|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
20.3.2008 20:56:37   
ANIME
saskha ... žal nisem imela podobnega primera kot ti, vendar če imaš daljše cikluse ni po moje nič takega, če se še nič ne vidi v vrečki.

Midva sva direkt iz Italije in pizze. Videla dva srčka (in tudi slišala), tako da sem zdaj pri dr. Rešu zaključila in se moram naročit pri svoji ginekologinji.

Tudi pri nama se ni nič pametnega videlo - jaz sem vidla samo dva "zmaska" in če bi mene kdo vprašal, še srčka ne bi vidla. Potem ko ga je pa natačno pokazal, sem pa vidla, da nekaj blazno hitro utripa. Pa še na zvočnik ga je dal. Jutri vstopam v 9. teden in 18.04 sem se naročila za NS.

Sem bila full vesela, da je za enkrat vse OK. Mi je pa rekel, da lahko v bolnici pristanem kakšne 6. tednov pred PDP, da poskušajo preprečit morebiten  prezgodni porod. Tako da verjetno septembra sploh ne bom več v službi.

Zdaj gremo pa spat!!!!

LP vsem in se slišimo jutri

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu saskha)
Neposredna povezava do sporočila: 376
20.3.2008 21:03:22   
lyra*
user posted image user posted image No jaz sem tudi vidla 2srčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ga tudi poslušala! Tudi jaz nisem videla nič posebnega.Dve pikici. Mi je pa šlo isto na jok kot sem slišala tisto bitjeuser posted image user posted image

No punce še vas pridem malo pozneje počekirat,če ste kaj načvekaleuser posted image  

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 377
20.3.2008 21:07:32   
šema
super, čestitam lyra. To mora bit nekaj posebnega, ko zagledaš kar dve mali osebici na zaslonu. No mene čaka šele 8.4. tko, da upam, da takrat ne bo samo vrečka vidna. Moram pa še g poklicat,če mi misli delat tudi UZ, da peljem svojga zraven. Lahko noč vsem

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 378
20.3.2008 21:13:12   
lyra*
šema  boš ti tudi videla tvojega pikecauser posted image user posted image user posted image Ne skrbi!Bo to do 8. zelo hitro minlouser posted image

Babe a vaši user posted image  gredo  vami na NS?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 379
20.3.2008 21:16:55   
lyra*
Anime a ti imaš 9teden??Jaz grem v 8.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 380
20.3.2008 21:36:34   
saskha
Mijavček,
šele zdaj sem videla, da si ti tudi imela najprej vidno samo vrečko in šele čez teden dni tudi user posted image . Torej ni panike, če danes še nisem videla srčka?
upam, da bo ćez 14 dni!
A je imela katera na UZ vidno kakšno cisto?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 381
20.3.2008 21:45:51   
spelka12
lyra in ANIME obema čestitke za 2 srčkauser posted image user posted image .

(odgovor članu saskha)
Neposredna povezava do sporočila: 382
20.3.2008 21:45:52   
ANIME
Danes mi je določil rok (verjetno glede na ET) in mi je določil PDP 29.10.2008. Itak bom rodila par tednov prej, ampak uradni je tak. 

Čeprav sem oktoberska, jaz bi vseeno ostala pri vas!!!! a lahko user posted image

Drugače lyra ... ti si danes 7t5d kar pomeni da si v osmem tednu - čez 3 dni greš v devetega!!!!!
(isto kot leta, ko dobolniš 25 let, si v 26. letu)

Tako so meni razložili in tako mi tudi RR računa!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 383
20.3.2008 21:52:51   
saskha
Anime, kakšno neumno vprašanja:)
Seveda lahko ostaneš naša! user posted image
Saj si dušica tega foruma...

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 384
21.3.2008 9:22:30   
murva
Hoj user posted image  drage,
najprej čestitke lyri in ANIME za uspešna pregleda user posted image ! Saskha, tudi pr meni je bla najprej vidna sam vrečka, čez 1 teden pa plod s srčnim utripom, tako da probaj čimbolj mirno preživet te dni do naslednjega pregleda, ker vpliva itak nimaš nobenga. Vplivaš lahko sam na to kako preživljaš te dni...ali si neprestano v strahu ali pa probaš uživat in bo pač kar bo. Evo, pa sem malo "moralizirala", pa upam da mi ne zameriš user posted image .
Drgač sem pa kar mal user posted image  - zgleda da polna luna vpliva maximalno. Čudno spanje, čudne sanje...a se vam tudi kej podobnega dogaja?

(odgovor članu saskha)
Neposredna povezava do sporočila: 385
21.3.2008 10:51:47   
emina83
ojla!

evo po dveh dneh potepanja, sem končno prišla za računalnik.  danes sem kot zombi. je user posted image sinoči fasala vročino in celo noč nisem nič spala, je bogica skos neki jamrala pa jokala. no, ko je pa sirupa za vročino spila, je bilo mal boljše, tak da sem si vsaj malo očke spočila. danes sma ble pri zdravniku, je rekel da ni nč posebnega, da je pač prehlajena+vneto grlo, tak da je treba počivat. prejle je ravno spet mal zaspala, pa jaz tudi premišljujem da bi šla mal zalegnat, ker sem čist hin.

aja, pa navsezgodi zjutri, ko itak nisem mela nč v želodčku, sem še dodatno mal spraznila user posted image user posted image user posted image , tak da zgleda da se je pr men že začelo...

