|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
13.3.2008 9:00:52   
ANIME

user posted image

PDP        Ime               (št. , št. )        starost        kraj          pregledi  
================================================

01.11.    Anime user posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )       28 let,         LJ            UZ 20.03.

02.11.    varci                (3user posted image ,?user posted image )        28 let,         LJ           UZ 01.04.

02.11.    Iyra*user posted image user posted image       (?user posted image ,0user posted image )        27 let         MB          UZ 20.03.

02.11.    emina83          (2user posted image ,1user posted image )        25 let         CE          UZ 26.03.

04.11.    murva             (5user posted image ,2user posted image        35 let         kraj        pregled

04.11.    Mijavček         (1user posted image  ,0user posted image )        32 let         LJ          UZ 17.03.

10.11.    Pebi                (?user posted image ,1user posted image )         ?? let         kraj         pregled

11.11.    Polynesia       (2user posted image ,0user posted image        28 let         LJ           UZ 26.03.

11.11.    pat13             (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj         pregled

13.11.    Bety upa        (?user posted image ,3user posted image )          42 let         PO          pregled

14.11.   Malapikice      (2user posted image  ,1user posted image )          29 let          KR          UZ 25.03.

??          Ssheila
           (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj        
UZ 26.03.

??          Anonimna      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR         (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj          pregled

??          gugu               (2user posted image ,2user posted image )         32 let    Gorenjska    UZ 20.03

Z nami je pot začela: oktoberkauser posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 251
13.3.2008 9:04:40   
ANIME

user posted image

user posted image     user posted image   user posted image         user posted image       user posted image    user posted image    user posted image  user posted image  user posted image     user posted image       user posted image

PREGLEDI

PDP        Ime              pregledi  

04.11.
    Mijavček          UZ 17.03.

??          gugu                UZ 20.03
01.11.    Anime user posted image user posted image      UZ 20.03.
02.11.    Iyra*user posted image user posted image        UZ 20.03.

14.11.    Malapikice        UZ 25.03.

02.11.    emina83          UZ 26.03.
11.11.    Polynesia         UZ 26.03.
??          Ssheila             UZ 26.03.

02.11.    varci                 UZ 01.04.

??          Anonimna         UZ 03.04.

04.11.    murva              pregled

10.11.    Pebi                 pregled 
11.11.    pat13               pregled
13.11.    Bety upa          pregled

??          NINAHR            pregled

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 252
13.3.2008 9:35:40   
carly
Ojla dobr jutr, no se vam bom pa še jaz pridružila. Sem naredila test v začetku tedna in jeuser posted image tko, da sva z mojmu že prov vesela, samo jest sem vsa zaskrbljena kar sem imela tri mesece nazaj ss ravno konec 5t in se mi je začel ravno tisti dan ko sem se naročila na pregled, tko da sem zdej rekla da počakam do naslednjega tedna preden se naročim.Drgač sem pa optimistična pa upam da bo tokrat vse ok. Me pa rahlo boli v trebuhu pa joške tud no pa ves čas mam občutek da mi je slabo samo ni tako hudo da nebi mogla jest al pa da bi bruhala.
Aja pa stara bom 26 pa po mojih izračunih naj bi imela rok nekje 13.11.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 253
13.3.2008 9:43:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: emina83

pogrešam pa tudi kake nove user posted image ? no, nč se bat, kr pofočkite se gor user posted image user posted image user posted image !

Miiiinnnččč ajm kaming! user posted image user posted image user posted image Kaj maš ti šesti čut za nove user posted image ?user posted image

Punce sorry za tole "uletavanje", ampak od včeraj zvečer sem postala vaša! user posted image user posted image Danes je test samo potrdil včerajšnjo bledo črtico, tako da ni več dvoma.

Predvidevam, da bo moj PDP okoli 17.11., stara sem 26 let, to bo moja druga nosečnost. Doma imamo leto dni starega škratka (je 2 meseca starejši od Eminine Ajše!) Se pravi, da sma dale prvo nosečnost skupaj, zdej boma pa, če bo le vse ok, še drugo! user posted image

UZ imam 27.3., sem pa iz okolice Celja!

Mislim, da sem napisala vse podatke.

