Polynesia
|
lyraaaaaaaaaaa dej mi plooooooooosim enga loglicka posljiiiiiiii Uauuuuu zdej si me pa toooolk ziretirala s tem rogljičkom, da bi tudi jaz še enega...dej ti dam naslov pa mi ga kar po zračni poti pošlji, hahahahaha. Njami, pa dober tek. Nosečniške slabosti, hja, bruham ne, včasih bi rada vidla da bi, ker ja mi je slabo, ampak tko, kr neki, ne znam opisat. Pašejo mi pa ful osveeeežilne stvari, vse vrste sadja in zelenjave, če sem si včeraj odprla kompot, ker mi to res paše. Recimo čokolada, jaz sem dejansko neozdravljeni ČOKOHOLIK, no ampak zdej, fuj fej, ne morem niti pomisliti na čokolado . Pa joškice so tko napete da dejnsko mi je modrčej zdej glih glih, hahahaha, jojjjj, kaj šele bo...no, ampak se nič ne ptirožujem, kr nej vse to ostane, samo da bo moja pikica v redu, živa in zdrava. Še malo pa se približuje tudi moj prvi pregled. Ti, sem ugotovila, da sva midve enako brez svojih moških . Zdej grem še mal tv prečekirat, pa pridem potem še kej nazaj. Aja veš kaj sem te hotla vprašat, tkole po pisanju mi nič ne deluješ tota Maroborčanka ...kvečjemu bi rekla da si tu nekje okoli LJ?!?!?!
|