|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
14.3.2008 20:57:01   
buči
Vidim, da sem sama na forumu ... A vse gledate "velikega brata"? user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
14.3.2008 21:08:51   
bamby
Jaz ga ne, ker ga ne vidim user posted image . Sem pa zdaj oba otroka spravila že spat. Anaja nekaj protestira, pa se bo že umirila. Je že precej zehala. Zdaj rabi samo malo časa zase, da se umiri in zaspi.

Glede temenc pa mene tudi skrbi, kako bomo to negovali ob takem šopu las user posted image . Nekako jih bo treba spravljat dol. Ima Anaja res ful čupo, pravo nasprotje od Tima. Je pa imel ati prav tako čupo, kot jo ima Anaja zdaj. Se ve, po komu jo ima user posted image .

Zdaj bom pa spravila še računalnik spat, da bo Tim imel mir za zaspat.

Lahko noč vsem!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
14.3.2008 21:22:33   
ella79
itata men pride 1 EUR razlike pri izračunu na spletu in po odločbi

a temenca dobijo vsi otroci user posted image

naša začudo danes ni nič protestirala za spanje. Pomoje je pomagal, ker sem jo malo dlje pustila brcati po vodici user posted image je mal popapcala, zdej je pa čist koma že eno uro user posted image user posted image včasih ravimo tri ure za vse to, danes pa eno uro user posted image   pomoje je danes zato tok pridna, k je prišla na obisk bivša sodelovka in prinesla dve tok luškani oblekci za user posted image , dva bodija in brisačko z ušeski user posted image user posted image vse tok lepo, da se kar ne morm nagledat user posted image user posted image to bo lepa za na morje user posted image user posted image že komaj čakam poletje

buči jaz mam prižgan tale big brother, sam me ne gane kej preveč. Pomoje bo pa zanimivo, glede na to da so pričakovali mal večji luksuz user posted image user posted image   uu težka jim bo user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
14.3.2008 23:42:19   
Janey
čer

jaz sem tut pokukala  big brotherja ko sem malega dala ninat...bogi so..kaj so pričakovali, zdaj pa kar v to smetišče..drugače pa so meni taki šovi bljek...tu pa tam je sicer fino pokukat, ampak osenarca mi je aaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
15.3.2008 7:55:46   
buči
user posted image  Dobro jutro! Kakšna noč! Ko bi bile vse nadaljne take, bi se mi zmešalo od sreče! Tilen je jedel ob 20.00, zaspal ob 21.00, spal do 2.30, pojedel, se zbudil ob 6.30. Luksuz! user posted image  Jaz sem sicer vmez 3x vstala, ker je začel jamrat, pa sem milsila, da se bo zbudil, pa sem flaške pomila in jih dalal v sterilizator, pa dala cunje v stroj, pa rože zalila ...

Kar se tiče big brotherja - jaz sem gledala 1. nemškega, in sem bila ful navdušena (je sodeloval nek Zlatko - jugoslovanski Nemec - matr, je mel take cool balkanske fore, da si crknil od smeha!) in od takrat jih ne gledam več. Malo poškilim, da sem na tekočem, ker v šoli vsi mulci govorijo le o tem in moram bit na tekočem, ker sicer je kriza ... Mi grem pa malo na živce javno seksanje in popivanje in zadevanje in da nekateri naredijo vse, da bi bili medijsko prepozvanvi. Ampak to ni tema za sem, a ne ...

Danes gremo na Notranjsko k sorodnikom na žurko. Komaj čakam, da koga vidim, ker nihče noče na obisk pridet zaradi prehladov, viroz, itd.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
15.3.2008 8:20:32   
misar
dobro jutro

oooo kakšna noč je za nami. sem ziher na lotu zadelauser posted image user posted image . po včerajšnji in predvčerajšnji noči sva bila oba z dragim koma user posted image user posted image . ta mala pa včeraj čez dan skor ni spala. sam urco in pol v vozičku, pol pa do devetih zvečer nič. sem že mislila, da bo pestra noč. je bila pa od utrujenosti tri ure popoldan tako sitna, da adijo pamet. v glavnem, ob devetih sem jo previla, dala jest in okoli desetih smo se vsi trije spravili v posteljo. tamala je še nekaj protestirala v košku ampak je kar hitro zaspala. midva pa tud. zbudila se je pa šele ob štirih zjutraj user posted image user posted image user posted image , malce popapcala in zaspala do pol osmih zjutraj. to je bil prav višek spanja zameuser posted image user posted image user posted image . zdaj pa lepo pridna leži v košku in z velikim zanimanjem opazuje igračko nad sabo.

