|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
13.3.2008 12:31:28   
limma
Hvala benika, lunca, dašabina za odg. glede baby vaca, jaz ga bom tudi danes naročila user posted image  Pamperske smo tudi že kupili, čeprav sem jo danes ponoči spet previjala, ker je bila pokakana in je protestirala user posted image
UZ kolkov je za nami, zdaj ima oba kolka 1a user posted image  in ne rabimo več široko povijat.. ampak jo bom vseeno še teh 5 tednov, sem se že tako navadila user posted image

Včeraj je bila Neža tako sitna in cmerava, da je bilo joj. Od 10h do 21h ni spalauser posted image Oči je imela že čisto motne user posted image , ampak ni šlo zaspat... nič ji ni bilo prav, ne na rokah, ne v zibelki,... Noč je bila pa tudi tako-tako.. od 5h zjutraj sva "spali" v dnevni, da se je vsaj user posted image  malo naspal.

Greva malo na sonček.

< Sporočilo je popravil limma -- 13.3.2008 12:32:29 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 13:13:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu limma)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
13.3.2008 13:42:21   
Alfabeta
Dan!

No, predno gremo na sonček, da se pofočkamo.

Danes smo pa tudi mi imeli slabo noč. Ajda je šla spat ob 20.30, spala do 00:30, potem pa je bila na rokah do 3.30. Saj ni kaj hudo tečnala, ampak sem jo nosila, ker nisem hotela, da mi zbudi še sina, slepega potnika v najini postelji. Je prišel ponoči k nama, smrčal kot kak star dedec, njegove noge so pa bile nekaj časa, tam kjer bi morala biti moja glava (pa sem "hvala bogu" nosila Ajdo, sicer bi bila vsa modrauser posted image ), nekaj časa na možu,...

No, sedaj spi. Sem pa ravno danes razmišljala, da bom ali prenehala s kapljicami D3, ali pa bom naročila Oleovit. Saj ne da ima krče, saj ji dajem samo 2-3 kapljice ampak če razmišljam, da smo veliko na soncu, pa da prvemu tudi nisem dajala dolgo, ker je dobil katastrofalne krče,... Bom videla...Res se bojim, da če povečam dozo da se bodo začeli. Ker sinu sem jih dala, ko je dobil krče, sem nehala dajati, ampak s krči smo pa nadaljevaliuser posted image

A je katera, ki sploh ne daje kapljic?

Aja, las si pa še nisem pobarvala.user posted image  Moram najti čas in pogum. Ponavadi je to naredila frizerka, 1x sem jih sama pa še takrat so vsi rekli, da je boljš kot od frizerke. Bom videla.

Še to, se kateri delajo kaki izpuščaji po telesu? Meni se delajo po obrazu kot, da bi imela hudo suho kožo pa srbijo me, pa najprej so bili kot mali mozoljčki. Ne vem ali to vse še od hormonovuser posted image  Prvič tega nisem imela. K dr pa ne bi rada šla, ker razsaja vse možno.

No, toliko za enkrat..

Vsem user posted image user posted image user posted image  za male rojstne dneve.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
13.3.2008 13:52:30   
mml
Jaz sem včeraj ugotovila, da Maticu ni všeč na sprehodu, je ves čas sprehoda godrnjal in ves čas kontroliral, če je še v vozičku in po tem hitro spet zaprl oči in se delal da spi user posted image , tako da očitno, če hočem, da bo buden, morava samo na sprehod user posted image . Ima pa fant malo zamešane ure in je zelo družaben in buden od 19. dalje, pa po novem, noče več prve nočne runde zaspati brez dude in po tem je treba 5 minut čepeti zraven postelje in mu tiščati dudo v usta, ker mu sicer takoj pade ven in je spet alarm...

user posted image  je šel za dva dneva v Avstrijo (katee in sunny se pridružujem vajinemu klubu, kjer user posted image  vsake toliko mirno in z užitkom prespijo noč v enem kosu). Trenutno sem sama, ker je moja mama z obema zunaj, po tem gresta pa z Manco v živalski vrt, bo Manca danes izpustila popoldansko spanje, upam, da bo zdražala in ne bo po tem prehudo tečna. Včeraj sem pa mislila, kako bo po plavanju samo padla v postelju, pa seveda nič od tega, je bila že spet ura 21.30, ko še ni spala...zjutraj pa budnica ob 6.45, nimam pojma kdaj se naspi...ni pa varianta, da bi jo dala prej spat, ker bi žnjkrat prišla ven iz postelje...še jaz potrebujem več spanja...user posted image