Uživajte v nosečnosti, vsem nam pa želim mirno in veselo nosečnost, ter novembra enega (ali pa dva) zdrava user posted image

Lep pozdrav!

jasna

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 13.3.2008 9:45:04 >

(odgovor članu emina83)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
13.3.2008 9:48:47   
ANIME
Malapikice ... dobrodošla! Želim ti lepo in mirno nosečnost! In čim več klepetej z nami user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 255
13.3.2008 10:06:53   
carly
Punce kaj ve mislite glede kopanja v toplicah? mal sem brskala pa baje lohk samo ne v ta vročih bazenih. Jutri grem namreč za čez vikend v toplice s starši pa jim še nočem povedati, da sem noseča predvsem zaradi tega ker bo moj potlej hotu da tud njegovima poveva, je pa problem k je tašča ko krajevni radio in bi v roku ene ure že vsi vedl pa zaradi že ene neprijetne izkušje še ne želim, da izvejo. Tko da zdej ne vem al nej se kopam sam v navadnih bazenih brez masaž al kaj?Bo pa mal sumljivo ker sem prej vedno večino časa preživela v ta vročih pa na ta močnih masažah. Mah sam bolje da ne tvegam a ne? Se bova raje probala tko organizirat da se ne bova hodila kopat istočasno kot mojedva.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 256
13.3.2008 11:18:09   
Polynesia
Ojla čveke in dobrodošle nove srečke user posted image .

Jaz imam norišnico v službi, tko da se včeraj nisem nič javljala.
Ej punce, jaz sem že tri dni tkoooooo tečna, sicer kle v službi se zadržujem in sem ok, ker pač ne morem zdej zarad hormonov še jaz podivjat user posted image ...ampak res ne vem kaj je to, prov čutim že zjutraj, da sem tečna in da bi bla rada doma, ko pridem v službo me pa hrbet toooooolk boli od sedenja da je kajuser posted image . Pa ne vem a so to res hormoni al kaj, ker prvič tud približno ni blo tko.
No sem že rekla da bi imela tistih štiri dni 25.-28.03. po velki noči dopust ker sem res fuuul utrujena.
Pa sploh ne vem kaj je to, ampak jaz mam spodnji del trebuha takoooo napihnjenega da je groza, danes imam kiklo in imam spodnji trebuh prov ven izbočen user posted image . In isto je blo že prvič, hahahaha, itak vem, da je to samo od napihnjenih črev zdej na začetku nosečnosti, ampak men se mož kr smeji user posted image .
Tko, mogla sem se mal olajšat, hahahahaha user posted image .

No srečke kako ste, še maaaaaal, pa bo čas pregledov, komi čakammmm.

user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 13.3.2008 11:25:16 >

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 257
13.3.2008 13:08:46   
varci
Pozdravljene vse nove user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Carly je čist razumljivo, da si zaskrbljena tuti jaz sem enako kot ti, imam že 2 ss za sabo in tokrat res močno stiskam pestke, da bo vse OK. Boš videla, da bo user posted image , samo pozitivno razmišljaj. Kar pa se tiče toplic, jaz bi se jih v mojem primeru izogibala. Sama presodi, pomoje ni nič hudega, samo pazit moraš, da se ti telo preveč ne segreje. Lahko greš po par minut večkrat, samo, da bi se pa 1 uro skupaj namakala pa pomoje glih ni Ok. Bosta že zrihtala pa lepo se imejta.
Meni je pa že ves teden rahlo , ne toliko, da bi bruhala, ampak imam skoz gor v grlu tako slabost, pa sloh ne vem a me še zgaga peče al kaj, no ampak vse samo, da je s pikico vse v redu.

Pozdravček

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 258
13.3.2008 15:59:54   
lyra*
carly  glede toplic ti jih tudi jaz nebi preveč  priporočala ampak škodit pa ti nemorejo nekako veliko! pač bodi previdna! nisi edina ki ima taščo kot radio ker je moja do potankosti ista! welcome to clubuser posted image user posted image user posted image

mene zgaga peče da je nevem kaj,pa čist mičken mi je slabo,joškice me pa takooooo bolijo,da se moj kar smeje,ko mu razlagamuser posted image user posted image

dobrodošle nove nosečkice!user posted image zgleda,da ta naša tema le nebo več tako tiha kot je bila! se bo že razživela!user posted image

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 259
13.3.2008 20:48:52   
lyra*
zgleda,da ta naša tema le nebo več tako tiha kot je bila! se bo že razživela!
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

ali pa tudi ne?user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 260
14.3.2008 6:17:46   
pat13
v jutranjih urah ne morem spati user posted image , bi pa spala ko pridem v službo,

v službi pa taka gužva, da ni časa spati, kaj šele tukaj kaj napisati...

najprej še manjajoči podatki pregled imam 25.3, noseča prvič in nič otrok, kraj: Lj z okolico, starost 31

počutje: joškice bolijo, da je kaj, v križu me ves čas ščipa in seveda jutranja nespečnost...
drugače pa dobro počutje...

