|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
14.3.2008 14:17:10   
zoom zoom
Čistilna akcija. Pri nas bi bila še kako potrebna. Od kar sta oba doma je katastrofa in sploh nimam volje, da bi sploh začela, ker mi starejši takoj kaj razmeče, raztriže, v glavnem mi sproti razmetava. Tamala je pa zadnje dni tako tečna, nič pri miru, če jo imam v roki, da se mi tudi ne zdi,da bi popravljala ona bi mi pa med tem tečnarila in jokala. 

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
14.3.2008 14:21:49   
taška30
Piškotek, škoda da ste morali prekiniti uspešno uvajanje zaradi bolezni. Kaj češ. Čimprej se pocajtajte, pa nazaj v vrtec.user posted image
Vrtec: sem vam že zadnjjič hotela napisat, bom pa danes. Vidim, da se vsi lepo privajajo. Da vam povem kakšno srečo imate, ker ste lahko vpisale sedaj, sredi leta, ko je cela skupina že navajena in OK, nobenega joka, vzg. imajo čas se vašim posvečat. KER tisto skupinsko uvajanje septembra je pa muka od muke. Čredni nagon in posledično skupinski jok. Tudi tisti, ki načeloma ne bi jokali (med njimi naša Manca-prvi dan je bila ćčist OK) padejo pod vpliv drugih in ko je eden začel nabirat, je sledil cel orkester: ueeeeeeeeeeeeee.user posted image  No, to mene čaka septembra. user posted image

MojcaB: ja, sem kar fajn zapravljala. 3m od frizerja sem našla štacuno S.Oliver in pustila tam 270€.user posted image  Ampak se je splačalo res, no, sicer še kar nekaj stvari rabim, ampak začetek je.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
14.3.2008 14:34:42   
*piškotek*
Midva greva k zdravniku ob 17.40, tako da bomo videli kaj bo rekla. Zdele mi je pojedel celo par makarončkov.

Mojca B: hvala za spodbudne besede, saj vem da bo, enkrat že. Je pa težko tudi za mojga, ker si niti v sanjah ni mislil, da bo kdaj prišlo tako daleč, da jih bova dobila midva. Ampak, saj pravim, bo že. Sem tudi boljše volje ker sem v sebi pač nekako že čisto sprejela da od zdej naprej bo pač tako da bosta ves čas z nami in da smo pač naenkrat rtali "velika" družina.

Mojčca: bravo za Matica in njegovo spanje. Jaz sem tudi tolk naredila sedaj v 2 dneh ko je bil v vrtcu, pa še za danes sem imela velike plane, pa je vse v vodo padlo.

Lilka: tudi v našem vrtcu ni enega ki bi bil čisto zdrav - smrklji visijo vsem do kolen, kašlja jih pa tudi polovica, tako da ni čudno da je naš takoj fasal tako "sranje"

Zoom zoom: za kik trgovine ne vem kje so. Supernova na Rudniku pa se odpre 20.3. (sem slučajno prejle vidla reklamo po TV)

Tejkag: super da ste se dobile in počvekale na kavici!!!

Sabri: tudi za vaju je super da sta se dobili na kavici, jutri pa le glej da skuhaš dobro joto po Zalbinem receptu - poročaj rezultat

Zdej se greva pa z Nejcem crkljat, je čisto bogi, revček moj, najprej rokica zdej pa še ta prehlad (upam da ne kaj hujšega)

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
14.3.2008 14:35:19   
Anonimen
ojla,  naša lara spi drugo rundo - kar več ni njena navada, ampak danes ji je oproščenouser posted image . je celo jedla prežganko - sem bila šokirana - zgleda da ji je pasalo v želodček... pa tudi prepečenec je grickala, sicer sem bila na začetku ful skeptik, če bo ona to sploh uspela zmleti v ustih - pa se ji je prav dopalouser posted image , sem ji ga pozneje še malo nadrobila v prežganko in je tudi blo OK. tudi borovničke sem imela doma in sem ji skuhala čaj - najprej je tako čudno gledala flaško, ker je čist druge barve kot je navajena (na kamilice) , ampak je začuda tudi pila.
res danes me je na vseh področjih (jestvenihuser posted image ) ful presenetila...

vidim, da ste se imele lepo na srečanjuuser posted image . meni je tako žal, da se je ravno danes moralo tako izteči... upam, da se še kaj zmenite, pa da potem jaz tudi uletim....

taška30 - uuuuuuuuu vidim, da si imela svoj danuser posted image user posted image . jaz včasih hodim po trgovinah, pa se mi absolutno nič ne dopade, včasih pa bi imela kar vseuser posted image

lara se je zbudila ....letim......