Se vidi, da je lepo toplo...so že muhe user posted image

limma user posted image  za kolke, jaz moram zdajle poklicat, da naročim Matica. Se je pa Matic danes tudi zbudil s premočenim bodijem, očitno nisem zadosti zategnila plenice user posted image

katrin upam, da bo Anže kamlu premagal viruse in bo spet boljše spal user posted image

alfabeta jaz se moram tudi pobarvat, imam že celo avtocesto narastka na glavi user posted image , moram odvozičkat do frizerja in se zmenit kdaj lahko pridem...

katee držim pesti, da bo že ta UZ OK in ne bo potrebnih več kontrol user posted image . Kako si ti? Te še kaj zbada in boli v mali medenici?

majra upam, da je tudi pri vas sedaj že sonček. Meni je pa nekako škoda časa za pospravljanje stanovanja in rajši tačas uživam z user posted image  ali pa kaj preberem ali pa čisto ensotavno lenarim...

lunca ti verjamem, da ti je bilo hudo, ko je Pina jokala, tile malo večji otročki znajo bit res hudo žalostni in se jih en da več kar tako potolažit...Manca si kakšno stvar tudi zapomni za več mesecev (recimo, da jo je jeseni ena punčka udarila in porinila, ko smo bili v Koloseju . Vsakič, ko se peljemo mimo to namreč poveuser posted image )

vaney upam, da bo nocojšna noč boljša. Kaj pa če bi dala na stekelničko dudo z večjo luknjico? Samo ugibam, ker nimam nobenih izkušenj s stekleničkami, ti bo kakšna druga kaj bolj pametnega svetovala...

nana ti je uspelo nalakirat nohte in skuhat, ko se je Klemen sprehajal z babico user posted image ?

Konec svobode...pa še Matic bo lačen...je jedel ob 8.30, tako da ima vso pravico...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2554
13.3.2008 14:01:47   
mala pikica
Vsa okna pomita user posted image user posted image user posted image Kosilo skuhano user posted image user posted image user posted image Pa še posesat mi bo uspelo in prah pobrisat user posted image user posted image user posted image Se vidi, kako sem vesela, ne user posted image
Gašperček moj, zlati si user posted image Je od osmih zjutraj pa do zdaj spal zunaj, vmes sva samo 2x jedla.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
13.3.2008 16:15:48   
nana35
limma,,super za kolke!!

katee,držim pesti za UZ!!

mml,sem skuhala in nohte nalakirala,las pa nisem oprala,ker se mi ni dalo.

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
13.3.2008 17:57:17   
obrigit
Pozdravljene končno sem našla čas za RR. Saj veste sem se držala vaših navodil in smo se res veliiiiiiiiko cartali.
Špela je tako pridna da ati ne more verjet. Ponoči spi prvo rundo 6 ur in drugo 4 verjetno od atijevih hlapov user posted image . Čez dan pa je zvedavo gleda naokoli in zelo rada se vozi. Smo bili v ponedeljek v Postojni in je celo pot prespala.

Tako zdaj pa vas grem brat da vidim kaj se dogaja

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
13.3.2008 17:58:06   
mala pikica
Punce, tiste, ki se spoznate na kengurujčke, kaj otroček v njem sedi ali visi? Upam, da me razumete.

Sva se danes z dragim pogovarjala, da bomo naše štručke še skoraj eno leto nosili in si kar ne predstavljam, kako ga naj ves čas nosim na rokah, je že zdaj težek. Danes je do petih popoldan spal v vozičku, zdaj res več ne more, jaz pa bi tudi bila raje zunaj. Pa sva se oblekla, sem ga dala na roke in sva šla po dvorišču gor in dol. Pa še užival je, ko je gledal v širni svet user posted image Pa sem takoj pomislila na kengurujčka.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
13.3.2008 19:11:42   
sani1
Samo tolko da se javim...

katee- upam, da je bilo vse ok na uz...

mala pikica- ti si pa res pridna....

