|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
14.3.2008 22:34:11   
sazi
Hiša je na isti lokaciji

aha, potem so spet tu zraven
antibiotik - hja, tiste 2x, ko je Lev dobival Hikoncil, sem tudi vseh 10 dni bolj malo spala. Sva z možem bedela do enih ponoči, ker je zjutraj spal do devetih (Lev seveda, midva s podočnjaki do kolen) - namreč jaz, ko se enkrat zbudim, sploh za tak projekt, kot je dajanje antibiotik otroku, ni variante da zaspim nazaj, tako da je mnogo bolje, da sploh ne grem spat.
Želim mirno in dolgo noč, pa lep vikend.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
14.3.2008 23:06:18   
sazi
Evo, pomojem da so blizu Terme 3000-ti bova lahko s Tinkotonko s prve roke poročale kako je bilo.

Sem malo pobrskala po zemljevidu in odkrila, da so Terme 3000 res samo 10km stran od naših tekem. Se priporočam za informacije o nastanitvah, bazenih in ostalih možnostih. Bom malo navijala za to varianto, potem moram pa začet "ornk" trenirat, da bo kak rezultat, če že grem na drug konec Slovenije.

Vidimo, da te ni več tu, Jer.za - si šla spat - pridna. Jaz grem pa še pralni stroj za jutri napolnit - pa joj, flaške sem pozabila strestuser posted image . Ma, se mi ne da. Bom pa kak dan brez. Pa še ponudbo od Term 3000 grem pogledat - predvsem me matra finančna plat vsega skupaj.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
14.3.2008 23:06:35   
petra81
A je še katera tukaj, al ste spet ušle preden sem jaz gor prišla??

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
14.3.2008 23:15:39   
sazi
še sem tukaj - mi oči skupaj vleče, ampak študiram ponudbo Moravskihtoplic, pa sem se ravno spomnila, da imajo eni kolegi možnost najema sindikalnega apartmaja - to bi bilo za našo denarico precej bolj sprejemljivo, kot pa hotel - nam zdajle EURi kar letijo z računov in se bojim preveč zapravljat

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
14.3.2008 23:17:12   
petra81
Ja, vem kako zgleda, ko izginejo, še preden pridejo!! Zmeni se, mogoče imajo prosto!

Drugače??

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
14.3.2008 23:20:33   
sazi
Drugače smo v redu.
Lev je tajko lušen zadnje čase. Včasih, ko je bil utrijen je bil takoooo siten in jokav, zdaj pa bolj ko je utrujen, bolj je zgovoren in kar smeji se mu. Moram samo pazit, da kam ne pade, ker kar divja naokrog in ga kar zanaša - pa že itak je malo manj stabilen. No, ta trenutek pa itak tako lepo spi. No, ob 6ih zjutraj bom manj navdušena nad njegovo zgovornostjo, pa vseeno.
Kaj je pa pri vas kaj novega?

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
14.3.2008 23:23:35   
sazi
No, petre tudi ni več. Najbolje, da se še jaz odmajem v kopalnico in spat. Že n-zič danes - lep vikend vsem.

Pa Ezi, hvala, da si nas poslala tja k stari šoli - je prav lušno igrišče. Lev je bil čisto navdušen. Le 2x se je malo ustrašil, ko je cerkev zazvonila, potem se je pa navadil. Je cel večer govoril, da je nehalo zvonit. Ga razni glasni zvoki res "pretresejo".

Lahko noč vsem

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
14.3.2008 23:33:03   
petra81
Ja, sem slučajno zašla na temo o tortah in sem pristala na slikah na kulinariki in sem kar na čas pozabila!!

Mi smo fajn, vmes je bila spet ena nezgodica, si je spet prebila šobo, ampak, ni bilo tako hudo, da bi bilo treba spet šivat! Drugače je zdrava, mi tudi, govori kot dež, zadnje dni je malo sitna, mora bit en čuden pritisk zunaj!!

