lilka
|
Helou čvekice! Sploh ne utegnem več pisat, odkar je mož doma . Tinko že uvajam v vrtec in hodiva od pol desetih do enajstih, malo se igrat, da se privaja na prostor in ljudi in ji gre ful dobro nič se ne boji in sploh se me ne drži , popoldne pa vsak dan nekam gremo vsi trije, danes tudi. Piškotek: ja je boljše it pokazat, kot pri dežurnih letat, sej so zdravniki zato tam. Držim pesti, da se ni kaj nakuhalo.... Tudi mi prodajamo smrkelj, prozoren če katero zanima Ej jaz ne morem vrejet, čez točno en teden grem v službo zoomzoom: tudi vama držimo pesti Mojčca: s Tinko želiva Maticu vse najboljše za 11 mesecev, mi jih bomo imeli jutri in pošiljava eno fotko in nekaj poljubčkov.... Gaja:iskreno sožalje od nas treh 1vetrnica:no samo da ni kaj hujšega, prehlajeni so pa zdej skoraj vsi, v jaslih ni niti enega, ki nebi bil Zalbi:čestitam za vrtec Valika:otroci, ki so dehidrirani samo ležijo in spijo so ful utrujeni, pa seveda vdrta mečava, vdrte oči, koža, kot so napisale. Če se ti zdi da bi lahko bla dehidrirana ji daj rehidracijsko raztopino, ki jo kupiš v lekarni ali pa jo narediš sama:1 liter vode prekuhaj, noter 3 žlice sladkorja, 1 žlica soli in sok ene pomaranče. Čistilna akcija.babi jo je že imela, sem ji včeraj pomagala, preden si naredim nohte pa morem še jaz pomit okna in oprat zavese, če pa ne utegnem, ko samo okoli skačemo...., pa bo treba pred veliko nočjo, je taka navada. Zdej pa mi gremo počasi.... Želim vam krasen, sončen, dan