|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
19.3.2008 10:08:40   
ANIME
spelka12 ... jaz sem bila pri Reškotu v februarju na ICSI-ju.
ravno jutri imam drugi UZ, da vidimo srčka in  Rešovo mnenje.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 351
19.3.2008 10:58:14   
gugu
Anime-ravno danes, ko sem se prijavila na rr sem najprej pregledala seznam nas nosečk in sem ugotovila, da je pri meni napaka user posted image . Res je to moja druga user posted image a se je prva na žalost končala z SS, sedaj pa sem bila v 4 postopku ivf in sem srečka nosečka z dvema user posted image  user posted image ! Bila sem na uz zaradi izcedkov, ki sem jih imela in je G videla user posted image user posted image jutri pa imam uraden UZ v LJ pri dr. Požlebovi! Tako da anime prosim, če lahko popraviš seznam user posted image Si pa ne morem predstavljati, da bi res imela poleg teh dveh pikic še dva otroka!
ANIME upam, da boš jutri takoj sporočila dobro novico, da  sta pri tebi lepa in zdrava user posted image user posted image !!!!

Vsem ostalim user posted image želim lepo in mirno nosečnost!!!  IN ZA VSE NAS    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gugu -- 19.3.2008 11:00:37 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 352
19.3.2008 12:47:39   
spelka12
o gugu čestitke za dva user posted image user posted image , user posted image user posted image
anime a v prvo še nisi videla srčka?

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 353
19.3.2008 13:31:51   
ANIME
spelka12 ... ne pri prvem pregledu se načeloma ne vidi še srčkov oz. zelo redko. Tisti , ki smo bili v postopku, gremo ponavadi na prvi UZ 14 dni po narejenem testu (kar je cca 6.teden), če bi šla pa naslednji teden, bi se pa že morala.
Jaz sem zdaj v 8.tednu in če sta user posted image user posted image  živa, se bosta srčka sigurno videla.

< Sporočilo je popravil ANIME -- 19.3.2008 13:32:55 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 354
19.3.2008 13:52:40   
spelka12
Ja saj to sem vedela, Jaz bom ob UZ-ju že 7t1d in res upam na srček.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 355
19.3.2008 14:09:52   
lyra*
punce a je možno,da se meni tudi malo trebušček vidi??? Tako kot tebi anime!user posted image

Jaz se danes v mestu šetam v eni oprijeti majčki z malo večjim izrecom pa jakne nisem imela zaprte in pride kolegica do mene,mi skoči za vrat in se začne dret da sem noseča,zakaj nisem nič povedala!user posted image user posted image  Jaz pa čisto presenečena tisto "kaj se mi že vidi???????????" in pol sva se obe smejale...in če bo šlo tako naprej nevem če bom lahko do NS skrivalauser posted image

no tudi jaz imam ju3 pregleduser posted image user posted image Mislim,da se bo srček že videl!
Tako,da držim pesti tudi za vse druge,ki imate ju3 UZ.

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 356
19.3.2008 17:26:19   
jelka123
jaz sem jim povedala v službi,ker so prej vedeli ,da sem v postopku,tako da vsi upamo na najboljše

zaposlena sem v ambulanti tako da vedo kako je z nosečnostnimi zadevami,

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 357
20.3.2008 8:19:21   
ANIME
Držite pesti za današnje preglede ... nas je kar nekaj!!!!

7.11.      gugu user posted image user posted image         UZ 20.03
01.11.    Anime user posted image user posted image      UZ 20.03.
02.11.    Iyra*user posted image user posted image        UZ 20.03.
06.11.    Saskha              UZ 20.03.
28.11.    Lorbyuser posted image user posted image         pregled 20.03.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 358
20.3.2008 8:51:38   
murva
Jutro, novemberčice!

Ena velika user posted image  za vse skupaj, pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki greste danes na pregled. Naj user posted image  pridno utripljejo in razveselijo naše user posted image . Ma sej bo vse u redu punce, boste vidle, kako lep dan bo danes za vse.
Uf, jaz sem pa skoz neki lačna, pa se kar probam mal bremzat. Sem pr prejšnjemu pišku do konca nosečnosti pridelala 24 kg, pa je blo kar 2much4me vse to zopet dol dobit. Je res, da se tud šparala pr hrani nisem čisto nič, zato pa zdej probam mal bremzat. Je kar res, da se presnova po 30-em letu spremeni...no, vsaj zame to drži user posted image .  Pa ena huda čustvenost me daje... se lahko zjočem sam če rešilca slišim, da drvi mimo user posted image user posted image user posted image . Pol pa nobenmu nč jasno user posted image user posted image user posted image . OK, vsaj kaka huda slabost me ne daje user posted image . Se verjetno še prezgodaj hvalim, pol bom pa jamrala user posted image . Ajd, punce, pište kej, da ostanemo bolj pri vrhu, a ne?!
Hm, kje je pa naša Bety? Je nisem že nekaj časa zasledila v naši debati...