< Sporočilo je popravil pat13 -- 14.3.2008 6:19:53 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 261
14.3.2008 9:12:56   
ANIME
Dobro jutro!

evo mene na delovnem mestu. Hvala bogu me forum spet zeza. Imela sem že napisan cel post, pa ko sem dala potrdi, mi napiše nekaj v SORRY kontekstu user posted image .

Skratka, včeraj popoldne sem zaspala za dve uri in zvečer sem spet spala že pred enajsto uro in povlekla do danes zjutraj. Očitno me je utrujenost le ujela.

Drugače pa jaz še vedno nimam NOBENIH znakov - pa sem danes 7t1d. Me že kar malo začena skrbet. Če bi jih imela, bi vsaj vedela, da se nekaj dogaja. Zdaj so me še joškice nehale bolet, na WC hodim normalno, nisem zaprta, spim OK, nimam povečane lakote, ni mi slabo, ... skratka kot da mi nič ni!!!
Včasih me edino malo glava zaboli (ampak ne za dolgo), pa popoldne postanem utrujena in malo prej sem zadihana. Pa trebuh imam malo bolj občutljiv (ne smem čutit direktnega pritiska nanj).

In še en teden moram čakat na pregled ... groza!!!

Kako ste ostale? Malo bolj zgovorne bodite no!

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 262
14.3.2008 10:04:13   
emina83
pozdravček!

evo, da se še jaz mal javim. včeraj ni blo časa, smo bli doma fejst pridni dopoldan in smo fejst pospravljali, popoldan smo se pa potepali.

evo anime nisi edina kar se znakov tiče, tudi jaz jih nič nimam, al nas pa sam mal strah daje do pregleda user posted image user posted image

kar se pa toplic tiče, pa kaj pa vem. jst vem da sem tak občutljiva spodaj, sploh v nosečnosti, že v 1.user posted image sem mela non stop neke izcedke in probleme, tak da jaz osebno vem da se temu ne bom kaj izpostavljala, je pa res da v tisti vodi hitreje pride do kakšnih glivičnih okužb, tak da -po lastni presoji! če tudi drugače nimaš nekih težav, si jih pa kr privošči, še za mene zraven.user posted image user posted image

no mi smo tudi odločeni da nihče ne bo nič vedel, vsaj do 1. pregleda ne, če že ne kr do nuhalne.

lep dan še naprej!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 263
14.3.2008 10:25:26   
gugu
Lep pozdrav!

ANIME- tudi sama nimam nikakršnjih znakov nosečnosti pa sem po mojih izračunih tudi že v 4t in 2d , če se šteje od punkcije naprej, če pa se šteje vseeno od zadnje user posted image neglede na ivf postopek sem 5t in 4d ! Tudi mene skrbi, če je vse vredu jaz sem bila že večkrat na UZ saj imam probleme z krvavitvami in izcedki! In na zadnjem UZ je G videla dve GV zato me toliko bolj skrbi, če je vse vredu saj
pravijo, da so pri dvojčkih toliko bolj močni znaki nosečnosti jaz pa jih skoraj nimam. Imam mal povečane prsi in občasno mal srbeče, utrujenost je prisotna a nič kaj omembe vrednega res pa je, da se mi zeha skoz!!!!
Jaz sem od punkcije naprej v bolniški zato mi je mogoče lažje prenašati to utrujenost saj večinoma samo poležavam ali pa sem za računalnikom!
Anime nikar naj naju ne skrbi glede teh znakov saj nekatere ženske jih sploh nimajo pa so vseeno user posted image mogoče pa sva ene izmed njih! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 264
14.3.2008 10:32:54   
gugu
emina83- kakšne izcedke pa si imela v prvi user posted image jaz jih imam že dva tedna enkrat so enkrat jih ni! Me pa skrbi, ker čez cel dan nimam nikakršnjih izcedkov zvečer ko pa grem spat se mi vlije par kapljic sveže krvi in zjutraj imam po navadi po tej krvavitvi rjav izcedek user posted image , ki pa čez dan izgine če imam srečo !!! Sploh nevem, kaj si naj mislim moja G pa nima pojma zakaj se to dogaja!!! Upam lahko le na najbolje....  

