|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
17.3.2008 9:56:29   
ANIME

user posted image

user posted image     user posted image   user posted image         user posted image       user posted image    user posted image    user posted image  user posted image  user posted image     user posted image       user posted image

PREGLEDI

PDP        Ime              pregledi  
================================================

04.11.
    Mijavček           UZ 17.03.

??          gugu user posted image user posted image         UZ 20.03
01.11.    Anime user posted image user posted image      UZ 20.03.
02.11.    Iyra*user posted image user posted image        UZ 20.03.

14.11.    Malapikice        UZ 25.03.
11.11.    pat13                UZ 25.03.

02.11.    emina83           UZ 26.03.
11.11.    Polynesia          UZ 26.03.
??          Ssheila              UZ 26.03.

17.11.    jasna81            UZ 26.03.

02.11.    varci                 UZ 01.04.

??          Anonimna         UZ 03.04.

16.11.   Šema                 UZ 08.04

04.11.    murva              pregled

13.11.    Bety upa          pregled

13.11.    carly                 pregled
??          NINAHR            pregled

< Sporočilo je popravil ANIME -- 17.3.2008 9:58:15 >

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 301
17.3.2008 10:41:35   
saskha
Ker je to moja prva user posted image , me zanima, drage novembrčice, kdaj ste veselo novico naznanile oz. jo še boste.
Nekatere to storijo takoj, ko zagledajouser posted image , nekatere čakajo do 12. tedna. Kaj menite ve?
Je bolje še malo počakati, čeprav me bo razneslo od želje, da bi povedala celemu svetu!!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 302
17.3.2008 11:07:21   
lorby007
Jaz sem v 1user posted image  čakala oz. sploh nisva vedela do 3 meseca. Nato 1IVF nič, pa takoj zatem 2user posted image , spet nisem vedela do skoraj 3 meseca. Nato 2IVF nič, sedaj 3 IVF/ICSI sta 2, torej 3user posted image , vendar bova počakala tudi nekje do 3 meseca. user posted image

Bodi to kar si, ostalih je tako že preveč...

(odgovor članu saskha)
Neposredna povezava do sporočila: 303
17.3.2008 11:11:44   
carly
Ojla kako ste? Jest kr faj, sem se naplavala čez vikend. Drgač sem se pa dones naročila na pregled in ga imam šele 14.4., men se zdi ful pozn. Aja sem pa iz okolice Jesenic, sem opazila da sem pozabila povedati.
Ja midva sva se odločila da ne bova povedala dokler ne bojo prvi trije meseci mimo. Sej je drgač ful fajn če kdo ve, da se lohk pogovarjaš o tem sam če je pa kej narobe je pa še tolk huje če morš potlej jim pojasnjevat, da zdej pa nisi več noseča, tko da jest sigurno še ne bom povedala, sej mam vas do takrat da se mal pogovorimo.

(odgovor članu saskha)
Neposredna povezava do sporočila: 304
17.3.2008 11:34:00   
ANIME

user posted image

PDP        Ime               (št. , št. )               starost        kraj          pregledi  

01.11.    Anime user posted image user posted image          (1user posted image ,0user posted image )       28 let,         LJ            UZ 20.03.

02.11.    varci                     (3user posted image ,?user posted image )        28 let,         LJ            UZ 01.04.

02.11.    Iyra*user posted image user posted image            (?user posted image ,0user posted image      27 let          MB           UZ 20.03.

02.11.    emina83               (2user posted image ,1user posted image )       25 let          CE           UZ 26.03.

04.11.    murva                   (5user posted image ,2user posted image      35 let         kraj          pregled

04.11.    Mijavček               (1user posted image  ,0user posted image )      32 let          LJ           UZ 17.03.

11.11.    Polynesia              (2user posted image ,0user posted image      28 let          LJ           UZ 26.03.

11.11.    pat13                    (1user posted image ,0user posted image )       31 let          LJ           UZ 25.03.

13.11.    Bety upa               (?user posted image ,3user posted image )       42 let          PO          pregled

13.11.    carly                     (?user posted image  ,?user posted image      26 let        kraj          pregled

14.11.    Malapikice           (2user posted image  ,1user posted image )       29 let         KR           UZ 25.03.

16.11.    Šema                   (?user posted image  ,1user posted image       33 let         LJ            UZ 08.04.

