|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
11.3.2008 13:48:05   
sazi
najprej z malo zamude za Kami; VSE NAJBOLJŠEuser posted image

Marty5, lepo, da se oglašaš. Še lepše pa je brati, da ste vsi dobro, da veselo pričakujete, da se imata z Jernejem doma lepo... Le tako naprej.
Jaz sem že v 1. nosečnosti tako uživala zadnji mesec, da mi je bilo prav hudo, ko so mi jo skrajšali za 2 tedna, tako da čisto razumem tvojo željo po ekstra mesecu.
Poleti pa upam, da se kaj dobimo in naredimo kak krog po Izoli.

jer.za - super, da niste več tako hudo bolni. Želim, da čimprej ozdravite in se potem kaj zmenimo na Zbilju - Lev še kar govori o labodih, ki jejo kruh. Je pa tudi pri Levu tako, da ko zakuha in mu potem svečka prime, da ga sredi noči preoblačim, ker je čisto prepoten.

Pa še novička o naši hiši: danes nam delajo estrihe - končno. Pa je še ena taka gradbena prelomnica mimo.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
12.3.2008 7:20:59   
jer.za.
Jutro!

No pri nas je za spoznanje boljše. Ponoči ni bilo treba več dati svečke, vendar pa ima še vedno okoli 38 vročine. Je pa Jerca tudi en mali sitko, kar pa je seveda normalno, ker sva ves čas notri in sploh ne ve več kaj bi delala. Kar naprej hodi k oknu in pravi "vn na sončka". Jaz jo sicer skušam animirati na raznorazne načine, vendar bolj kot ne neuspešno.
Danes sta prvič spali obe v velikih posteljah. Sva včeraj končno dobila še latofleks, in sva sestavila še drugo posteljo. Jaz sem jima pa kupila še črke z njunimi imeni, ki jih bomo danes dale na posteljo. Edino kar me pa skrbi je opoldanski spanec-imam občutek da bo kar naprej ven hodila. Meni je sicer vseeno, če opoldan ne spi več, ker ni sitna, samo tašča bi pa seveda raje vidla če bi šla še malo spat. Bom vidla, kaj bo teden prinesel.

Marty5, super da se malo javiš. Želim ti, da neskončno uživaš v preostanku nosečnosti, tako sama kot seveda z Jernejem in dragim. Pa pohvale za izbiro imenauser posted image .

Sazi: ko si takole na Zbiljah me lahko pokličeš-če nimaš moje tel. mi kontaktiraj na ZS. Tudi mi gremo večkrat dol labode gledat, ali pa na kavo, ker na Zbiljah dela tudi moja sestra in nas potem pocrklja zraven še  s piškotkiuser posted image .

Sedaj pa šibam, moram opravit še en službeni klic, ker me kar naprej kličejouser posted image . Včeraj sem tudi izvedela, da so imeli en sestanek samo določeni, med drugim so se pogovarji tudi nekaj okoli moje zaposlitve-kolikor je sodelavka ujela nič slabega, pa vendar imam v sebi nek čuden občutekuser posted image

Se še pol kaj oglasim.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
12.3.2008 8:27:37   
tinkatonka
Živjo punce!

Jaz sem iz Bruslja. Bil je katastrofalen dan.

