snorlax
|
Oj! Evo mene tukaj spet ob nečloveški uri! Janeja, žemljice so po Montiju. Recepta pa jaz nimam ne za kruh, ne za žemlje, ker vse delam po občutku, merim pa "od oka". Lahko jih pa spečemo pri Žanek, če dovoli. Ne, saj se hecam. HuAnita. Pri nas je prej stara mama delala butarce, zdaj pa jih ati. Pri nas rečemo "snop". A ste tudi pri vas rekli tako? Glede Monti sladic - zato jih jaz ne delam, ker mi pri teh receptih nikoli ne gre nič skup oz. mi ni jasno, kako gre kaj skupaj, pa tudi jaz se že 2,5 meseca uspešno izogibam sladic (tudi, če so po Montiju), ker so preveč vabljive in se bojim, da me zanese nazaj na stara pota. Rajši jem kake suhe fige ali slive, če je že taka potreba po sladkem. Ropotuljica. Super, da ti je ratalo. Verjetno so še 100x boljše, kot moje. Še vsakemu, ko sem pokazala, kako se pečejo žemlje, je potem ratalo naredit boljše in lepše. Janči, sorry, ampak sem mislila, da se samo pofočkamo, pa pol ti dopolniš seznam. Glede zobarja. Kje pa dela ta dr. Vizjak? Mene je sicer sram povedat, ampak s tamalčkom še nisva bila pri nobenem. Če je za malčke in če je strašno potrpežljiv, potem bi se šla naročit. Ali pa, če mi priporočate kakšnega drugega v Celju za tamalčke? Teta beta. Očitno si dotični dohtarci bila simpatična. Mene ne moti, če je direktna, pa tudi osladno prijazna ni treba, da je. Lahko je pa malo manj arogantna in ni treba, da zaničljivo govori o moji G., če me ni hotela mučit in na živo šarit po moji maternici. Pa glede na to, da je ženska, bi človek pričakoval, da je malo manj groba pri gledanju in tipanju občutljivih delov telesa. Razen, če ima ona rada bolj grobe igrice, pa misli, da smo vse take. Mene je pa sinoči ful bolel spodnji del trebuha, pa nisem znala ocenit, al je mehur, al je kaj ginekološkega, al me po črevesju špika. Tak čuden občutek je bil. Potem sem nekak zaspala. Zdajle je malo bolje, ampak imam občutek, da je bolj mehur. K sreči grem danes k svoji zdravnici po bolniški list, pa bom dala še kri in vodo. Itak že od nosečnosti nisem dala krvi in vode na pregled, tako da ne vem, kaki bodo kaj izvidi. Edino, kar me je strah, da bi šla nazaj v bolnico, da se mi je kaj skompliciralo. Samo glede na to, da je od posega že skoraj teden in da ne krvavim več, malo verjetno. Upam.