jo že ful zanimajo igračke. kako pa kaj vaše? kdaj jih začnejo zares zanimat stvari??.joj pa dva dni nazaj se je začela že konkretno smejat, če kake čudne obraze pokam pred njo al pa če jo lupčkam. zgleda ko ena brezzoba nončka, ko se nasmejeuser posted image user posted image user posted image

danes gremo mal v šoping, pa ven, pa obiske dobimo...v glavnem bo pestro. ko je človek naspan to seveda ni nič hujšega.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 15.3.2008 8:22:14 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
15.3.2008 9:08:25   
Janey
Dobro jutro

a niso zlati ko se smejijo? res taki šrbastiuser posted image user posted image user posted image meni vedno tak toplo postane pri srčku ko se jakec nasmehne...sicer je to ene 2x na dan, ampak vsak dan je bolj izrazito.
nešga še nič kaj igračke ne zanimajo, se pa zagleda tudi v belo steno in jo z odprtimi usti in izbuljenimi očmi opazuje pa še gruli zravenuser posted image pa v kake barve se zagleda, al pa v koga ki mu tak mirno kaj govori...tu pa sodeluje s celim telesom. Pa pleše rad z mamicouser posted image user posted image user posted image user posted image sem se že vse otroške pesmice naučilauser posted image user posted image

buči a ti kar ponoči to vse nardiš?? jaz sem ponoči tak šašava, da niti govorit ne morem, privlečem se do wc, flaško pa držim že tak, da vmes malo zaspim(pomotomauser posted image user posted image user posted image ). Da bi pa še kake flaške pomivala...heh..pomoje bi bile zjutraj cele zasušene od mleka, al pa kaka poplava v kuhinjiuser posted image user posted image

Midva grema tut danes malo po mestu na eno kavo, pol pa še malo v park in domov kuhat kosilo za atija in njegovega kolega ko bota nekaj delala doma.Upam samo da sonček zdrži do te. Zadnjič me je dež dobiluser posted image user posted image pa še dežne prevleke nimam za vozek. sem tako šprintala...sej mi ni škodilouser posted image user posted image user posted image

joj...zadnjič smo šli na sprehod in nismo nič zraven vzeli ker smo mislili da bomo pravočasno doma, potem smo pa šli preveliki krog in ko se je en kilometer od doma sirena vklopla...kak smo leteli..smo bli v sekundi doma..pa še na koncu mamo ful breg in je ati letel gor naredit skupaj mleko jaz sem pa tišala ta voz goruser posted image user posted image sem mela tak pomoje kar 2 kili manj ko sem gor priteklauser posted image user posted image user posted image sem se pol hecala, da bomoše kdaj ponovili, pa sem dobila tak pogled nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
15.3.2008 9:23:15   
buči
no, ponoči ponavadi spim, ampak danes sem pač malo podelala, ker sem pričakovala, da se bo zbudil ...
naš je nor na vrtiljak, sem ga slikala, je fotka gor. smeji se pa že vsaj en teden in nas zabava

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
15.3.2008 9:26:43   
pina-1
dobro jutro.

no za nami je solidna noč. Ana je zaspala okoli 21:30 spala do 00:30 in pol sem jo ob 5-ih zbudila ker so me zizike bolele in je pol spala do 8. No je pa Mia imela šou in je ob 1 prišla k nam pa smo jo pol ob 3 odnesli v njeno posteljo, ob 6 je bila pa že auf. No sem vsaj polikala dolker se Ana ni zbudila.
Sedaj pa neki protestira v ležalniku, ampak se bo že umirila.

Itata, glede otroškega nimaš prav. Seveda se upošteva PREŽIVNINA. Na prvi strani imaš rubriko "ostali družinski člani, ki sta jih dolžna preživljat ( vlagatelj in partner)
In tam kjer imaš rubriko za vnesti dohodke imaš spodaj tudi znesek preživnine. Nam jo upoštevajo, tako da jo vsem.

Aja pa ni odvisno kdo vlaga. PRi nas vedno jaz vlagam.