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 359
20.3.2008 9:54:40   
Mijavček
Ojla,

ANIME dobro poštimaj danes. Držim pesti.

Špelka živjo, evo, se nas je res kar nekaj preselilo od zgoraj sem user posted image
Gugu čestitam za srčkauser posted image .

Jaz sem bila pa včeraj še na GK na UZ in mi je dr. Drobnič nameril plodka po 9mm vsak. Pa srčka tud oba tikatakata user posted image . Joj upam,da bo vse OK.

Drugač pa se meni tudi že malo vidi, in to se mi zdi, da kar vsak dan bolj. Mal se mi zdi še zgodej 7t2d user posted image  Ampak če sta dva.... kaj pa vem. Vem sam to, da sem mogla it kupit novo trenerko, ker me vse tiščijo in sem si kupila že kar nosečniško, s širokim pasom, sam je res tok micena, da jo bom verjetno lahko tud pol še nosilauser posted image .

Drugač mi je pa skoz slabo.... tud če nisem lačna, vsa hrana mi smrdi, tako, da sploh ne vem, kaj naj jem. Pa mehčalec mi smrdi, pa krema za obraz,... vglavnem vse, kar ma močnejši vonj. user posted image   Bruhat pa ne morem, samo spahuje se mi.

NO, so-nosečke, upam, da se ve kaj boljš počutite! papa

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 360
20.3.2008 10:37:39   
murva
Mijavček, user posted image user posted image user posted image  za srčke...a ni to nekej najlepšega, kar lahko nosečnica vidi na začetku nosečnosti, a ne? No, slabosti so pa tista manj svetla plat, ampak vse se da prežvet user posted image . Verjamem, da se ti pri dveh user posted image user posted image  trebušček bolj boči, pa bodi kar vesela, saj nosiš dva zakladka.
Kaj pa ostale, a vse bolj user posted image al vam je vsem tolk user posted image  da ne morte nč napisat? Hm, morda ste pa vse že v nizkem štartu za Supernovo user posted image user posted image user posted image  ...

Lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 361
20.3.2008 10:54:21   
carly
Lepo pozdravljene vse. Za vse tiste, ki imate danes preglede upam, da bo vse ok, pa hitro poročajte kako je bilo. Se slišimo kej malo pozneje.

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 362
20.3.2008 12:04:05   
ANIME
jaz rezultate iz pregleda sporočim šele pozno zvečer, saj imam pregled okoli 18.ure.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 363
20.3.2008 12:18:12   
spelka12

Držim pesti na nogah in rokah pa še z ušesi ploskam za vas UZ-jevke. Upam, da vse zagledate srčke in vaše pikice.user posted image user posted image user posted image user posted image
mijavček še tukaj čestitke za srčkauser posted image user posted image . Meni se tudi že spahuje, pa slabosti so prisotne ampak samo zvečer. O jutranjih pa ne duha ne sluha razen takrat, ko sem lačna.

