|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
17.3.2008 20:19:56   
SSheila
Oj, se še malo zvečer oglasim....

danes sm kr dobro - zaspana sm malo manj in slabo mi je tudi bolj malo - pa se kar sprašujem al sm noseča user posted image user posted image

No, da dopolnim še podatke, ker vidim da jih nimam, čeprav sem jih na začetku dala: starost 24, kraj Go, noseča sem v 2., otrok pa še nimam. Za PDP pa počakam zagotovo...  - v bistvu se mi ne da računat user posted image

Bodite v cvetju user posted image

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 326
17.3.2008 20:46:35   
lyra*
hellow!

meni je tak slabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da nemorem sedet,nemorem ležat,kaj šele hodituser posted image user posted image Nič mi ne paše za jest pa lačna sem! Zdaj čakam mojega,da pride iz trgovine,upam,da bo kaj dobrega prinesuuser posted image

Kaj pa ve? že spite??user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 327
18.3.2008 8:19:23   
lorby007
lyra* ja sem potrjeno nosečka user posted image ; upam pa da dvojna user posted image user posted image . Bom videla na UZ.
V četrtek imam ob 8.00. Ob kolkih pa ti?
Sem tudi iz okolice MB - Hoče. Pa ti? Bova lahko hodili skupaj na sprehodeuser posted image ?! user posted image  Si slučajno blizu Skok doma?

Bodi to kar si, ostalih je tako že preveč...

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
18.3.2008 8:34:25   
_katja_
Živjo!

Da se vam še jaz pridruzim:)

Iz Domžal, stara skoraj 24, prva nosečnost. Rok pa tam enkrat 12.11.

lp vsem!

K

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 329
18.3.2008 8:52:35   
carly
Dobr jutr vsem. Kako ste? Imate kej snega? Tale vreme pa je od sile, včeraj dopoldan je bil tak lep sonce da sem komaj v pisarni zdržala, popoldan oblačno, zvečer je prišel tak naliv s točo, da sem mislila da bo vse skupaj odneslo, no dons se pa zbudim pa pada sneg.Se tale vreme spreminja kot moj razpoloženje. Nč šibam delat zdej, se čez kakšno urco spet oglasim, če bom mela kej cajta.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 330
18.3.2008 9:55:27   
emina83
ojla!

evo jst že celo  jutro neki delam, pospravljam, tak da sem šele zdej prišla na vrsto za kavico. tak da zdaj pa vas berem pa kofetkam.
no, ko sem se zjutri vstala iz postelje je zelo malo manjkalo da me ne bi kr nazaj vrglo ko sem sneg vidla,  eh pa sej ne morš verjet. včeri tak lep pomladni dan, dans pa že zima-bbrrrrrr.

vidim da je ene parim slabo!  user posted image user posted image user posted image da čimprej mine ta slabost ker iz 1 user posted image vem da sploh ni luštno. jst sam čakam kdaj bo mene zagrablo.

no, se še kaj tipkamo kasnej!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 331
18.3.2008 10:15:30   
carly
ja tale slabost res ne more bit preveč fajna. Jest mam sicer samo en tak občutek da mi je slabo, sej drgač še nisem nikoli bruhala sam ko sem lačna mi rata slabo in potlej ko se najem mi je pa spet slabo ker se zgleda zmeraj preveč najem pa čeprav jem čist normalno tako kot tudi preden sem blia noseča. Bom mogla zgleda obroke razdelit na več manjših. Drgač si mi pa Emina lušte s kavico naredila, si grem tudi jaz zdej eno privoščit.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 332
18.3.2008 11:46:02   
gugu
Evo mene punce, zopet se oglašam in tokrat z veselo novico! Včeraj sem bila pri moji G na UZ in je videla 2 user posted image  user posted image tako, da imamo dvojno veselje in dvojni strah kako bova to izpeljala! user posted image  user posted image Dobila sem tudi PDP in to je 7.11 drugače pa so se mi začele tudi pri meni slabosti, ki pa niso tako močne, da bi bruhala so pa zelo neprijetne, ker jih imam čez cel dan. Utrujena in zadihana sem bolj kot ponavadi tako, da vem da se res nekaj dogaja! Pa skoz sem lačna pa nič mi ne paše za jest user posted image