Bamby, za grad ne vem, ker ga en naš kolega ma in mi ga on posodi. Mislim, pa da obstajajo firme ki to  izposojajo.
grem sedaj tvojo ženičko pogledat

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
15.3.2008 9:30:48   
pina-1
bamby je prava lepotička. Ima ta take laske kot moja Ana. Moram tudi jaz dat še kako slikico gor. Moram najprej z aparata dol pobrat.user posted image

buči tudi vaše dete je lepo. ZDej so vsi že bolj okrogli v lička. Jihje prov fajn gledatuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
15.3.2008 9:53:52   
ella79
jaz bi tudi klonirala današno noč user posted image mal čez osem je zaspala in je bil mir do treh user posted image user posted image user posted image potem pa previt in popapcat, pa je spala do osmih user posted image user posted image user posted image jaz bi vsak dan tako noč user posted image user posted image user posted image
zdej pa ne vem, a je za vn it user posted image ni nič kaj prijetno, sam bi pa vseeno pasal mal na špancir

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
15.3.2008 10:53:22   
MetiLu
Punce, tudi naše spanje ponoči je superca že par dni. Spat gre okol devetih, spi do nekje dveh ponoč, popapca, spi do pol šestih ali šestih, spet papca in naprej do osmih, dones celo do devetih user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  SUPERCA, sem zjutraj kot nova. Bi lahko rekla, da sem se že skoraj navadila na nočno vstajanje user posted image

Včeraj smo se cel dan potepali. Dopoldan smo šli v Mullerja po pleničke in še par stvari (palčke za ušeska, vato, ...), pa sem si še kar en njihov modrček privoščila user posted image , potem smo za 20 min zavili še v Halo A, sem v upanju da bom sebi kupila hlače (seveda nič primernega user posted image ) na koncu Janezu kupila dva tok huda pajacka s kratkimi rokavi in kratkimi hlačkami v Chicco-tu, sem jih zagledala v izložbi  in sem kar dol padla. No, ker sem pa malo preveč zapravila, mi je možek častil še nove brisalce za avto user posted image

Popoldan smo se pa povabili k Tari na obisk. Smo šli z Dolenjko na en sprehodek, pol smo pa še malo podebatirali. Naš Janez se je od Tare naučil dudo zaugat, pa očitno je bilo samo momentalno, ker dones je ne mara več user posted image  user posted image  
Zvečer se nismo kopali, pa je mali vseeno spal do 2.15 user posted image

Sem pa včeraj dobila nakazano porodniško in otroški dodatek, pa je porodniška celo za 20€ višja, kot sem si jo sama naračunala user posted image  Pa odločbo sem dobila od naše občine, dobim 100€ - darilo za novorojenca user posted image

Zdej me pa zanima kako in kako pogosto ve pucate ušeska svojim user posted image ?

Pa glede vloge za vrtec, sem že zadnjič spraševala, a ste jih oddale na več VVZ zavodov ali samo na območnega in s tem na več njihovih enot?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
15.3.2008 11:02:10   
MetiLu
Še nekaj, ko ve mažete svoje user posted image  po kopanju, a to kar po celem telesu? Jaz ga še nikol nisem. Včasih v banjico nalijem malo Bubchen olja, drgač ga pa nič ne mažem user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
15.3.2008 11:25:12   
ella79
user posted image user posted image za naše februarčke, ki so danes tok fajn spali. Pa še kdaj user posted image user posted image user posted image

jaz pa še nisem dobila otroškega dodatka nakazanega, čeprav sem odločbo že dobila user posted image

ušeska ji jaz pucam vsak drugi dan, se pravi  po kopanju. Sam običajno pozabim takrat, tako da bolj takrat ko se spomnim user posted image user posted image jaz je po kopanju nič ne mažem, ji v banjico dam mullerjevo oljno kopel, pa je potem čist dost 'mastna', pa še prijetno diši user posted image user posted image

glede vrtca nimam pojma, pomoje jo bomo prvo leto probal kam privat dat, kasneje pa v vrtec. Do kdaj pa je potrebno oddati vlogo?

Evo en krog sem že povozičkala danes, zdej se mi pa tok neki spi, da bom pomoje kar mal kavč polikala user posted image user posted image pomoje sem ponoč preveč spala user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
15.3.2008 12:55:06   
itata
jutro punce 
pina: no fajn, ker moj ma to zrithan in pol lahko vsaj to vpiše... bom po mojem vseen vložila pa da vidmo, mogoče rata al pa sem jaz kaj narobe zračunala (ne bi blo prvič).
buči: dodatek za ta večjo pa mama njena cel dobi, tko da...

za mano je tudi kar ok noč. spanje od 20:30 do 00:30 hranjenje in takoj spanje dalje (ok, roko na srce sem tudi jaz tolk hitr zaspala nazaj, da si še modrca nisem uspela nazaj naštimatuser posted image ), potem hranjenje ob 4:30 ampak se je blo treba pol 15 min nosit - kar mi ni panike, če je takrat že okol 5h, pol je pa spal lepo do 8huser posted image  na še več takih noči!!
zdej sem mal sama in mal visim na rač pa neki moram narest še neki za službo (neki me po mailu sprašujejo) pa lepo jem melonco, kavico sem že spila, perilo dala oprat..

