|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 14:28:40   
tally
Jah taula petem sva že dve k se bova s kladivom po glavi tolkle, jst bom tut v Lj. rodila tko da po moje Ea odpade. Bi pa če bi imela možnost rodila z EA. Minilo bo tko ali drugače pa ko dobimo štručke pravijo da se vse pozabi. Jst samo upam, upam da ne bom bla šivana, spet utopijauser posted image .

Pa hvala vsem za odgovore.

Glede kozmetike jst bom probala ne začetku čimmanj, smo tisto nujno, hladilno mazilo, olje za temenca, škarjice za nohtke( po 14 dneh), pa trdo otroško milo. Mam pa za kasneje bubchen kozmetiko.


Narava samo da se je umirilo in da ni bilo hudega, pa kot ti je naty svetovala ti tudi jst, mogoče bi malo razmislila o počitku.




(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 14:31:31   
Taula
EA dobiš v Lj le če je sreča...tako so nam rekli v MŠ. Niti naročiti se ne moreš nanj. Torej glede na gužvo v P, je moja rešitev res kladivo po glavi. Sej bo vse poplačano...tako pravijo.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 14:38:31   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
je moja rešitev res kladivo po glavi. Sej bo vse poplačano...tako pravijo.user posted image


sej, mogoce se bo pa barva buske ujemala z barvo spalne halje v P - bomo vsaj modno in barvno usklajene user posted image

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 14:55:10   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

No zajtrk zrihtan,

2 sendviča z kislo smetano+slanina+3 čokololadne muffineuser posted image , jooj punce jaz vam pravim da vas kmalu čisto vse pihnem v kguser posted image
.


Punce jaz imam full tak občutek, da ko se bo enkrat zares začelo (beseda na P..),da bo to ponoči oz. da me bo to zbudilo, sploh ne vem zakaj, ampak tak občutek imam da se bo začelo dogajati ponočiuser posted image nikakor si ne predstavljam da se bo začelo sredi belega dne. Aj sem smotna, kaj pa čemuser posted image



edina jst ne vem če boš mene dohitela, pravkar jem pletenko s sezamom, noter pa : majoneza, piščančja salama, suha salama, kumare, sir in paradižnik...je tko nafilan da ga komi jem... njami.
 
veš tud meni se zdi, da bo treba it sredi noči, ne pa sredi belega dne.
 
estrella probi mal spremenit prehrano, ne tolk ogljikovih hidratov..tko je men rekla, da zarad hrane se ponavadi pijavijo glivice, ker majo idealno okolje da se razmnožujejo.
Jst sem bla pa ful razočarana z lamelnimi zavesami, sem jih imela v svoji sobi še prej doma, in so se mi kar polomle, pa umažejo se ful hitro, no jst jih ne bi imela več.
 
sončnica sandra...hvala, drugače pa nisem pr unih tapreklastih, tko vsepovsod je dovolj.user posted image
 
ja aurora sem že rekla edini da ne vem če me bo prehitela. sam teb pa buši res raste, men pa sam kile.
 
narava kaj te je tako zgrabilo...nisi mela mnde pravih popadkov?
 
tally jst bom poačsi začela s pranjem, da me kej ne prehiti.
 
Danes sem naročila posteljico od Lip Poljčane, in jo dobim v roku enega tedna.
 
Jst bom rodila brez vsega aurora.
 
naty se čist strinjam s tabo.
 
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Jana: karsen bušiuser posted image Kile pa skrivaš user posted image . Jaz jih ne morem. Ko se gledam v špegu, vidim bušija in izbočene ritnice ter bokeuser posted image Vsqk dan je slabšeuser posted image

ja sej ko se jst naravnost pogledam v špegu, mam tud zalite bedre in boke...
 
 
 
 
 

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 14:55:31   
kodrana
ojla.

narava bogica. kaj si res ne bi vzela počitek? dopust? bolniška? po moje bi bilo bolje, da doma počivaš.. ker vseeno je bolje, da si lepo doma in počivaš, kot da se otroček rodi prezgodaj.

Estrella
jaz imam voziček Haberkorn. iz Rutarja. ga imam v albumu, lahko pogledaš, če je isti. pa pazi nase. ne pretiravaj.

tally kje se kupi tale kozmetika bubchen? in kaj vse imajo?

aurora super seksi spalna srajčka. za najino zadevico..še ni danes, veš. verjetno bo ju3.

katy bi mogla povedat, da si v nm. da bi se kaj videle. no, sicer pa imava težave z avtomobilom, tako da bi težko prišla. ropota, kot traktor, pa še cuka..pauser posted image za pregled.

edinaos jaz tudi jem za več osebuser posted image . tako da, nisi edinauser posted image .