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3454
14.3.2008 14:38:11   
taška30
Da vam še to povem, pa ne me linčat.user posted image  Včeraj me skoraj kap trofne, ker sem iz CSD-ja dobila odločbo, da moram vrnit skroraj 400€ otr.dodatkov, ker mi ne pripadajo. Najprej mi ni bilo nič jasno, potem se pa spomnim, kaj sem 'ušpičla'. Torej, ko sem oddajala papirje, sem to naredila sama, mojmu po moje tud omenla nisem (ni on tip za birokracijo), vzela sem pač najine predizpolnjene doh.napovedi in prepisala zneske. No, naknadno (čez kar nekaj časa, če ne celo ob odločbah dohodnine) nekak izvem, da je moj moral dopisat še en znesek od ene avtorske pogodbe. Seveda mene uhvati panika, grem preračunat na tisto stran od CDS Šiška, kjer so izračuni in ugotovim, da smo s tem za 3000 SITprekoračili mejo za OD-je. Čist sem bila presrana, ker jaz se že od nekdaj bojim teh 'davčnih' zadev in ne bi upala zatajit niti pol centa, no, tokrat sem pa rekla (s podporo ožje familije): pismo, cel cajt me maksimalno obirajo pri davkih, ker imam pač kar fajn plačo, vrtec max., nobenih subvencij nikjer, enkrat v lajfu bom pa zatajila teh ušivih 3000 SIT in sem pustila stvari pri miru.
No, itak bom morala vrnit, kaj pa čem.user posted image
Samo tolk v vednost, če bi kateri kdaj kej podobnega hodilo po glavi. Meni ne bo nikoli več.user posted image

Evo, pa sem priznala.user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
14.3.2008 15:06:57   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Da vam še to povem, pa ne me linčat.user posted image  Včeraj me skoraj kap trofne, ker sem iz CSD-ja dobila odločbo, da moram vrnit skroraj 400€ otr.dodatkov, ker mi ne pripadajo. Najprej mi ni bilo nič jasno, potem se pa spomnim, kaj sem 'ušpičla'. Torej, ko sem oddajala papirje, sem to naredila sama, mojmu po moje tud omenla nisem (ni on tip za birokracijo), vzela sem pač najine predizpolnjene doh.napovedi in prepisala zneske. No, naknadno (čez kar nekaj časa, če ne celo ob odločbah dohodnine) nekak izvem, da je moj moral dopisat še en znesek od ene avtorske pogodbe. Seveda mene uhvati panika, grem preračunat na tisto stran od CDS Šiška, kjer so izračuni in ugotovim, da smo s tem za 3000 SITprekoračili mejo za OD-je. Čist sem bila presrana, ker jaz se že od nekdaj bojim teh 'davčnih' zadev in ne bi upala zatajit niti pol centa, no, tokrat sem pa rekla (s podporo ožje familije): pismo, cel cajt me maksimalno obirajo pri davkih, ker imam pač kar fajn plačo, vrtec max., nobenih subvencij nikjer, enkrat v lajfu bom pa zatajila teh ušivih 3000 SIT in sem pustila stvari pri miru.
No, itak bom morala vrnit, kaj pa čem.user posted image
Samo tolk v vednost, če bi kateri kdaj kej podobnega hodilo po glavi. Meni ne bo nikoli več.user posted image

Evo, pa sem priznala.user posted image user posted image

ne bomo te linčale. ti pa verjamem, da te na rit vrže, ko dobiš tako poštouser posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
14.3.2008 15:45:27   
zoom zoom
sIER TO NI ISTO, AMPAK MI SMO PRVO  LETO PLAČEVALI ZARADI (UPS) zaradi 1200 SIT za en razred višje vrtca. Smo sicer poskušali, da i nam upotevali nižjo ceno, pa se ni dalo. Tako da smo zardi ušivih 1200 sit preveč plače v enem letu plačali 130.000 sit več vrtca kot bi ga sicer.
Da bi mi pa sedaj rekli, da moram nekaj vrnit. UF,pojma nimam s čim.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
14.3.2008 15:48:23   
zoom zoom
A bo katera dnes gleda BB (Big Brotherja)?