Lahko noč

Petra

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
14.3.2008 23:34:58   
petra81
Če se ti slučajno še ne spi tako zelo, lahko še malo poklepetamo!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
15.3.2008 8:43:08   
jer.za.
Jutro!

Vidim, da sta se včeraj še Sazi in Petra81 malo načvekale. user posted image  Jaz sem šla pa spat oz. je ravno takrat mož prišel domov in sva še malo čvekala, potem je bila pa že polnoči da sva dala še Jerci antibiotik. No ob šestih sta naju pa male že prebudile.

Jaz trenutno pijem svojo drugo kavo-prvo sem zjutraj z možem, preden je šel v službo, mali pa gledata risanke. Čez kakšno urco bomo šle ven v sosednjo vas na sprehod in pogledat konje, spotoma bomo pa še nabrale veje da bomo nanje obesile okrasne pirhe. Danes mi ni treba nič pospravljati, ker sem včeraj že vse naredila, tudi cunje imam vse oprane, pospravljene. Bomo šli pa pokislu v trgovino, ker mi je čisto vsega zmanjkalo-od praška, ceta, do mleka. Sem že naredila spisek kaj vse rabimo in bomo pomojem spet ene 150€ pustili v trgovini

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
15.3.2008 8:49:33   
jer.za.
No, zdele mi je pa Jerca tukej zraven pritisnila potrdi in je oddala postuser posted image user posted image user posted image .
Sem hotela še prej napisati, da pride vsake toliko časa, ko mi res vsega naenkrat zmanjka-tistih večjih stvari, kot so tablete za pomivalni stroj, pa prašek, mehčalec, čistila,...., in takrat je v trgovini res ogromen znesek. Ampak na srečo je to samo ene trikrat na leto. Drugače pa hodimo v trgovino enkrat tedensko, tudi kruh zadnje čase pečemo doma-no ga peče tašča v krušni peči, potem ga pa da v skrinjo in je za cel teden. Se tudi kar nekaj prihrani na ta način, ker se mi zdi da je ratal kruh grozljivo drag.
Šibam, me tašča nekaj rabi.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
16.3.2008 7:29:49   
jer.za.
Nikjer nobeneuser posted image

Jaz sedajle pijem kavico. Sem pa ravno deset minut prej vstala, me je dragi pustil da sem malo podaljšala danesuser posted image , on pa se je z malima ukvarjal pa seveda formulo zraven gledal.

Tinkatonka:sem malo povprašala, pa so mi rekla da v hotelu Ajda, kjer smo mi sploh ni otroškega bazena, prav tako ne v hotelu Termal, ampak je pa v hotelu 3000-tam je ta velik bazenski kompleks. In tam imajo tobogane,...prav teh malih igrač pa baje ne. Tako da bomo mi malo igrač vzeli s sabo.

Toliko na hitro, pa da sem nas rešila druge strani.

Sedaj pa šibam še zajtrk pojest, potem gremo pa vsi štirje k maši-nesemo butarce. Se  Zala in Jerca zelo veselita, že komaj čakata. Jima pa vsako leto naredi tašča vsaki svojo butarco.

Lepo nedeljo vsem, če se slučajno ne javim več pred večerom.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
16.3.2008 21:01:16   
sazi
Petra81, je pa Tami kar živahna, če se ji dogajajo takele nezgodice. No, še dobro, da ni hujšega in da se je vse uredilo. Lev tudi kar naprej šiba naokrog, ga v ovinkih kar zanaša in je že itak precej nestabilen in ga tudi kar težko gledam, ko "brezglavo" šiba naokrog, pa zaenkrat k sreči, še ni bilo hujšega od kakšne buške. Upam, da ostanmo pri tem.