Anej se je zbudil že ob 3h in rogovil, se hotel pogovarjati in stiskati z mano. No potem sem mogla ob 4h vstat, da sem se zrihtala, ko stopim pred hišo, da me poberejo, zamudijo 10 min, jaz pa brez ključa od hiše, da bi šla nazaj notr (mož in Anej sta skušala nazaj zaspati) in nisem hotla zvonit in sem seveda zunaj zmrzovala.  No do leta vse vredu, bili smo točni. Na letalu sedim zraven cca 35 let starega gospodiča v bež žametnih hlačah in prav taki srajci (zakaj tako podrobno vem kaj je bil oblečen sledi v nadaljevanju….) No in dobimo zajtrk in med mazanjem trdega mrzlega masla se mi zlomi nož, potem dobim kavo, ki sem jo krvavo potrebovala. In ravno si zamešam natren in mleko in povoham, kako lepo diši, kavo zlijem po sebi, po sosedu v belih hlačah, povsod. Vam ne morem povedati kako sem se počutila. Pogreznila bi se v zemljo in še kam. Pa se nisem niti sekirala toliko zase, kot za mojega »soseda«, ki je bil tako »pražnje« oblečen poflekan s kavo. Seveda sem se hitel opravičevat, stevardesa je dala radensko, če bi kaj pomagalo. Gospod je bil totalno šokiran, ampak se ni jezil (hvala bogu). Na koncu leta je celo zadremal od samga hudega, jaz pa sem kot tele sramežljivo gledala skozi okno in se v mislih tepla po glavi, kakšna tepka sem. Na račun polite kave, sem si mogla seveda kupit nov pulover. O moji beli jopici, ki je popolnoma flekasta od kave, pa sploh ne bi zgubljala besed. Dan je mineval počasi in vmes še izvemo, da nam odpade prebriefging, ker so predsedujočemu naše delovne skupine odpovedali let in je moral iz Varšave leteti v Zurich in nato v Bruselj in je prišel ravno na zasedanje DS, ki ga vodi. Če ga ne bi bilo, raje sploh ne pomislim.

Bolančki.…pozdravite se

Sazi….super za tlake.user posted image Kaj je zdaj naslednja stvar, ki je boste urejali? S parketom morate tako in tako malo počakati a ne? Da bo estrih suh?

A se dobimo spet na večerji in seveda čveku?? Predlagam konec marca. Bom kr datum predlagala, pol pa povejte če se strinjate al ne. Torej recimo 28. marec ob 20h – gostilno pa ve izberte. Lahko je tud kakšna kitajska če sazi ni več na dieti.user posted image  

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
12.3.2008 11:15:40   
tinkatonka
latofleks

prosim poduči me kaj je to??

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
12.3.2008 11:17:12   
tinkatonka
uf sem že našla... Posteljni vložek je to. user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
12.3.2008 12:11:26   
jer.za.
uf sem že našla... Posteljni vložek je to.

user posted image user posted image user posted image

Evo, Jerco sem dala v posteljo, zdej bomo pa vidli a bo zaspala a bo hodila ven. Se pustim presenetit.

Srečanje: jaz se kar pofočkam, da sem za. Za lokacijo je pa tudi meni vseeno.

Tinkatonka:sem se nasmejala tvoji prigodi na avionu-sicer vem da se nisi v redu počutila, tudi jaz se ne bi, ampak si tako dobro vse skupaj napisala, da si kar predstavljam tistega gospoda v svetlih oblačilihuser posted image user posted image user posted image .

Šibam, Jerca nekaj hodi po sobi in me kliče.

Neposredna povezava do sporočila: 3856
12.3.2008 12:28:32   
jer.za.
Evo, obe spita. Jerca v svoji postelji, Zala pa v dnevni na kavčuuser posted image user posted image .

Jaz pijem kavico, potem grem pa kuhat in pospravljat-pride danes še moja sestra na kosilo, pa bom naredila špagete zapečene v pečici-jih obožuje.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
12.3.2008 13:08:01   
Eviii
kuku user posted image .