Lepo se imejte in se še tipkamo kasneje!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 333
18.3.2008 12:30:15   
carly
No gugu potlej imaš pa eneke simptome kot jaz samo da jest ne nosim dvojčkov ( no saj pomoje jih ne, na pregledu še nisem bila, v moji pa njegovi družini jih pa tudi še nikoli niso imeli tako, da ni kej dost možnosti).Ravno razmišljam kakšno potico bi spekla za veliko noč pa ostalo kar se jedilnika tiče ker greva ravno danes v trgovino in imam tako navado da si sestavim jedilnik za cel teden in grem samo enkrat na teden v trgovino, no pa ponavadi nisem imela problemov se mi je zmeraj kej dobrga luštal, zdej pa že cel dopoldan gruntam pa mi sploh ni do nč tacga tko da bo mogu za tateden pomoje kr moj povedat kaj se njemu je za kosilo.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 334
18.3.2008 13:24:38   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )       starost         kraj          pregledi  
================================================

01.11.    Anime user posted image user posted image         (1user posted image ,0user posted image )         28 let,          LJ            UZ 20.03.

02.11.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )          28 let,          LJ             UZ 01.04.

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )          27 let          MB            UZ 20.03.

02.11.    emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let          CE            UZ 26.03.

04.11.    murva                 (5user posted image ,2user posted image         35 let         kraj           pregled

04.11.    Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image  ,0user posted image )         32 let           LJ            UZ 17.03.user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image  ,0user posted image         28 let          LJ            UZ 20.03.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,2user posted image )          32 let    Gorenjska      UZ 20.03user posted image

11.11.    Polynesia           (2user posted image ,0user posted image          28 let          LJ            UZ 26.03.

11.11.    pat13                 (1user posted image ,0user posted image )           31 let          LJ            UZ 25.03

12.11.    _katja_             (1user posted image  ,0user posted image )             24 let       Domžale     pregled  

13.11.    Bety upa            (?user posted image ,3user posted image )            42 let          PO           pregled

13.11.    carly                  (?user posted image  ,?user posted image )            26 let     Jesenice      UZ 14.04.

14.11.    Malapikice         (2user posted image  ,1user posted image          29 let          KR           UZ 25.03.

16.11.    Šema                  (?user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           UZ 08.04.

17.11.    Jasna81             (2user posted image  ,1user posted image         26 let          CE           UZ 27.03.

28.11.    Lorby007user posted image user posted image   (3user posted image  ,1user posted image )          32 let          MB           pregled 20.03.

??          Ssheila
               (2user posted image ,0user posted image )            24 let          GO          
UZ 26.03.

??          Anonimna           (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR              (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          pregled

Z nami sta pot začel: oktoberka, pebiuser posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 335
18.3.2008 13:27:38   
ANIME
gugu -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za dva srčka!!!!! Zdaj pa le pazi na niju!!!

Vidim, da ostale ste nekje na istem kot jaz - neka čudna počutja skozi dan, nobenega pravega teka, zadihanost, utrujenost ...
Tistim, ki se že spopadate z resnimi slabostmi želim, da čim prej minejo.

Lep pozdrav iz bele Ljubljane!!!!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 336
18.3.2008 14:49:51   
lyra*
heeej...

