|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
14.3.2008 16:08:38   
malapikice
Evo mene. Moje počutje je kar v redu, čeprav me ful boli hrbet, včasih tudi trebuh, še posebej če preveč dvigujem 15-kilsko babnico, skoraj vsak dan se mi tudi zvrti. Dokler ni slabosti je še vse dobro. Se mi pa zdi, da tokrat težje prenašam, kot prvič, ko do 8 tedna skoraj nisem vedela, da sem noseča.

Ssheila, tudi jaz sem imela v prvi nosečnosti rjave izcedke, gin me je pogledala, ugotovila nič posebnega in me vprašala, če želim biti nekaj časa na bolniški. Sem jo vprašala, ali bo kaj drugače, če bom doma, pa mi je rekla, da ne, ampak da so sedaj ginekologe zaradi okoliščin primorani v takih primerih dajati bolniške. Tako sem delala do konca nosečnice, doma imam 3-teno frajerko. Zato se ne preveč sekirat user posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 276
14.3.2008 16:13:29   
pebi
Hej,
kako ste nosečke? Jaz se moram nekomu potožiti. Noseča sem 6 tednov in danes se mi je pojavila krvavitev. Videti je tako kot menstruacija. user posted image Ginekologinja mi je svetovala, naj čim več počivam, če pa ne bo ponehalo, naj grem v porodnišnico na pregled. Malo se mi zdi nenavadno, da sicer pregled ne bi bil potreben. Prvi pregled imam sicer 1.4. Upam, da bomo zdržali do takrat. To je moja druga nosečnost in v prvi nisem imela nobenih težav, tako da me je tole močno presenetilo. Morda ima še katera kakšen nasvet? Ali naj grem v ponedeljek vseeno k genikologu? Kaj menite?

(odgovor članu malapikice)
Neposredna povezava do sporočila: 277
14.3.2008 18:35:56   
gugu
Živjo! Tudi sama sem ena tistih, ki imam probleme z rjavimi izcedki in malimi krvavitvami.Sem 6t user posted image in se mi je pred enim tednom pojavila krvavitev šla sem takoj v bolnico, G mi je naredil UZ in ugotovil da me je verjetno ena pikica zapustila ena pa se še bori in da bo mogoče kaj z njo! To je rekel tako hladnokrvno, da sem mislila da se mi bo svet sesul pod nogami.Naročil mi je, da naj grem v pon. k svoji G in naj mi naredi UZ, res sem ga ubogala in odšla na pregled a moja G je ugotovila, da imam še vedno dve GV in mi tako dala upanje, da sta se obe pikice obdržale pri meni! Bom pa več vedela v ponedeljek, ko sem naročena na uz in upam, da vam bom lahko prinesla dobre novice!

pebi -Ne morem ti kaj dosti pomagati z temi izcedki, ker sem sama na istem a moja G mi je rekla, da naj počivam tako, da tebi svetujem isto. Sem pa prebrala veliko na to temo IZCEDKI na forumu in imajo punce takšne in drugačne izkušnje jaz pa mislim, da nobeden izcedek ni vredu, če boš imela veliko izcedkov in kakšno večjo krvavitev se pojdi pokazati ginekologu!!! Boš bolj mirna, ko te bo pregledal in ti povedal, da je vse OK! Želim ti vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gugu -- 14.3.2008 18:37:11 >

(odgovor članu pebi)
Neposredna povezava do sporočila: 278
14.3.2008 19:03:09   
emina83
oj!

se strinjam z gugu, ginekologi pri kakršnih koli izcedkih itak zmeram rečejo-počivat, pa bo. sej če realno pogledaš je to res, kar se bo zgodilo, se bo godilo. ostati moramo pozitivni, vedno misliti na najboljše in stiskati pesti, da bo vse ok.

če je pa krvavitev močnejša, pa jaz na tvojem mestu ne bi nič čakala in bi se šla kr pokazat, še posebej če je kri "sveža". user posted image user posted image user posted image user posted image da bo tak kot mora bit!!!

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 279
14.3.2008 20:45:11   
lyra*
gugu  držim pesti da boš oba obdržalauser posted image user posted image user posted image

in kje ste babuške??
Jaz gledam Big brother in mi je kr nekiuser posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 280
14.3.2008 22:32:41   
pebi
Hej punce,
danes sem šla na pregled v porodnišnico zaradi krvavitve. Na ultrazvoku ni bilo nič več videti. Tako da se od vas poslavljam. Imela sem spontani splav. Na srečo se je že samo sčistilo.
Čim bolj mirno nosečnost vam želim.