še, da jst malo napišem, kako smo. sama imam sicer gužvo v službi, ampak gre. v petek grem s sestro na dunaj in pridemo nazaj v pondeljek. sem zdej pogledala vreme in pravijo, da bomo imele cel cat dž user posted image ... no, pa se bomo že znašle in si ogledale to lepo mestece.

drugače je pa dejan kr ok. trenutno mu je spodnja leva petka predrla dlesen in malo slabše spimo zaradi tega. včiri je čez dan spal 10 min (v avtu, na poti iz izole proti domu). ob 6.15 zvičir ga je zmankalo. se je samo ulegu na kavč in v 5 min ga je blo konc. je pa seveda bil zato že ob 3 buden (sem prebrala, da je mela podobno noč tudi tinkatonka) in sva eno uro in pol gledala lion sleeps tonight. zjutri sm bla pa ko zombi...

vsak dan se nauči kako novo besedo oziroma še več kot eno. začel je tudi počasi stavke delat. na primer mama kuka (mama kuha). in še kej bi se našlo. kar me pa razveseljuje, je to, da pove, da kaka. reče ka-ka. sicer nisem še ugotovila, ali to pove prej al medtem al ko se je že pokakal, ampak nam lepo pove. upam, da bomo kmalu lahko šli na kahlco oziroma školko in se znebili pleničke čez dan.

tinkatonka, tvoji prigodi na letalu sem se tudi sama nasmejala user posted image . sicer verjetno ni zgledalo nič smešno, samo tvoj opis je pa res super.

kami, vse najboljše user posted image user posted image user posted image .

bolančki, hitro se pozdravte user posted image . zuni je sonček in pomlad trka na vrata. dejte bit zdravi, da boste lahko uživali to lepo vreme.

zdej pa grem. pridne bodte in se še beremo.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
12.3.2008 13:13:52   
tinkatonka
tinkatonka, tvoji prigodi na letalu sem se tudi sama nasmejala .

Ve se kar smejte. Saj jaz se tud danes user posted image user posted image user posted image , včerai je bilo pa vse prej kot smešno. Ampak a si predstavljate, da se to vam zgodi. V tistem trenutku sploh nisem vedla, al naj mu denar ponudim, da si bo šel nove cunje kupit, al naj mu jaz hlače drgnemuser posted image user posted image (to bi mal čudno zgledalouser posted image ) al kaj?? Groza vam rečem. Upam da ga nikoli več ne srečam. Čeprav bo to malo težko, ker tudi on hodi zaradi predsedovanja v Bruselj. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
13.3.2008 8:03:24   
tinkatonka
Dorbo jutru punce!

kako ste kaj? Jaz srednje dobro. Anej nam nekaj pokašljuje in mu zdaj dajem sirup iz smrekovih vršičkov in dajem piti karamelno mleko. Sploh k.mleko je ful uspeh, zato ker ne mara toplega mleka in ga je treba kr malo posiliti. kašlja pa zelo suho, kot da ga ornk boli notri. Drugače pa nam iz noska nič ne teče in je dobro razpoložen.

Danes če bo lepo vreme ga bom zadekala in bova šla na kolo. Tako uživa in se počuti kot kralj, ko ga mami fura naokrog. .user posted image

Šibam delat.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3860
13.3.2008 8:07:49   
tinkatonka
uf samo še to, se moram kr mal pohvalit...

Anej je včeraj prvič kakal na haklico. Doslej z lulanjem ni bil nikoli problem, ker res veliko in pridna lula na kahlico, za sračkanje se je pa vedno skrival, kje v kakšnem kotu ali pa pod mizo, da je imel mir. No včeraj sem vidla, da je splezal pod mizo in ga hitro primem in ga nesem na kahlo in zaprem za sabo vrata od kopalnice, da je imel mir in je učinkovalo. Anej se je pokakal in me poklical, ker sem bila seveda ful navdušena nad njegovim drekcem v kahliciuser posted image  je rekel, da bo še kakal in se šla spet ven in on naredi še enkrat ornk klobasico in smo proceduro s kakanjem, posledičnim ploskanjem in hvaljenjem naredili 3×, ker se mu je tako fino zdelo. Upam da bo še naprej tako priden, saj se mi zdi to pri nas res velik korak. Upam, da bomo poleti brez pleničke. user posted image

Zdaj pa res grem.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3861
13.3.2008 9:18:04   
jer.za.
Jutro!

user posted image user posted image user posted image  za Anejevo kakanje. Pa upam da ne zbolite.