Midve se greva pa zdej kopat in potem upam, da spat... Lep večer vsem....

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
13.3.2008 19:13:26   
katee
čer!

UZ srčka je pokazal, da ima še vedno luknjico v srčku, ampak ni nič nevarnega. Kontrolo imava spet čez 1 leto. Jaz pa sem mislila, da bo že sedaj dobro. Ja, kaj hočemo.

Po pregledu sva bila pa na sončku, pa v Cityparku, pa pri mojih starših, pri prababici na obisku. Šele malo prej sva prišla domov.

vaney, nana: jaz mislim, da je večina očetov takšnih, da ne morejo naresti več kot ene stvari naenkrat. Jaz sem svojemu user posted image  že milijonkrat to naprej vrgla in da nisem super ženska, ki bi sama vse naredila, ampak on mi samo potrdi, da zanjga sem super in ne vem kaj še. Oh ti moški user posted image !

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 2560
13.3.2008 20:43:31   
Sunny Morning
Toliko se pogovarjate o babyvacu, da ga bom jutri definitivno naročila.user posted image

Naša Neja že spi, jo je oči kar spar dal, ker sem bila na sestanku društva, kjer sem blagajnik. Pričakujem, da bo sirena okrog 1.00, če ne bo že prej.
Danes sva bili spet na oreng sprehodu. Sem pa zaradi majhnosti mojega kraja kar omejena s sprehajanjem in se mi zdi, da sem že kot pokvarjena plošča in se vrtim samo na enem mestu. Bo treba kakšno novo turo zmislit.user posted image

katee ne vem kaj naj rečem na UZ. Samo, da ni nevarno.

Zdaj mam čas in se grem v miru zrihtat za pančanje. Lahko nočko.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 13.3.2008 20:44:28 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
13.3.2008 20:57:36   
Sunny Morning
Vse najboljše za mini rojstne dneve: Nika in Katja

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 13.3.2008 20:58:53 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
13.3.2008 21:34:25   
katee
Naš Žan Luka pa že panča. Sva se skopala in najedla. Kako uživa v user posted image ! Jaz kar verjeti ne morem. Po moje bi bil lahko cel dan v vodi. Da vam še povem, kaj se nama je zgodilo v kopalnici. Jaz natočim vodo v kad, malemu pomočim najprej nogice v vodo in on se v tistem polula. Potem me je pa tako izpod oči pogledal, kot bi hotel reči: ups, mi je ušlo. Jaz sem se mu tako nasmejala user posted image

Sedaj bom pa še malo po kuhinji pospravila user posted image , pa še sebe   user posted image  in potem samo spat.

mml: maternica me ne boli več. Hvala, ker misliš name user posted image .

Lepo noč vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2563
13.3.2008 21:34:44   
klepetka
oj

evo jaz na javljanju.

najprej vsem današnjim in včćerajšnjim slavljenčkom  vse lepo ob mini praznovanjuuser posted image user posted image

Bruhanje se je umirilo .Je pa imela Lana včeraj zvečer kar močne krče ,take kot jih do zdaj še ni imela.Pa nisem nič kaj takega jedla ,zato sem pomislila da ima kaj veze bruhanje + zvijanje .No,danes sva bili vseeno pri zdravniku ,pa ni nič hujšega.user posted image
Je bilo pa danes tako lepo vreme ,da smo bili cel dan zunaj zato je zmanjkalo časa za računalnik.

Punce ,sploh pa ti ,triš,ti boš sigurno vedela ,ko je Matic toliko star,kaj naj kupim za rojstni dan fantu v 3 .razredu ,ker pojma nimam kaj  je za take fante zanimivo.

Ste nekaj spraševale ,koliko je kateri ostalo trebuha od poroda?!.... tukaj pa jaz lahko kar obmolknemuser posted image user posted image .Mislim da to pove vseuser posted image .Sicer pri kg ni ravno panike ,pri trebuhu pa ...

katee,saj glavno da ni kaj hujšega s srčkom ,saj te luknjice se pa baje same zaprejo ,a ne .