17.11.    Jasna81              (2user posted image  ,1user posted image       26 let         CE          UZ 27.03.

28.11.    Lorby007 user posted image user posted image   (3user posted image ,1user posted image )         30 let,        MB          UZ 20.03.

??          Ssheila
                 (?user posted image ,?user posted image )         ?? let         kraj        
UZ 26.03.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj         UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj         pregled

??          gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,2user posted image )        32 let    Gorenjska    UZ 20.03

Z nami sta pot začeli: oktoberka, pebi user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 305
17.3.2008 11:36:19   
saskha
Hvala vama za nasvet. se pa strinjam, da je lepo, ko lahko z vami govorim o tem.
Tudi jaz še nisem povedala, da sem iz Lj, stara pa 28.
Komaj čakam pregled v četrtek, res upam, da bo vse okej!!
A ima še katera izkušnjo, da je na začetku nosečnosti shujšala? Sem dopolnila 7 t in v tem času izgubila 2 kguser posted image .
user posted image vsem novembrčicam...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 306
17.3.2008 11:43:06   
emina83
oj!

pravijo, da to ni nč takega, če v začetku user posted image zgubiš nekaj kg, ker si user posted image itak (baje) iz zaloge jemlje. tak da se ne obremenjevat s tem. kr hitro boš te izgubljene kg pridobila nazaj. jst sem pa npr v 1. user posted image ful dolgo mirovala s kg, pol pa kr naenkrat booooom in me je razgnalo. še zdej nisem na prednosečniški teži.  ampak zdej sem si pa rekla da se bom malo nazaj držala, ker mi je ful težko višek kg zgubit. no, pa sej mi itak ni treba pojest vsega kar se mi luštauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saskha)
Neposredna povezava do sporočila: 307
17.3.2008 11:45:24   
ANIME
Lorby007 ... dobrodošla!!!!!
Sem te že dodala na seznam! Vsem novim user posted image  želim lepo in mirno nosečnost!

Carly ... pri tebi bom opravila podatke takoj ko bo mogoče - spet nekaj forum zeza!

Saskha ... midva sva zdaj tudi prvič noseča in dva kolega sta že prej vedela da delava na tem, saj sva potrebovala nekoga za pogovarjat (bila sva v ICSI postopku). Stašem sva povedala po prvem pregledu in jih hkrati povedala, da naj novica za nekaj časa ostane v hiši, saj je riziko SS kar velik. Povedala sva predvsem zaradi prehrane - zakaj česa ne jem in pa da je potrebno pazit pri domači solati in podobno. Raje sem povedala, kot pa da kaj staknem. 
Ta vikend sva pa povedala še dvema kolegoma, saj je splet okoliščin pripeljal do tega, da sem morala povedat.

Ostalim bova povedala po NS.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 308
17.3.2008 11:47:29   
SSheila
ojla!

kako ste kaj?
jst sm se komej zdej zvlekla s postelje, kr sm tolk trudna... 
a veste kaj me zanima: kaj je normalno. oz. je vse ok, če mi zdej pašajo določene stvari, ki mi prej niso, npr. 3 tedne nisem mogla videt čokolade zdej pa jo jem ali pa tudi kava je tak primer?
Vam povem, da se prav bojim kaj se dogaja pod mojim trebuščkom, upam, da je vse ok, ker še 1 teden in 2 dni čakat na UZ se mi zdi zdej še kar predolgo....

sicer pa sva z mojim povedala le najbližnjim (pa še to le mojim). zdej po splavu razmišljam drugače: raje povem ko bo vse ok...

želim vam lep dan s čim manj slabosti user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 309
17.3.2008 11:49:46   
saskha
Anime, a lahko prosim tudi mene uvrstiš na seznam novembrčic. Če še kakšen podatek manjka, ti ga posredujem.
Hvalauser posted image  za vse.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 310
17.3.2008 12:43:03   
ANIME
IZVIRNO SPOROČILO: saskha

Anime, a lahko prosim tudi mene uvrstiš na seznam novembrčic. Če še kakšen podatek manjka, ti ga posredujem.
Hvalauser posted image  za vse.

