|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
12.3.2008 20:56:14   
JAPE
O valika, faca tale tvoja lara! Nisem ravno vse sledila, valika ali iščeš novo službo ali jo že imaš?
Bravo za prve "korake" po kolenih, tud Klara se je počasi začela takole premikat. Vendar ona izvaja to samo na ta veliki postelji in na sedežni. Na tleh pa ne. Zgleda, da se tam bolj varno počuti. Na nogice se tudi poskuša upirat, pa ji gre še prav dobro.
Kako pa kaj ostali, ki že hodijo? Malo povejte kako kaj izgleda, ali veliko padajo?

Juniorka - že v soboto gresta, sama s tamalim? Kako pa bo potem s terapijami?
thumbelina - tud men je težko, ko tole prebiram, ker se isto doživela. Prej sem jo posedala 100 na uro, ker je že lepo sedela. Pol pa pridem tja, pa vse narobe! zdaj pa ko se že sama usede, pa jo lahko posedam. Ali se tvoj že sam usede? Zelo čudno se mi zdi, da so ti v NM govorili da ga posedaj. RES ČUDNO!
Pa fajn dopust ste rezervirali. Jaz tud mal računam na junij. A pozna kera kakšen apartma v Istri ( Umag, Medulin, Rovinj, Pula,.....)

zalbi - držim pesti za jutrišnji razgovor!
sabri - tole vlečenje za roke...grrrr...tud jaz dobim alergijo!
piškotek - to je super, da je Nejc tkole priden v vrtcu. Boš tako bolj mirna, ko boš v službi.

Mene se Klara drži kot klop, in to vedno bolj in vedno večkrat! Že več ne vem kaj naj naredim. Danes tudi ko smo bili z pri mojih, pa prej ni bilo še nikoli problem, danes pa je samo po meni plezala. Mi je hudo, ko jo vidim, da je plaha. In se trudim, da je ne pomilujem. A je še kateri tak strahljivček?

Je pa postala tak jedec, poje res veliko vsakič po 2dl, česarkoli. Vse je AM AM, to ponavlja vsak obrok, ali pa če kdo drug je. Potem mora seveda še ona. Kolk pa vaši kej pojejo na 1 obrok količinsko?

V tivoli me ne bo. Ve pa skrajno uživajte!
Nočka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
12.3.2008 20:58:38   
zoom zoom
Glede srečanja: ja sem obljubila, da pridem, če bo v Ljubljani, ampak glede na to, da imam oba doma nič ne obljubim. Bom vidla kakpno bo stanje. Mogoče se celo prikažemo, pa še to ne za dolgo. Kje pa bo in kdaj (ob 10h?/

Zdej grem pa res spat.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
12.3.2008 21:23:03   
mojčca
Ojla punce

No, pa sem si našla čas za računalnik, končno. Naš Matic je zadnje čase ful bogi, ker ga matrajo zobki. Čez dan spi po 25 ali pa 30 minut (mi je prejšnji teden dvakrat spal po dve uri skupaj in sem mislila, da bo tako nadaljeval, ampak ne, spanje čez dan je za njega izguba časa, lahko kaj zamudi user posted image ), zvečer pa je tako utrujen, da sploh ne more zaspati. Včeraj ob 22.30 je kričal, kot bi ga dajali iz kože. Sem ga potem vzela k sebi v naročje, da je zaspal in je šel ob 23 v svojo posteljo.

Na srečanje jutri me ne bo, ker nimam nobene volje, da bi se vozila v Ljubljano. Sem bila v Lj. danes in je bilo obupno, gužva, nikjer za parkirati, ne hvala, ne bi. Sem bila pri očetu na obisku, gre počasi na bolje, ampak bo v ponedeljek še enkrat operiran. Je pa ful jezen, ker so mu izgubili vsa oblačila (bundo, hlače, pulover, čevlje in denarnico user posted image .