Vikend smo preživeli v MB. Je bilo prav lušno, pa še danes dopoldne smo imeli lepo vreme. V soboto smo šli pogledat slabe 3 tedne staro dojenčico in je potem Lev razlagal, da Anajajija (Ana Marija) aja. In ko so ga vprašali, če je n tudi bil kdaj tako mali je odločno rekel, da NEEEE. Pa veliko smo bili v MB parku - je bil čusto nor na tobogan in je imel ves čas usta do ušes. Sploh je usekan na tobogane, ta mu je bil pa še posebej všeč. Pa še "izumil" je spuščanej po tobnoganu po trebuhu z nogami user posted image naprej in se režal zraven - čez 5 minut so se vsi otroci spuščali tako. Potem smo šli k trem ribnikom, hranit račke, pa jih je bilo zelo malo, pa še to je večina spala, ostale pa niso hotele jesti. Je bi Lev čisto razočaran. Moramo spet kaj na Zbilje, tam labodi vse pojejo - ma, so bili zadnjič napadalni in požrešni.
Upam, da ste vsi fajn in zdravi. Lep večer in mirem začetek novega tedna želim.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
17.3.2008 7:54:14   
tinkatonka
me je dragi pustil da sem malo podaljšala danes

Oh ko bi bilo vsaj pri meni kdaj tko. No sej včasih, res redko, ampak kdaj se pa vseeno zgodi, vstane Jani ampak kaj ko mali hoče mamico. user posted image  In pol vleče kovtr dol iz mene in se cmeri zraven in kliče "mami Tina"! Sej nimam nič proti in vedno vstanem, ampak kdaj bi mi pa prov pasal, da se ponoči ne bi rabila zbujat, al pa da mi ne bi bilo potrebno čist vsak dan v tednu/letu vstat ob 6h, ali pa še prej. user posted image

igrače za toplice...jaz bom vzela kakšno kanglico, pa kakšen lonček. To bo pomojem najbolj zažgal, da bo lahko malo polivalin prelival....

ful me veseli, da bom imela ta teden, pa prihodnji tudi samo 4 delovne dni.user posted image  

Se kaj oglasim še kasneje. Izgleda, da ne bo prav veliko dela danes.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
17.3.2008 8:31:11   
jer.za.
Jutro!

Jaz že pridno v službi. Tinkatonka, če imaš premalo dela lahko meni prideš pomagat, jaz imam še vse za prejšnji teden za "podelat"user posted image user posted image . Sej kavo ti bom pa skuhalauser posted image .

Mi smo imeli danes spet pestro noč. Ta teden ko sem bila doma se je Jerca čisto name "nalimala" in zdaj je samo "mami, mami,...". Sem ji zvečer lepo razložila da je zdaj zdrava, da gre mami v službo zjutraj, in mislim da je bilo tole nespanje posledica tega.

Smi bili včeraj zjutraj pri maši, potem pa smo šli na letališče gledat avione-sta bili več kot eno uro čisto pri miru in sta gledali kako vzletajo in pristajajo. Potem smo šli še v Ljubljano na kosilo, pa k atu na kavo. Je bil en tak prijeten dan, jaz sem šla pa zvečer še na Turepwerovo predstavitev-pa sem seveda spet malo zapravljalauser posted image , ampak kaj hočem meni so te stvari fenomenalne.
Zdej pa šibam naprej delat.

Danes me čaka še dolg dan, grem takoj po službi še v Cankarjev dom, kjer imamo koncert.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
17.3.2008 8:34:00   
tinkatonka
Evo eno blond vprašanje...

Kam naj grem kupit rokavčke? A to prodajajo v Šparu? DM?

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
17.3.2008 8:34:52   
tinkatonka
Tinkatonka, če imaš premalo dela lahko meni prideš pomagat, jaz imam še vse za prejšnji teden za "podelat" . Sej kavo ti bom pa skuhala

No kave se ne branim, dela pauser posted image user posted image , pri meni je tako, da je kakšen dan zatišje, kakšne dan pa še dihat ne morem. Tako da prav paše. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
17.3.2008 8:45:15   
jer.za.
Kam naj grem kupit rokavčke? A to prodajajo v Šparu? DM?