Sončnica Sandra, upam da slabost in bolečine v želodcu čim prej minejo. tudi mene občasno zagrabi, tako da vem, kako si boga.

jana user posted image za bušija.

zdaj me čaka brisanje prahu, pa pospravljanje.. dela imam čez glavo. ne vem kej bi začela.








_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 14:55:49   
Anonimen
Ojla punce...

Narava... počivat!!!

Špelin@... pohvala tvoji pupi.user posted image user posted image

Sem sam na hitro preletela pisanje in tole dvoje mi je ostalo v spominu.... Mi smo super,leva ledvička ki je bila pol majša od desne pred enim leto, je sedaj zrasla in sta že v sorazmerju tako da.. Stanje se je definitivno izboljšalo... Ni potrebno nobeno preventivno zdravljenje...Samo kontrola čez eno leto... Sem zelo vesela. In hvala Bogu za vse...
Samia se je prvič peljala z avtobusom in seveda ni hotela sedeti zato ko sva prišle ob 12h domov sem za 2 ure kar umrla od utrujenosti... Ta mali vragec me bo čist izčrpal...
Ampak nakup kuhinje in pripomočkov pa izgleda da je bil zadetek, kajti ne boste verjele igra se in to že celih 15 minut, mashallah....

Upam da ste vse fajn in se dobro počutite kljub vremenu...

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 15:01:05   
Pepita
Evo še mene s pregleda. Mi je danes na veliko presenečenje G UZ delal, sam ekrana ni obrnil proti meni in nisem videla user posted image . Je pa vse Ok, pikec je že na glavico obrnjen ima pa že 1700 g, kar je sicer malo manj kot 32 teden. Jaz pa se tudi pridno redim in imam +11 kg. Me sestra vedno pri tehtanju grdo gleda, pa se ne sekiram, se bom potem ko bom to dol spravljala, upam pa, da je to večinoma voda. Pa spola mi spet ni povedal user posted image , ker kao ni pogledal. Naslednji GP imam pa 1.4. sedaj že na 3 tedne ... Aja, pa jaz ne nameravam rodit ne z EA ne z ultivo. Bomo kr potrpel ....user posted image upam, da ne bo preveč hudo.

Lep dan vsem.


_____________________________



(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 15:04:38   
aurora28
**** bravo za tvojo pupo, zadetek v polno! user posted image user posted image user posted image

Sem sprva mislila, da se vas bo več odločilo za uporabo analgetikov v obliki EA ali Ultivo, pa vidim, da smo dokaj vse med seboj usklajene in za naravni porod, zato sploh ne bom delala seznama. user posted image

Taula jaz bom za user posted image kupila trdo milo Bubchen, kopel Bubchen, kremo za obraz Bubchen, poleg teba pa imam doma olivno olje iz lekarne, pa Ribodermin in hladilno mazilo za ritko in to je vse.

Kodrana ni panike, ko pride pride. user posted image

Jana uvav kakšen sendvič user posted image user posted image user posted image . Ja buši moj kar raste in se razteguje. user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 15:04:44   
Anonimen
Pepita ampak ta tvoj G je mal nesramen? Zakaj pa ti ne obrne ekrana in zakaj mu ne rečeš želim vedet spol...Morda ga je pa v materinsko napisal, pa sam tebi ni povedal? Kaj je pa sploh gledal na UZ? Je delal morfo al je sam preverjal lego, placento, pretok po popkovnici??

(odgovor članu Pepita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1084
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 15:11:41   
tally
kodrana kozmetiko imajo v DM-u in muellerju pa v lekarnah, majo pa različne kopeli, šampon, mleko kremica za ritko, v glavnem  vse. Jst jo imam namen uporabljat za mojo user posted image , razen če bodo kakšne alergije.

Vi se pogovarjate o sendvičih jst pa mam manijo na sadje, od včeraj sm pojedla 2kg banan, 1kg jabolk, 0,5kg jagod, zdej moram spet vuser posted image sadja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 15:55:12   
TamaraJ
Ojla...

Tako vas pogrešam... in se spet na hitr javljam. Sem glih iz LJ, ker sem mojega peljala, ker gre na sejem v Frankfurt. Pa sva spotoma odložila še njegov avto na Vrhniki. ja skor čist kaput (sva ga komaj s kabli vžgala, da ni bilo treba avtovleke). No.. še nimam dovolj stroškovuser posted image ..

