki jih povzročita, in jih skupaj rešujemo. Je pa res da za opravila, kot so sesanje, zlaganje cunj, ...mu moram sproti povedati kaj naj naredi, ampak naredi pa-včasih takoj, včasih pa malo z zamakom. Mi je pa pred poroko ena gospa dala nasvet, ki se ga držim še danes:Vedno končaj dan z objemom in poljubom, pa čeprav se malo pred tem skregaš.Midva se tega drživa, in se mi zdi da tudi to dela čudeže. Hodiva pa tudi enkrat tedensko sama na kavo, in se pogovarjava o preteklem tednu-seveda ker imava možnost varstva.

Toliko na hitro, šibam, ker imamo sestane in se kasneje še oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 3916
19.3.2008 9:35:57   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

No sej o moji ljubezni do moža nikoli nisem dvomila in ga resnično ljubim.

Ampak ko si ravno omenila, da  ti tvojega moža pohvališ. Jaz nikoli ne rečem, ja super dragi enkratno si posesal stanovanje, a on meni mogoče reče "ej žena, tale majca je pa profesionalno zlikanauser posted image ". To mi je skor tako, kot da bi se zahvalil po seksu.  user posted image  Ok če naredi dobro "ograjo", al pa če dobr skuha kaj (kuha itak enkrat na 100 let) ga seveda pohvalim, ampak za gosp.opravila pa nikoli, ker on se tud men konec koncev ne zahvali za pospravljeno stanovanje in pobrisan prah. Pa sej ni niti potrebe tukaj po pohvali. Pa sej ja ni otrok, da ga bom non stop nekaj spodbujala in hvalila. Najboljš, da mu začnem še čokoladke za nagrado dajat. user posted image  Če boš to naredil, boš dobil.......user posted image

jezna, sem ker je samumevno da perem, da zlikam, da pospravljam, pomivam, sesam, hodim v službo, vozima malega v vrttec, ga pobiram........., če pa on to naredi (pa sej pomaga, ko mu JASNO daš navodila, ne bom rekla, da ni nič od njega), moram pa to štet za ne vem kako čast. Pa samumevno je da bo žena kuhala, pa da bo žena tamalga zrihtala, pa zanjga pakirala,....pa...še kaj je samoumevno. Sem očitno tud jaz ratala samoumevna. user posted image  user posted image user posted image  Pa nisem ga jaz razvadla, ampak njegova mama, jaz mam pa zdej non stop konflikte z njim zarad takih in podobnih stvari, ki so v bistvu malenkosti, ampak blazno moteče.  Vsak dan bolj. Enkrat se bom naveličala težit, ampak se bojim da bo takrat prepozno. Saj veste, da ženske marsikaj prenese, ampak ko enkrat poči pa ornk poči. Pa on tega sploh ne razume. On pravi, da spet neki težim in sploh ne vidi problema. Pač žena je tečna. On tko in tko ni nikol. Ja itak da ne, če pa nima bit zakaj. Jaz pa težim ker pregorevam.

Joj, tinkatonka... Tole je pa skoraj tako kot bi js to napisala. Res.
Moj je od 6.leta živel sam z mamo (sestra, ki je 12 let starejša, je šla kar kmalu od doma) in to je zgledalo tako, da mu je vse naredila, vedno vse pospravila, mu posebej kuhala (po željah, seveda), vedno je bilo vse spucano, zglancano... In potem je dragi (že kar podzavestno) pričakoval, da bo z menoj enako.
In potem sva imela (ne rečem, da tega nimava še danes, ampak gre na boljeuser posted image ) nonstop konflikte glede hišnih opravil, pa pospravljanja za sabo, Nika v veliko večji meri rihtam že skoz js... Pri nama je tud tako, da je on v službi, js pač grem najmanj 2x na tedn na faks, drugače sem doma in potem avtomatsko pričakuje,da bom js vse naredila pa za vse poskrbela (pri tem se ne ukvarja z vprašanjem, koliko časa js porabim za učenje in vse kar paše zraven), njega pa cele dneve med tednom ni, čez vikend se je treba pa spočit za cel teden nazaj.
Tud pri nas to zgleda tako, da se moram vedno js zjutraj vstat, ati nej pa kr spi, ker je utrujen (mislim, za popuser posted image ), ko se kam odpravljamo, mi reče, da je on za 5minut zrihtan, na meni je seveda vse ostalo... Če kaj pozabimo, sem to, seveda, pozabila js.
Še zjutraj on tamalega do bunde zrihtanega samo vzame, odloži v vrtcu in gre dalje.

