Eviii
|
dan . joj, vidim, da ste vsi nekaj bogi. in da ste mogli celo počitnice odpovedat. pozdravte se hitro!!! dejana mučijo spodnje petke. kriza. že dve noči me ne pusti spat. to noč se je zbudu ob dveh in se začel dret ko sraka. sem mu dala calpol in je blo takoj bolše. bil je pa buden do petih in pol. jaomeni ... danes sem ko štraca. ne morem sploh nič. k sreči je danes petek pa še prazniki so pred vrati in ni neke hude gužve. sem pa v sredo in včiri delala vsak dan po 11 ur in več. sploh ne morem več, vam povem. komi čakam polovični čas. sicer se bojim, da itak 4 ure ne bom delala nikoli... kar se pa moških tiče. midva sva imela skori dve leti hude krize. in k sreči imam jeklene živce. če bi se jst namreč obnašala tko, kot se je moj možek, bi bla zdej sama. v glavnem, situacija je bla taka. možek je sicer priden za pospravljat in za čuvat dejana. samo je postal totalen egoist. v smislu, vse sem mogla sama delat. k sreči so mi moji res precej pomagali. če ne, bi se mi verjetno zrolalo. on je vidu samo sebe in kdaj bo šou golf igrat in kdaj bo šou na kak turnir in kdaj bo šou na kosilo s kolegi po golfu,... jst sm mu vse to pustila, ker vsakič, ko sem kaj rekla, je blo vedno, da on sploh nima cajta zase ... in sem vidla, da je bil res hudo depresiven. neki ni štimalo na njegovem podstrešju. ko pa je pršu iz španije pred 3 tedni, se je totalno spremenu. priznal mi je, da je bil egoist in da sem res super žena, ker sem ga prenašala z njegovimi izpadi. ugotovila sva, da se je verjetno tako obnašal, ker se je počutu utesnjenega zaradi dejana. in je samo bežal. zdej je pa čisto druga pesem. sicer to ne pomeni, da zdej z zanimanjem ne spremlja golfa in gre kdaj na kosilo po urah oziroma tekmi. samo je vse drugače. res se trudi več cajta z nama z dejanom preživet. in vam povem, da sem spet srečna s svojo družinco. tu vam res ne vem drugače pomagat kot da vam rečem, da bo minilo. pri nas je rablo dve leti, da se je vse lepo uredilo. in upam, da tako tudi ostane. kot sem rekla, malo potrpet, stisnit zobe in se čimveč pogovarjat. tudi če vam kej zabrusijo nazaj. sej prej al slej jih sreča pamet. upam, da boš rešla situacijo z možekom, draga tinkatonka. potem bosta lahko v miru in ljubezni načrtovala . tolko zaenkrat od mene. se beremo. pa lep dan .