|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
19.3.2008 13:05:51   
Bonnie_RR
Ojoj, tinkatonka, me je kar stisnilo!user posted image Upam, da bo z Anejem vse ok in da bo hitro okreval...user posted image

jer.za. ... Dobra sta, da se znata tako fajn pomenit in zrihtat stvari.user posted image Drugače pa js ful v sebi premlevam stvari, pa analiziram vse...

Sem pa ravno prej gledala malo spored predstav Špas teatra in hotela rezervirat predstavo 5žensk&5moških (v eni predstavi), pa mi noče rezervirat...user posted image Ne vem zakaj...user posted image Bi pa kar pasalo malo odklopa in štosov na račun razlik med M in Ž...
Jamski človek je bil 1A...user posted image Smo se res ful nasmejali...user posted image

No, šibam...
LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
19.3.2008 13:09:42   
jer.za.
5žensk&5moških (v eni predstavi), pa mi noče rezervirat...

Kolikor sem slišala je ogromno povpraševanja, lahko da je že razprodano.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
19.3.2008 13:17:48   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

5žensk&5moških (v eni predstavi), pa mi noče rezervirat...

Kolikor sem slišala je ogromno povpraševanja, lahko da je že razprodano.

A res???user posted image Piše ne, da bi bilo razprodano, rezervirat pa vseeeno ne morem...user posted image Pa sem mislila, da bi user posted image presenetila s kartami, pa očitno iz tega ne bo nič...user posted image

Grem še 1x poskusit!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
19.3.2008 13:19:30   
tinkatonka
Sem pa ravno prej gledala malo spored predstav Špas teatra in hotela rezervirat predstavo 5žensk&5moških (v eni predstavi), pa mi noče rezervirat...

Tole bi pa tudj jaz šla s svojim user posted image .

Bom tudi ja pogledala.

Evo zdele imam kavico pred sabo, Anej čisto mirno spi.

Lp tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3929
19.3.2008 13:21:23   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

jaz zase vem, da zaspati ne bi mogla, če bi vedela, da sva skregana

Jah, pri nas, preveč trmastih ljudeh, tud to gre...user posted image user posted image user posted image Sicer še nisem ugotovila, kaj imam/va od tega, spremenila se pa še nisem/nisva...user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.3.2008 13:27:42 >

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
19.3.2008 13:22:18   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Sem pa ravno prej gledala malo spored predstav Špas teatra in hotela rezervirat predstavo 5žensk&5moških (v eni predstavi), pa mi noče rezervirat...

Tole bi pa tudj jaz šla s svojim user posted image .

Bom tudi ja pogledala.

Evo zdele imam kavico pred sabo, Anej čisto mirno spi.

Lp tina

Dej povej, če ti lahk rezerviraš... user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
19.3.2008 13:27:09   
tinkatonka
bonnie...ne men tud ne gre - zdele bom pa še klicala, pa imajo zasedeno non stop

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3932
19.3.2008 13:28:46   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

bonnie...ne men tud ne gre - zdele bom pa še klicala, pa imajo zasedeno non stop

Js sm tud že ene parkrat poskusila poklicat, pa je skoz zaseden...user posted image

Ma zdej sem se že fiskno odločila, da peljem dragega na tole predstavo in bom kar user posted image , če mi ne bo ratalo kart dobit...

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.3.2008 13:29:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 3933
19.3.2008 13:33:28   
Bonnie_RR
Tinkatonka, js sem jih zdejle dobila...
Če jih naročiš prek telefona, jih moraš v 2 dneh v Mengšu dvignit. To mi je pa predaleč.
Drugače so pa še proste in jih dobiš v Telekomovih poslovalnicah, BigBangu, Kompasu... To sem si zapomnila.

Zdej moram pa še pogruntat, kako do kart...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3934
19.3.2008 13:34:36   
tinkatonka
bonnie...jaz sem dobila, je rekla, da karte prodajajo povsod eventim, petrolovi servisi, big bang,....Pa naj grem tja kupit.