Sice pa tudi naša sedaj spi 2. rundo (kar je čusno ali pa tudi ne, glede na to, da je 1. šla spat že ob 10.30 ,pred kosilm in je zaradi lakote zelo malo spala. Sinko je pa trenutmnno pti babici in imam celo 10 minut tišine. Kako paše.

Neposredna povezava do sporočila: 3458
14.3.2008 17:55:21   
mojčca
Punce, jaz sem pa ful vesela, ker so atija spustili za vikend domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V nedeljo ob 17.00 pa mora biti nazaj v bolnici.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 3459
14.3.2008 18:28:00   
hariba
mojčca to je pa lepa novica
juniorka tebi in tvojemu Nelsonu želim srečno pot in, da bi se tam kamor greste lepo vklopili v okolje. Kam pa pravzaprav gresta? Se mi zdi, da sem enkrat zasledila, da v Anglijo, a nisem ziher. Pa javi se nava kaj, če boš imela možnost.
taška30 Meni se je to zgodilo predlani, da sem mogla nekaj vračat oziroma 1 mesec nisem dobila, ker nisem vpisala ene zavarovalninea, ki mi je bila nakazana, je bilo le okrog 15000 samo sem pa s tem cenzus presegla. Mater sem bila jeznauser posted image ,
Naša zoja, čeprav je bolana je vsaki dan večja huliganka. Sploh noče odpirat ust, če ji prej ne uspe v skledo pomočit prstov, da poskusi okus, pa sama bi z žlico pacala. Najhuje je pa pri umivanju zob, sem ji včeraj zvečer poskusila, pa me je kar v prst vgriznila, pa prej laro v nogo, ker ji ni hotela dat idaljinca. Kaj jo je pa Denis naučil pa vam reje ne povem, ker ne vem kaj si boste potem o naši družini mislile. Očitno bo ta žleht za 3. Pa še 1 vesela novica. Moj je odpeljal taščo domovuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
14.3.2008 19:44:09   
zoom zoom
Hariba ti kar povej, kaj jo je naučil.

Je pa tudi naša en tak huliganćek. Ščipa, tepe in cuka. Sploh ne zna bit nežna. Kdaj pa kdaj se prilizne k meni, pače je lih pri volji, se gre s starejšim moj moj (objemanje), več ali manj ga pa pepe, cuka, ščipa,... Je pa Anže tako hecen, ker se kar pusti, potem pa mu gre na jok. Jaz mu rečem, da nazaj je ne sme udarit, naj se pa umakne stran ali pa naj ji reče, da ga mora pobožat, pa ne zaleže.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
14.3.2008 20:14:16   
Anonimen
hojla!

no, lara že spi. moj pa evo tušira - naj jo le, saj je prišel komaj ob 19 uri domov. meni pa se je cel dan že mešalo sami  z obema... ena bolj tečna kot druga.... pa še na sprehod danes itak nismo šli....je lara cel dan počasi imela vročino, driskala pa je da je joj. še dobro, da je ogromno pila, pa tudi jedla... ampak kaj, ko je vse šlo ven.... pa še rdečo rito je dobila... sem ji mazala s canestenom, pa se mi zdi, da je vedno več.... sranje, pa še vikend je tu....
user posted image
evo, to je rdeča rit od naše ta male, če se mogoče keri sanja, s čim drugim bi ji raje mazala... ker kot pravim, sem mazala s canestenom, pa ni nič pomagalo, kvečjemu je še več... pa na sliki še ni videti tak fejst rdečo, kot je to videti v živo....pa sem ji takoj, ko se je pokakala vedno zamenjala plenico

hariba - user posted image daj povej, sedaj pa še mene firbec mantrauser posted image

mojčca - super, da je s tvojim očetom vse ok, tako da lahko gre tudi med domače.. se bo takoj tudi bolje počutil...

juniorka - mi je zelo hudo, da nisem danes prišla, da bi te vsaj spoznala, sedaj pa ne bom več imela prilikeuser posted image . lep let vama želim, pa javi se nam kaj, če boš imela možnost....

grizenje - moram rečti, da naša pa sploh ne grize. sicer se zakadi v nogo ali roko ali kamorkoli pač, in sem kar v strahu, da pa sedaj pa bo ugriznila, ampak ne... sem prav presenečena...

