|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
11.3.2008 11:56:33   
pikica36
oj saj res..... oktavija?????? kje pa je???? res je že celo večnost nisem zasledilauser posted image pa maša ??user posted image  noooo, punce javite se kaj in povejte kako kaj!!

špelka- kdaj bo pri tebi kaj več znano, kako se odvija?!

jaz še po abraziji nisem nehala čist "flekat" pa že kaj čakam user posted image , to se mi še tud ni zgodilo  v vsej svoji karieriuser posted image user posted image

ja, nč mogla bom it malemu nekja skuhat, ko pride zdaj iz šole, verjetno  bo kar pizza padla, za mamiko pa solatka, da se rešim še treh kg ki so mi ostale od novega letauser posted image

pa frizerju bi se moga spokat- joj, sivina seka na vseh straneh - emšo jebi gauser posted image
malo spremembe bi rada, sam kaj ko mam full temne lase ( zdaj mam oranžne pramene)pa bi rada osnovo malo svelejšo pa bi mi mogla vse lase najprej posvetlit da bi mi sploh kaj primlouser posted image user posted image pa se moja rizerka vedno " punta" pravi da je škoda las.jaz pa takoooo prenaveličana sama sebeuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
11.3.2008 12:12:28   
spelka12
pikica zamenjaj frizerko. Kaj se ma za puntat. Kdo je tuki šef? Ti al ona? Ti povem? Tist ki da ojrčke torej TI. Ma da te blanšira, pleska, pobeli, malto gor vrže ni važno kaj, samo da se boš ti počutila dobro.
Pri meni bo pa znano v nedeljo. Če bo pa takrat - pa še mal počakam pol pa sredi tedna na krvnega.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
11.3.2008 12:52:31   
Erin
benika user posted image user posted image user posted image boš videla da bodo novičke zmeraj boljše in da ni vse tako črno kot zgleda... Bomo še naprej držali pestke zanjuser posted image user posted image user posted image user posted image

Špelkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - a me slišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš???user posted image user posted image user posted image Držim pestkeuser posted image user posted image user posted image pa pošiljam pikicepokice za tvoji pikiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
11.3.2008 13:09:31   
pikica36
vauuu.. špelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo+++++

maš pa prav ja.... jaz dam evrčke in sem boss!!!!! am ko me pa zmeraj prepriča... jooj pa ne si uničvat lase , pa ti tolk paše , pa maš tko lepo naravno barvouser posted image user posted image pol pa , rečem tej pa nenouser posted image , sem jezna sama nase

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
11.3.2008 14:51:21   
spelka12
pikica prid k meni, ti zlijem škaf zelene barve na lase, pol se naslikava k tvoji frizerki in te ona 100% brez pardona pobarva. Zmenjeno?
Meni so tudi skoz klamfal o moji lepi naravni barvi ampak ne, ne. Sem šla na rjavo, oranžno, blond in črno. Pa sem bla z vsemi barvami zadovoljna.
erin - pikapolonce?user posted image Samo za mene?user posted image Oooooooooo hvala lepa. Moji pikici pošiljata tvoji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo še naprej pridno rasla in nič težila mamici.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
11.3.2008 14:57:29   
ledenka
user posted image  Pupike moje, spet sem v gužvi... in danes sem take fajn volje user posted image  da me majo za urejanje zoprnih zadev user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
11.3.2008 18:52:45   
LuNa73
Evo en tak luškan vicek....

V porodnišnici se pogovarjata dva novorojenčka. Fantek pogleda punčko in ji
> ponosno reče:*

> "Fantek sem."
> "Kako pa to veš?" vpraša punčka in fantek odvrne:
> "Počakajva, da gre sestra ven, pa ti bom pokazal."
> Ko sestra odide, potegne fantek odejico stran, pomoli nožice v zrak in
> pravi:
> "Poglej, modre nogavičke."

Pa še eden....