Thumbelina: če se Matevž že sam vsede, to ni nič narobe. Saj ne moreš od otroka, starega skoraj eno leto pričakovati, da bo ležal. Ja, če leži mu pač pomagaš, da se poskusi sam vsesti, drugače pa, če ga imaš ti v naročju, ni nič narobe. Kar se tiče razvojnih, ti pa očitno tako v vsaki povejo drugače (to meni nikoli ne bo čisto jasno).

No, naš Matic se po novem zna iz ležečega položaja sam vsesti user posted image user posted image user posted image . SEm bila pa danes na njena jezna ko 100 user posted image . Po novem lepo vstane ob mizi, kjer stoji Manca in se igra, gre do nje in prva stvar, ki jo naredi je, da jo začne vleči za lase. In to ponavlja non stop, Manca pa zraven vsa boga in se poskuša rešiti. Potem pa ga jaz prav jezno pogledam in mu povem, da to ne sme delati, nato jo objame in jo hoče isto sekundo, ko sta objeta ugrizniti. Ja, res ga mučijo zobki.

Zalbi, za jutri držim pesti, da na razgovoru dobro opraviš in da dobiš službo (če ti bo delo seveda všeč).

Jape, ja tale tvoja princeska je res bolj plahe sorte. Ja, nič ne moreš. Kar se tiče hranjenja pa naš tudi ogromno poje, več kot njegova sestrica. Danes pri kosilu smo sploh imeli borbe. Manca drugače obožuje ribe, danes pa sploh ni hotela jesti (od kar je bila bolana, imamo kar se tiče hranjenja prave komedije), Matic pa je pojedel več kot pol ribe, zraven pa še bučke in krompir. Ja, je bil revček tako prestradan, da je poleg svoje porcije še dvakrat zahteval repete. Pa po novem noče več zvečer jesti kašic, ampak obvezno kruh in nekaj gor namazano. Za zajtrk sem mu danes dala kašo, pa je čisto znorel. Je bil tako hud, da tudi mleka ni hotel. No, ko se je pomiril, pa mi je potem po flaški spil 300 mleka (ja, rekord za njega).

No, sedaj pa vas bom prebrala za nazaj in če bom imela še kaj volje, vas pokomentiram, drugače pa jutri. Jutri imava terapijo, tako da se bova spet cel dan potepala. Si že prav želim biti en dan doma, pa da bi Matic spal vsaj kakšno uro, da bi se vsaj malo spočila. NO, če se ne spočijem sedaj, se bom pa na stara leta user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
12.3.2008 21:52:25   
smotka lonib
Vidim, da ste se malo razpisale. Ne vem, kje naj začnem.

zalbi!
Držim pesti za jutri.user posted image user posted image user posted image

valika!
tebi želim eno super službo. Upam, da kmalu kej pametnega dobiš.user posted image user posted image user posted image

juniorka!
te bom pogrešala tako kot ostale.user posted image user posted image user posted image

JAPE!
Drugače naša Zala ni tok plašna kot tvoja Klara, ampak kadar smo jke na obisku in pa doma, se vglavnem k meni prisesa kot klopuser posted image . če grem na WC- je jok in stok. Če me pa več kot 5 minut ni, se pa umiri, pol je pa tud moj dober.
Glede hrane je pa tako, da naša je vsake 2-3 ure. če pa vmes koga vidi, da je, pol moram pa še njen dati. Včeraj je jedla krvavice. je bila huda, ker ji nisem koj dala.user posted image

Mojčca!
V bolnica se pa res vse sorte dogaja. Naj oče pazi na mobitel in denarnic (boh ve kje je zdej), ker tam kradejo tud zaposleni, pa mislim predvsem tiste malde spremljevalce, ki jih vozijo na kakšne UZ in preglede. Pa tud kakšen, ki je kao obiskovalec, krade.user posted image

piškotek!
super, čese je Nejc tako lepo vključil v vrtec.user posted image user posted image

zobki in lasje!
naša zala tud ful rada za lase vleče. kar se pa zob tiče, mi jih včasih kr zasadi kar ji pride pod roke. Je moj reku, da meni lahko samo v kosti zasadi, ker mesa nimam ničuser posted image . če ji kakšno stvar ne pustim ali vzamem , od tiste trme ugrizne tud sebeuser posted image . Kaj čmo, če smo pa naredili ovčko, ki je trmaste narave.

