juniorka
|
thumbelina- joj, mi je kar hudo, ko berem tole, ko vem, kako je tebi hudo... saj ste ga še učili posedat se...ah tile zdravniki...ampak glavo pokonci, malo vztrajnosti, pa bo, boš zmogla, zdaj ne rabiš bit tolk časovno omejena, ko še ne greš v službo.. Ma, ne vem, kaj naj napišem, da boš boljše volje.glej, me smo s tabo, pa mal pojamraj, pa bo ! En zate! No, jaz se počasi pripravljam na odhod- v soboto ob 12ih moram bit na letališču, tako da, za srečanje, kakšna minuta jutri bi se še najdla al v petek... Včeraj sva imela zjutraj NFTH, popoldan pa razvojno, je cel dan šel v tri... Sem pa dobila napotnico za potne stroške..je rekla ga. dr., da se nabere, seveda..ja wtf, kaj pa zdaj 10 mesecev se pa ni nabralo... zdaj pa tako ne vem, za kolk nazaj mi lahko sploh dajo Ah ja, tole je res en , ko nihče ne pove nič.... Dobili smo tudi 4 zobek! Drugače pa gre, samo mene tudi doma vsak dan kaj razkuri... sabri- jaz se tolažim, da grem, na tvojem mestu bi pa explodirala Sestanek, pa prej bi vse napisala na list, ker vem, da bi se mi drugače zataknilo.... Ma res, teli zadnji trenutki z malo, pa ne moreš zjutraj v miru vstat, se pocartat, malo poigrat, pa pol lepo zajtrk...Meni je to najlepši čas dneva, zato zmer zamudim, ko mam zjutraj kaj . Ja, pa z Alesso sva šli na kavo, kratko, ampak jo je blo fajn videt..mora naslednji petek vslužbo, dopusta starega ne dobi in išče druge možne vire dohodka , ma res, normalna služba- a obstaja taška- si me spomnila, bi morala k frizerju, sem bla tudi pred Božičem, pa nič več..ne vem, kako bo zneslo..grem pakirat, da bom 2 dni bolj na izi... Lepo se imejte!
|