jakob ma še zmer zamašen nos. amapk sem ugotovila, da zelo verjetno, ker je kle tko blazno suh zrak gor - mene kar nos (noter) boli včasih in mam čist suhga... zdej kle mal obešam perilo in dajem mokre birsače na radiator. kej tazga... pa tist sem pol ugotovila, da ni kašelj, ampak mu dol smrkelj teče in se mu kej zatakne in se "odkašlja"... tko da me ne skrbi več...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
15.3.2008 12:58:15   
itata
meti: jaz še nisem oddala za vrtec vloge - moram ta teden... bom pa verjetno samo klele na tega najbližjega oddala. po mojem. ker ga zlo verjetno sploh ne bom dala še takoj v vrtec - sam tko da "sem v čakalni vrsti...". jaz pucam jakobu ušeska tko ene 2x na teden. ko se mi zazdi pač po kopanju. z oljem ga pa ne mažem. samo enkrat sem ga po nogicah in po glavi, ker se mi je zdel, da ima ful suho kožo pa ga bom sam tko včasih... zdej k se kopa po mojem ni panike, če ga kdaj namažeš, ker voda vseen suši kožo a ne...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
15.3.2008 13:37:20   
MetiLu
Joj punce, kaj sem jest dones naredila mojmu fantku user posted image  user posted image  user posted image  en nohtek sem mu zastrigla user posted image  user posted image  user posted image  pol mu je pa malo kri pritekla in sem mu z alkoholčkom razkužila, zdej pa samo upam, da se ne bo vnelo user posted image  user posted image

Pa revček mi je zdej dve urce skoz jokal, ker ga je malo zvijalo, pol sploh nisem več vedla od česa joka. Tok je bil že utrujen, pa sploh ni hotu zaspat. Zdej pančka, upam, da bo vsaj dve urce, da si malo odpočije.

Se skiram zdele že dve ure, mi gre kar na jok. Pa še nohtek na plačku na eno nogici je tud še kar gnojen, mu skoz ven stiskam s sterilno gazico in alkoholom, pa ni nič boljš. Sploh ne vem kaj naj naredim user posted image  

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
15.3.2008 13:53:28   
itata
meti: ne se preveč sekirat... jaz sem tud mojga že kdaj ornk opraskala med previjanjem pa kaj čem... sam po mojem ni fajn če mu kri teče al pa ma zagnojen preveč z alkoholom pucat. spucaš pol pa pustiš, da se zaceli / posuši. na zraku če se da. lahk mal namažeš z bepanthenom, ampka unim za rane k tud mal razkužuje...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
15.3.2008 14:32:31   
bamby
user posted image user posted image user posted image  Danes so pa naši sončki res pridno spali. Naša je tudi jedla sinoči ob 20.15, potem še kar nekaj časa ni zaspala v posteljici, ampak me to ni motilo. Naslednjič se je zbudila šele ob 4.40 user posted image . Je tako močno vlekla, da sem mislila, da jo bo lopnilo user posted image . Posledično tudi ni veliko pojedla, čeprav sva vmes pridno podirali kupčke. Naslednjič se je zbudila šele ob 8.30. Tokrat pa je pojedla 95 ml. Še nikoli ni toliko.

meti, porodniški dodatek imamo vsi višjega, ker se je z januarjem za nekaj % dvignil user posted image .
Jaz ušeska Anaji pogledam, če so kaj za spucat. Ne drezam po ušesku kar tako. Ene 2-3x na teden to narediva.
Z Bubchenovim oljem jo pa jaz po kopanju namažem. Nekajkrat sem ga kanila nekaj kapljic v banjico, vendar sem imela občutek, da se je bolj banjica zasvinjala, kot ga je bilo na njej čutiti, zato jo zdaj samo v brisačo zavijem,da jo v sobo odnesem iz kopalnice in jo takoj po celem telesu z njim namažem, ampak prav na tanko. Pol pa tako lepo diši user posted image .
Uf, meti, zdaj ti je pa res verjetno hudo, če si Janezka ustrigla. Mah, ne se preveč sekirat, saj bo hitro dobro in še porajtali ne boste več. Je pa treba biti kar pazljiv. Najbolje jim je striči nohte, ko spijo, da ne kričijo in vlečejo rokic. Jaz sem ji tudi včeraj strigla nohte in je kričala, kot bi jo iz kože dajali. 