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 265
14.3.2008 10:54:59   
ANIME
gugu - tvoji tedni se vseeno štejejo od zadnje user posted image , tako da si že v 6 tednu!!!!. user posted image user posted image user posted image
Nisi pa nič povedala, da imaš ti tudi user posted image user posted image   (al pa nisem opazila) - ja čestitke. Torej si že tretja novemberčica!!! bom označila na seznamu!

Vidiš, mene tudi to skrbi. Vedno sem slišala, da tisti, ki imajo dvojčke, samo težje prenašajo vse skupaj (več znakov, slabosti), jaz imam pa identične znake ko ti - prsa so povečana in srbijo (občutljiva niso več), pa malo me daje utrujenost. Ostalo pa tipi-topi. Ampak saj nikoli ne vem kaj naj bi pripisala nosečnosti in kaj "življenju".
Mah samo, da bi bil že enkrat ta pregled. Zdaj vem, da sta dve vrečki in da sta se lepo usedli v maternici. Dokler ne začnem krvavet nimam SS, lahko pa imam edino prazni vrečki oz. da sta plodka odmrla. Dokler ne bom vidla bitje - nič ne verjamem! user posted image

Glede bazana pa ravno jaz tudi premišljujem. Poleti pravijo, da nosečnice menda full slabo prenašajo vročino. Ker imava plan za dopust v sredini julija zdaj ne vem, ali naj sploh greva na morje, ali raje kakšen Bohinj, Kranjska gora ... kaj bolj hladnega (ampak kakšen bazenček bi se pa vseeno prilegel). Ampak v bazenih tudi jaz hitro kakšno vnetje staknem! Ma še dobro, da je še daleč poletje-da se lahko v miru odločiva.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 266
14.3.2008 11:00:44   
ANIME

user posted image

PDP        Ime               (št. , št. )        starost        kraj          pregledi  

01.11.    Anime user posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )       28 let,         LJ            UZ 20.03.

02.11.    varci                (3user posted image ,?user posted image )        28 let,         LJ           UZ 01.04.

02.11.    Iyra*user posted image user posted image       (?user posted image ,0user posted image )        27 let         MB          UZ 20.03.

02.11.    emina83          (2user posted image ,1user posted image )        25 let         CE          UZ 26.03.

04.11.    murva             (5user posted image ,2user posted image        35 let         kraj        pregled

04.11.    Mijavček         (1user posted image  ,0user posted image )        32 let         LJ          UZ 17.03.

10.11.    Pebi                (?user posted image ,1user posted image )         ?? let         kraj         pregled

11.11.    Polynesia       (2user posted image ,0user posted image        28 let         LJ           UZ 26.03.

11.11.    pat13             (1user posted image ,0user posted image )          31 let        LJ            UZ 25.03.

13.11.    Bety upa        (?user posted image ,3user posted image )          42 let         PO          pregled

13.11.    carly               (?user posted image  ,?user posted image         26 let         kraj         pregled

14.11.   Malapikice      (2user posted image  ,1user posted image )         29 let        KR          UZ 25.03.

17.11.   Jasna81         (2user posted image  ,1user posted image        26 let         CE          UZ 27.03.

??          Ssheila
           (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj        
UZ 26.03.

??          Anonimna      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR         (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj          pregled

??          gugu user posted image user posted image       (2user posted image ,2user posted image )         32 let    Gorenjska    UZ 20.03

Z nami je pot začela: oktoberkauser posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

< Sporočilo je popravil ANIME -- 14.3.2008 11:07:18 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 267
14.3.2008 11:03:12   
ANIME
Emina ... no, če pa še ti nimaš nič zankov, si me pa malo potolažila. Sem mislila, da sem res edina!