Mah, ful je tega... Sva imela v zadnjem času kar veliko krizo... Pač se vse skupaj nabere in potem poči. Js sem non-stop nekaj trobila in seveda bila "tečna", dragi se je pa enostavno nehal kregat - in poslušat.
Sva imela kar nekaj zelo resnih pogovorov, upam, da bo zdaj kaj bolje...

Midva sva se ob vsem tem precej odtujila in se nama je to ful začelo poznat na odnosu. Celo Nik je začutil, da je nekaj narobe in se je kar naenkrat res ful navezal na naju (skoz se nama nekaj stiska, pa božat se prihaja... To naju je res ful streznilo in zdej intenzivno delava na najinem odnosu, da se situacija popravi in pridemo spet do točke, ko je vse štimalo in sva se predvsem midva super razumela.
Pač oba popuščava (sva pa oba ful trmasta in se morava kar potrudit in stisnit zobeuser posted image ) in se ful velik pogovarjava - tud to je v zadnjem času bolj zamrlo in je bilo skoncentrirano le na najnujnejše...

Je pa fajn slišat (sori, ampak resuser posted image ), da imajo tud drugi podobne težave... Imam pa tud fajn prijateljico, s katero se o vsem pogovarjava in sva tud že ugotovili, kako so si moški neverjetno podobni in čist drugače razmišljajo kot me.
Primer: mojemu so recimo vse te stvari malenkosti, s katerimi se je brezveze ukvarjat in zaradi njih kregat, mene pa recimo vse skupaj ful razjeda, pa se živciram zaradi tega... Čist drugač no...

Tinkatonka, meni ob takih trenutkih res ful pomaga babji čvek s prijateljico, ki zna fajn poslušat, pa še kaj svetovat. Res. Sva bile na kavi tud po slabe 3 ure že, ker sva tolk obirale najine moške...user posted image user posted image user posted image
Ampak zaključek je bil vselej ta, da sta najina vseeno, kljub vsem napakam, nepogrešljiva.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3917
19.3.2008 9:42:29   
Bonnie_RR
Objem po prepiru... Joj, to je pri meni strašansko težko izvedljivo! Res ne vem, kako naj grem prek tega,ker se mi zdi tako hinavljenje, če sva skregana in se prej fajn spičiva, potem pa nekaj objemava... Mater, sem zatežena... Sej vem...user posted image

Sazi, kako greš prek tega oz. kako vama to uspe?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.3.2008 9:43:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 3918
19.3.2008 11:12:43   
sazi

Tole o objemu zvečer je sicer pisala Jer.za, ampak midva pa tudi še nisva šla (že trkam) nikoli skregana spat. Če je napetost v zraku zaradi kakšnega prepira, mu zvečer potem vedno rečem, da mu ne težim zato, ker bi mu želela težit, ampak ker je enostavno toliko stvari za nares, da oba pač stvari dojemava drugače in da je fajn, če narediva vsak kak korak, pa je za vse lažje. Kolikor vem, ni nikoli nobenih zamer, je pa te pogovore težko tule ubesediti.
So malenkosti, ki mu jih morma omeniti vsak dan - npr. zvečer vedno pusti skodelico v pomivalnem koritu in jaz vedno rečem "tule pa še ena skodelica čaka, da se sama spravi v stroj" in jo ponavadi pospravim. Ker pa to ponavljam v nedogled, se včasih celo zgodi, da jo pospravi sam. Pa ne zdaj zapet za tako banalnost, kot je ena skodelica, ampak vztrajno mu razlagam, se na tako temo ne kregam. Ne vem, če razumete. Upam, da nama bo šlo tako tudi naprej in da se tak sistem ne bo izkazal kdaj za slabega.