KAj pa je to zaena oddaja mali vragci ?SEm že slišala zanje ,sao ne vem kaj bi to lahko blo?!
glede hrane ;jaz jem več ali manj vse ,razen kakšnega fižola al pa svinjine pa do zdaj kakšne večjega napenjanja ni bilo ,razen včeraj
Lusa,user posted image za Lušo ;za nemške pesmice .Naš Domen je šele zdaj pokazal interes ,da bi pa bilo lepo ,če bi zapel kakšno pesmico .PA vidim da mu kar gre.

ursalara ,imaš ZS.V GRosuplje gremo pa v torek.

Aja ,zdaj sem se spomnila .Jaz sem mislila ,da če so kolki v P ob rojstvu1A,da pač je pol to ok za vedno.Tud mi je bilo malo mimo,zakaj kontrola, če pa so kolki vreduuser posted image (ja ,čudna sem ,vem  s tem mojim predvidevanjem),ampak ok,če tako pravijo pol naj bo.
.No ,in ravno v torek je šla moja soseda v Grosuplje na UZ kolkov  z dojenčkom ,starim tolk kot Lana ;imel je ob rojstvu kolke 1A in ji je bilo naročeno,da ne rabi povijat široko. No,in zdaj na UZ kolki niso vredu.Zdaj mora biti dete 6 tednov povito z dvema!! tetra plenicama .potem kontrola in bodo videli naprej.Tako da sem kar malo spremenila moje mišljenje  glede kontrole kolkovuser posted image

majra ,katja kje pa parva manekenka  po merahuser posted image .Velika ko Lana ,samo da je Lana kar 1 kg težja.
zdajle  ko sem brala tvoj post ,sem se spomila pa na mojega atija ;je umrl pa dobro leto nazajuser posted image .

mala pikica ,jaz sem tudi dane 60 cipres oplela.Si m  včeraj dala idejo,drugače bogve če bi se spomnila  nanje user posted image .
ampak vi ste pa zgodnji ,da že ob 8 na sprehod.TAkrat jaz še napol gledam.user posted image

sunymornig
,kako sta najini punci usklajeni po urah ,tako ponoči kot podnevi .MA ne morem verjetuser posted image .Sem se pa res nasmejala zdajel ,ko si napisala da si k opokvarjena plošča....user posted image

strije ;ja ,jaz imam še prav lepeuser posted image izpred 10 let nazaj

glede aptamila ,da zapira;meni so na gastro ravno obratno rekli;da naj bi novalac bolj zapiral zato mi priporočajo Aptamil po potrebi.Tako da res odvisno od otročka -očitno.
glede pospravljanja hiše;jaz zaenkart to opravim sama  s pomočjo Maruše.Res pa je ,da ne kompliciram preveč ,ker nisem obsedena s sterilnostjo.Gledam da je čisto ,ne pa sterilno.
Lunca ,tudi mi smo šli v torek spuščati ladjice po Bistrici,kOlk je bilo lepo ,ker je bilo zvečer in so tiste svečkice gorele noter.PA ogromno teh gregorčkov je bilo.

vaney in nana ,pravita da vajina dvauser posted image ko pazita otroke ne zmoreta opraviti gospodinjskih del;ampak moj ju pa prekosi: Včasih grem  v nedeljo zjutraj v trgovino ,in ko pridem nazaj ,mož pa še zmeraj v pižami ,ne glede na to da se čez 15,20 min začne maša.Ampak on ,bogi reveež ,se tud obleči n imogel ,ke rje moral pa Lano pazituser posted image (Lana pa pridna ,čist tiho).Sem ga vprašala ,kako se potem jaz zmorem obleči in še kaj drugega vsak dan ,pa je rekle da nima pojma.Ah ,...bogi so tile moškiuser posted image

alfabeta ,ravno tako kot je pri vas potekal današnja noč  , je  tudi pri nas občasno .Seveda ravno tako z beguncem v postelji  ponoči user posted image

pa še izpuščaji;men ise delajo predvem po rokah ,potemm iti mehurčki počijo , potem koža zelo srbi .Imam po rokah res zel osuho kožo,včasih do krvi razpokano.Včasih tega ni blo.user posted image

mml,no vidiš ,pri nas je pa obratno ;če hočem da je Lana budna ,jo samo iz vozička noter prinesem ,pa ni nobenega problema.Zunaj pa spi ko zadeta.