A vse ste se zbudile v snegu?user posted image Mi smo se samo v dežjuuser posted image  Da vam povem sm dans tako po stopnicah padlauser posted image user posted image user posted image Nevem kako mi je uspelo! Ampak mislim,da je vse vreduuser posted image

Joj kako fajn,da imamo toliko dvojnih nosečkuser posted image user posted image Jaz bom tudi v četrtek slišala dva srčka-upamuser posted image Vsaj nisem več toliko živčna kot sem bila pred prvim pregledom.

emina83  maš srečo,da ti ni slabouser posted image Držim pesti,da neboš imela velikih slabostiuser posted image user posted image

_katja_   dobrodošla med namiuser posted image A si se že zmenila za pri pregeld?user posted image

lorby007 mogoče pa se srečavauser posted image Jaz imam ob devetih ali pol desetih! Nevem moram pogledatuser posted image pa ti kasneje povem! Ne jaz sem drugače iz centra mestauser posted image Bom pač jaz enkrat prišla k tebi v hoče enkrat pa ti k meni v centeruser posted image user posted image pa se bova šetaliuser posted image

gugu  super za user posted image user posted image Sem ful vesela! Utrujena sem tudi jaz vsak dan bolj. Kondicije pa mi tudi kar primankuje!Čeprav sem jo pred nosečnostjo imela kar veliko!
Delajo svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

carly  zdaj si rekla da mogoče jih ne nosišuser posted image Tudi jaz sem mislila,da je to popolnoma nemogoče,da bi  jaz imela dvojčkeuser posted image ! Pa me poglej zdajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 337
18.3.2008 15:46:33   
lorby007
lyra* boš pa kar ti v Hoče prišla - je boljši luft.
gugu super za dvauser posted image user posted image .
carly "nikoli ne reči nikoli" - mogoče pa bosta dva; boš videla, ko bo čas.

A mi lahko katera preko z.s. nekaj pomaga glede premikajočih avatarjev?! Prosim.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 338
18.3.2008 20:24:49   
lyra*
Kaj zdaj babe? Kje ste? smo že skoraj na koncu seznamauser posted image user posted image
Jaz sem zdaj domov prišla....Pa sem prišla na en čvekuser posted image Če se mi katera pridruži!

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 339
18.3.2008 21:05:35   
lorby007
lyra* tako tudi jaz imam končno čas. Neo je končno šel spat, sicer danes precej prepozno, saj gre navadno ob 20.00 spat.  Sva imela obisk, pa saj veš kako je. user posted image
Drugače vidim ni neke dogaje. user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 340
18.3.2008 21:34:06   
jelka123
pozdravljene nosečke,rada se vam bi pridružila na seznam nosečk novemberg,danes se bil test (betahcg-1100) 15 dan po et,po izračunih imam pt 22.11 08
sem zelo vesela  in polna upanja nosečka

starost-29 let
3.nosečnost,1 otok

upam na vse najboljše

prvi uz imam 01.04.08

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 341
18.3.2008 21:45:45   
lorby007
jelka123 super. Čestitam. user posted image
Tudi jaz še upam na vse dobro. user posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 342
18.3.2008 22:14:02   
_katja_
Jaz imam pa prvi pregled 8.4. Že komaj cakam!

Drugace sem pa tudi jaz noro skoz zaspana....kr spala bi in spala:)

noc
k

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 343
19.3.2008 8:34:58   
spelka12
Oj.
Še ena nova, ki bi se vam rada pridružila.
Najprej malo podatkov a neuser posted image . stara sem 26 let. To je moja prva nosečnost, nimam še nič otrok. PDP sem si izračunala na RR-ju in še ni uradno potrjen, je pa 18.11.
1 UZ
imam 3.4. Upam, da se otročička obdržita, zanosila sem z IVF-jem in imam vstavljena 2 zarodka. Se sploh nisem hotela pridružit dokler ne vidim srčka, kako bije ampak si ne morem pomagat.
Vsem en lep pozdrav.
špelka12

