Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 19:50:14
|
|
|
|
aurora28
|
**** čestitke za 30. teden Ja kje pa je danes Jana?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 19:53:19
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kasso **** za 30 tednov. Hvala.. Tud moje čestitke za tednov.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 19:55:21
|
|
|
|
jana81
|
hellouuuuuu kok ste pridne s pisanjem... jst se dons čist čudn počutim ...spodnji del trebuha me boli za znoret, kr naprej me zvija, neki me pika po maternici...oh in sploh sva se pa z pravkar najedla, sem naredla pečen zrezek (biftek) z jajčko navrhu , krompirček, in paradajz solato, pol pa še sladoled in preliv iz zmrznjenega sadja...njami za prste polizat. Jst sem pa danes vse cotke oprala in .. .joj sem kr jokala zraven. zdej še pa samo in zložim v omaro. aurora za pregled jutri in če je še katera druga na vrsti. martina v Kranj me ne bo 18.3., ker sem se odjavila iz izpita..mam zle preveč vsega na kupu. valentina da hiter ozdraviš, pa za izpit. Zdej pa mislim da zvoni napovedani obisk...
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 20:01:41
|
|
|
|
aurora28
|
Ooooo Jana si pa bila pridna, mene še vse to čaka. Najverjetneje pride pranje cotk za na vrsto v soboto ali nedeljo. Super večerja . Mislim, da ima GP jutri tudi ****. Za srečo Upam, da nisem katere izpustila.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 20:01:54
|
|
|
|
jana81
|
false alarm...niso še oni, mam še mal časa. **** še mal pa bo šlo zares a ne? ja aurora sej jih bom verjetno še 1x oprala preden se mali rodi, ampak to sem zdej naredla če me slučajno kej prehiti...just in case.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 13.3.2008 20:03:38 >
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 20:02:21
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 VALENTINA čimprej se pozdravi!!!! HVALA Joj punce jst res že komi čakam na zadnji delovni dan.... Kok pa še maš do konca???? v službi že prav komi sedim, k me tko pod rebri boli......še malo pa bo!!! JOJ, mene tud tko špika, boli... ampak sam, ko za sedim.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 20:05:46
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 valentina da hiter ozdraviš, pa za izpit. jana81: HVALA za lepe želje... Tele knjige mi čist nč ne dišijo, se vid ja, rajš za kompom sedim. A nimaš tud ti izpita 18.3. . Kk gre pa teb z učenjem?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 20:09:19
|
|
|
|
Anitka
|
Joj ste ve pridne, večina vas ima za oblačilca že oprana in zlikana Jaz pa še nimam sobice in omarice kam bi jih dala
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 20:18:42
|
|
|
|
MARTINA25
|
VALENTINA mislim da še 25 delovnih dni...neki bom še dopusta koristila.... ufff **** čestitke za 30 !!!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 20:22:29
|
|
|
|
Anitka
|
Mene tudi čaka le še 20-25 delovnih dni. Se še nismo zmenili glede letnega dopusta. Joj kako bo to hitro minilo. Potem bo pa počasi že
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 20:48:12
|
|
|
|
Katina
|
[ quote] Martina25: KATINA dej mi neki povej....a boš ti dala gel dol???Jst sem se tok navadla na to piz , da ne vem kaj naredit. Najraj bi pustila.....je pa res, da si ne znam predstavljat, kako bom to potem dobila dol, če bi to od mene zahtevali Info iz MŠ od predavateljice oz. babice: Nič ne zahrevajo, da si jih spiliš, poskrbeti je treba samo, da je lak prozoren, ne pa barvast. jaz bom šla zdaj malo večkrat tja, da ne bodo nohti predolgi (zdaj sem hodila na cca 4t) [ /quote] ****, čestitke za 30t! valentina2006, [ quote]zoprno, da si sedaj zbolela - meni se je slabo počutje zadnje čase dogajalo ravno v času ko sem imela izpite. Upam, da boš sfolgala vse skupaj. zakaj pa ne greš na B, če imaš antibiotik? Veš, če nobena ni zapisala, da te pogrešamo še ne pomeni, da se ne spomnimo nate, brez skrbi, da se. [ /quote] vidiš tudi ti si zgrešila mene za **** pa taka lepa animacija . Bom še jest mal pojamrala - tako dolg post sem napisala, pa ste ga tudi spregledale (no, ne vse) , Tud kavico pa čajček za **** . Pa jest mam tud jutri pregled.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 20:49:04