Jerca je že čisto brez vročine, je že zvečer ni imela več. Če bo danes tako lepo toplo, brez vetra, bova šle popoldan malo na sončka za pol urce, da se malo nadiha svežega zraka.
Spanje:včeraj popoldan je Jerca lepo spala v veliki postelji kar dve uri, ponoči pa sta tudi lepo spali, brez vstajanjauser posted image .Upam, da bo tako ostalo tudi v bodoče.

Jaz pa že komaj čakam naslednji petek, da gremo v toplice, da se malo oddahno, da bomo vsi skupaj 24ur/dan, ker ta teden dela mož po cele dneve in ga nič ne vidimo, zjutraj od sedmih gre, zvečer ob sedmih pa pride domov-edino vmes prišiba za pol urce na malico in pa kosilo.

Šibam, ker že kuham kosilo in moram malo premešati, da se mi kaj ne zažge.

Neposredna povezava do sporočila: 3862
13.3.2008 10:39:36   
sazi
Kako lep dan je danes.
Sem prišla malo kasneje v službo, ker sem imela doma serviserja od Telekoma. Sicer je ugotovil, da ni okvare pri nas, je pa kjerkoli že zadevo zrihtal in je po pol ure telefon delal. Sicer ga pa tako malo uporabljava, da ga sploh nisva pogrešala - je pa internet delal ves čas.

Jer.za - je fino brati, da gre zdravje na bolje in da je spanje super. Želim, da gre tako naprej.
Za Zbilje sem pa razmišljala o vas, ampak ste bili tak bolni, pa še s taščo oin svakinjo sem bila, pa sta si verjetno želeli družbo Leva bolj zase - kdaj drugič pa zagotovo pokličem.

Tinkatonka - tole s kavo je res kar huda zgodbica. Nam precej smešna, ampak si res ne bi želela biti na tvojem mestu. Pa super za Aneja in kahlico.

No, ko smo ravno pri kahlicah - pri nas je pa problem, ker se sploh noče usesti na kahlico, kaj šele, da bi kaj probal narediti vanjo. Pa je gor ena račka narisana, s kateri včasih nameni kakšno, besedo, ko gre mimo, to je pa tudi vse. Pa rad "bere" knjigico "Matevžu je uspelo" - o zajčku ki je začel lualti in kakati na kahlico. Še kakšna ideja mogoče?

Estrihi so končani. Zdaj se bo pa precej časa vse sušilo. Parket bomo polagali verjetno junija (približna trenuitna ocena), prej je treba pa še centralno do konca zrihtat (da bo tudi talno gretje malo sušilo estrihe), pa stopnice znivelirat, pa še ploščicepoložit, tako da bo tudi za vmesni čas kar nekaj dela - da o raznih preveritvah ne govorim (dimnik, plinovod in še kaj). Pa še eno strešno okno bomo vgradili, pa streho izolirali in poknaufali podstrešje.... Do parketa je še daaaaaaleč.

Eviii, super, da je Dejan postal tako zgovoren. Lev tudi ves čas tako vneto čeblja.

Včeraj sem pri varuški pobrala Leva in nečakinjo in oba odpeljala v Tacen. Ker noben od njiju cel dan ni nič spal, sem pričakovala, da bosta zaspala v avtu. Ja, pa kaj še. Ema sicer vedno zaspi v trenutku (po besedah dedija), ampak ni mogla, ker je Lev ves čas govoril. Potem je le zaspala, Lev pa mi je razlagal, da je Ema utrujena in da je zaspala, na moje vprašanje, če bo spal tudi on, pa je vneto odgovarjal, da neeee, in da noče. No, sem potem zapeljala skoraj do Vodic in nazaj proti Tacnu, da je še njega zmanjkalo. Tako sem potem pri starših v miru pojedla kosilo, zunaj smo se malo izmenjevali pri dežuranju zaspancev, potem sta se pa tudi otroka zbudila spočita in zadovoljna in smo po še njunem kosilcu odšli do Save, kjer je potekalo ocenjevanje in spuščanje ladjic na Savi - kot vsako leto na Gregorijevo. Je bilo prav lušno.