Potem sva se s Timijem za nazaj ustavila še v Blagomixu in sem mojemu kupila nove hlače. sem mu ene totalno uničila, ker sem na madež nasula Omnio Blanco ali nekaj takega in pozabila uro preveč. Pa je barvo razžrlo. No, sej se učim.user posted image

Drugače pa sva začela zidat in zdej gre pa zares. Morava postaviti zidove zgoraj, da lahko naredijo načrt za inštalacije in potem izmerit, do kje bodo tlaki.. da lahko sploh naročim panoramska vrata za balkon. jao, ful enga dela. Upam, da bo večji del narejen preden rodim. Ker imeti bajto v razsulu in novorojenčka user posted image user posted image .

Timček je bolje, kar se zdravja tiče. Je pa težak in so bitke vsak dan nekajkrat na sporedu. Nazadnje pred urco v trgovini. Me je boksnil v trebuh, ker ni bilo po njegovemuser posted image . Potem je med vožnjo zaspal in še vedno spi. Občutek imam, da mi vajeti uhajajo iz rok in sem na trenutke čist obupana, saj ne vem več, kaj naj naredim.. kaj je prav glede vzgoje. Kako naj se obnašam, do kje naj vztrajam.. Po riti da ali ne (glede na vso modrost o vzgoji, ki jo lahko preberemo povsod). Tole po riti meji na nasilje ali ne? Kako ga sploh kaznovati, da bo vsaj malo efekta. Poskušam se pogovarjat z njim.. velikooo.. ampak potem dokazuje svoj prav in se vse podere. Ah, razumem zdaj tiste, ki rečejo, da je vzgoja umetnost. Se mi pa tudi zdi, da pogreša vrtec in družbo sovrstnikov. Ima po moje tudi in mame poln kuferuser posted image .

Kar se tiče EA in Ultive.. jaz se ne bom zaenkrat za nič odločila, saj sem prvič rodila brez teh zadev in upam, da bo tudi v drugo tako hitro.

lep dan majčice.. čeprav deževen




_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 15:58:47   
Estrella*


user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image
 
 
11.03.2008: Hijenca (GP), Pepita (GP), Katina (GP)
 
12.03.2008: Suzy85 (GP)
 
13.03.2008: Kodrana (GP)
 
14.03.2008: **** (GP), Aurora28 (GP)
 
17.03.2008: Špelin@ (GP)
 
18.03.2008: Naty (GP), Valentina (GP)
 
19.03.2008: Sončnica Sandra***(GP), Tiana (GP), Katy82 (GP)

20.03.2008: Anitka (GP)
 
21.03.21008: sesil (GP)
 
25.03.2008: Zalazoya (GP), barbaw (GP)
 
26.03.2008: buccka (GP)
 
27.03.2008: 80Kaja (GP), TamaraJ (GP), Jana81 (GP)
 
28.03.2008: edinaos (GP), Čmrlika (GP)
 
31.03.2008: Tancho (UZ)
 
user posted image  PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image
 
01.04.2008: Pepita (GP)
 
02.04.2008: narava (GP)
 
07.04.2008: Kasso (GP), Estrella*(UZ), MARTINA25 (GP)
 
09.04.2008: CatJa (GP)
 
11.04.2007: Tally (GP)
 
OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA
 
 
KORISTNE POVEZAVE:
 
CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 15:59:24   
Estrella*
user posted image


27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 103cm, +10kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

 01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    
 
02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:118cm, +14Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , SG, (O:95 cm, 9,5kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  
         
05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:114cm, +10kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +11Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:103 cm, +13 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +11kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:97cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)
 
11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+28/98 cm; +9kg ) 
  

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)  
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     
     
13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +4kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +11kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:101cm, +8kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +5,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej
 
16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:106cm, +10kg) 

user posted image   mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +10,5kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:97cm, +11kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:100 cm,+10kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ 
    
24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:101cm, +6kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:94cm /+24cm/; +8,5kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +7kg) 

27. Maj 2008  
             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image   
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:97 cm /+30 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +8kg)
  
user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +12kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 
 
31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +8kg ) 
 
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    


SKUPAJ NAS JE 77 SREČK user posted image        

nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfekuser posted image , aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maskauser posted image , mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image


RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 17Xuser posted image ,user posted image : 17Xuser posted image  in user posted image : 43X user posted image






(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 16:04:30   
jana81
tamara to nas še vse čaka, vzgoja, trmarjenje.... svaka čast da ti vse zlaufa.
 
mene pa zanima kje imajo dokaj veliko izbiro teh stranskih oblog za v posteljico?

a veste kaj mislim, te iz blaga , da se ne more zaletet v ograjico na posteljici.
 
aurora kje si pa ti prebrala da zdej otroček spi 90-95 % ??
 

lepo bodite, grem naprej delat.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 11.3.2008 16:13:06 >


