Suzi*
|
Uh sem zdele jezna. Napišem cele litanije, pa mi ne objavi. Na hitro še enkrat. Včeraj je cel potek uspavanja kar uredu potekal zvečer (smo bili sami, pa verjetno bomo še dva dni ), sem ob devetih že mislila, da sem zmagala in da bo mir v bajti, pa je tamala pol še do 23. svirala. pa ni imela krčkov, je sam razvajena gospodična. Ona bi se nosila, pa na zizi visela, dude ni šans na zagrabi, ko jo odložim v postlo, je mir samo ene 10 minut. Ob enajstih je pol omagala na zizi, spala do 3.30, jedla, spala do 6.30, sem jo previla, je jedla, podrla kupčka, še mal jedla in zaspala na zizi, pol sem jo pa v posteljico odložila, kjer se je kmal zbudila in zdej je po par poskusih uspavanja z dudo končno zaspala sama brez mene. Men bodo kar roke odpadle, ker naša gospodična ni zadovoljna, če jo kamorkol odložim, ko je ona budna. Ne valja niti kavč niti posla niti lupinca, niti pol vzdignjen položaj...ona po par minutah tuli kokr da bi jo iz kože dajali. Se mi zdi, da je ful bolj zahtevna kot Anžej. nam bo še dala vetra. Pina, glede rojstnega dneva...smo ga imeli 2.3. na nedeljo, v stanovanju je blo 8 odraslih in 6 otrok. tamali so demulirali otroško sobo, pa dobr da nisva prej pucala stanovanja, ker je blo vsega po tleh. Tamali so jedli posebej za mizo v dnevni sobi. Za jest sem pa imela hladni bife (francoske štručke, polnjene s salamco in sirom, druge s tuno in koruzo, suhe salamce, sir, kruh hrustke, tunin namaz, polnjena jajčka, poznej pa še grisine ovite s pršutom in sirom in mal v mikro segreto, da se sir vleče, mami mi je skutni štrudelj spekla, pa še torto smo naročili). Je bla pa tamala kar mal znervirana, je hotla bit na rokah, pa jaz sem bla tud čist utrujena, samo nisem bla še niti 2 tedna po porodu. Smo preživeli na srečo, vi boste pa tud. Čimmanj si daj dela s hrano, pa če se le da bodte zunaj.
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 14.3.2008 8:42:10 >