Srečanje, jaz sem načeloma Za, sem pa mislila, da se bomo vseeno dobile na en lep sončen dan z otročki - mi pa tudi večerni čvek čisto paše. Grem ravno danes na enega - s kolegicami s faksa - se tudi že menimo 3 mesece.

Lep dan vsem

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
14.3.2008 9:15:47   
tinkatonka
Sem napisala dolgo dolg post, pa me je ven vrgel. user posted image user posted image user posted image user posted image

sazi...čestitke za estrihe. Upam da bo šlo vse po planu user posted image

jer.za..super da gre zdravje na bolje. Tudi mi komaj čakamo toplice. Veš kaj me zanima...kakšne igrače boste vi vzeli s sabo, da jih bosta čahko vzeli na bazen?? jaz sem premišljevala o kakšni ladjici, al pa kakšni kanglici user posted image  Da se bo s čim zamotil.

srečanje....ja tudi jaz sem za srečanje z otročki. Kaj pa če se zmenimo za soboto 29.3. dopoldne kje na sončku?

evo da zdaj potrdim in da mi spet ne izbriše.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
14.3.2008 10:24:00   
Bonnie_RR
Ojla, punce!user posted image

Sicer nimam veliko časa, ker se danes začenjam učit za trojčka, ki me čaka čez 2 meseca, ampak vseeno...

Na temi vrtec in varstvo sem odprla tole temo:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2560095

Če ima katera kakšen nasvet, bi bila zelo hvaležna...user posted image

Drugače pa:

Sazi... user posted image za estrihe! user posted image

jer.za, tinkatonka... Verjetno že komaj čakate na kratek dopust v toplicah...user posted image Upam, da boste maksimalno uživali...user posted image

Eviii... user posted image za Dejana in širjenje njegovega besednega zaklada!user posted image

Anej... user posted image za kakanje na kahlico!user posted image No, nam je ratalo že oboje (kakanje 1x, lulanje večkrat), ampak nekega strašnega navdušenja za kahlico pa ni. No, zjutraj bi lahko ure in uresedel gor in knjige gledal...user posted image
No, čakamo poletje, takrat bomo pa bolj intenzivno začeli z odvajanjem... Bomo videli, kako bo...user posted image

No, se še kaj oglasim...

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 3865
14.3.2008 10:32:01   
sazi
Bonnie_, sem brala tvojo temo na Vrtcu in varstvo, pa žal nimam nobenega nasveta, Mi je pa tudi kar hudo za Nika. Si predstavljam, da bi Lev na maškare podobno reagiral. Se veliko stvari boji. Bomo videli, kako bo naslednje leto, ko bo v vrtcu. Upam, da boš dobila kak uporaben nasvet.

Za srečanje - meni je prav tudi 29. z otročki, če se bomo pa za vikend kam odpravili, se pač bomo in se vam pridružimo drugič.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
14.3.2008 13:30:36   
Bonnie_RR
Ja, meni je tud ful hudo, ker se mi niti sanjalo ni, da ga je to tako prestrašilo. user posted image

Se bom potem, ko grem po njega v vrtec še malo s pomočnico pomenila o tem, potem bomo pa videli... Drugače nekih nasvetov (še) ni...user posted image