(odgovor članu pebi)
Neposredna povezava do sporočila: 281
14.3.2008 22:51:08   
lyra*
pebi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi jeuser posted image
Vidva kar delajta na novem user posted image  da bo čimprejuser posted image user posted image ! user posted image

(odgovor članu pebi)
Neposredna povezava do sporočila: 282
15.3.2008 10:44:30   
lyra*
pa kje ste punce???

polynesia  zdaj mi niti ti več ne delaš družbeuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 283
15.3.2008 12:06:39   
emina83
oooooooooooo
pebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da te ne bo preveč potrlo, ker vem da mene bi ful. držim pesti da se čim prej pocajtaš in da ostaneš optimist za naprej! drži se in upam da se nam spet čimprej pridružiš. oglasi se še kaj.

evo danes je pa živi dolgcajt! user posted image je tečna sto na uro, ne vem a na njo tud to vreme tak vpliva, ker jst sm čist polamana in za nikamor!
upam da vsaj kje katera uživa.

lep pozdrav

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 284
15.3.2008 12:14:01   
Polynesia
pebi user posted image user posted image user posted image žal mi je zate.

lyra* evo tud mene, hahahaha user posted image user posted image user posted image ...dons sem si privoščila malo daljši spanec, no za kazen me pa mal glava boli ker sem predolgo spalauser posted image . Sem si že ožela tri pomarančke, mmm je pasalo, osvežilno.

Mož še vedno spi, so včeral zapili sina, ki ga je prijatelj dobil, tko da je pozno prišel domov.
Jaz grem pa kar počasi kuhat, ker vem da bo lačen ko volk ko se zbudi user posted image .

Joj kakšen dan je dons, prov turobno je vse skupaj.

Ampak vsaki pošiljam enega sončka user posted image .

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 285
15.3.2008 12:35:12   
lyra*
oo polynesia  jaz pa sem se danes kar hitro zbudilauser posted image mi je bilo zelo slabouser posted image pa sm šla malo na sprehod pa je že vse qluser posted image
kaj pa boš kuhala?Daj mi malo ideje ker jaz nimam pojma kaj biuser posted image

ma ja res je neki čudn dan...sonce bi rado nekaj sijalo pa nemore skozi oblake in je vse sivo veniuser posted image user posted image
upam,da bo pol malo lepše greva malo na kofe v mestouser posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 286
15.3.2008 12:36:12   
lyra*
emina83  danes skupaj vstopava v sedmi mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 287
15.3.2008 13:14:25   
emina83
user posted image user posted image user posted image že odštevam do pregledauser posted image user posted image user posted image , pol se pa še v velenje na nuhalno naročim...user posted image user posted image user posted image in upam da bo vse v najlepšem reduuser posted image user posted image user posted image

evo mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo za vse nas.  upam da nas nobena ne zapusti več!

pa še enkrat user posted image user posted image user posted image za naju za 7t!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 288
15.3.2008 20:42:26   
lyra*
sem mislila,da boste kaj napisale pa nič od vasuser posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 289
16.3.2008 10:29:41   
šema
Se še ne znajdem čist na tem forumu, ker sem prej čvekala na drugem, tko da niti ne vem, kako sem prišla do tega posta. Ampak vseeno: če bo vse OK bomo tudi mi novembra zibali. Po mojih izračunih nekje okoli 16.11. (zadnja M 7.2.) Prvi pregled me čaka 8.4. Imamo pa že eno najstnico (12l 10m). Stara sem pa 33 iz Lj.
Si bom dala stran za priljubljeno, pol pa upam da se ne zgubim:)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 290
16.3.2008 15:03:03   
lyra*
šema  dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image Ti si kar daj stran pod priljubljeno,da nas še boš našlauser posted image

pa kje ste babuške????user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 291
16.3.2008 18:01:29   
lyra*
A ste zaspale pa se ne morete prebudit??? user posted image Ah jaz sem spet sama doma,sem že vse pospravila,oprala oblačila,pa sem zdaj sem prišlauser posted image user posted image

dajte pridt malo pogledatuser posted image polynesia  vsaj ti,ko mi družbo delašuser posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 292
16.3.2008 19:41:17   
Polynesia
Evo meeeeeeee lyra* lepo je da me tko pogrešaš user posted image user posted image user posted image .