Saskha ... samo sporoči mi še PDP in pa katera nosečnost je to in koliko otrok imaš doma!

(odgovor članu saskha)
Neposredna povezava do sporočila: 311
17.3.2008 12:55:53   
saskha
PDP 6.11. moja prva nosečnost, prvi pregled 20.3.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 312
17.3.2008 13:01:25   
Mijavček
Ojla,

poročilo z UZ; prejšnji teden je bila ena GV, danes pa sta DVE !!! in dava plodka in dva srčka bijeta.user posted image

Sem noro vesela za srčka, ampak to da sta dva, me pa začenja skrbet... sem zeloooo drobna - sploh ne vem kako bom lahko mela dvauser posted image

Drugač pa mi je vglavnem slabo skoz. Ena je spraševala, da se ji spreminja želja p'o hrani... brez srbi. Meni tudi vsak teden je drugače... najprej sem hotla vse pojest kar sem vidla... potem sem mela želje po čudnih kombinacijah, zdaj mi pa vse smrdi in sploh nevem kaj naj jem.user posted image

Midva sva zanosila v IVF in sva povedala da sva v postopku obojim staršem in seveda sva povedala tud rezultat. Ostali bodo pa še mal počakal.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 313
17.3.2008 13:05:18   
lorby007
Tudi meni se to dogaja. Prej sem bila "kafetomanka" user posted image , sedaj pa kave, vsaj turške, niti povohati ne morem user posted image .
Kupila sem si žitno kavo od Benkota; ta je vsaj dobra user posted image .

(odgovor članu saskha)
Neposredna povezava do sporočila: 314
17.3.2008 13:08:29   
lorby007
Iyra* vidim, da si naročena 20.3. na UZ, potemtakem pa se verjetno vidimo, če si bila na IVF v MB?!

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 315
17.3.2008 13:42:26   
ANIME
Mijavček - user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za dva srčka!!!!
Si že 5 dvojna nosečka v novembru!!!!!

Kar se pa drobnosti tiče, sem pa na istem kot ti. Res da sem cca 175, ampak imam okoli 55kg - zelo sem suha. Pa se prebrala, da ni panike!

< Sporočilo je popravil ANIME -- 17.3.2008 13:43:27 >

(odgovor članu lorby007)
Neposredna povezava do sporočila: 316
17.3.2008 14:49:36   
ANIME
user posted image

PDP        Ime               (št. , št. )        starost        kraj          pregledi  

01.11.    Anime user posted image user posted image         (1user posted image ,0user posted image )       28 let,        LJ            UZ 20.03.

02.11.    varci                    (3user posted image ,?user posted image )        28 let,        LJ            pregled

02.11.    Iyra*user posted image user posted image            (?user posted image ,0user posted image )        27 let        MB           UZ 07.03.

02.11.    emina83              (2user posted image ,1user posted image )        25 let        CE            UZ 26.03.

04.11.    murva                  (5user posted image ,2user posted image       35 let       kraj            pregled

04.11.    Mijavčekuser posted image user posted image       (1user posted image  ,0user posted image )       32 let         LJ             UZ 17.03.user posted image

06.11.    Saskha                (1user posted image  ,0user posted image        28 let          LJ            UZ 20.03.

11.11.    Polynesia            (2user posted image ,0user posted image       28 let          LJ            UZ 26.03.

11.11.    pat13                  (1user posted image ,0user posted image )        31 let           LJ           UZ 25.03

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )        42 let           PO          pregled

13.11.    carly                   (?user posted image  ,?user posted image )          26 let        Jesenice   UZ 14.04.

14.11.    Malapikice          (2user posted image  ,1user posted image        29 let           KR          UZ 25.03.

16.11.    Šema                  (?user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           UZ 08.04.

17.11.    Jasna81             (2user posted image  ,1user posted image         26 let          CE          UZ 27.03.

28.11.    Lorby007user posted image user posted image    (3user posted image  ,1user posted image )          32 let          MB          pregled 20.03.

??          Ssheila
               (?user posted image ,?user posted image )         ?? let          kraj         
UZ 26.03.