Spar zdele sigurno nima rokavčkov, za DM pa ne vem. Mislim, da jh boš najlažje dobila v tisti trgovini v Atlantisu, pred vhodom v bazene.

Neposredna povezava do sporočila: 3893
17.3.2008 8:46:47   
tinkatonka
Spar zdele sigurno nima rokavčkov, za DM pa ne vem. Mislim, da jh boš najlažje dobila v tisti trgovini v Atlantisu, pred vhodom v bazene.

Kaj pa kakšen Hervis??? A misliš, da tam imajo??

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
17.3.2008 9:15:23   
jer.za.
Kaj pa kakšen Hervis??? A misliš, da tam imajo??

Smo bili ravno včeraj v Hervisu, pa jih nisem nikjer zasledila. Kaj pa če pokličeš v eno Hervisovo trgovino in vprašaš?

Neposredna povezava do sporočila: 3895
17.3.2008 10:51:41   
sazi
me je dragi pustil da sem malo podaljšala danes

Oh ko bi bilo vsaj pri meni kdaj tko. No sej včasih, res redko, ampak kdaj se pa vseeno zgodi, vstane Jani ampak kaj ko mali hoče mamico. In pol vleče kovtr dol iz mene in se cmeri zraven in kliče "mami Tina"! Sej nimam nič proti in vedno vstanem, ampak kdaj bi mi pa prov pasal, da se ponoči ne bi rabila zbujat, al pa da mi ne bi bilo potrebno čist vsak dan v tednu/letu vstat ob 6h, ali pa še prej.

No, tako nekako je tudi pri nas. Ni šans, da mož vstane, jaz pa ne, obratno pa vedno dela. Lev reče "ati" mi povem, da spi in da mir, čeje pa obratno, ga pa nič ne zanima, da mami spi - prileti v spalnico, me prime za roko in vleče iz postelje in govori " doj, doj" - dol-dol in me ves naslemja vleče v dnevno sobo, kjer mu "moram" potem še vsa zaspana brati knjigice - kot da jih ati ne znauser posted image .

Moravci - sindikalna varianta je žal zasedena. Imam še eno idejo, drugače bom pa poklicala tja, preverila zasedenost in rezervirala po tržni cni - gremo pa definitivno v apartma, ker mi je hotel za naše trenutno zadolženo finančno stanje čisto predrag, pa še s hrano in Levom imamo potem manj problemov - pač skuhamo ko je treba in to je to. Se pa, ko se vrnete (tinkatonka, jer.za) priporočam za kako poročanje glede bazenov in podobnega.

Neposredna povezava do sporočila: 3896
17.3.2008 11:39:35   
tinkatonka
Jaz sem pa zdele kar malo slabe volje. Sem izvedela, da naslednjič ne grem za 1 dan v Bruselj, ampak za dva dni. Ker imamo sestanek že ob 10h zjutraj in moram letet že prejšnji dan ob 18h, kar pomeni biti ob 17h že na letališču in kar me najbolj muči, biti dva dni brez Aneja. user posted image user posted image  Matr nič čudnega, da je on tok navezan name, če sem pa jaz "obsedena z njim".  

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
17.3.2008 14:26:09   
Bonnie_RR
Oj!user posted image

Midva sva bila danes pri zdravnici, ker se kašlja še vedno nismo rešili (z manjšimi presledki kašlja že kakšna 2 tedna - včasih bolj, včasih manj). Ugotovila ni nič kaj takega. Pač sluz, saj mu teče iz nosa, pa še draži mu grlo in potem kašlja. No, za vsak slučaj je dala še kri za pregledat in moram jutri ob 13h poklicat za izvid... Drugače pa moramo uporabljat fiziološko, pa kakšne parne kopeli je priporočila in malo dvignjen vzglavnik.