Midva sva bila danes pri mojih na kosilu in kaj zvem od moje big sister, da bom septembra čiiiiiiist trapraaaaaavaaaa TETICA, jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ...je v 13.tednu in je vsem povedala po opravljeni NS, tko da sem se jaz tudi 100% odločila, da vsem poveva po NS, posebaj po prvi negativni izkužnji....tko da če bo vse po sreči, bomo imeli v familiji dve nosečki, no če pa še štejem sestrično, ki ima rok okoli 28.06. potem smo pa že tri babnce user posted image    user posted image user posted image user posted image , to se bo pilo, hihihihi.

Zdej pa nekaj delam za služvo, imam mir ker je možek seveda v Hali Tivoli na hokeju, spet bo prišel brez glasu, hihihihi.

Jaz grem pa počasi kar pred tv, se še odločam kaj bi gledala, zvezde pojejo ali as ti tud not padu user posted image . Čeprov mam toooolk za likat, sam dons se mi pa res ne da, bom jutri user posted image .

No se kasneje še kaj oglasim.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 293
16.3.2008 20:11:19   
lyra*
oopa kar tri nosečkeeuser posted image user posted image To se bo družini zmešalo od podivjanih hormonovuser posted image user posted image
Jaz sem tud sama doma...moj je šel z kolegi na nek sejemuser posted image pride ponoči domov. In ker sem sama težim tu na rruser posted image
Zdaj si pečem rogljičkeuser posted image da se jih spet najem pa mi bo slabouser posted image a ti imaš kaj nosečnih slabosti?

No midva sva mislila že povedat,ampak ko sva se peljala sva se odločila,da tudi raje poveva po NS ker nikoli neveš kje se kaj zalomiuser posted image

Ma jaz pa gledam super zvezdo.Pač tok,da malo muziko poslušamuser posted image

Grem pogledat,da se mi ne zažgeuser posted image  Ti še kar napiši kajuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 294
16.3.2008 21:26:04   
Polynesia
lyraaaaaaaaaaa dej mi plooooooooosim enga loglicka posljiiiiiiii user posted image user posted image user posted image Uauuuuu zdej si me pa toooolk ziretirala s tem rogljičkom, da bi tudi jaz še enega...dej ti dam naslov pa mi ga kar po zračni poti pošlji, hahahahaha. Njami, pa dober tek.

Nosečniške slabosti, hja, bruham ne, včasih bi rada vidla da bi, ker ja mi je slabo, ampak tko, kr neki, ne znam opisat.
Pašejo mi pa ful osveeeežilne stvari, vse vrste sadja in zelenjave, če sem si včeraj odprla kompot, ker mi to res paše. Recimo čokolada, jaz sem dejansko neozdravljeni ČOKOHOLIK, no ampak zdej, fuj fej, ne morem niti pomisliti na čokolado user posted image user posted image . Pa joškice so tko napete da dejnsko mi je modrčej zdej glih glih, hahahaha, jojjjj, kaj šele bo...no, ampak se nič ne ptirožujem, kr nej vse to ostane, samo da bo moja pikica v redu, živa in zdrava. Še malo pa se približuje tudi moj prvi pregled.

Ti, sem ugotovila, da sva midve enako brez svojih moških user posted image user posted image user posted image .

Zdej grem še mal tv prečekirat, pa pridem potem še kej nazaj.

Aja veš kaj sem te hotla vprašat, tkole po pisanju mi nič ne deluješ tota Maroborčanka user posted image ...kvečjemu bi rekla da si tu nekje okoli LJ?!?!?!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 295
16.3.2008 21:36:47   
lyra*
ti kr daj naslov pa ti ga pošljemuser posted image user posted image bom helikopter poklicala!user posted image user posted image Jaz sem pa čist odvisna od teh rogljičkov!Vsak večer si jih delam,pa jih potem še zjutraj pojemuser posted image

Drugače pa ja meni tudi ful osvežilno....pa pomarance-sam ne preveč kisleuser posted image
mislim pa vse samo jemuser posted image  bog ve kakšna bom čez 9mesecev! Kot omarauser posted image

ah o mojih joškicah se jaz sploh menla nebomuser posted image ni vredno ker se men tudi zdi da rabim kakšn nov modrčekuser posted image Treba malo v šoping it!
Kdaj pa imaš ti pregled,da pesti držim??

ja sam res,najina moška vedno isto manjkatauser posted image

ne ne drugač jaz sem tota mariborčankauser posted image  vmes sem študirala nekaj v ljubljani pa v tujini sem bila,,,pa pol spet v ljubljani.Zdaj pa ostajam v mariboruuser posted image

a ti si prav iz ljubljane? al kje v bližini?