Če sem katero pozabila komentirat, mi ne zamerit.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
12.3.2008 21:54:15   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Sem danes šla na CSD oddat še papirje za porodniško in otroški dodatek, pa sem vprašala še za tisti € dodatek in je rekla, da ni nujno, da ga bomo dobili (podaljšanje porodniške ni razlog za ta dodatek), ampak če želim pa lahko izpolnim.

meni je rekla, da vglavnem dobijo negativne odgovore. Sem ji rekla, da bom vseeno izpolnila, ker itak nimam kej izgubit. Ni greh probat.

Neposredna povezava do sporočila: 3380
12.3.2008 22:43:00   
katja pv
No zgleda, da smo za srečanje samo 3: tejkag, juniorka in jaz. Glede na to koliko je sedaj ura sem vama poslala SMS na mobije za srečanje jutri ob 10:30 v Evroparku. Če pa jutri ne bi šlo potem pa v petek.

Pri nas je danes cel dan tako neznosno pihal veter, da je bilo prav tečno iti na sprehod. Sem pa na sprehodu pobrala mlado muco čisto prestradano. Groza - bilo je je samo kost in koža. Je veterinar rekel, da je vprašanje, če bo preživela, ker je tudi podhlajena. Sem jo predala društvu za zaščito živali na Ptuju in močno upam, da se bo izvlekla. Matija pa bi jo imel kar doma in v dnevni sobi - je zelo navdušen nad mucami - bolj kot nad kužki (se je vrgel po meni). Sem mu komaj dopovedala, zakaj dajemo muco stran.

Vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
13.3.2008 7:15:01   
zoom zoom
Dobro jutro.

Spet neprespana noč. Je tamala tako kašljala, da je zravn še 2x bruhala in spet še bolj smrka kot je prej. Pojma nimam kje bi se lahko spet prehladila, saj nismo nikjer bili.

Na srečanje tako danes ne pridem, bom pa prišla naslednji teden, tudi če bo v Kranju. Sicer pa za danes kakor sem videla ni kaj preveč interesentov, samo sabri če se ne motim.

Tudi naša vleče za lase, cuka predvsem mene in mi iz las vleče špangice, grize pa zaenkarat še ne, ker je trenutno še čisto brez zob.

Moram končat, se spet kregata.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
13.3.2008 7:33:26   
zalbi
hej!

Včeraj zvečer sem bila pri moji naj prijateljici na večerji - je blo prou fajn ja.

Če se še jutr kej zmente - zagotovo pridem - k vidm da neki punce odpovedujejo.

Mi je pa tale razgovor kr neki danes - ker so me včeraj ob 18h klicali - tko čudno no...tko da brez občutkov grem tja....

No, pa se je sara zbudila...grem...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 3383
13.3.2008 7:44:00   
1vetrnica
sabri, jaz bom mogla tud odpovedat!!!! tamal mi je zbolel do konca. Iz tistega nedolžnega kašeljčka se je razvilo kašljanje v eno. PRov bogi je no. Pa še tamali je začelo iz noska tečt, joj, joj, joj; to bo spet pestro.user posted image user posted image user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
13.3.2008 7:45:01   
1vetrnica
zalbi tebi pa veliko sreče danesuser posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
13.3.2008 7:51:36   
Anonimen
dobro jutro!
lara še spi, zato moram hitro izkoristiti čas za pisanje, ker drugače ga pozneje nimam več. včeraj je na primer spala od 11.45 pa do 12.15 - ja, cele pol urce. sem mislila, da bo popoldan po sprehodu mrknila, ampak je bila tako naspidirana. tam po 17 uri pa bi ona spala, takrat pa je jaz nisem pustila, in sem jo "mantrala" tja do 18.20, ko sma se "končno" šle kopat in mi je potem ob 19 uri že skoraj na povijanli mizi zaspala.... ponoči smo imeli - še vedno 1x bujenje - dobi svojo čežano - vsako drugo noč pa se še vedno dojima - ne vem, kako naj zaustavim to nastajanje mleka, ker mi gre že res malce na živce, in nikoli ne vem, ali bo gospodična sploh hotela še zizat ali ne. pa ko se mi napolni, me tako svinjsko boli....