A veš da mi  ej včeraj uspelo celo nemogoče;mož je šel v Avstrijo že zgodaj zjutraj in ni mi preostalo drugega ,kot da tamaladva sama odpeljem v šolo in vrtec.IN skoraj ni za verjeti; celo uspelo m  je ,da smo prišli pravočasno.JE bil user posted image 100%prepričan ,da bomo kar precej zamudili.user posted image oraganizirat ,da sem ju šla še  Tako da očitno se da ..če se morauser posted image .

Nič,grem zdaj še mal pospravit ,potem pa v krtovo deželo

lahko noč vam želim

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
13.3.2008 21:38:36   
dašabina
Samo čekiram, lepo nočko...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
13.3.2008 21:45:01   
ljubljana
Tudi mi smo naročilo babyvac na tisti strani od babyvacslovenia in upam da hitro pride.

klepetka
kaj naj kupim za rojstni dan fantu v 3 .razredu ,ker pojma nimam kaj je za take fante zanimivo

Ne vem iz katerega konca si. V Ljubljani imamo eno krasno trgovino ristanc, ali pa želva v plavi laguni. Mi smo bili vedno za didaktične igrače, družabne igre ali pa kakšno knjigo.

Pri nas 9 letnikom podarimo, knjige, lego kocke, diaballo - po domače diabolo, pa ne hudiček ampak ena igrača, ki je zelo zanimiva za mulce, dve palički povezani z vrvico vmes pa dve polovici kroga sestavljeni takole )(   zmaja za spuščanje, sestavljanko, barvice, zmajčke na vrvicah - ene žonglerska zadeva ki je super za fino motoriko...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
13.3.2008 21:48:41   
katee
klepetka: luknjica naj bi se sama zaprla, tako so rekli. Mali vragci je pa oddaja na kanalu A ob sredah ob 21h. Kaže pa družine, ki imajo problematične otroke in kako jim otroška psihologinja oz. strokovnjakinja za vedenjske motnje pomaga in male vragce ukroti.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
13.3.2008 22:02:17   
mala pikica
katee upam, da bo s srčkom čez eno leto že vse super user posted image Pa hvala za razlago o prehrani user posted image
Jaz tudi zelo rada gledam Male vragce. Je katera opazila, da so več ali manj vedno starši krivi za težave? Mislim, da se lahko veliko naučimo. Večkrat kažejo, kakšni problemi so, ko otroci nočejo sami zaspati v svojih sobah. Mi smo takoj začeli Gašperja budnega dajat spat (če seveda ne zaspi na zizi) in nam že lepo uspeva user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
   Sončki januarčic 2oo8
13.3.2008 22:34:40   
karatina
Končno je tudi moj delovnik za danes pri koncu user posted image  Vse narejano? Pa, ja user posted image

Mala pikica super, da ti uspe toliko postoriti. Meni žal ne, pa to nadoknadim, ko gre Karin spat - koliko se da seveda, da me nebi sosedje zaradi kakega sesanja ali pralnega stroja po 22-i preveč grdo gledali. Pač stroj nastavim na pranje ful zgodaj, da obesim, ko vstanem če babika še spi.
Bi mi tak pasalo, če bi mi kdo šel s Karin na sprehod ali pa da bi kaj spala čez dan user posted image . Zaspi le v premikajočem se vozičku ali v avtu, kak jo prinesem v stanovanje ali pa se voziček za nekaj časa ustavi je budna in že zahteva animacijo - ropotuljice, pogovor, nošenje... ji včasih iz obupa, da imam kako minuto dovolim pogledati TV. Danes sem si jo še k zdravniku peljala sabo user posted image

Nana in limma danes sem dobila naročene granule za Karin, da je ne bi več ti prdci tako jezili - boleli. Se mi tak smili. Ji bom začela jutri dajat pa da vidimo. Baje da pomagajo pri krčih, bolečih vetrcihuser posted image  in kasneje pri izraščanju zobkov. Bom poročala, če bo kaj bolje, da še vidve poskusita.

Neposredna povezava do sporočila: 2569
13.3.2008 23:01:23   
nana35
katee,moj user posted image tudi tako reče,da sem super zanj...da res vse zmorem,ampak jaz sem ga že spregledala.Se samo prilizuje,da bi pozabila,da ni nič doma naredil.
user posted image
V glavnem,da ni nič strašnega glede luknjice na srčku.