Zdaj imam pa jaz eno ?
Ali kaj veste, ali že velja zakon, da je za drugega otroka vrtec zastonj??? 

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
15.3.2008 16:27:58   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Pa še nohtek na plačku na eno nogici je tud še kar gnojen, mu skoz ven stiskam s sterilno gazico in alkoholom, pa ni nič boljš. Sploh ne vem kaj naj naredim user posted image  

Meti mi smo imeli isti problemček pred kakimi 14 dnevi, pa sem šla z Lovrotom kr nazaj v porodnišnico. Pa sma dobila eno razkužilo in antibiotično kremico. Sem ga parkrat namazala in povila z gazico pa je čisto zginlo. Ti predlagam, da greš do zdravnika, da dobiš kremo, ker se to rado ponavljauser posted image

Jaz Lovrota po vsakem kopanju celega namažem z mandeljevem oljam, ki sem ga kupla v lekarni. Pa ima tako lepo nežno kožo, da bi ga kr skus luščkala user posted image

< Sporočilo je popravil Marusah -- 15.3.2008 16:30:42 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
15.3.2008 16:51:17   
Janey
buči kak ste sladkiuser posted image user posted image bi ga kar pojedla malega kaki jeuser posted image user posted image

oo marusah ti pa nimaš več časa za rruser posted image user posted image

mi mamo pa krče že eno uro..zdaj se je malo pomiril, ampak vidim da je očke odprl. Tako da samo čakam kdaj bo spet kaki črv prišo. Mater ej..kaj je tega treba. Če tak cuza to flašo..če bi tekmovala keri bo prvi bi ziher zmagal. Samo da on še 2 deci zraka zraven poje. Pa mu jo ven dajem, pa kupčke vmes podirama, pa nič včasih ne pomaga...je že jok...šbam

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
15.3.2008 16:53:18   
mlavla
no,da se še jst malo oglasim...na splošno smo vredu..le krči so vedno bolj prisotni...

ker vidim da debatirate o mazanju po kopanju..naša ima zelo suho kožo tako, da jo vedno celo namažem z mlekom od  Mustele ..smo zelo zadovoljni..saj se ji je koža že vidno popravila..

v kolikem času pa ste prejele odločbo o otroškem dodatku..?

pa zanima me kako je z vašo čiščo..a je normalno,da se mi zdej po 14 dneh po porodu ven vliva sveža kri in še celi  kosi...??user posted image sem namreč mal pozabila...vem,pa da lahko traja tudi več kot 6 tednov...a ve še vedno uporabljate vir 80 vložke?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
15.3.2008 16:55:27   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Zdaj imam pa jaz eno ?
Ali kaj veste, ali že velja zakon, da je za drugega otroka vrtec zastonj??? 

bamby..menda ta zakon že velja..saj je ravno danes soseda razlagala, da je vpisala še ta drugega otroka v vrtec...da je zdej zastonj...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
15.3.2008 18:44:27   
dolenjka
Čer user posted image

A je konc z našo klepetavostjo al kako user posted image  Kaj otroc naredijo a ne? user posted image

Našo lahko še kar pohvalim, je bila pridna ponoči in smo šli za nagrado dopoldan v Leclerck in sem ji hotela še kako majčko za zdaj kupit, pa je vse samo kratek rokav al pa za 6 mesecev user posted image  V baby centru pa sem dobila 1!!! No, lahko bi kupila še eno, sam je bla 8 EUR pa sem rekla da ni šans za 2 meseca! Sej naga itak ni user posted image
No tko, zdej si mirno upamo v šoping za 2 urici, ker dojit po raznih centrih se mi ne da če ni res nuja. Obiski so drugo.

No, ker sem jo preveč hvalila sem jo med pisanjem mogla vzeti iz koška, mal prklopit in zdej je v desni roki. Sem ko Meti user posted image

Aja Meti, sem ti odgovorila na mail user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
15.3.2008 22:29:40   
Janey
JA KAJ JE ZDAJ TO?? KJE PA STE???????
Smo že na drugi strani bili...pa me smo ja čveke čvekaste...a veste koga pogrešam da nam pove kako jim gre...našega starega. Nič se ni javil...pa kako slikico bi tut lahko naložil

zdaj pa slišim, da se lubi tušira...se grem štulituser posted image user posted image če pridema sploh oba pod tušuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji?
kokos4 RR

Praznovanje

Na veliko (9%)

Samo bliznji (91%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!