Neposredna povezava do sporočila: 3462
14.3.2008 20:22:00   
Anonimen
ja, sem pozabila napisati, da je mene prejšnji teden tudi skoraj kap, ko sem dobila novo odločbo od CSD za otroški dodatek, ker kao nisem vpisala vseh podatkov - sicer jih res nisem. me je moj čudno gledal,  če sem res hotela švinglat, pa res nisem namerno pozabila - sploh nisem tak človek... raje plačam vse, kot da bi me kdo zraven dobil, ma to je meni največja sramota, kar bi se mi lahko zgodilo....
sem pa pozabila vpisati obresti od banke - ušivih 500€, pa so mi znižali otroški dodatek iz 104€ na 86€ - razliko bom itak sedaj morla vrnit oz mi dva meseca ne bodo nakazali

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
14.3.2008 20:24:17   
hariba
Kje pa ste vse nocoj? A že vse gledate3 BB in prve nasvete za shoping? Jaz sem arje vstala in šla za pc.
Hm zoom zoom a res hočeš vedet? Ja saj ima prepoved igranja igerc ta večer. Naučil jo je kazat sredinca. Je že par dni tako hodila po hiši in to delala, vendar  mi ni bilo jasno zakaj, sem pač mislila da naključno. Pa sem prej slučajno čula, ko je prišla k njemu v sobo, ker ga seveda obožuje, da ji9 je rekel: kako Zoja pokaže jebi se?"Očitno je, ker jo je pohvalil. Je rekel bravo Zoja, bravo moj mali hudiček. Me je skoraj kap, ko sem to čula.On ji itak že nekaj časa ljubkovalno pravi mali hudiček. Tako, da pri nas je ful pestro in nikoli miru. Sicer sem ap že vajena vsega hudega, tako da mi že težko pride kaj do živega.
Grem pogledat prvo stanovalko.

Neposredna povezava do sporočila: 3464
14.3.2008 20:31:57   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: hariba
Naučil jo je kazat sredinca.

user posted image user posted image user posted image  Za crknit, si kar predstavljam malo dojenčico s sredincem v luft, pa še tisti mali vražičkast pogled.user posted image  By the way, Hariba, a ti nisi nikoli nobenih slikic objavila, sploh ne vem kako zgleda Zoja, daj no, kakšno gor, prosim, od vseh vas, pod geslo seveda.

Ja, jaz grem zdej gledat neumen BB.user posted image  Kaj pa naj? Dec mi je pobegnil na en rojstni dan, otroc so pa v postelji. Se še kaj oglasim, po moje ne bom zdržala 3 ure pred BB.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
14.3.2008 20:32:01   
Anonimen
hariba, user posted image user posted image , veš da sem si mislila, da bo venda glih to....user posted image user posted image , samo z drugačnim "ukazom"user posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3466
14.3.2008 20:37:35   
taška30
Valika, ritka zgleda grozno.user posted image Takšne pa jaz še nisem vidla pri naših dveh nikoli. Torej, če Canesten čez noč ne bo pomagal, nehaj mazat z njim, konckoncev to ni čisto nedolžna žavba. Canesten je proti gljivicam in če to niso gljivice, nima smisla. Najbrž je le vneta koža. Jaz bi mazala še z Bepanthenom (ta ponavadi nam pomaga) , pa z ribjo kremo na debelo. Pa probaj ji jutri čimveč luftat rito (čeprav z drisko je to bolj težkouser posted image ), pa čimbolje vsakič osušit, magari s fenom.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
14.3.2008 20:41:46   
taška30
Mojčca, super za atija. user posted image
Pa super tudi za Matičkov napredek pri terapiji, vidiš saj gre.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
14.3.2008 20:49:49   
Anonimen
taška - hvala - sem upala, da boš kaj napisala, saj konec koncev si ti naša "farmacevtka"user posted image .
jaz take rdeče ritke tudi še nisem vidla, ne pri lari, pa tudi pri evi nikoli. me je kar groza, ko vidim, da ji nič ne pomagauser posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
14.3.2008 20:55:11   
taška30
Ej, ampak danes pa tale Nina tudi men ne potegne.user posted image  Pa mi je drugače čist fajn, nimam nič proti. Samo tako je umetna, v živo dost boljše zgleda, vrjemte. Se mi zdi, da ima ful tremo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
14.3.2008 20:56:10   
thumbelina
Evo zdajle se pa še jaz malo javim.