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 19.3.2008 8:35:44 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 344
19.3.2008 9:00:08   
carly
Oj punce kolk je tuki dvojnih nosečk, fajn fajn. Pa vse mate že kmalu preglede, jest pa šele tko pozn, sm kr mal jezna.Kako pa ste drgač?Jest sm se prehladila, k ga tale vreme tkole biksa.No sej ni nč hujšga, sam me pa moti tale kašelj.Danes je pa spet tako lepo zunaj, veste kaj bi zdej pasal, en udoben ležalnik pa dekca čes pa dobra knjiga v roki.Ah ja, bo trba kr v pisarni potrpet.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 345
19.3.2008 9:05:43   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )       starost         kraj          pregledi  
================================================

01.11.    Anime user posted image user posted image         (1user posted image ,0user posted image )         28 let,          LJ            UZ 20.03.

02.11.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )          28 let,          LJ             UZ 01.04.

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )          27 let          MB            UZ 20.03.

02.11.    emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let          CE            UZ 26.03.

04.11.    murva                 (5user posted image ,2user posted image         35 let         kraj           pregled

04.11.    Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image  ,0user posted image )         32 let           LJ            UZ 17.03.user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image  ,0user posted image         28 let          LJ            UZ 20.03.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,2user posted image )          32 let    Gorenjska      UZ 20.03user posted image

11.11.    Polynesia           (2user posted image ,0user posted image          28 let          LJ            UZ 26.03.

11.11.    pat13                 (1user posted image ,0user posted image )           31 let          LJ            UZ 25.03

12.11.    _katja_             (1user posted image  ,0user posted image )           24 let      Domžale      UZ 08.04.

13.11.    Bety upa            (?user posted image ,3user posted image )            42 let          PO           pregled

13.11.    carly                  (?user posted image  ,?user posted image )            26 let     Jesenice      UZ 14.04.

14.11.    Malapikice         (2user posted image  ,1user posted image          29 let          KR           UZ 25.03.

16.11.    Šema                  (?user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           UZ 08.04.

17.11.    Jasna81             (2user posted image  ,1user posted image         26 let          CE           UZ 27.03.

18.11.    spelka12            (1user posted image  ,0user posted image )            26 let         kraj          UZ 03.04.

22.11.    Jelka123            (3user posted image  ,1user posted image )            29 let         kraj          UZ 01.04.

28.11.    Lorby007user posted image user posted image   (3user posted image  ,1user posted image )          32 let          MB          pregled 20.03.

??          Ssheila
               (2user posted image ,0user posted image )            24 let          GO          
UZ 26.03.

??          Anonimna           (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR              (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          pregled

Z nami sta pot začel: oktoberka, pebiuser posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 346
19.3.2008 9:13:49   
murva
Pozdravljene so-user posted image !

Evo, se oglašam po 14-dnevnem premoru. Je blo precej naporno - preživela malo prometno nesrečo, bla s tavelikim sinom v bolnici zarad rota virusa, no, tud prebolela sem ga user posted image , pa mela že dva UZ-ja. Jao, jao, ni blo mojga ginekologa, pa sem padla k enmu "starejše" šole, ki je mel probleme že z vtipkavanjem podatkov v mašino. Prvič me je pregledal sam čez trebuh, pa sem si mislila WTF user posted image , a se ne dela to sam vaginalno na začetku. Ja, vidla se je samo GV, pa rumenjakov mehurček, brez ploda in srčnega utripa. Kontrola čez en teden. No, v tem tednu sem se pripravljala na vse možne scenarije, potem sva pa z mojim user posted image  včerej skupej mahnila na pregled in zopet nadomestni ginekolog, ki je spet imel težave sam s sabo, pa me začne gledat čez trebuh, pa se nekaj vidi, pa reče, ja gospa, bo treba tud doli pogledat...ma daj, a res? user posted image user posted image user posted image  In se je videl mali fižolček in utripanje srčka user posted image user posted image user posted image . Pa vam rečem, če ga ne bi sama vidla, unmu "stricu" ne bi verjela. In smo za celih 6 dni mlajši kot sem mislila. Ma sam da SMO!
No, še podatki o pregledih - 28. 4. naslednji UZ, 9.5. pa prvi pregled (kri, voda, itd.). Se zdi daleč, ampak čas hitro teče... do takrat pa upam na mirno zgodnjo nosečnost. Sva si z user posted image  rekla, da bi zdaj prou pasalo enega pol leta mirnega in rutiniranega življenja user posted image user posted image user posted image .
Ja, pa povedala ne bova še nikomur... vsaj do prvomajskih praznikov ne.
Oh, zdej bi pa že kar malo user posted image ...popoldan pa sploh komaj gledam. In veste kaj - sem prou vesela, da je tako, ker vem zakaj so te tegobice user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 347
19.3.2008 9:14:01   
ANIME
Jelka123 in spelka12 - dobrodošli! Vidim, da nas je kar nekaj iz postopkov - še bodo dvojčki !!!!!
Želim vama mirno in lepo nosečnost!

