mojčca
|
Ojla punce No, pa sem si našla čas za računalnik, končno. Naš Matic je zadnje čase ful bogi, ker ga matrajo zobki. Čez dan spi po 25 ali pa 30 minut (mi je prejšnji teden dvakrat spal po dve uri skupaj in sem mislila, da bo tako nadaljeval, ampak ne, spanje čez dan je za njega izguba časa, lahko kaj zamudi ), zvečer pa je tako utrujen, da sploh ne more zaspati. Včeraj ob 22.30 je kričal, kot bi ga dajali iz kože. Sem ga potem vzela k sebi v naročje, da je zaspal in je šel ob 23 v svojo posteljo. Na srečanje jutri me ne bo, ker nimam nobene volje, da bi se vozila v Ljubljano. Sem bila v Lj. danes in je bilo obupno, gužva, nikjer za parkirati, ne hvala, ne bi. Sem bila pri očetu na obisku, gre počasi na bolje, ampak bo v ponedeljek še enkrat operiran. Je pa ful jezen, ker so mu izgubili vsa oblačila (bundo, hlače, pulover, čevlje in denarnico . Thumbelina: če se Matevž že sam vsede, to ni nič narobe. Saj ne moreš od otroka, starega skoraj eno leto pričakovati, da bo ležal. Ja, če leži mu pač pomagaš, da se poskusi sam vsesti, drugače pa, če ga imaš ti v naročju, ni nič narobe. Kar se tiče razvojnih, ti pa očitno tako v vsaki povejo drugače (to meni nikoli ne bo čisto jasno). No, naš Matic se po novem zna iz ležečega položaja sam vsesti . SEm bila pa danes na njena jezna ko 100 . Po novem lepo vstane ob mizi, kjer stoji Manca in se igra, gre do nje in prva stvar, ki jo naredi je, da jo začne vleči za lase. In to ponavlja non stop, Manca pa zraven vsa boga in se poskuša rešiti. Potem pa ga jaz prav jezno pogledam in mu povem, da to ne sme delati, nato jo objame in jo hoče isto sekundo, ko sta objeta ugrizniti. Ja, res ga mučijo zobki. Zalbi, za jutri držim pesti, da na razgovoru dobro opraviš in da dobiš službo (če ti bo delo seveda všeč). Jape, ja tale tvoja princeska je res bolj plahe sorte. Ja, nič ne moreš. Kar se tiče hranjenja pa naš tudi ogromno poje, več kot njegova sestrica. Danes pri kosilu smo sploh imeli borbe. Manca drugače obožuje ribe, danes pa sploh ni hotela jesti (od kar je bila bolana, imamo kar se tiče hranjenja prave komedije), Matic pa je pojedel več kot pol ribe, zraven pa še bučke in krompir. Ja, je bil revček tako prestradan, da je poleg svoje porcije še dvakrat zahteval repete. Pa po novem noče več zvečer jesti kašic, ampak obvezno kruh in nekaj gor namazano. Za zajtrk sem mu danes dala kašo, pa je čisto znorel. Je bil tako hud, da tudi mleka ni hotel. No, ko se je pomiril, pa mi je potem po flaški spil 300 mleka (ja, rekord za njega). No, sedaj pa vas bom prebrala za nazaj in če bom imela še kaj volje, vas pokomentiram, drugače pa jutri. Jutri imava terapijo, tako da se bova spet cel dan potepala. Si že prav želim biti en dan doma, pa da bi Matic spal vsaj kakšno uro, da bi se vsaj malo spočila. NO, če se ne spočijem sedaj, se bom pa na stara leta .