zalbi - držim danes pesti za razgovor, pa da bi res hitro nekaj pametnega našlauser posted image

srečanje v MB- mogoče pa se še jaz pripeljem - bom vidla, kako bo...
aja, to ste se zmenile za danes - sedaj komaj vidim.... danes pa ne morem, ker ima eva ortodonta popoldan ob14.30

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3386
13.3.2008 7:58:43   
zoom zoom
vALIKA, Kaj pa će bi si dojko samo malo spraznila (s pumpico ali ročno, no lahko tudi tvoj malo pocuzauser posted image ), s tem praznenjem mislim, da sprazniš samo toliko da t e neha bolet, pa bo manj mleka. Sicer pa pravijo čim manj pit, dokler se ne ustavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
13.3.2008 7:58:49   
sabri
Dobro jutro, škoda no potem danes odpade, vreme je pa drgač super. Pa drugič. Oz jutri če bo katera za.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
13.3.2008 8:07:02   
sabri
Sem mogla nehat prej, v glavnem za jutri če bo lepo vreme bi bilo tud super, če bo pa slabo ali pa če je katera za plavanje.
Vetrnica: pozdravite se čimprejuser posted image
zoom zoom: vi tudi velik zdravjauser posted image
zalbi: sej veš, za probat je, včasih iz najbolj čudnega še najboljše uspe, držim pesti. Jaz sem pa tud čist v precepu zdaj za ta šiht.
Grem naredit papico, ne morem pisat na prazen želodec.user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
13.3.2008 8:13:20   
mojčca
Jutro, kavica user posted image

Pri nas je tako lep, sončen dan, da komaj čakam, da se Matic zbudi, ga zrihtam, greva v Kranj in bova do terapije zunaj, na sončku. Pa še spali smo celo noč, tako da se danes počutim superrrrrrrrrrrrr.

Kar se tiče jutrišnjega dne, so spet sončno vreme in če se menite, bi jaz prišla v Zbilje brez problema, Ljubljana mi pa res ne potegne, pa ni za parkirati, pa gužva, pa na Zbiljah je boljši zrak user posted image user posted image user posted image user posted image  (sem se mogla nekaj na hitro spomniti).