7.11.      gugu user posted image user posted image         UZ 20.03
01.11.    Anime user posted image user posted image      UZ 20.03.
02.11.    Iyra*user posted image user posted image        UZ 20.03.
06.11.    Saskha              UZ 20.03.
28.11.    Lorbyuser posted image user posted image         pregled 20.03.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 364
20.3.2008 12:32:17   
carly
Kaj pa kej drgač, a kej posebnega pripravljate za praznike? A boste doma al boste kam šli? Midva sva letos prvič na svoje in moj je vern tko, da mu morm pripravt eno košaro, da bo k žegnu nesel. Imam namen spečt šunko v testu pa eno manjšo potico, pa pirhe sva rekla, da bova koj v čebuli delala k so nama najlepši, bomo z barvam bl poj pacal k bojo otroc, aja pa še hren greva jutri k mojim nakopat, to bo pa tud vse. Upam samo,da mi bo ratal vse skupaj v enem dopoldnevu naredit, ker ima mami jutri rojstni dan tako, da jutri ne bom mogla nč narediti, danes popoldan ji moram pa še torto spečt tako, da tudi ne bo časa ( no pa saj tudi nebi dones nič delala ker pri nas potico tako samo prvi dan, ko je spečena jemo potlej se pa še cel teden vala kar jo ostane). Drgač bova pa kr doma. Tašča naja bo tko hotla za vsak obrok v spodnje nadstropje poklicat, k že dva dni prav kaj vse je nakupla, sam ne vem kdo bo vse pojedel glede na to da sta samo dva, more imet pa itak vse svoje, jest pa tud že iz principa ker ima ona vse kupljeno jest pa po večini doma narejeno. Ah kakšne smo ženske a ne?Kompliciramo tam kjer ne bi blo treba.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 365
20.3.2008 13:16:54   
murva
Hoj, carly, mi bomo za praznike bolj doma, edino v nedeljo gremo na obisk k mojim staršem na Primorsko. Se pozna, da je mami bolj utrujena zadnje cajte user posted image . Kar se prazničnih dobrot tiče - šunka odpade, ker smo vegetarijanci user posted image . Upam, da mi bo ratalo nardit potico, pa jajca bom probala pobarvat z žafraniko in kurkumo - pojma nimam, kaj bo ven pršlo. Upam, da se mi ne bojo totalno sfižila in bo potem komentar takle user posted image . Drgač pa pr nas poteka nekakšen troboj med poticami - mamina vs. moja vs. taščina user posted image user posted image user posted image . Itak, de so različne, pojemo jih pa tudi. Oh, to bo zelo živahno, ko bom na mizo v kuhinji postavla moko - mala dva se takrat spremenita v dva user posted image user posted image  in pol moram sam pazit, da kuhna ne postane podobna kakšnemu obratu za apno user posted image .
Anime, zate in za ostale pa itak  user posted image  . Pol pa z novičkami na RR, a ne user posted image .

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 366
20.3.2008 13:52:04   
lorby007
Tako punce. Uradno imam pozitiven beta HCG. UZ imam 3.4. in bomo vidieli ali sta še zmeraj dva. user posted image user posted image
Kako je bilo pa pri vas na UZ?user posted image

Bodi to kar si, ostalih je tako že preveč...

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 367
20.3.2008 14:07:23   
Anonimen
Čao punce!

Se me še spomnite? Sej ne bom huda, če ne. Sem se namreč samo enkrat oglasila, pol pa tišina do danes. user posted image Poboljšanje na vidiku, obljubim! user posted image

Najprej  user posted image   user posted image   user posted image   za vse naše dvojne nosečke! Zadnjič sem mal pokukala sem in sm mislila, da sem se zmotla in sem na čveku za dvojčke! V glavnem punce bravo, pa seveda same lepe želje, da bo vse tako kot je treba!user posted image

Obenem mi je pa zelo žal za oktoberko in pebi! user posted image za obe, da bo naslednja nosečnost  prekipevala od zdravja in sreče! user posted image

Moram povedat, da jaz kakih znakov user posted image še nimam. Edino kar je, sem utrujena in bi spala. Verjetno sem toliko okupirana z Alenom (star je 1 leto), da niti nimam cajta tolk študirat na novo nosečnost. Komi čakam 27., da vidim, da je vse ok.

Glede trebuha pa takole - v 1. nosečnosti se mije takoj poznal - malo nad sramno kostjo sem imela tak "mini napihnen" trebuh, in isto je sedaj. Pa se je opazilo že prvi dan izostanka. Sam sem mela pred tem vnetje mehurja in sem mislila, da je to to. Narobe! user posted image user posted image

No, da ne bom zdej romana pisala, bom pustila še mal za drugič!

Lepo se imejte! Se slišimo!

(odgovor članu lorby007)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
20.3.2008 14:21:31   
pat13
Men je pa vse bolj slabo.... tako, da je vprašanje, kako bom jaz tole zdražla v službi... sploh ne morem razmišljat, kaj je potrebno narediti....

Če bo šlo tako naprej bom morala še na bolniško....