??          Anonimna           (?user posted image ,?user posted image )         ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR              (?user posted image ,?user posted image )         ?? let          kraj          pregled

??          gugu user posted image user posted image            (2user posted image ,2user posted image )        32 let      Gorenjska    UZ 20.03

Z nami sta pot začel: oktoberka, pebiuser posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

• Še nekaj strani:
  • nosečnost in delo

< Sporočilo je popravil ANIME -- 17.3.2008 15:06:42 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 317
17.3.2008 15:14:21   
Mijavček
Anime, si pa express pridna s seznamom user posted image

No pol sva po drobnosti približno glih, mogoče si ti še mal bolj suha od mene; jaz mam pa 160 cm, pa 50 kg, sam mam tok drobne kosti da je joj user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 318
17.3.2008 15:18:30   
lyra*
ooo nekdo se je prebudiluser posted image user posted image Sem kar nekaj časa rabila,da sem vse prebrala!user posted image

saskha  tudi jaz sem  šla za dva kg dol ampak sem se pogovarjala z zdravnico,da ni nič hudega je skoraj normalno!

Jaz bom najverjetneje povedala po 20. družini prijateljem in ostalim pa po NSuser posted image  Boljše malo počakat,kot pa da se kaj zalomi in je potem grozno ko te vsi sprašujejo!

SSheila  imam enake probleme kot tiuser posted image en teden samo slatko,drugi teden pa sploh videt ne morem sladkega! Se mi včasih tudi zdi,da en dan jem čokolado ko pa drugi dan pomislim na njo pa mi gre na bruhanjeuser posted image

mijavček čestitke za user posted image user posted image ! Sva bili prvo samo mi2 z anime pol pa se je nas kar nekaj nabralo zravenuser posted image user posted image user posted image Glede teže pa višine pa naj te ne skrbiuser posted image Jaz upam,da nimam teh težav ker sem zeloooo velika.user posted image

lorby007  a ti si tudi dvojna nosečka????user posted image user posted image user posted image Nisem niti nikjer zasledila nič! O sem pa zdaj kar presenečenauser posted image Pa tudi blizu mb-ja si bova lahko skupaj na sprehode hodile! Jeeeej sem pa mislila,da ste same ljubljančanke tukaj.hihihi
Ja drugače imam tudi v četrtek pregled v mariboruuser posted image user posted image A ti tudi? Kdaj pa ga imaš?

Nosečkice moje fajn se mejte pa se še pol slišmouser posted image user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 319
17.3.2008 15:24:04   
ANIME

user posted image

user posted image     user posted image   user posted image         user posted image       user posted image    user posted image    user posted image  user posted image  user posted image     user posted image       user posted image

PREGLEDI

PDP        Ime                  pregledi  

??          gugu user posted image user posted image         UZ 20.03
01.11.    Anime user posted image user posted image      UZ 20.03.
02.11.    Iyra*user posted image user posted image        UZ 20.03.
06.11.    Saskha              UZ 20.03.
28.11.    Lorbyuser posted image user posted image         pregled 20.03.

14.11.    Malapikice        UZ 25.03.
11.11.    pat13                UZ 25.03.

02.11.    emina83           UZ 26.03.
11.11.    Polynesia          UZ 26.03.
??          Ssheila              UZ 26.03.

17.11.    jasna81            UZ 27.03.

02.11.    varci                 UZ 01.04.

??          Anonimna         UZ 03.04.

16.11.   Šema                 UZ 08.04

13.11.    carly                 UZ 14.04.

04.11.    murva              pregled

13.11.    Bety upa          pregled

??          NINAHR            pregled

< Sporočilo je popravil ANIME -- 17.3.2008 15:33:17 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 320
17.3.2008 15:27:53   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )       starost         kraj          pregledi  

01.11.    Anime user posted image user posted image         (1user posted image ,0user posted image )         28 let,          LJ             UZ 20.03.

02.11.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )          28 let,          LJ             UZ 01.04.

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )          27 let          MB            UZ 20.03.

02.11.    emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let          CE            UZ 26.03.