Danes sem že sesala z baby-vacom,malo me je skrbelo,kako bom to izvedla,ampak Klemen je bil tako priden zraven,ne vem,ali je bil presenečen,kaj mu delam ali kaj,vendar ni niti pisnil.Vse mačke in smrklje sem posesalauser posted image .Je res dobra ta stvar.Hvala,da ste me prepričale s svojim opisovanjem!

Nika,Katja,vse naj...user posted image user posted image

klepetka,mali vragci ja.Sem jih gledala,katastrofa.Poglej na A kanalu,ob sredah so. Ful žlehtni otroci...kaj me čaka,joj.Upam,da ne.
O moških varuškah in njihovem nedelu pa raje ne bi...user posted image

mala pikica,sem opazila,da so pri "malih vragcih" več ali manj krivi res starši! Ja kaj pa druga,saj jih mi vzgajamo,ali ne?!

karatina,prosim te za informacije glede granul,ko bodo začele delovati.Upam,da bodo.

Zdaj pa lahko noč vsem,ki spite ali pa še ne.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
13.3.2008 23:23:28   
benika
Čer!

Uf punce, meni ne znese več pisat, ste prehitr zame. Še berem vas komajda sproti.

No v glavnem, jaz sem zjutraj doživela pravo presenečenje že navsezgodaj. In sicer kot veste, mora naš Jakob na nevrofiziološko preiskavo zaradi sluha. In danes zjutraj me kličejo iz KC-ja in so nam določili datum te preiskave-jutriuser posted image user posted image user posted image . Sestra je bila ful prijazna, pogovarjali sva se ene 15 minut in mi je vse razložila kako ta preiskava poteka, kaj pričakujejo od Jakoba, kako naj delamo z njim pred preiskavo, skratka vsa čast za njeno prijaznostuser posted image

Ne vem katera je napisala, da naj Aptamil ne bi zapiral. Po mojih izkušnjah, pa mislim, da ima Lunca podobne in še kar nekaj mamic tule na RR-ju Aptamil definitivno zapira. Jakob ni kakal po 3,4 dni. Probavali smo vse, od Donata, Comforta, sladkih kamilic in ne vem še kaj, pa ni bilo učinka. Sedaj smo presedlali na Milupo in lepo kaka 2x na danuser posted image  Posledično so se nam umirili tudi krčki, pa tudi jokav ni več tako kot prej.

Katee, upam, ne, verjamem, da je bilo vse ok na UZ!

Mala pikica, pa tui si čist preveč pridna. Jaz se še peglat komajda spravim, kaj šele, da bi šla okna pomituser posted image Znanstvena fantastika.

Vsem, ki praznujete obmesečnice....ISKRENE ČESTITKE!!!!!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
13.3.2008 23:30:24   
aurora6
ponoči prespi že 9 ur v kosu
Kakoooooooo?user posted image user posted image Pr nas se mi zdi da je glih tko kot na začetku madona...ko glih mislim, da je pa na vrsti obdobje spanja že naslednjo minuto user posted image user posted image user posted image pa ji nič ne fali....

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
13.3.2008 23:35:34   
aurora6
Pri naši Neji tudi ni videti, da bi jo Aptamil zapiral, ker kakamo vsak dan 2-3x. Najbrž res odvisno od otroka do otroka.
2-3 na dan? Jaz sem pa mislila da je v redu če enkrat na dan ali pa enkrat na dva dni???

Neposredna povezava do sporočila: 2573
   [Brisano sporočilo]
13.3.2008 23:49:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aurora6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
14.3.2008 7:47:12   
klepetka
jutro

naša noč je bila kar živahna ;Lana je 4x malicala .Zdaj p a spi.

benika ,danes stiskamo pesti za dobro opravljen pregled.user posted image

nana,no vidiš ,kako fajn je baby vac(čeprav je danes pri na s zatajil,ker je bil  poln nos ,ven ni šlo pa nič kaj dostiuser posted image

zdaj pa že kuham kosilo,da m i ne bo treba potem k obo sonček in bomo lahko zunaj.Pa probala bom še kakšno okno zdaj omit.Pa zavese tud

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

nogomet
aljaz99

Za kateri klub navijate

Barcelona (46%)

Real Madrid (11%)

Inter (5%)

Chelsea (9%)

drugo (29%)

Število vseh glasov: 82

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!