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 386
21.3.2008 11:15:56   
carly
Anime itak, da si lohk pri nas, sej bo najbrž tud še katera druga prej rodila, ni panike.
Drgač sem si pa ravno privoščila enouser posted image , zdej pa spet mal delat. Mam srečo, da mi danes ni treba kosila kuhati, k sva k mami povabljena na rojstni dan tko, da bom tisto urco izkoristla, da mal po stanovanju pospravim. Sem bila ta teden tako lena, nisem niti opranih cunj pobrala s stojala pa so že tri dni suhe.Upam, da se ne bo tale lenoba vlekla celih devet mesecev, ker drgač ne vem kaj bo s stanovanjemuser posted image .Drgač bom pa mogla danes bit zvečer mal dalj pokonc pa pirhe naredit, ker mi je moj izvolil šele prej povedat, da majo žegn v soboto že ful zgodej okol pol enih, jest morm pa do takrat še potico pa šunko v testu naredit. Ah bo že, bom pa poj popoldan mal počila.
Kako pa ve a imate navado hodit spat zdej popoldan?Jest sem šla samo enkrat pa sem potlej pol noči v zrak gledala, tako da zdej ne hodim več ampak grem zvečer raje malo prej spat. pa tudi se mi zdi, da je takoj konec dneva, če greš popoldan ležat. Preden v treh končaš s službo pa potlej kosilo pa user posted image je treba tud ven pelat pa se mal z njim ukvarjat pa je potlej že koj kmalu večer, pa se mi zdi, da dnevi kar letijo mimo.
Aja pa čestitam vsem, ki ste bile včeraj na pregledih in ste gledale pa poslušale srčke.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 387
21.3.2008 11:23:46   
gugu
Živjo punce! Se opravičujem, ker vam čeraj nisem javila kako je bilo na UZ sem bila tako utrujena, ko sem prišla domov, da sem se sam ulegla in nisem imela nobene moči, da bi se spravila za računalnik! Utrujenost je čedalje večja in slabosti čim bolj prisotne. Skratka moja dva user posted image user posted image pridno bijeta in sta velika 7 mm in 6mm user posted image  user posted image !!!! Tudi meni se že kar dobr pozna trebušček tako, da me je kar mal groza kaj šele bo user posted image ! Jaz sem tudi zaključila preglede v LJ, od sedaj naprej pa bom hodila na Jesenice k svoji ginekologinji. Sva pa full vesela, da je zaenkrat vse tako kot mora bit!

Iyra* in vse ostale, ki ste videle in slišale srčka user posted image ali srčke user posted image user posted image vam vsem skupaj čestitam!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 388
21.3.2008 12:51:44   
ANIME
punce ... hitro sporočite kdaj imate naslednje preglede in nuhalne!!!!!

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 389
21.3.2008 13:28:16   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )       starost         kraj          pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image         (1user posted image ,0user posted image )         28 let,          LJ            UZ 03.04. user posted image

02.11.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )          28 let,          LJ             UZ 01.04.

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )          27 let          MB            UZ 20.03. user posted image

02.11.    emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let          CE            UZ 26.03.

04.11.    murva                 (5user posted image ,2user posted image         35 let         kraj           UZ 28.04.
 user posted image

04.11.    Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image  ,0user posted image )         32 let           LJ            UZ 17.03.user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image  ,0user posted image         28 let          LJ            UZ 20.03.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )          32 let    Gorenjska      UZ 20.03user posted image

11.11.    Polynesia           (2user posted image ,0user posted image          28 let          LJ            UZ 26.03.

11.11.    pat13                 (1user posted image ,0user posted image )           31 let          LJ            UZ 25.03

12.11.    _katja_             (1user posted image  ,0user posted image )           24 let      Domžale      UZ 08.04.

13.11.    Bety upa            (?user posted image ,3user posted image )            42 let          PO           pregled

13.11.    carly                  (?user posted image  ,?user posted image )            26 let     Jesenice      UZ 14.04.

14.11.    Malapikice         (2user posted image  ,1user posted image          29 let          KR           UZ 25.03.

16.11.    Šema                  (?user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           UZ 08.04.

17.11.    Jasna81             (2user posted image  ,1user posted image         26 let          CE           UZ 27.03.

18.11.    spelka12            (1user posted image  ,0user posted image )          26 let         kraj          UZ 03.04.

22.11.    Jelka123            (3user posted image  ,1user posted image )          29 let         kraj          UZ 01.04.

28.11.    Lorby007user posted image user posted image   (3user posted image  ,1user posted image )          32 let          MB          UZ 03.04. 

??          Ssheila
               (2user posted image ,0user posted image )            24 let          GO          
UZ 26.03.