joj zdaj sem se spomnila ju3 je eden mojih najhujših dnevovuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
17.3.2008 9:30:32   
emina83
no, pa dobro jutro!

evo, najprej za vse ena user posted image , da mal pridete k seb, no, vsaj, jst , lyra in polynesia, k se mi zdi da smo najbolj aktivne!
dajmo punce, se vam nč ne čveka, al kajuser posted image še jaz, ko imam malega škrata doma in mi bo vsak cajt shodla in seveda ji morm bit skos za petami, sicer je hitr kak štrbunk, si vzamem čas pa kaj našrajbam, pa ni vrag da si ga ve tud ne morte.

no, dajmo, dajmo user posted image user posted image user posted image .

evo jst pridno odštevam do pregleda, naj nam vsem mine čimprej, da bomo vsaj malo bolj pomirjene, ko bomo user posted image vidle.

včeraj smo se ceeeel dan potepali, smo bli pr babici (moji mami), k nam je zagrozila, da če ji ne pripeljemo vnukinjo na obisk po tolikem času, da nam jo bo kr ugrablauser posted image user posted image user posted image !

o, kakor koli, se še kaj slišimo, pa naj vam tale zoprni ponedeljek (no, vsaj men je ) čimprej mine.

aja, lyra a smem vprašat kaj je tko hudegA danes? user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 297
17.3.2008 9:45:24   
ANIME
Dobro jutro punce!

najprej pebi -  user posted image user posted image user posted image user posted image  - upam, da se boš čimprej spet vpisala med nosečke! Držim pesti za vaju.

Šema - dobrodošla med nami!  Končno ena nova! Te bom takoj dodala na seznam.

Mijavček - sporoči kako je bilo danes na pregledu!!!!!

Drugače mi je vikend full hitro minil. Jaz sem še vedno po večini brez znakov. Zdaj sem edino opazila, da ne morem na enkrat veliko pojet, zato kmalu postanem lačna - in če sem lačna imam majhen občutek slabosti oz. neudobja.  Malo več me tudi boli glava (prej me skoraj nikoli ni, zdaj pa me občasno). Pa malo slabše spim in potem popoldne hodim na lepotne spančke.
Drugače sem še vedno ko rožica user posted image

< Sporočilo je popravil ANIME -- 17.3.2008 9:57:12 >

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 298
17.3.2008 9:53:31   
ANIME

user posted image

PDP        Ime               (št. , št. )        starost        kraj          pregledi  
================================================

01.11.    Anime user posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )       28 let,         LJ            UZ 20.03.

02.11.    varci                (3user posted image ,?user posted image )        28 let,         LJ            UZ 01.04.

02.11.    Iyra*user posted image user posted image       (?user posted image ,0user posted image )       6970 let          MB          UZ 20.03.

02.11.    emina83          (2user posted image ,1user posted image )       25 let          CE          UZ 26.03.

04.11.    murva             (5user posted image ,2user posted image       35 let         kraj         pregled

04.11.    Mijavček         (1user posted image  ,0user posted image )       32 let          LJ           UZ 17.03.

11.11.    Polynesia       (2user posted image ,0user posted image        28 let          LJ           UZ 26.03.

11.11.    pat13             (1user posted image ,0user posted image )         31 let          LJ           UZ 25.03.

13.11.    Bety upa        (?user posted image ,3user posted image )          42 let         PO          pregled

13.11.    carly               (?user posted image  ,?user posted image       26 let        kraj         pregled

14.11.    Malapikice      (2user posted image  ,1user posted image )        29 let         KR          UZ 25.03.

16.11.    Šema               (?user posted image  ,1user posted image        33 let         LJ            UZ 08.04.

17.11.    Jasna81         (2user posted image  ,1user posted image       26 let         CE          UZ 27.03.

??          Ssheila
           (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj        
UZ 26.03.

??          Anonimna      (?user posted image ,?user posted image )           ?? let         kraj         UZ 03.04.

??          NINAHR         (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj          pregled

??          gugu user posted image user posted image       (2user posted image ,2user posted image )        32 let    Gorenjska    UZ 20.03

Z nami sta pot začeli: oktoberka, pebi user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 299
17.3.2008 9:55:03   
saskha
Pozdravljene, novemberčice!
Pa imate še eno novo članico, ki jo lahko vnesete v tabelco novembrke. Prvič  user posted image !! Dopolnjenih 7 tednov, v četrtek prvi pregled, upam, da bo vse ok.
Lep pozdrav vsem, pa se še beremo.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?