Gugu - daj povej, imaš ti res doma že dva otroka, zdaj pa še dvojčka pričakuješ?

murva ... user posted image user posted image user posted image  za srčka!!!! zdaj pa le uživaj še naprej!

Zdaj nas je že 22 nosečk. Čeprav nas bo verjetno kar nekaj rodilo v oktorbu (vsaj dvojne).

Jaz sem drugače OK.
Zdaj ko sem ugotovila, da ne smem imeti praznega želodca, se tako izognem slabosti in ni problemov.
Včeraj sem zaspala okoli 19:30, se okoli 23 ure samo zbudila, da sem si zobe umila in šla v pidžamo. Eno urco sem malo v zrak gledala in nazaj zaspala. Sicer sem se ponoči še parkrat zbudila, saj sem imela polno rit spanja in čudne/žive sanje ... ampak to je bilo za pričakovat. Pa danes me malo glava boli (to me vedno, ko preveč spim).
Trebuh mi je pa kar simpatično začel rasti - zdaj se mi že malo pozna. Sem sklenila, da se vsako soboto slikam in izmerim obseg pasu in pa stehtam zjutraj na tešče - da bom dobila neko sliko kako napredujem.
Pod pogojem, da bomo jutri videli srčka (močno držim pesti za dva).

< Sporočilo je popravil ANIME -- 19.3.2008 9:17:48 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 348
19.3.2008 9:29:18   
lorby007
ANIME, Jelka123 in spelka12 tudi jaz sem vesela, da nas je toliko. user posted image user posted image
Mislim, da še lyra* zraven spada.

Gugu - če je res tako, ti rečem, da boš zmogla. Imam prijateljico, ki ima otoke: fant 3 leta, fant 1,5 leta in dvojčici 1 mesec stari. Njena izjava: "Ja kaj pa te to je?!" Držim pesti user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 349
19.3.2008 9:39:47   
spelka12
hvala za sprejem vsem in ANIME tebi, za uvrstitev na seznam.
Ja res nas je veliko iz postopkov. Jest tudi potihem upam, da se oba obdržita čeprav je Reško rekel, da tisti drugi bolj šepa.
murva čestitke za srčekuser posted image
ANIME ti si bila pa IUI-jevka a ne?
mijavček evo pa sva pristali v isti mesec user posted image
Zaenkrat se še ne borim z bruhanjem, samo slabo mi je ko imam prazen želodec tak da imam v službi kar krizo.user posted image  Moram pa jest na vsaki 2 uri, drugače je hudič.
A je katera že povedala v službi? Sem si rekla da bom takoj, ko vidim srček, ker morajo pač dobiti eno zamenjavo za mene, ker smo precej majhen kolektiv - samo 3je. Po drugi strani gre pa še tolko lahko narobe da res ne vem.

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 19.3.2008 9:40:41 >

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?