Neposredna povezava do sporočila: 3919
19.3.2008 12:36:17   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Tole o objemu zvečer je sicer pisala Jer.za

Ojoj, sori. user posted image No, potem pa isto vprašanje še jer.zi postavljam...user posted image

Drugače pa midva greva tud skregana spat, če je treba... Sva oba ful trmasta in potem čakava drug drugega, kdo bo prvi popustil.user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
19.3.2008 12:38:25   
tinkatonka
Samo na kratko...sem na bolniški.

So me klicali v službo, ko sem ravno prišla v pisarno, da je Anej padel in da ga bo potrebno peljat na urgenco. user posted image Sem letela kot rakete po avto in po Aneja. Sem se stresla od skrbi, no ko sem prišla po njega sem vidla, da je drugače kr vredu, da pa je preveč miren in tudi rana je bila zelo grda. No na urgenci so ga šivali in sicer na vrhu nosu (med obema obrvema). Je drugače kr dobro razpoložen, samo mogoče malo preveč miren in so rekli, da moramo biit do konca tedna doma (nič vrtca), da ga imamo malo na opazovanju, v petek imava kontrolo pri zdravniku. Naslednji teden pa potem šive ven. Toplice odpadejo, ker se kopat ne sme. user posted image  No ampak važno da ni hujšega z Anejem, toplice bodo že počakale, pa kdaj drugič. Zdele sem ga dala spat in moram povedat,da me je kr malo strah. Pomojem ga bom pridno hodila gledat, če je vse vredu.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
19.3.2008 12:44:53   
tinkatonka
Objem po prepiru... Joj, to je pri meni strašansko težko izvedljivo! Res ne vem, kako naj grem prek tega,ker se mi zdi tako hinavljenje, če sva skregana in se prej fajn spičiva, potem pa nekaj objemava... Mater, sem zatežena... Sej vem...

Jaz sem ista.

Je pa fajn slišat (sori, ampak res ), da imajo tud drugi podobne težave...

Ja men tud. user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3922
19.3.2008 12:48:58   
jer.za.
Tinkatonka, še enkrat: želim čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image . Aja, ko sva prej govorili, kaj pa slovenska obala-najamete apartma ali sobo v hotelu, potem imate pa tudi veliko možnosti pohajkovanja-soline, obala, akvarij v Piranu, kjer se lahko Anej nagleda ribice,.....
No, potem pa isto vprašanje še jer.zi postavljam...

Če se čez dan skregava, se zvečer ko gresta mali spat pogovoriva, objameva. Ali pa ga jaz ali on-kakor je najprej objamem, se opravičim/opraviči in potem se pogovoriva o nastali situaciji. Nikoli ne zaspiva skregana, ker jaz takrat sploh ne morem spati, ves čas nekaj tuhtam....pač to je izkušnja tudi iz "težkih" otroških let. Jaz sem lahko trmasta cel dan, ampak zvečer in ponoči pa ne. Če je tiha maša pri nama je čez dan. Nikoli se pa samo ne objameva in zaspiva, vedno sledi temu še pogovor. Se je že zgodilo, da sva se tako skregala, da je šel na kofe, premislil-to je bilo zvečer, jaz sem ga tudi počakala, spila doma kofe, in sva se potem sredi noči pogovorila in šla nato spat.
Šibam, že nekdo trka.

Neposredna povezava do sporočila: 3923
19.3.2008 12:53:21   
sazi
se mi zdi tako hinavljenje, če sva skregana in se prej fajn spičiva, potem pa nekaj objemava...

ja če si skregan, potem je to res hinavljnje - poanta je v tem, da zrihtaš preden greš spat in greš spat pomirjen in zadovoljen, pa še v objemu povrh vsega - jaz zase vem, da zaspati ne bi mogla, če bi vedela, da sva skregana

Neposredna povezava do sporočila: 3924
19.3.2008 13:05:31   
sazi
je Anej padel

je moral bit pa hud oz. zelo nesrečen padec, da si je prebil zgornji del nosu
še dobro, da ni bilo kaj hujšega
pa čisto razumem, da te skrbi in da ga boš ves čas preverjala - mene bi tudi
škoda za tale vaš mini dopustek - pa kdaj drugič

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

termometer
Lelly28 RR

zanima me kateri termometer uporabljate za merjenje vročine?

digitalni za pod pazduho (15%)

z živim srebrom (31%)

ušesni (23%)

za merjenje preko čela (31%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!