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
13.3.2008 8:14:19   
Anonimen
imam še čas....
no, naj napišem, če katero zanima, kaj se je dogajalo z našo Tovarno sladkorja v Ormožu, kjer sem bila zaposlena...
pred 3 leti smo izvedeli, da EU pripravlja reformo sladkornega trga. kao da je preveč sladkorja proizvedenga v EU, po drugi strani pa so gospodje obljubili revnim državam, da bodo lahko ugodno prodajale sladkor v EU. in tako so z velikimi odpravninami vabili lastnike sladkornih tovarn v EU, naj opustijo proizvodnjo. ker je naš lastnik bil tujec (nizozemec in italijan), se je njima po domače rečeno j.... za delavce in vse ostale, ki jih bi ukinitev take proizvodnje prizadela (kmetje - to je bila najboljše plačana poljščina in se je dalo fino zaslužit, prevozniki, ki so imeli ogromnega dela in zaslužka ob spravilu sladkorne pese, sezonski delavci, ki smo jih zaposlovali 3-4 mesece ob spravilu pese...). pojavil pa se je tudi nov kupec, ki bi nas kupil, in bi proizvodnja laufala dalje, ampak naša uprava, je dala take izračune ven, da se kao ne splača - saj če bi prišel nov kupec, bi glavo odrezali, in bi si nastavili svoj kader.... v glavnem vlado so prepričali, da se zadeva ne splača, plus tega je bila ministrica za user posted image , ona bi se morala pogajati in se potruditi za naš obstanek...ta nov kupec je hotel samo garancijo države, ter da se mu mogoče malo pomaga, ampak vlada ni kazala nobenega interesa - saj, ker tovarna ne stoji sred ljubljane....
no, in tako so zapravili našo tovarno. prodali so pravico do proizvodnje sladkorja, ki je ne dobiš nikoli več nazaj. vse ostale države v EU so se na primer trudile, da so obdržale vsaj eno tovarno v vsaki državi, slovenija, ki pa je imela eno samo samcato, pa jo kar tako zarvže.
no, in so vsi delavci v tovarni (bilo nas je 199) dobili 2.4.2007 vročeno odpoved. razen mene seveda, ker sem bila noseča. tako da sem to odpoved dobila vročeno sedaj v ponedeljek... ja, saj sem vedela, da se bo to zgodilo, ampak ko se pa uresniči, pa te vseeno prizadene.
no, sedaj pa so ustanovili novo firmo, ki še pospravlja ostanke. trebalo je še prodati vso zalogo sladkorja, ter tovarno razgraditi in prodati, kar se pač lahko še proda....
najbolj žalostno pa je sedaj to, da so sedaj, po enem letu pa le ugotovili (to je bilo na eni seji občinskega sveta), da so pa res brezveze zaprli tovarno, in da bi se zadeva vseeno še izplačala in jim je sedaj žal, da se niso takrat bolj potrudiliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3391
13.3.2008 8:18:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

vALIKA, Kaj pa će bi si dojko samo malo spraznila (s pumpico ali ročno, no lahko tudi tvoj malo pocuzauser posted image ), s tem praznenjem mislim, da sprazniš samo toliko da t e neha bolet, pa bo manj mleka. Sicer pa pravijo čim manj pit, dokler se ne ustavi.

na to sem že sama pomislila, ampak ne upam, ker imam en mlečni kanal tako občutljiv, da če se totalno ne izprazni, da se mi potem takoj zamaši - in to je sedaj še huje potem odpravit, ker mi ziza na vsako drugo noč..... tako da ko se mi napolni, potem trpim muke do zizanja, ko mi res totalno izprazni ta moj jošk....
sem že razmišljala, da bi si šla po tablete za zaustavitev, pa mi ni tam čakat celo dopoldne... se še česa nalezem in mi glih ni do tega....

Neposredna povezava do sporočila: 3392
13.3.2008 8:19:54   
mojčca
Valika, ja smola, kar se tiče tvoje službe. Kot sem prebrala, vsem višjim se na žalost user posted image , takratko pa zmeraj potegnejo delavci, ja, tako je to v telj prebljubi naši državi.

No, sedajle pa gledam na  koledar in kaj ugotovim: da imamo danes 11 mesecev. Ojoj, naslednji mesec mu pa že pripada prva torta in prva svečka user posted image

No, zadnjič, ko je imela Manca žurko in smo se slikali naša družinica s torta, je Matic takoj naredil traparijo. Isto sekundo, ko smo se vsi štirje posedli za mizo, da bi se slikali, je gospodič že imel roko v torti. Da ne govorim kakšen je bil po torti, o torti pa sploh ne bom zgubljala besed.

Letim se je gospodič zbudil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
13.3.2008 8:26:52   
zalbi
1vetrnica - ja bogi malček.

valika - mi je kr hudo k sem tole brala - pol pa ta naša ljuba država govori kolk zmanjšujejo brezposelnost, pa kolk se vse trudjo, en belik bla bla...Uopam, da boš tudi ti našla kej pametnega.

sabri - men je vseen, karkoli za jutr - mam čas - če bo sonček sem takoj za vn, drgač pa ja plavanje tut kul.

