lilka
|
Helou čveke! Da se na kratko javim, mi nekako zmanjkuje časa zadnje dneve, včeraj sem bila v šopingu in nakupila še nekaj malenkosti za Tinko(nove pižame, pa dude, pa žlico, pa en avtomobilček...pa nekaj oblačil v kiku) in sestrično spremljala pri nakupih za novorojenčka. Danes si grem ob štirih nohte zrihtat in spet ne bo časa... Mi smo še vedno prehlajeni, jaz kašljam ko neumna , sem že mislila, da bom mogla v dnevni spat, Tinka kašlja ne, zato pa smrka, pa zobki jo še vedno jezijo, ka slini se in slini, pa prste not tišči, pa sitna je, pokukati panoče ven....in ker je tako sitna revica, ker jo boli, prav nič ne utegnem, zdej spi, samo se bo kmalu že zbudila. Tricikel:naj bi ga dobila za pisanko, bomo vidli..... Vsem bolančkom želim, da boste čim prej boljše , z nami vred.... Fotoknjigo, od Tinkinega rojstva do prvega rosjtnega dne delam že dva dni, sem že dvakrat naredila skoraj do konca, pa mi je nekaj zablokiralo in vse zbrisalo, da pop , pa ne vem če mi jo bo ratalo do rojstnega dne naredit..... Dopoldne se s tem ubadam, ker je mož popoldanski in jo do pol enajstih on čuva-kao.... suša, suša, suša, najprej je mel mož povito nogo, potem je zbolel, potem sem jaz dobla menstro in zdej sem jaz bolana, pa sej ni več res no, zvečer sva taka oba, da se nama še govorit ni ljubilo, vsak s svojim robcem sva se davila na sedežni..... Junijorka:lepo da si se javila, čimprej poskusi napisat kako ste in kaj je s stanovanjem.... Vrtec: ta teden je sploh še nisem peljala, če sva pa obe bolani, že tako dovolj smrkajo tam, sej pomaje sva tam pobrali....bomo že nekako, nadaljevali to uvajanje.... Zdej pa šibam, Tinka se je zbudila...... Želim vam lep dan!
< Sporočilo je popravil lilka -- 19.3.2008 13:24:54 >