No, za povrh imamo pa ful problemov s spanjem, danes ponoči je bilo že tako kritično, da je šel dragi kar na kavč spat, da se je malo naspal. Pojma nimam, kaj je zdaj s tem, no...user posted image Kar naprej joče, da hoče rokico za zaspat (sva mu jo dala ene parkrat, ampak sva potem skoraj vedno še midva zraven zaspala, ali pa se je tamali zraven afnal namesto, da bi spal in tega več ne prakticirava), pa vsake 5sek bi pil, pa po kakšni uri po tem, ko že zaspi, začne k nama v posteljo silit in potem se je sposoben tud uro in več v svoji postelji jokat, če mu ne pustiš ven... Če pa zraven naju spi, sva pa midva (za tamalega ne vemuser posted image ), vsa polomljena in se res nič ne naspiva.
Pa vse manj spi... Podnevi ima skoz neke fore - no, še ta trenutek se v postelji sam s sabo pogovarja, namesto da bi spaluser posted image , zvečer ful dolgo ne zaspi, zjutraj pa zgodaj vstaja.
Vse to se mu je začelo tud poznati, ker je čez dan ratal ful neroden (včeraj je , med drugim, tako fajn priletel na kovinski del klubske mizice, da sem ga že videla z razbito glavo - no, odnesel jo je "samo" z ornk buško), pa razdražen je, vse mora bit takoj, vse ga takoj zjezi... Mah, js ne vem, kaj je zdaj to no...

Potem se pa še z dragim ne razumeva in skoz sva nekaj živčna, pa tečna in se hitro skregava. In potem je Nik še potencirano tečen in vse kar paše zraven... Začaran krog...user posted image

Mah, saj bo bolje no... Upam.user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 3898
17.3.2008 14:52:50   
tinkatonka
Potem se pa še z dragim ne razumeva in skoz sva nekaj živčna, pa tečna in se hitro skregava. In potem je Nik še potencirano tečen in vse kar paše zraven... Začaran krog...

Mah, saj bo bolje no... Upam.

Oh bonnie kako mi je to znano. Ampak je bolje. To so samo faze, ki so hude in jih je težko prenašat, ampak je potem spet bolje. Meni se zdi da bom kdaj kar doktorirala od načinov, kako pravilno vzgajati. user posted image  Pa deluje en čas, pa pride nova faza, nove fore in je potrebno spet kakšen nov sistem vzpostavit.

Bo bolje. Tko kot krčki pri dojenčku, ko misliš da se nikoli ne nehajo. Pa enkrat se in kmalu pozabiš skoraj kako je bilo ko jih je imel.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
18.3.2008 7:42:52   
jer.za.
Jutro!

Jaz sem pa danes takoooooooooo utrujena. Se je včeraj vse skupaj zavleklo v Cankarjevem domu do osmih zvečeruser posted image . No pol me je pa dragi peljal še na lignje, ker sem bila lačna. Ob desetih sem padla v posteljo in spala do jutra, do budilke. Sta pa danes tudi mali lepo spali, celo noč.
Bonnie_:ne vem kaj naj ti svetujem. Lahko da je samo ena faza, ki jo morate dati skozi. Kaj pa če bo počasi opustil dnevno spanje? Je pa lahko tudi, da ga ves ta kašelj, pa izcedek iz nosu utrudi, se slabše počuti, in potem je razdražljiv, nič mu ni prav. Sem pa jaz tudi že opazila pri nama, da ko sva midva z dragim slabe volje, takrat sta tudi mali sitni,....mislim, da otroci točno vejo, čutijo to.
Tinkatonka:si šla potem včeraj v Kranj?
Spanje: zjutraj, ko jaz malo podaljšam se dragi vedno maksimalno posveti malima, da ne bi hodile v sobo in me budile. Ponavadi se takrat oblečejo, umijejo, kakšno risanko pogledajo, potem mi pa prinesejo kavico v posteljo.

Šibam, mi je ravno robo pripeljal in moram papirje podpisati.

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!