Skupina obsikovalcev je na 'naravoslovnem dnevu' v tovarni izdelkov iz lateksa.
Najprej jim ponosno razkažejo linijo, na kateri izdelujejo dudke.Nato nadaljujejo ogled, vodič jih prižene tudi mimo linije, kjer izdelujejo kondome.Na koncu linije je tudi nekakšna naprava z iglo in en dober opazovalec med obiskovalci opazi, da s to iglo vsak deseti kondom enostavno preluknjajo...Začuden vpraša vodiča: "Pa vi resnično namerno preluknjate vsak 10. kondom?"Vodič se obotavlja: "Ja... tako nekako.""Pa je to dobro za posel s kondomi?!""V bistvu niti ne... Je pa odlično za naš posel z dudkami!" Zdej pa jo šibam... en velik objem vsem.... pa tiste, ki ste potrebne, pa še pestike.... potrebne sreče in mojih pestik.... koklašpiklašpokla, ti si taprva... lepo se mejte.... se beremo.... pa pa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
11.3.2008 19:02:01   
murkica

Pa da se še jaz na hitro javim....
Zdele bom ravnokar začela delat, pa sem mogla še na RR skočt, da vidim, če se kaj dogaja. No malo premalo čvekate, pol pa jaz nimam kaj za brat.

V glavnem: Erin- vidim, da user posted image  pridno raste...
Špelka- Držim pesti, da bo rezultat pozitiven. Za Jakoba pa sem itak držala pestke. Zdej, ko ste dobili obro novico verjamem, da se bo vse uredilo in bo malček v redu slišal.
Lunca- tale vic o novorojenčik je carski, sem si ga prav shranila in ga poslala naprej po mailu mami. No ne me tožt za avtorske praviceuser posted image .
beyba- Kako gre hitro čas, že kar šola starševstva... Kar malo nostalgična ratam, ko se tebe in Erin spomnim še med borkami. NO saj enkrat bomo vse prišle za vama...user posted image
No pa seveda še vsem ostalim čvekam želim lep večer, da se ne bo kera razjezila, ker je nisem omenila. user posted image

Bodite pridne, pa se beremo kaj jutri, ko bom v službi pa se javim...

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
11.3.2008 19:34:27   
LuNa73
No vse ste se bunle za Murkota... ampak, a mi lohk povete kdo od naših pevcev pa še poje takole in o tem..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa mate spet dan polepšan.

Murkica, a ni šikan tale vicek... tak prav prikupen user posted image user posted image user posted image user posted image . Mam zdejle še par minutk cajta pa šetam po youtube... tak da vas še ziher s čim razveselim danes.... user posted image

Sem vedla da bom še neki našla...... tak tale pa je za vsako od vas-mojih bab žab in kokel špikelšpokel user posted image .....hja namest obale bi si lohk pele Ringa raja.... user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 11.3.2008 19:46:25 >

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
11.3.2008 19:36:17   
ledenka
user posted image luuuuuncikaaaaa

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
11.3.2008 19:55:00   
ledenka
no, zaj pa lepo po vrsti user posted image

spelci, tvoji spelki junior sta se upam da dobro vgnezdli user posted image  test delas v nedeljo?

luna,  tale vic je meeeegaaaa user posted image  tako nedolzen... ko ga cujes do konca user posted image  

polaris, sam da si se uspela ustavit, ko si sla domov user posted image  ce se prej nisi, je cist fajn user posted image  

murkica, bomo ze cvekale user posted image  pomlad prihaja pa mamo drugega dela dost user posted image  recimo sajenje roz pa to user posted image user posted image user posted image

pikica moja draga user posted image  drzim pestke, da bo naslednjic vse ok! mas pa zanimivo frizerko user posted image  se nisem naletela na tako, ki bi se branla farbat user posted image

argojuhica, definitivno prevec delas user posted image

tinkamiska, do riza se nisem prisla... cakam, da sam pride naokoli user posted image  pa se pol ga bom sigurno pozabla namocit user posted image

Se* tud jaz nardim odlicno pijano nevesto sam dobesedno user posted image user posted image user posted image  bom prisla na gibanco!!!