Sem klicala na eventim, pa nimajo vec nic v 1.kat frej. user posted image  Je rekla, da bo se poklicala, ce se bo kaj dalo dobit.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3935
19.3.2008 13:38:48   
tinkatonka
Evo sva usklajeni  user posted image user posted image

Na strani eventim.si ji lahko naročiš, pa ti pošljejo po netu.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.3.2008 13:39:30 >

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3936
19.3.2008 13:41:29   
Bonnie_RR
js bom zdejle še 1x poklicala in jih kr rezervirala. bo šel dragi jutr po njih v Mengeš.
Jih še zate rezerviram?

Neposredna povezava do sporočila: 3937
19.3.2008 13:43:01   
Bonnie_RR
Aha, ti si jih potem že rezervirala?

Neposredna povezava do sporočila: 3938
19.3.2008 13:47:49   
Bonnie_RR
No, js sm jih zdejle rezervirala.user posted image Ena karta stane 33 EUR, lahko sva dobila samo še 16. vrsto.

A potem se 12.4. vidimo v Hali Tivoli?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.3.2008 13:53:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 3939
19.3.2008 14:01:39   
tinkatonka
bonnie..ful hvala za idejo za to predstavo. Sem rezervirala in jih že imam. Mislim da v 10 vrsti, mi je kolegica na eventimu zrihtala. user posted image Ja vidimo se. Samo jaz mojemu ne bom povedala, da predstava traja 5 ur. user posted image user posted image  Kaj pa ti?

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3940
19.3.2008 14:12:58   
jer.za.
Samo jaz mojemu ne bom povedala, da predstava traja 5 ur.

user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sedajle pijem danes že svojo tretjo kavo in tuhtam kaj naj naredim....tale služba user posted image user posted image user posted image . Skoz bolj opažam, da denar ne pomeni nič, če si potem 50% meseca živčen,....

Neposredna povezava do sporočila: 3941
19.3.2008 14:25:15   
Bonnie_RR
Tinkatonka, super!user posted image Js pa mislim, da mu bom kar povedala, da bo malo pripravljen...user posted image

Vidiš, pa bomo malo popestili vsakdanjik in se malo odklopili.user posted image Nama bo prav pasalo, ker si zase sploh ne vzameva več časa...user posted image

jer.za... ti si pa pravi kofetkar!user posted image Glede službe... Ne bit živčna, no.user posted image Sej bo. Boš videla, da se bo vse poštimalo...user posted image Se vedno!user posted image

Ja, sm pa dans tak fajn volje!user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
19.3.2008 14:29:34   
jer.za.
jer.za... ti si pa pravi kofetkar!

user posted image user posted image Znam tudi v lokalu kavo nazaj vrnit, če se čuti da je zažgana, prva kava,...to je tako ko enkrat delaš v lokalu.
Dobra volja:pošlji jo še meni malo. No sicer je zdele že malo boljše, sva ravno z dragim govorila po telefonu in me je pomiril, pa še rekel je da me bo ko pridem iz službe še na en sprehod peljal, pa mali zraven seveda.

Neposredna povezava do sporočila: 3943
20.3.2008 7:23:54   
jer.za.
Jutro!

Kako ste kaj? Jaz sem danes precej neprespana. Sem se okoli enih zbudila, ker nisem mogla spati, potem se je pa še Jerca zbudila in smo imeli do treh veselico. No vmes, ko je malo zadremala sem pa jaz pol ure skupaj poslušala sovo, kako "tuli" v gozduuser posted image user posted image Ni bilo prav nič prijetno poslušati, pa še v glavi sem imela da se bo zgodilo nekaj slabega-ker pravijo da če slišiš sovo to ne pomeni nič dobrega.
Tinkatonka, kako kaj Anej? Ste v redu spali?

Voda je zavrela, si grem kavico naredit.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
20.3.2008 7:30:45   
tinkatonka
Tinkatonka, kako kaj Anej? Ste v redu spali?

dobro jutro!

Anej je tako tako, danes ga bolj boli, saj veste, da je naslednji dan ponavadi najhuje. Slabo spali, oz. skoraj nič, je pa tudi bolj boječ, kar je čisto normalno. Ravno gledam, če imajo v naši poslovalnici NBL mašino za štet kovance, da bi z Anejem nesla njegov šparovček spraznit.  
Uživaj obuser posted image  .

Lp tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
20.3.2008 7:31:51   
tinkatonka
Ni bilo prav nič prijetno poslušati, pa še v glavi sem imela da se bo zgodilo nekaj slabega-ker pravijo da če slišiš sovo to ne pomeni nič dobrega.