Jasna81 in carly - dobrodošli - vaju sem zadnjič zgrešila! Želim vama lepo nosečnost! Na seznam sem vaju pa že dodala!

< Sporočilo je popravil ANIME -- 14.3.2008 11:07:57 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 268
14.3.2008 11:11:00   
Polynesia
Hej punčice moje user posted image .

Najprej tiste, ki nimate nobenih znakov user posted image ...nič se ne obremenjujte, le sprostite se, znaki če bodo bodo že prišli, če pa ne pa bodite srečne, verjemite mi.

Jaz sem imela včeraj taaaako migreno, da sem skor znorela, pa tkoooo mi je blo slabo pa nisem mogla bruhat, tudi zjutraj ko sem se zbudila mi je blo slabo za znoret, zdej je malo boljše user posted image .
Imam občutek, da me spet nekej hoče bolet glava, ampak se bo. Joškice me še vedno full bolijo, pa napihnjene so, tko da je modrčk v nulo zapolnjen user posted image . Seveda je možu to všeč, ampak jih seveda lahko samo gleda user posted image .

Naši pregledi se bližajo, koooooomi čakam, jupiiiiiii, še malo.
Jaz tudi zdej razmišljam, če ne bi kar vsem povedala po opravljeni NS, ampak bom še videla.
Ker moja taščica je ista kot radio.

pat13 dobrodošla user posted image

Drugače pa punce, jaz sem tkoooo vesela da je že vikend pred vrati user posted image , že razmišljam kam bi z možem šla, na kak izlet ali sprehod, ker tole 8urni sedenje v službi me naravnost ubija.

In kaj boste ve kej počele čez vikend, ali vse hodite v službo???
No gremo se malo bolje spoznati user posted image user posted image user posted image .

Lupčka user posted image .

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 269
14.3.2008 11:14:47   
Polynesia
ANIME tudi jaz nič ne verjamem, dokler ne vidim srčka moje pikice, takrat pa bom 100%...čeprov meni je moja pikica že odmrla v 9-10tednu, tko da zame ne bom sigurno, dokler pikico ne rodim, šele takrat bom 100%. Žal nas take izkušnje naredijo vedno skeptične.

Kar se tiče dopusta, jaz tud slučajno ne mislim iti na morje, ker že zdej vem da mi bo vroče user posted image .
Imajo moževi starši v Šobcu prikolico že 21let, tko da nama bojo odstopili teden ali dva kot vsako leto, ker tam pa je zame pravi raj, ODKLOP dobesedno. In se že veselim. Pa še po moji prvi neuspešni nosečnosti si tudi približno noseča ne bi upala kam daleč, vem da je mogoče narobe ko tako razmišljam, ampak moja izkušnja me je naredila takšno, žal.

Naslednje leto pa se odpravimo na morje skupaj z najino štručko.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 14.3.2008 11:20:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 270
14.3.2008 11:15:51   
ANIME

user posted image

user posted image     user posted image   user posted image         user posted image       user posted image    user posted image    user posted image  user posted image  user posted image     user posted image       user posted image

PREGLEDI

PDP        Ime              pregledi  

04.11.
    Mijavček           UZ 17.03.

??          gugu user posted image user posted image          UZ 20.03
01.11.    Anime user posted image user posted image      UZ 20.03.
02.11.    Iyra*user posted image user posted image        UZ 20.03.

14.11.    Malapikice        UZ 25.03.
11.11.    pat13                UZ 25.03.

02.11.    emina83          UZ 26.03.
11.11.    Polynesia         UZ 26.03.
??          Ssheila             UZ 26.03.

17.11.    jasna81            UZ 26.03.

02.11.    varci                 UZ 01.04.

??          Anonimna         UZ 03.04.