Tinkatonka... Js tud upam, da kmalu prebrodimo tole in da spet postane stari Nik tud v vrtcu - živahen, razigran, vesel... Drugače smo vsi glede vrtca že skoz pozitivno naravnani, se tud večkrat kaj pogovarjamo, o tem, kaj so jedli, pa kaj so se igrali, pa če so bili zunaj in take stvari... Če zdaj pomislim za nazaj, je v zadnjem času skoz odgovor ne oz. vse zanika, pa za vsakega otroka, ki ga omenim reče, da ga ni bilo, ker je bolan...user posted image Ah...

user posted image , pa te maškare...user posted image Že tako jih ne maram, zdaj pa še tole...user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.3.2008 13:35:21 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
14.3.2008 20:36:12   
jer.za.
Čer!
Končno nekaj časa zase danes. Mali spita, mož je šel pa še nekaj za službo naredit, potem pa še na eno pivo.
Danse je za mano kar naporen dan, je bila Jerca cel dan sitna, jokava, ali pa je nagajala Zali ves čas, ali pa meni kaj "ušpičila"user posted image , tako da sem zvečer res komaj čakala da sta šli spat. Tudi ko smo bile zunaj, je ves čas jemala Zali igrače iz rok, ji metala pesek v lase,..ampak na srečo takšnih dni ni veliko. Je pa sigurno še težje, ker je zadnje dni mož od jutra do večera v službi in sem sama za vse. No,še jutri pol bo pa tudi mož spet normalo ob treh hodil iz službe.

Veš kaj me zanima...kakšne igrače boste vi vzeli s sabo, da jih bosta čahko vzeli na bazen?? jaz sem premišljevala o kakšni ladjici, al pa kakšni kanglici Da se bo s čim zamotil

Tina, a veš da o tem nisem še nič razmišljala. Bom malo povprašala na forumu, ali imajo slučajno že tam na bazenih kakšne igrače, če jih pa nimajo bomo pa vzeli lončke, ki jih imata vedno v banji ko se kopata, pa lijček, ki je tudi "zakon" igrača pri nas zadnje čase. Sej kašen dan se lahko dobimo pa se gremo skupaj kopat, da se bodo še otroci med sabo malo zaigrali, moža jih bosta popazila, midve pa šibneva na kofetekuser posted image user posted image .

Bonnie_:zate žal nimam nobenega pametnega nasveta, ker tudi moji še nista v vrtcu. Mogoče res čimveč pogovora z njim.

Zdele ko tole pišem mal spremljam zraven BB-ja. Grozaaaaaaaaaaa, kakšno hišo imajo.

Grem še malo na drug forum, pol pa pridem nazaj pogledat če je kje kakšna za čvek.

Neposredna povezava do sporočila: 3868
14.3.2008 21:30:57   
sazi
Čer,
Jer.za, kje si? Bom tu še 15 minut, potem grem pa gledat Pod lupo pravice in moje flaške zraven sresatuser posted image . Mi jih je zmanjkalo. Mož je šel ven šefovega sina "zapit", ker je pred nekaj dnevi postal očka (šef, seveda).

Ta vikend smo nameravali podaljšati in uživati v Bohinju, pa je vreme bolj tako-tako. Ostali smo v LJ in se odločili, da gremo jutri v MB malo na obisk in pogledat dojenčico - vnukinjo od moje tašče2.

Danes popoldne smo se sprehajali po Črnučah (no, pa še jaz sem šla estrihe pogledatuser posted image ) in smo našli eno igrišče in je Lev tako vriskal in se spuščal po toboganu. Pa mimo vrtca smo šli in mi zgleda kr fajn, samo kaj, ko so mi rekli, da verjetno ne bomo dobili prostorauser posted image . Pa sosede smo srečali - edine, ki že živijo tam - sem jih na videz že prej poznala - imajo 3 otroke, letnike 2004, 2006 in 2007 - to bo imel Lev veliko družbe.