soncek, drzim pesti, da pride user posted image  cim prej, pa da se zacnes fiksat user posted image  pa kako slikco obleke pokazi, vsaj kaki stil je user posted image  uzivam v naslajanju user posted image

benika, samo da je pregled mimo in da priblizno ves, kako in kaj user posted image  

erin, kje je zaj kaka slika tvojega busija? hocem buuuuusiiiiiiii!!!! user posted image

bejba, kako pa pri tebi? kako napreduje tvoje nakupovanje? user posted image

pikapoka, hvala za rozice user posted image  

vita, lepo te je spet videt! user posted image

anej, dobrodosla med nami user posted image

sigurno sem se kero spustla, pa ji posiljam veeeelik user posted image

moj apdejt user posted image  hja, moja O me neki zeza - taprav izcedek mam ze od petka, ampak... sam 1x ali 2x na dan user posted image  drugac pa suho ko sahara user posted image  glede na statistiko bi jo morala met nekje v soboto, ampak moja statistika je fulll cudna zadnih par mescov - od 26 do 35 dni, pol pa vohaj user posted image  v petek mam redni G pregled, pol 25. mava pregled pri Resu, pol bomo pa vidli. seveda upam, da user posted image  ne bo, ampak nisem sigurna, kak pa kaj. bota pa user posted image user posted image  user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
11.3.2008 20:17:31   
LuNa73
ajsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

tole si poglej.... sem se spomnla na eno debato nazaj.... user posted image user posted image user posted image  pred časom...ko smo pikasoja lepele pa tak....user posted image

Pa tale dva bumbarja si poglejte..... pa tale mi je ena najboljših fint....

Pr Špelki bo pa kmal takle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 11.3.2008 20:29:00 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
11.3.2008 21:12:20   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Evo en tak luškan vicek....

V porodnišnici se pogovarjata dva novorojenčka. Fantek pogleda punčko in ji
> ponosno reče:*

> "Fantek sem."
> "Kako pa to veš?" vpraša punčka in fantek odvrne:
> "Počakajva, da gre sestra ven, pa ti bom pokazal."
> Ko sestra odide, potegne fantek odejico stran, pomoli nožice v zrak in
> pravi:
> "Poglej, modre nogavičke."

user posted image  user posted image  Sladek! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
12.3.2008 7:45:47   
murkica
Lunčki kako lepo. user posted image user posted image user posted image Hvala za pesmico, tisto ki je namenjena babam žabam in ne Murkotauser posted image
Drugače pa dobro jutro.

Želim vam lep in uspešen danuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil murkica -- 12.3.2008 7:46:17 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
12.3.2008 8:13:53   
beyba
Dobro jutro...

Murkica da najprej odgovorim tebi...

JA čas gre full hitro, če se postaviš na moj...  boš vidla da piše only 98 days to go user posted image user posted image user posted image   kar pomeni da jih mamo 182 že zasabo...  JA nostalgija naj te nikar ne daje, jst toplo vrjamem da boste šle tete z RR-a kmal za nama z erin. Sicer bova midve takrat že 'izkušene' mame polne pametnih nasvetov- bova potem glavni tuki a ne erin... user posted image user posted image user posted image Ve sam pridno user posted image user posted image user posted image midve bova pa navijali in stiskali pesti, da rata čim prej kak nov 'nečak' da najinima ne bo dolgčas.

Ledenka kar se tiče nakupovanja trenutno  nič kaj preveč ne kupujem. Oblekice in cunjice, takšne in drugačne že mam, tako da zaenkrat ne bom kupovala nič več. Potem po potrebi. Voziček tudi že čaka( freestile 3XL bež), posteljica še ni sestavljena ampak čaka še doma, ležalnik tudi, previjalne tut, baby sitter ....  Košek se je sestra javila da bi mi kupila za darilo... Kupit bom mogla it prsno črpalko, kozmetiko, plenice, koš za plenice, dude, roporulce, kak okras za voziček, dežniček za voziček, torbo, za na pot za planice ipd.... pa še kaka malenkost se bo naššla. Sam s temi stvarmi sem rekla da bom mal počakala, ker bo kdo od sorodnikov sigurno vprašov, kaj rabimo, da lahko kupijo malmu za darilo. pa da jim ne bom vse pobrala pa nakupla....