No upam, da se pregovor pri vas ne bo uresničil.

Lp tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
20.3.2008 7:42:46   
jer.za.
NBL mašino za štet kovance

Si me sedajle spomnila, jaz imam še kar nekaj kovancev v tolarjih za zamenjat-za ene 100€. Se moram tudi enkrat na banko spravit, pa to uredit.

Neposredna povezava do sporočila: 3947
20.3.2008 8:34:40   
Bonnie_RR
Dobro jutro! user posted image

Vas samo na hitro malo pozdravim, ker moram it Nika previt. Zadnje dni se vedno pokaka v plenico, potem me pa pogleda in reče: mami, kaku!user posted image

Spanje... Se je že zelo izboljšalo.user posted image Včeraj je spal slabe 3 ure čez dan, zvečer je pa tud šel normalno spat zvečer. Zgleda, da je imel malo pomešan ritem, ker se zdaj zjutraj že normalno zbuja - okrog 7h, zvečer gre pa tud do 20h spat. Juhu!user posted image user posted image

vrtec... Ta teden sva že od ponedeljka doma. Upam, da se ga ni že čist odvadil...user posted image Tako se mi že vleče ta teden, ker sva skoz noter, da sem bila danes trdno prepričana, da je danes petek.user posted image No, če bo danes lepo vreme, bova šla malo pred hišo na zrak. Je že kar boljši, tu in tam še malo zakašlja (bolj redko), drugače pa je vredu...user posted image

Anej... Upam, da ga ne boli preveč in da bo kmalu ok...user posted image

jer.za... Sova pa to... Js nisem vraževerna, zato v te stvari ravno ne verjamem. Dokler se me ne prepriča v nasprotno...user posted image

NO, zdej ga grem pa res previt, ker se skoz smuka tule okrog, za njim pa "prijetne" vonjave...user posted image

Lp

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
20.3.2008 9:25:33   
sazi
Sem včeraj videla, da je luna lepo okroga - je že bila polna?
Lev je vstal že ob 5:20, spil flašo mleka in "ukazal" AJAT, pa se je že po 20ih minutah začel oglašat in me klicat, potem je pa hotel gledati Kravico Katko.user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa čisto user posted image . Sem že izpraznila 1. user posted image  in hitim "novim zmagam naproti". Sem imela pa za danes čisto druge plane. Namreč čimprej moram it k fotografu slikat Leva in sebe za potni list. Nama moram spremeniti stalno bivališče na našo še nezgrajeno hišo, da imamo pri vpisu v vrtec vsaj nekaj točk za najbližji vrtec, pa nama bom še potna lista naredila, ker jih do zdaj še nisva imela, pa ne vem, ali nama bom istočasno naredila še osebni ali ne. Kam ste peljale otroke (tiste iz LJ) fotografirat za dokumente? En foto vem, da je v hali A v BTC-ju, pa verjetno ima Foto POtrč v mestu tudi za otroke (samo mi je logistično malo neprimerno). No, skratka sem nameravala to urejat danes dopoldne, potem sva bila pa tako zgodna, da sem la raje kar v službo, ker bi morala drugače do 9ih čakat, da foto začne delat.

Sva bila pa z Levom včeraj oba pri frizerju. ni jokal, se je pa ves čas pritoževal. Zdaj je za videti še večji navihanček.

Tinkatonka - želim, da se Aneju oškodba čimprej pozdravi in da se znebi strahu.

Aja, sova pa to - nisem vraževerna, ampak jaz tudi ne bi mogla spat, če bi jo morala poslušat.

Neposredna povezava do sporočila: 3949
20.3.2008 20:26:54   
jer.za.
Samo na hitro: tudi pri nas je veliko vprašanje, ali bo kaj s toplicami ali nič, ker ima Zala trenutno 38,3 vročine. Sicer se počuti vredu, tako da bomo zjutraj videlo kakšno bo stanje. Upam na najboljše, ampak če bo vročina ne gremo nikamor.

Lep večer vsem.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Datum poroda
xtinchy

Ali ste rodile:

pred predvidenim datumom poroda (46%)

na dan predvidenega poroda (12%)

po predvidenem datumu poroda (34%)

v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (8%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!