Zdaj grem pa malo po zemljevidu brskat in ugotavljat, kaj je kje v Prekmurju. Sem dobila idejo, da bi sredi aprila vseeno šla na 2 tekmi orientacije tam, ker štejeta za Slovensko ligo, čeprav letos nimam nobenih realnih šans za kak vidnejši rezultat - je polno nekih mladih in energičnih, pa še (upam) jesenski del nameravam izpustitiuser posted image . Pa če najdem kake toplice v bližini, bi šli pa tja za čez vikend vsi trije, pa bi se mož in Lev malo namakala, jaz bi se pa potrudila in bila res v 2-3 urah nazaj in spet pri njiju. No, grem po Atlas Sloveije in brskat, kje je Vaneča in še en kraj,kjer bodo tekme...

Jer.za, če se najdeš v naslednjih minutah, pa le z besedo na dan. Sicer pa verjamem, da si res utrujena po takem tednu, Mene tudi najbolj izčrpa čas,m ko je Lev bolan - je bogi, potem je siten, nezadovoljen, slabo spimo, ves čas sem doma in ne naredim nič posebnega.

No, lep večer, če se danes ne beremo več.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
14.3.2008 21:35:21   
jer.za.
Sazi, evo jest sm še tukaj. Sem ravno prestavila Zalo, ker sedaj odkar sta obe v velikih posteljah takoj ko midva ugasneva luč "uide" v Jerčino posteljo se pocrkljat, potem pa tam zaspi.user posted image user posted image  Je pa res prelep prizor, ko vidiš kako lepo objeti spita.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
14.3.2008 21:38:09   
jer.za.
Pa če najdem kake toplice v bližini

Evo, pomojem da so blizu Terme 3000-ti bova lahko s Tinkotonko s prve roke poročale kako je bilo.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
14.3.2008 22:02:39   
sazi
Evo me, so na POP-u reklame, pa sem prišla pogledat. NO, če so res terme 3000 najbližje, bom vesela kakšnih onformacij.
Si pa predstavljam, da je zelo lepo videti speča otročka objeta... Jaz sem že samo nad Levom, ko spi, čisto očarana...
Sem drugače mislila, da bomo ta vikend spet kaj na Zbilju in bi se lahko kaj zmenili, pa gremo v MB. Pa drugič. Me lakota daje - si grem še eno solato narest, pa naprej Pod lupo pravice gledat.

lep večer - no, bom še skočila sem, če boš še tu.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
14.3.2008 22:10:30   
jer.za.
No sej, ko boš na Zbiljah ti kar pokliči. Če bomo doma bom priletela/prikolesarila dol na en čvek.

Jest pa še kar gledam Big brotherja-a ga ti kaj spremljaš? Mislm, da zna biti letos kar pestro-sploh seksualno, glede na dosedanje kandidateuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
14.3.2008 22:24:55   
sazi
hoj, BB-ja ne gledam. Nočem začet, ker potem kar bulim in sem sama nase jezna. Pa še Kanal A lovimo bolj slabo, pa imam še en izgovor več, da ne gledam. A so nastanjeni v isti hiši kot prejšnjič? ker stanujem tu, zraven POP-a, pa je menda žur tam danesuser posted image  No, saj se nekaj sliši, če stopim na balkon, ampak bi lahko bil tudi študentski žur,ker imamo tudi študentske domove zraven.
Za Zbilje pa velja, imam tvojo številko.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
14.3.2008 22:29:47   
jer.za.
A so nastanjeni v isti hiši kot prejšnjič?

Hiša je na isti lokaciji, samo je pa v grooooooooznemmmmmmmmmm stanjuuser posted image user posted image .

Nič jaz počasi odhajam v posteljo. Moram pa ob polnoči vstati, da dam Jerci še antibiotike-sicer je rekel mož da ji bom dal, da bo gledal da bo ob polnoči doma, ampak nikoli se ne ve in bom raje kar uro naštimala.

Pa lep večer še naprej.

papa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

sindarin

Preferirate lesene igrače( brez ozira na ceno)?

da (46%)

ne (54%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!