04.11.    murva                 (5user posted image ,2user posted image         35 let         kraj           pregled

04.11.    Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image  ,0user posted image )         32 let           LJ            UZ 17.03.user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image  ,0user posted image         28 let          LJ            UZ 20.03.

11.11.    Polynesia           (2user posted image ,0user posted image          28 let          LJ            UZ 26.03.

11.11.    pat13                 (1user posted image ,0user posted image )           31 let          LJ            UZ 25.03

13.11.    Bety upa            (?user posted image ,3user posted image )            42 let          PO           pregled

13.11.    carly                  (?user posted image  ,?user posted image )            26 let     Jesenice      UZ 14.04.

14.11.    Malapikice         (2user posted image  ,1user posted image          29 let          KR           UZ 25.03.

16.11.    Šema                  (?user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           UZ 08.04.

17.11.    Jasna81             (2user posted image  ,1user posted image         26 let          CE           UZ 27.03.

28.11.    Lorby007user posted image user posted image   (3user posted image  ,1user posted image )          32 let          MB           pregled 20.03.

??          Ssheila
               (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          
UZ 26.03.

??          Anonimna           (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR              (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          pregled

??          gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,2user posted image )           32 let      Gorenjska    UZ 20.03

Z nami sta pot začel: oktoberka, pebiuser posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

• Še nekaj strani:
  • nosečnost in delo

< Sporočilo je popravil ANIME -- 17.3.2008 15:43:22 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 321
17.3.2008 15:36:32   
ANIME
Mijavček - seveda, ko si pa prva od nas, ki si videla srček - in to dva!!!!!
S seznamom bi bila pa še bolj ekspresna oz. bi se manjkrat ponavljal, če mi ne bi skoz ven metalo. Sem poslala ZS moderatorju, pa čakam odgovor!

Drugače me pa danes že cel dan po mal boli glava - očitno se je tudi pri meni začelo. Sem se preveč hvalila, da mi ni nič user posted image

no lepo se imejte, jaz se pa počasi odpravljam domov!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 322
17.3.2008 18:05:12   
pat13
no, da še jaz kaj napišem... bi rada večkrat kakšno rekla, pa imam tako gužvo, da je kr groza...

najhuj je a to, da se zjutraj že ob petih zbudim in ne morem zaspati...ko pa ura zvoni za službo, pa bi spala... upam, da bo minilo...

kar se hrane tiče, mi je včasih slabo če sem lačna, tako, da takoj v akcijo stopim, da kaj pojem.. drugače drugih pretiranih znakov nima - upam, da ne bodo nikol prišli user posted image

doma bom pa povedala po prvem pregledu... ostalim pa od situacije odvise

dobrodošle vse nove nosečke....

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 323
17.3.2008 18:11:26   
emina83
evo pa še eno popoldansko javljanje!

da nahitrco mal napišem, ker pol pa pride naša nosečka Jasna z user posted image inuser posted image k meni na kavicouser posted image user posted image user posted image !

evo medve s tamalo sma ble dans mal terenske in sma se cel popoldan sprehajale po današnjem sončku! user posted image user posted image user posted image fuuuul je pasal! edin tole moje testo za pizzo ko sem jo delala malprejle mi je mal dan pokvarlo, ker sploh ni nč vzhajalouser posted image user posted image user posted image sploh mi ni jasn kaj sem ga pobiksalauser posted image , mogoč je bil pa kvas zanč?, no kakorkoli že se je skor cela pojedla, tak da pol že niti ni tak švoh!

nč, zdej pa grem še par zadev porihtat pred obiskom!

čav čav

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 324
17.3.2008 18:42:58   
varci
Ojla,
evo še mene. Meni je pa ful slabo, pa zgaga me peče in vrti se mi, tko, da sem si kar bolniško vzela, ker tudi slučajno nisem sposobna za kakšne sestanke.
Slabo mi ni samo, če imam kaj v ustih, ampak tako ne gre, kakšna bom pa na koncu user posted image ,user posted image .
Joj jaz pa že komaj čakam na tale pregled, pa je še takoooooooooo daleč.
Mijavček čestitke za tvoja dva user posted image !!!
Kako pa kaj ostale ali je kaj user posted image ?
Pozdravljene vse nove user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?