Soncnica Sandra ***
|
Dober večer punce! Kaj ste vse pred TVjem in gledate BB??? Saj sama ga tudi gledam, pa še malce po forumu brskam zraven, mam še urco in pol časa, pol pa pride moj lubi s šihta pa ne bi rada da me spet na RR najde, bo reku, da sem čist obsedana ratala . No sej predn bom uspela vse prebrat za nazaj in malce pokomentirat, bo ura tako ali tako že blizu pol desete ali pa še več Donc je spet eden izmed redkih dnevov, ko me ne boli križ, tako da sem to kar malce izkoristila in šla na obisk k stari mami in atu, pa malce sem pospravila, do konca bom pa jutri, da mi ne bo dolgčas Joj donc sem bila za dobro jutro tako slabe volje So me klicali iz tiste firme kjer sva naročila sedežno. Jaz že vsah happy ko mi povejo iz kje kličejo (ker sem pričakovala da popoldan ali pa jutri pripeljejo sedežno), potem pa šok. Veste gospa, prišlo je do pomote, katero smo šele sedaj ugotovili, bla, bla, bla.... in na koncu mi pove, da najine sedežne ne morejo skup sestaviti, ker so naredili napačne kose in da jim je ful žal, ampak, da take sedežne še do sedaj niso delali, da je bilo najino naročilo prvo, bla, bla, .... in da če bo vse po sreči, da jo dobiva čez 30dni!!! Mi je kar slabo ratalo!!!! In sedaj naj bova še cel mesec brez sedežne, pa že tako sva čakala 50 dni, ker sva jo dala delati po naročilu. Mislim, čisto sem besna!!! No vsaj nekaj dobrega: jaz pa moja pikica pa mava pa donc polnih 33 tednov (tudi slike so že pripravljene za album, samo na net jih še dam. Geslo ostaja isto!!!) Najprej vsem za uspešno opšravljene preglede in za jutrišnje preglede Jana81: tudi tebi čestitke za 33.tednov Narava: za tvojo sestro. Jaz sem žal edinka, tako da ne bom imela take sreče pa tudi skoraj vse moje kolegice še nimajo bebic , tako da bom jaz tista potem, ki bo posojala in podarjala. No ja tudi to je nekaj dobrega. Špelin; za tvojega G. Upam da tak ostane, ne pa tisti smotko, ki si ga včasih opisovala. Martina25: upam, da se počutiš že kaj bolje? TamaraJ: full lepa komoda!!! No pa naj bo tole za zdaj vse. zdej pa grem dat še slikice od mojega bušija v album, da boste lahko malce pofirbcale če boste želele (geslo ostaja isto)
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|