??          Anonimna           (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR              (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          pregled

Z nami sta pot začel: oktoberka, pebiuser posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

< Sporočilo je popravil ANIME -- 21.3.2008 13:29:24 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 390
21.3.2008 14:22:51   
lyra*
ANIME  tudi jaz bom prej rodila ampak ostajam pri vas ker se imam tukaj prav lepo!user posted image

Jaz sem zdaj prišla domov,potem grem z malim nečakom malo v mesto in pol sem že tako crknjena,da samo v posteljo pademuser posted image  Moj me že sprašuje če je z mano kaj hudo narobe ker ni več nič akcije,muckanja po večerihuser posted image user posted image user posted image Se bo že moral navadit!user posted image

Glede mojega trebuščka tudi že rasteuser posted image mi je malo smešno saj je komaj 8tedenuser posted image Mogoče pa to toliko vpliva,da imam dvauser posted image user posted image

Naše polynesie  pa že dolgo nisem čulauser posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 391
21.3.2008 14:27:23   
Anonimen
Zdravoo!!

Kako ste nosečnice? Pri nas je stanje kr zadovoljivo, razen tega vremena Ni za nikamor, zato sma z Alenom kr doma. Sicer zdaj trenutno spi, ampak ko se pa zbudi, bo ziher protest in boma morala vsaj za 15 min. ven. user posted image

Lyra glede NS - moj je šel prvič zraven in drugič bo šel tudi, mislim, da pod nobenim pogojem ne bo hotu zamudit. Se splača it (partnerjem, mislim)

Sashka - tudi mene skrbi, da ne bo viden srček, ker bom na pregledu pri 6t 3d, v prvi nosečnosti sem pa bila pri 8t. Problem je samo v tem, ker znam js ornk paniko peljat user posted image Ampak se ne splača, ker ta mala pikica čuti vse, kar čutiš ti, tako da relax in pozitivne misli, pa bo. Me bomo pa seveda držale pesti! (sej drug teden bom pa mogoče js rabla take nasvete) Kok smo čudne, a ne? user posted image

Nč punse, grem js še mal okol čekirat, dokler se moj žabec ne zbudi! Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu ANIME)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
21.3.2008 14:28:30   
Anonimen
Ajaa - pa veliiiikoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za našo Ajšo, da se čimprej pozdravi! Alen ji pošilja lupčke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
21.3.2008 15:38:59   
Mijavček
Lyra, Anime in gugu, čestitam za user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še vedno user posted image . Upam, da ste ve kaj bolje. Pa čiist brez energijeuser posted image .Ne mi zamert, če bom bolj štrajkala na RR.

Naslednji pregled imam 10.4.  Fajn praznujte, pa da ne boste preveč jajčk pojedle (no kakšnega žiheruser posted image ), raj kakšen regrat. Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
21.3.2008 16:41:01   
saskha
Drage user posted image , hvala za tolažljive in spodbudne misli.
Še posebej Jasni81 in Murvi. Lažje je, če slišiš podobne izkušnje iz prve roke.

Malo sem prespala in zdaj pač čakam na naslednji pregled, ki ga imam 3.4.!
Močno upam, da bom takrat že videla user posted image

Vsem lep pozdravček in lepe praznike.
Pa po pameti jejte, da ne bo težavuser posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 395
21.3.2008 19:00:04   
lyra*
saskha  jaz sem prepričana,da boš 3.4 videla user posted image !

meni je bilo tudi prej slabo za umret in sem šla malo ven z mojim lubijem!Sva se malo šetala in je bilo takoj boljšeuser posted image user posted image

Zdaj pa grem jest počasi...a ma katera idejo kaj bi jedla? Ker dosti stvari mi ne pašeuser posted image  samo sadje bi jedlauser posted image

NS imam 7.4 oz. se z zdravnico slišiva!

(odgovor članu saskha)
Neposredna povezava do sporočila: 396
22.3.2008 15:59:26   
jelka123
nosečke lepe velikonočne praznike vam želim in čimanj slabosti ob teh jedeh-jaz se jib bom kar izognila zgleda,prav nič mi ne dišijouser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 397
22.3.2008 18:46:07   
lyra*
evo nosečkice jaz se vam malo javljam! Za danes upam,da je konec tega lufanja okrog jajc in vsega tegauser posted image

Zdaj še dobima neke obiske in se mi ni najbolj. Bi šla raje spatuser posted image

Kaj pa ve?? Uživate v praniku?user posted image

Ju3 se cela family dobi na velikoničnom zajtrku in sva se dans odličila,da jima poveva veselo novicouser posted image user posted image  Imava prav dogovorjeno vse...bo nekaj posebnega,ne samo "noseča sem"user posted image

Vam pa ju3 povem kako je vse izpadlo!user posted image user posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 398
22.3.2008 19:45:56   
SSheila
Živjo!

na hitro se oglasim... da vam le zaželim kar se da lepe in mirne velikonočne praznike!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 399
23.3.2008 1:00:50   
spelka12
lyra komaj čakam na poročilo, kako je šlo.
Meni je pa slabo, cmok imam nonstop v grlu in tud spat ne morem. Sem ravno jogurt zmazala, pa nič ne pomagauser posted image . Jao meni, kaj šele bo.

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?