Najprej komentarji:
hariba - ja tretja persona zna bit hudo moteča, jaz se s svojo mami ful dobr zastopim, samo da bi jo pa imela doma par dni. Ne hvala... Kaj šele tašča, ta je pa motena in udarjena na svoj futr. Ene dve leti mi je kar inkognito nosila zmrznjeno hrano iz svoje skrinje 60 km daleč vse napol odtajano v skrinjo in nič rekla. Menije trajalo kar nekaj časa da sem poštudirala od kje meni neke čudne vrečke hraneuser posted image No pol semjo pa poštudirala, da je vedno prinesla eno košaro, jo pustila na hodniku, veselo klepetala v kuhni in čez kakšno uro odtaljevanja hrane na hodniku rekla da gre na wc (Ampak ne moreš verjet vedno isti vzorec...) in takrat sumljivo dolgo je ni blo, pograbila košaro, jo odnesla vklet v skrinjo in prišla nazaj kot da nič ni. In ko sem enkrat čist popenila in rekla da zdaj se pa nehajmo jit slepe miši, in rečemo bobu bob. Me ona vsa zgrožena pogleda in reče: Ne a res sem to delala? (kao nosila v skrinjo)

Jaz splohnisem mogla verjet.. tastu je blo sam nerodno in se opravičeval, da on pa tega res ni vedel...

Gaja: sožalje, se spomnim da si pisala, da ste ga hodili obiskovat, upam da ni preveč trpel. Moj dedek je tri leta ležal na postelji za rakom na mehurju. Na koncu je bil mehur en sam tumor. Bogi revež. NIkoli ne bom pozabila, kako sem ga šla še zvečer obiskat, sva se prijela za roko, pa Jerci je stisnil roko, naslednji dan je pa umrl. Še toliko je zdržal, da je stara mama poklicala mojo mami in strica, da so se vsi trije poslovili skupaj samo so bili, si segli v roke in potem je umrl. Res hudo hudomi je bilo takrat, tako da smo s teboj in mislimo nate in na svojce.

MOjčca - bravo za matica.

Valika - pri nas ponavadi pomaga kar kombinacija najprej Ribodermin, potem pa še Bepanten po vrhu res na debelo. Najbrž je od driske. Ker kislo blato lahko naredi tak pošasten flek če je sam sekundo v stiku s kožo. Vem, ker jaz koimam tapravo drisko, imam na koncu vse zažgano in me peče kot user posted image , pa nimam pleniceuser posted image . Tko da bi blo fajn da zaščitiš kožo, ko se naslednjič pokaka, se ne prime kože, ampak kreme.. Če ne pa k dohtarju pokazat, ker tole jo mora res nervirat če ne bolet.

Vsem bolančkom želim zdravja na tone!!!!

---------------------------------------------------------------

No pri nas pa vsi kolikor toliko ok, jaz pa obup- laringitis, kreham kot žival, čist sem brez glasu, sam še piskam...zjutraj pljuvam kot en stari stric, vse rjavo rumeno zeleno. Bljak. Pol ure zjutraj rabm da se spljuvam...