|
|
|
|
Katina
|
Ups, neki mi šteka citiranje. Upam, da se boste znašle iz posta.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 20:51:29
|
|
|
|
MARTINA25
|
KATINA jst sem se odločila da bom imela tko kot si ti napisala...kratke, pa klasično francosko!!ČE pa jim kaj ne bo pasalo pa naj mi jih spilijo!!!! Za jutri pa velik , držim pestke da bo vse ok!!!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 20:58:28
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina vidiš tudi ti si zgrešila mene za **** pa taka lepa animacija Katina:
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 20:59:46
|
|
|
|
kasso
|
Mene pa so konkretno nategnili s temi plenicami. Ko sem bila nazadnje v Mercatorju (ki so ga zapirali), niso imeli več plenic, ki jih ponavadi nabavljam...pa malo gledam in kupim kao Linostar, ker so se mi zdele ful poceni in to dva paketa, enga za doma in enga za pri varuški...evo in zdaj jamram mojemu, kako so zanič te Linostar, tisti samolepilni trak sploh ne drži, da ne govorim kako hitro premočijo..on pa se mi reži....... da sploh niso Linostar, kao da je še on gledal kje je tisti nilski konj na pakungi v kopalnici in naj grem pogledat...in resss čisto šokirana vidim, da so Lionstar...madonca so me nategnili..... pa še ful reklame delajo, sploh tu na RR, tiste plenice v rdeči pakungi na desno zgoraj.... se mi je zdelo res čudno kako so te Linostar tako zanič....
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 21:34:51
|
|
|
|
valentina2006
|
kasso: Tud mene so samo 1X nat z Linostar plenicami, pr moji prvi princeski, to je ene 4 leta nazaj. Zame so še vedno zakon Muller-jeve, so pucen pa dokaj uredu.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 21:52:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 kasso: Tud mene so samo 1X nat z Linostar plenicami, pr moji prvi princeski, to je ene 4 leta nazaj. Zame so še vedno zakon Muller-jeve, so pucen pa dokaj uredu. Ja, ampak to niso Linostar, ampak Lionstar... Mullerjeve še nisem uporabljala, ker jih nimam blizu...najbližji Muller je v LJ. Drugače pa tudi z Linostar nisem bila zadovoljna pri tamalmu, ampak zdaj sem jih nabavila, ker ni bilo Lumpijevih, misleč, da so Linostar, ampak žal... ja no, jih bomo ponucali do konca, pol pa nič več...
< Sporočilo je popravil kasso -- 13.3.2008 21:54:27 >
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 21:54:52
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 kasso: Tud mene so samo 1X nat z Linostar plenicami, pr moji prvi princeski, to je ene 4 leta nazaj. Zame so še vedno zakon Muller-jeve, so pucen pa dokaj uredu. Ja, ampak to niso Linostar, ampak Lionstar... Mullerjeve še nisem uporabljala, ker jih nimam blizu...najbližji Muller je v LJ. UPS... Ime podobno, kvaliteta tud
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 21:57:30
|
|
|
|
jana81
|
jst sem pa čist zgublena s plenicami...sploh ne vem katere bi kupila? bom verjetn kr vzela lumpijeve al pa mullerjeve...pampers ziher NE. in kero velikost...za new born?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 22:09:12
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem pa čist zgublena s plenicami...sploh ne vem katere bi kupila? bom verjetn kr vzela lumpijeve al pa mullerjeve...pampers ziher NE. in kero velikost...za new born? jana81: New born so kuj za novorojenčka... če ima ta ob rojstvu ene 4 kg, so zlo na knap... tko, da največ 1 paket, vsaj po moje. Sicer, pa tiste najmanjše kup, ne vem a je št. 1. Joj sem že pozabila .