Vse lepo danes opravite na pregledih... sama ga imam šele naseldnji teden...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 369
20.3.2008 14:35:25   
šema
Kolkr vas berem mate vse ful hitr prve preglede. Men je sestra v ambulanti rekla da se nikamor ne mudi, zdej pa ne vem al mi misljo že 1.delat UZ, al vzamejo sam kri? V prvi nosečnosti sem imela prvi UZ šele okoli 5.meseca??
Res sem v dilemi al pelat svojga s sabo al mora še mal počakat dokler ne bo NS??
Mi lahko razsvetlite obzorje:))

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 370
20.3.2008 14:54:59   
murva
Ma šema, jaz sem bla kar šokirana, ko me je sestra dala na UZ pri 6-ih tednih, ker sem prej zmerej pršla na 1. UZ tam okol 8. tedna. Ja, pol se pa ni še vidlo user posted image , pa sem mela kontrolo čez 1 teden. Zdej pa mam naslednji UZ v bistvu že za NS (no, to ni u bistvu "prava" NS, ker zmerijo sam debelino NS, ne zračunajo ti pa tveganja za DS), pa nobenga pregleda vmes user posted image . Hodim pa v KR porodnišnico. Mislim pa, da ma vsaka zdravstvena ustanova/zdravnik svojo prakso kdaj naročiti na 1. pregled in kaj bo prvi pregled - al UZ al laboratorij al oboje skupaj.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 371
20.3.2008 15:06:29   
ANIME
šemsa ... tukaj nas je kar nekaj iz postopka umetne oploditve in me se gremo malo večkrat pokazat, da vidijo rezultate. drugače je menda normalno, da greš na prvi pregled nekje med 8. in 10. tednom (da se vidi plod in srček). Nuhalna pa potem med (vsaj zdi se mi) 11. in 13. tednom.

Lorby ... čestitke za visok beta HCG!!!!

Kaj ostale imate tudi vse šele popoldne preglede??? me zanimajo vesele noviče ... srčki in podobne zadeve!

jasna81 ... ti pa le kdaj pa kdaj kakšno vrstico napiši, da te ne pozabimo ... če ne drugega rezultate iz pregledov!

Jaz imam pa ko zanalašč danes full frko v službi. Glava me že skoraj cel dan boli, prejle mi je šlo na jok za kar brez veze ... očitno le nisem več tista "prava" jaz. 
No še eno urco, pa grem iz službe - komaj čakam VIKEND!!!

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 372
20.3.2008 15:31:38   
lyra*
hellow babe!

Jaz sem cela zmanrtana prišla domov. Sem bila n UZ in malo po mestu! Pa z mojim lubijem sva šla na kosilo.Je bilo prav zabavnouser posted image

Zdaj pa moram it še z psom vn pa bi najraje šla spatuser posted image user posted image

Punce kdaj pa boste kaj jajčka barvale?? Jaz sem že čist pozabla kdaj se to barvauser posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 373
20.3.2008 17:38:17   
Mijavček
kje ste punce z novičkami iz uz-jev? Čakamouser posted image

jasna živjo!

lyra, carly, jaz bom barvala v soboto dopoldne, pa šunko kuhala. Potico bom pa tašči prepustila user posted image

Šema, jaz sem mela uz takoj, ker sem po ivf, ampak mi ni kul, ker sem se sam prestrašla, ker prvič ni blo videt čist nič, čez 1 teden samo vrečka, no potem čez 1 teden, na koncu7.tedna pa dva plodka. Če bi me naročil na 1. UZ med 8. in 10 t, kot je normalno, bi mi bilo prihranjeno veliko živčkov.

Lorby user posted image  za beto!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 374
20.3.2008 19:05:04   
saskha
zdravo, punce.
zjutraj imela prvi pregled in sem kar malo zaskrbljena. help!
zadnjo m sem imela 26.1., torej naj bi bila zdaj v 8.tednu. G mi je rekla, da bo treba UZ ponovit, ker še ne vidi nič oz. samo vrečko??? Čez dva tedna imam ponovno pregled. naj bi zanosila nekoliko pozneje, ker imam baje daljše cikle (36 dni). sestra pa mi je potem povedala, da si je na sliki z uz-ja zdravnica nekaj označila in nato sva ugotovili, da je označila cisto (cca. 3 mm)!!! Kaj zdaj? naj me kaj skrbi? Je že imela katera podobno situacijo? Je cista nevarna in ogroža plod?
Teh 14 dni čakanja me ubija!
Kakšno je vaše mnenje?

Čestitke vsem, ki ste danes videle srčke! Vesela za vas!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?