Pri njih pa sploh ne vem kakšno tradicijo majo, glede na to da si tut za rojstni dan ne čestitajo, kaj šele da bi si kako malenkostno darilo kupil za RD, pa da me njegova mama nikdar ne vpraša nič o nosečnosti, kako sem, če kaj brca, ....( beri kot da nebi bila noseča)... sploh ne vem če bo za njih to kak poseben dogodek....

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
12.3.2008 8:14:31   
beyba
kolk sem se razpisala user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
12.3.2008 9:31:57   
Fargesia
evo mašika je prišla...sej vas kr pogosto berem...pa zelo poredko kaj napišem...pri meni ni nič novega...čakam na 20.3. ko ima moj dragi androloga, da dava kri za spolno prenosljive bolezni in pol čakava na pošto za IUI. ta mesec sem brez vsega in sem prav zmedena. se mi zdi da nikamor ne pašem, ker ne vem kaj jo bo zagodla moja M in ne vem kdaj bo prišla in ker mislim da po naravni poti ne more uspet...mislim da nisva taka srečkota da bi ravno nama tako ratalo...

pa vse, ki ste me pogrešale - ZLATE STE!!!

< Sporočilo je popravil maša82 -- 12.3.2008 9:32:39 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
12.3.2008 9:44:24   
beyba
Mašika...Ne smeš tko mislit. Kolegica je bla tut panična po treh letih poizkušanja, mela za sabo že full preiskav, potem je šla pa prejšnji teden na kliniko za neplodnoost noseča, pa ji je namesto posveta o zanositvi naredil UZ i potrdil nosečnost....Vidiš....vse je mogoče....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
12.3.2008 10:04:14   
ledenka
Jutro! spet sem v paniki, zato sam kavica user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 12.3.2008 10:08:09 >

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
12.3.2008 10:08:12   
Fargesia
Beyba, če se pa po naravni poti zgodi...pol bom pa morala v nekaj več začet verjet!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
12.3.2008 15:37:36   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Beyba, če se pa po naravni poti zgodi...pol bom pa morala v nekaj več začet verjet!

V Božička? Velikonočnega zajca? Milkine svizce mogoče?....user posted image user posted image user posted image  Ni važno v kaj verjameš, važno je, da pomaga.
lunčika tele 2 vica pa tista pesem dvojčkov so pa res cute.
beyba a tolk daleč si že? Nisem si mislila.
erin hooooočmoooo buuuuššššiiiijaaaaaa - drugač bom štrajk užgala.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
12.3.2008 15:46:05   
vita80
Povedati moram, da se bo  "vaš" sanjski moški Murko poročil 3.maja v Mariboru, fešto bo pa imel v festivalni dvorani v Mbju. Ohcet bo baje odprtega tipa, tako, da ste baje vljudno vabljene!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako sem slišala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Edina največja želja mi je, da bi bila na njegovi poroki. user posted image user posted image user posted image Po mojem si bo tak sam pel
!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
12.3.2008 15:47:14   
vita80
A ja! A je katera od vas srečnica?user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
12.3.2008 16:17:33   
sonček33
Ojla
Punce, evo pa je prišla. Moja M. Superca. In 28. grem po inekcije. komaj čakam, da se greva  z mojim dragim spet zdravnike user posted image
Boste vidle, aprila bom srečka nosečka. Jupi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
12.3.2008 17:49:17   
Erin
sonček jaz že sedaj navijam in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sedem...ker je pravljično število...naj se ti ta mesec začne pravljicauser posted image

Špelka - spet striptiz?!? Pa ti si nenasitnauser posted image ....se te kar bojim srečat u živouser posted image ..bom dans mojega nafehtala da me mal pofotka, oki? user posted image Sam s pijače naj pride... kdaj bo pa to pa ne vem...
Kaj pa Špelki junior delata? Gnezdita?user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da...

Se moram pohvalit..sem dans prvikrat delala musakouser posted image in bila takoooooooooooooo dobra, da mali/mala kar prevale delauser posted image user posted image user posted image

Seki..a si pridna?user posted image
Maša - držim pesti tudi zate...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?