Midve pa greva okoli 10h - greva po eno mojo prijateljico da bo pazila Saro, bosta šle en krog z vozičkom, jaz pa bom ta čas na razgovoru...jej pa tak lep sonček je zuni k bi bla cel dan zuni...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
13.3.2008 8:38:28   
Mojca B
jutro,

Jona spala od 19.30 pa do 6.00... tko, da sploh nimam kaj za jamrat! naspana v tri štuke... jo pa tile zobki matrajo. Kr naenkrat začne zverinsko jokat in se sploh ne umiri...boga je..

hm... kaj je še novega. Regrat bom šla danes nabirat. To jaz full rada delam. Iščem tistega na krtinah čist belega.. in potem ga s še večjim veseljem jem... njamska.

thumbelina: Saj se bo vse uredilo. Vsak terapevt ima verjetno svoj pristop in vsak svoje kaprice. Jaz se sicer na tole hipotonost nič ne spoznam. Ampak vse bosta poštimala boš vidla!!

Valika: ja je kr grozno tole s službo. Najbolj te prbije ko dejansko pride do tega- odpovedi!! Pa še kriza je najti službo. Vsaj jaz vem, da sem jo vmes kar nekaj časa iskala. Sem bla tkoooo brihtna, da sem službo pustila, češ da bom še kaj novega poskusla. Iskala pol leta in se pol zaposlila na DURS-u, hodila v službo s tolk težkim srcem, ker tale DDV mi pa res ni bil pisan na kožo. In potem bla prav vesela, k so me povabili nazaj v staro službo...

Zalbi: držim pesti. In imaš prav ja. Kaj ti rabi izobrazba, če se pa potem nič ne najde... joj mene tole razkuri...

Nič punce, uživajte. danes bo sonček. Jaz pa kr ne upam Jone še ven pelajti...Bom počakala do jutri k mava kontrolo ušesk pa da vidimo...

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
13.3.2008 9:21:13   
Anonimen
punce, hvala za spodbudne besedeuser posted image user posted image
sedaj mi itak teče odpovedni rok in sem mislila, da ga bom mogla oddelati. ampak kot sem že napisala, imam toliko dopusta, da mi skoraj vse pokrije, tistih 5 dni pa mi šenkajo - vsaj nekaj, če se je že moralo tako izteči. tako da sem sedaj do 24.4. doma - kao brez skrbi.....

(odgovor članu Mojca B)
  Neposredna povezava do sporočila: 3396
13.3.2008 10:05:04   
zoom zoom
Pri nas je pa tako lepo vreme, pa sonček, nič ne piha, mi pa noter. Se ju kar ne upam peljat ven. Šli bomo ob 13h k zdravniku, čeprav bo pomoje potm začelo močno pihat. Sumim pa da ima tudi tamala vneta ušesa, ker se kar naprej cuka, pa od včeraj zvečer pa do danes zjutraj se ji je toliko ušesnega masla nabralo, da jih je imela prav umazana.

Valika: želim ti uspešno iskanje nove službe, pa ostalim tudi (vključno z mano - čeprav jo jaz imam, ampak bi zamenjalauser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
13.3.2008 10:18:29   
smotka lonib
Mojčca!
Maticu vse naj naj
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3398
13.3.2008 10:20:29   
Mojca B
joj saj res.. matcu vse naj, naj.. sem jaz ena smotka al kva!!

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
13.3.2008 10:22:32   
gaja*
Pozdravljene, spet se javljam po dolgem času. Za nami so kar težki trenutki. Včeraj smo pokopali tasta user posted image user posted image  

Gaja se je nekaj prehladila, pa tudi mene grozno praska v grlu. Tak da tudi spimo bolj bogo zadnje noči.

Ko bom imela malo časa, bom prebrala za nazaj, pa se bom prišla še kaj javit. Zdaj je kar naporno doma, ne moreš si mislit, kolk enih stvari je za poštimat ob smrti user posted image Pa še delat začnem v torek...

Tako, lepo čvekajte še naprej,
vsem, ki praznujejo pa želim vse naj naj user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?