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 22:15:56
|
|
|
|
valentina2006
|
Majčice drage, nočko v mojem imenu.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 13.3.2008 22:57:58
|
|
|
|
jana81
|
valentina hvala, sej sem mela namen sam en paket vzet zarad morebitnih alergij. drugače pa grem še malo pred tv, pol pa smuknem v posteljo...mogoče mi bo ratalo jutri vstat pred 9h... nočko vsem
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 5:55:24
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Sem danes ta prva??? Evo za vsako eno kavico, kakavček, čajček.....bi še kaj? Že od 5h strašim pokonci. Verjetno zato, ker sem šla prezgodaj spat . Jaz imam še 14 delovnih dni, če odštejem današnji dan Sedaj mi že pošteno kruli v želodcu in si grem naštimat za papcat. Verjetno bo danes kar čokolešnik. Za malico pa se že veselim gratiniranih skutinih palačink. MARTINA: Saj bomo že pregurale tistih par tednov službe! Srečanje se bliža in upam, da se ga udeležimo v večjem številu kot zadnjo rundo. Imaš danes kaj časa za koffee? Grem spet v KR. jst sem pa čist zgublena s plenicami...sploh ne vem katere bi kupila? bom verjetn kr vzela lumpijeve al pa mullerjeve...pampers ziher NE. in kero velikost...za new born? Jana: z newborn bi na tvojem mestu raje počakala. So kar precej majhne. KO boš rodila in če bo bolj majhen, naj jih možiček naknadno nabavi, drugače raje ne. Jaz bom raje štartala z 3-6kg (1). Lumpijeve so meni dostikrat premočile in razpadle Zelo sem bila zadovoljna z huggieskam , ampak originalnim, ne s tistimi v rdeči pakungi. Poskusila bom tokrat z Mullerjevi, ker jih vsi tako hvalijo.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 7:21:32
|
|
|
|
TamaraJ
|
Dobro jutro majčice Včeraj sem na hitro spakirala iz službe, ker sem se z enim tipom zmenila za avtek. In je včeraj zrihtal prepis in vse potrebno, tako da ima moj dragec zdaj nov avto. No, itak ne nov.. popolnoma istega, kot ga je imel, samo, da ima ta bistveno manj kilometrov, zelo lepo ohranjen in živo rdeča barve. Avto pač rabi in zato ni bilo debate ja ali ne. Sva ga kar domov pripeljala . Ne, noro je ob dveh ponoći vstat in dirkat v LJ po njega.. pa pustimo še vse druge zaplete. Nekako nama ne znese, da bi imela le en avto, saj imava preveč različen ritem. Drugače pa upam, da se zdaj umirjajo zadeve in da se spet, ampak reees pridružim nosečniškim debatkam. No, nekaj sem zgolj preletela za nazaj in čestitke vsem za dobro opravljene preglede in seveda velikooo vsem majčicam, ki imate preglede danes. Mislim da ****, Aurora28 in sem mi zdi da še Katina. Mi je pa čist noro, kako nam res čas beži. Jaz sem zdaj v 30. tednu in se mi zdi, da smo ravnokar zagledale prelepe +. Aja, pa vesela sem, da se je še ena bivša majčica pridružila klubu veselo pričakujočih in vsem želim, da pridejo uspešno do konca. Bravo Murva
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 14.3.2008 7:26:34
|
|
|
|
TamaraJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Poskusila bom tokrat z Mullerjevi, ker jih vsi tako hvalijo. jaz tudi nameravam. Pri Timiju sem malo mešala in mislim, da bi najbolj negativno oceno dala Linostar. Lumpijeve se mi niso zdele tako slabe. V Cerknici sem načeloma takrat lahko izbirala le med Pampers in Lumpi. Včasih se je celo zgodilo, da so imeli Huggies-ke prave velikosti. Drugače pa revščina. Za začetek pa sem itak uporabljala le tetra. Imela sem sicer paket Huggies (mislim, da od 3-6 kg), vendar le za kakšne res dolge sprehode pozimi. Kako bo pa zdaj pa ne vem...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?