hariba
|
Je Zoja že skoraj spala, malo je še jokcala in je šla notin rekla:ja ljubica moja boga kaj so te kar samo v temi pustili." Ja seveda je Zoja takoj vstala. No zdaj jo pa moj uspava, pa ona poleg kar naj jo. Jaz imam že danes vsega poln kufer, sem tako utrujena, da še kiomaj gledam. Pa ful mi gre na živce, se obnaša kot, da bi bili mi pri njej in ne ona pri nas, v vse se vtika. Ima tavelik kot izbirni predmet kuhanje, so včeraj francoske kifeljčke pekli in je seveda htel to doma tudi sprobat. So tam pekli na peki papirju, ki ga doma nismo imeli, je ga tamali šel kupit, stal je 1 €, ona mi pa reče, da sem preveč zapravljiva, da se dato tuid brez spečt in ko so prvo rundo dali iz pekača, ga je hitro namastila, da ne bi slučajno kdo papirja gor položil Pa ves čas je bila zraven v kuhni kot kak policaj. Pa zakaj rabimo internet, da se preveč sevanju izpostavljamo, pa ko sem dala Zoji ob 5h ospen, je prišla v najino spalnico pa ji začela nekaj govorit, ko se je drla in vprašala zakaj jo buidm, da ne bi bilo nič hudega, če bi dobila zdravilo 2 uri kasneje Jao zdaj sem si mogla pa jaz malo dušo olajšat. Sem mislila, da bi jo vzeli sabo na dopust, da bi malo na Zojo popazila. Hvala lepa, raje ostanem kar doma.
|