04.11.    murva              pregled

10.11.    Pebi                 pregled 

13.11.    Bety upa          pregled

13.11.    carly                 pregled
??          NINAHR            pregled

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 271
14.3.2008 11:27:34   
carly
Ojla.Sem se odločila da bom plavala sam v navadnih bazenih tiste z masažami pa vročo vodo bom pa izpustila. Saj samo plavanje itak vsi priporočajo tko, da mislim da ne bo problemov. Glede okužb je pa tko, da hodmo v te toplice že kakšne deset let pa še nikoli nisem imela kakšne glivične okužbe, sem jih pa drugače nekajkrat imela pa mi je takrat zdravnica rekla da je to od sintetičnega spodnjega perila pa od pralih praškov, mehčalcev in tesnih hlač, glede kopanja v bazenih in toplicah pa ne smeš lulat v vodo. To pa tko in tko ne delam ker si mi prov obrne če bi si predstavljala, da se vsak parkrat polula v vodo medtem ko se kopa.
Drgač se pa počutm kr ok, sem malo utrujena ampak popoldan ne hodim spat ker potlej zvečer ne bi mogla zaspat. mam pa na srečo službo koj nastropje nižje ker delam pri mojmu, ki ima privat podjetje, tko da mava en tak dogovor, da dokler sprot vse podelam lohk zjutraj do osmih spim, grem potlej še hitr psa pelat in malo pred deveto začnem delat. Tko, da se kr naspim. Aja pa tud na furumu samo dopoldan tičim, kadar mam vmes kej časa, ker popoldan ne grem skoraj nikoli na računalnik ker že cel dopoldan vanj bulim.
Me pa tud v trebuhu mal boli, včasih mal špika večinoma pa sam en tak občutek kot tik preduser posted image . Pa sem pogruntala, da če bolj počivam je bolje, če pa skos nekaj okol letam pa dvigujem je pa slabš. Se bo treba mal pazit.
Veste kaj me še zanima, ali pijete kavo? Jest dve na dan z mlekom, mamo tak običaj s taščo pa tastom pa tud gruntam, da bi nehala, sam kaj ko bo potlej koj sumljivo kaj mi je.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 272
14.3.2008 11:45:14   
Polynesia
carly kavico lahko spiješ, eno do dve na dan...jaz spijem eno zjutraj pa še ta je v službi bela kava. Čez vikend pa si privoščim turško kavico z malo mlekca, tko da jaz lahko rečem da spijem eno na dan, pa še ta ni taprava.
Jaz vem, da se kavi tudi približno ne mislim odrečt, seveda če mi ne bi zdravnik striktno rekel da je ne smem.
Tko da ni bojazni, ti jo kar spij če ti paše user posted image .

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 273
14.3.2008 12:12:15   
SSheila
Ojla

pa da se še jst malo oglasim :)

jst sm kar v redu. popoldne in zvečer me daje slabost, do 14h p abi samo spala...
danes pa sem kar malo panična pa ne vem če je to pameteno... no, v glavnem sem zjutro videla majhen rjavkast (ali rjavo rumen) izcedek, pa sm ostala kar paf.... Mogoče je zato, ker sem včirej malo preveč pretiravala s hojo? Kaj mislite, je za delat paniko al nje? no, zaenkrat ni še bilo nobenega izcedka..  odločila sem se, da bom danes tudi bolj počivala - pravijo, da pomaga!
bomo vidli. ne morem pa rečt, da me ni strah....

eh, sej bo, sej bo user posted image

pa tudi hrbet me je začel full bolet včirej mi j erekla zdravnica da od prevelikega sedenja. pa vaje mi je dala za delat.

Oh, me j ekar utrudlo vse skupej, tku da grem kar spet v posteljo... ej moji sosedje imajo dojenčka in je prav simpatično slišat kako joka - upam, da jim bom kmalu vrnila user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte... pa za kakšno mnenje o izcedku bi prosila, čeprav je o tem toliko napisanega...

Neposredna povezava do sporočila: 274
14.3.2008 14:51:40   
lyra*
hellow!

kako smo? že kaj slabosti? meni je danes že celi dan tako slabo,že tudi bruhala sem! Glede znakov se meni ni treba nič bat!Jih imam kar dvojnouser posted image

Sva se včeraj z mojim nekaj skregala in me je kar takoj v jok spraviluser posted image pa ponavadi mene težko pripraviš do tegauser posted image user posted image

no glede dopusta.Midva sva načrtovala  14dni amerike! Ampak še neveva če bova prestavila ali bova vseeno šla!Kaj mislite ve?

no midva bova za vikend doma! Malo bova šla pogledat v avstrijo,pa na kakšno večerjo greva,..drugače pa bova večino počivala in se cartalauser posted image user posted image user posted image
grem zdaj spat,ker bom drugače kar tu pred računalnikom zaspalaaaaauser posted image user posted image user posted image

se slišmo potemuser posted image

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?