NIsem pa nič pisala, ker sem imela zdajle dva dnevahudo krizo, tok me je depra prijela v svoje kremplje, daje blo joj. Že po terapiji vs redo sem se ful jokala, med vožnjo domov, doma, pa še zvečer. Res tok sembla na tleh. Hudomi je za Matevža, jezna sem na nOvomeške dohtarje, srce se mi trga, ker prav vidim kako moja hči postaja čedalje bolj žalosten otrok, ker se ne morem ukvarjati z njo. Preden je bil Matevž sva ogromno ustvarjali, hodili na dolge sprehode, zdaj pa je vse podrejeno Matevžu i njegovi telovadbi in njegovemu spancu. Res zdi se mi da se vsak dan ženem kot žival, pa ni nobenega efekta in na koncu samo še vpijem, kričim, ker mi vsak dan odpihne pokrov... MOž bi mi rad pomagal, pa mi bolj težko ker je doma pač tistih par ur po šihtu. Na momente imam občutek, da sta oba otroka kot dve pijavki, ki me prav molzeta in sem na koncu popolnoma prazna kot ena lupina... NO in vse skup mi je zdaj udarlo ven, ker me je terapija total potrla. Sploh tista fora s sednjem.

Jaz razumem terapevtko, da mora zagovarjat svoje prinsipe, ampak kje je tukaj celosten pogled na otroka? Kako  naj jaz enoletnemu otroku dopovem, da ne sme sedeti. Kako naj bom z njim kaj zunaj, v vozičku ne bo hotel ležat. In po neprespani noči sem se odločila:
1. ne bom se pretrgala, da mi en otrok uspe, drugega pa zanemarim do konca. Z matevžem bom še vnaprej dosledno izvajala vaje, ampak parkrat na dan bo pa tudi bog pomagaj zadekan s pouštrom sedel in pač počakal da dam kuhat, ali grem na wc.
2. ne bom se  sekirala do onemoglosti zaradi Matevža, če nam pač ne uspe tega sedenja zrihtat bo pač malo puklast.

Vem da se tole bere ful grozn kot da mi je zdaj pa ravno za Matevža, ampak res ne morem enega rešit in drugega zavrečt. ENOstavno ne morem...

Tako
danes sem sama, ker pri možu selijo celo firmo in ga celonoč pa najbrž še jutri ne bo. Pa tole je šele začetek. Tale vikend bodo preselili samo 1/4 firme. Do  konca bo moral preselit 200  računalnikov... Tako da bo pestro...

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
14.3.2008 20:57:58   
mojčca
Valika, tako ritko je imel Matic, ko je dobival zobke in je imel drisko. Sem ga mazala z Bepanthenom, ful na debelo in je pomagalo, poskusi.

Sem bla prejle jezna ko 100 user posted image , ker mi je Manca spet zbudila Matica. Je govorila v sobi non stop, pa da jo tišči kakat, potem pa jo vzamem ven, plenico dol, sedi na školjki in pravi: mami, ne gre. Men se je kar zameglilo pred očmi, Matic pa je itak jokal, ker ga je zbudila. Po petih minutah sedenja na školjki sem jo po hitrem postopku dala v plenico, pižamo, ji strogo zabičala da tudi približno v postelji ne odpre ust in sedaj je v sobi tišina. Močno upam, da do jutri zjutraj.

No, sedajle pa čakam obiske. Kaj pa ve, a ste vse pred televizijo in gledate Big Brotherja. No, jaz bom sedajle na hitro pokukala, da vidim, kaj dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
14.3.2008 20:59:48   
mojčca
Juniorka, prijeten let jutri, pa ko dobite internet ne pozabi na nas. Oglasi se in kaj naj ti še napišem. Uživajte končno skupaj z tvojim možekom kot prava družinica in upam, da se hitro navadita z tvojim lepotcem, mlajšim seveda user posted image  (no, pa tudi starejšim) na novo življenje in novo državo.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
14.3.2008 21:00:32   
thumbelina
Jaz pa ne bom gledala Bb, moram še pol filma Elisabeth- The Golden Age pogledat, k je zadnjič zmanjkal cajta...

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
14.3.2008 21:01:52   
hariba
Moji tudi niso imeli nikoli tako rdeče. Ko jo je Denis imel tudi kar ful sem pa mazalaz praško pasto, ta je vsem ful pomagala. mazala sem pri enem previjanju z canestenom pri drugem s praško, pol pa spet s canestenom, izmenično pač. Boga lara.
Ene slikce sicer mam gor, ko je bila 1 mesec stara,samo sem geslo pozabila, spomnim se pa le tistega, ko je na njej Denis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?