_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 16:07:10   
suzy85
**** user posted image user posted image user posted image da je s samio vse ok! vidiš, pa si le našla pravo stvar, s katero se lahko zamoti. user posted image

jana81 pa tebe je pa sam buši! sj drugač te pa skor nič ni!

aurora luštna srajčka - še posebej barva mi je všeč!

edinaos mi2 sma se kr neki časa odločevala za dormeo, sam sma nardila pravo odločitev. spima kot anglečka, čepšrav se mi je jogi sprva zdel mal trd. pa sem ugotovila, da mi to ful paše!

hvala vsem za nasvete glede dijakov. sicer se še ni tako resno začelo, ker imam zdaj samo dvotedensko prakso, pripravništvo (10 mesecev) pa pride na vrsto drugo leto. sej so me že včeraj mal debelo gledali, upam pa da si zaradi bušija ne bodo preveč drznili! mal preveč upam, ne? user posted image pa bo že nekak. te tri nastope nardim, pa sem rešena zaenkrat. sem pa vesela, ker se mi vsaj v mb ni treba vsak dan vozit!

morm povedat, da sem ravno včeraj šla mal v la vie pogledat v mb. kljub visokim cenam sem prišla domov s hlačami in dvema majčkama. user posted image so mi ful všeč, pa mojmu user posted image tudi.

user posted image pa dans tako dela... prejle se ji je kolcalo. sem čutla na levi strani trebuha, na desni me je pa še butala zraven. user posted image pa dans na praksi: mi profesorca ful neki razlaga, jst sm se pa komi zadrževala, da se nisem začela smejat, ko me je user posted image vsake tolko ful butnala! kr naj!


_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 16:07:33   
Anonimen
tamara: Lepo da si se javila, smo te pogrešale in bile v skrbeh... Samo da je vse uredu in da je zdravje boljše... Zidarije ti nič ne zavidam...
Glede vzgoje pa jaz uvajam sistem ohlajanja... ampak tud ena vzgojna po riti se mi ne zdi nič slabega, čeprav je še ne uporabljam... ampak če bo treba jo bom pa tud po riti...

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 16:08:45   
Estrella*
Obljuba dela dolguser posted image  Seznam popravljen. Sporočite, če sem kje v temo brcnila.
Jana; spet si se mi izmuznilauser posted image  Napisano imam , da je šlo gor za 3 kg, p ne vem, če ti je Anitka popravila. Torej je 13 ali 16+????
 
Kodrana: ja imam haberkorna Speedster 3XL,  trikolesnoika z nenapihljivimi kolesi, barva: oranžna, bež, mornarsko modra.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 16:09:50   
tally
Pri nas se je pa pokazaluser posted image , a vam ga mal pošljem?


(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 16:10:13   
Anonimen
suzy... vse boš prestala in tud teli dijaki sam da niso divjaki, pa bo user posted image user posted image  A smem vprašat profesorica česa pa boš?

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 16:16:39   
sesil
dober dan

jaz sem bila pa danes v bazenu in je prav pasalo. kar malo čudno mi je bilo pravati s trebuhom.
včeraj sem bila na rajstnem dnevu in sem se spet tako nažrla. in kadar je tako, me boli pod levim rebrom. ma ta šola ne zaleže dosti, še vedno jem.user posted image

nakupla sem še kar mi manjka za jenčija, samo že nekaj oblekic mi manjka. mi gre pa zelo na živce, ker je ali plavo ali roza. jaz pa tega nočem.

avrora, jana, lepi buškoti.

roditi mislim naravno, za vsak slučaj bom imela potrdilo o EA s seboj, se pa bolj nagibam k ultivi, če bo že treba to pot ubrat. sicer se pa nimam za pomehkuženo in upam da zdržim naravno.

aaaaaaa, še nekaj sem tela komentirat, pa mi je ušlo...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 16:16:57   
kasso
nisem vzdražala, da ne bi pokukala gor, ampak je že uspeh, da sem šele ob 15:30 začela brat za nazaj ;).......

IZVIRNO SPOROČILO: ****

O
Sem sam na hitro preletela pisanje in tole dvoje mi je ostalo v spominu.... Mi smo super,leva ledvička ki je bila pol majša od desne pred enim leto, je sedaj zrasla in sta že v sorazmerju tako da.. Stanje se je definitivno izboljšalo... Ni potrebno nobeno preventivno zdravljenje...Samo kontrola čez eno leto... Sem zelo vesela. In hvala Bogu za vse...
Samia se je prvič peljala z avtobusom in seveda ni hotela sedeti zato ko sva prišle ob 12h domov sem za 2 ure kar umrla od utrujenosti... Ta mali vragec me bo čist izčrpal...
Ampak nakup kuhinje in pripomočkov pa izgleda da je bil zadetek, kajti ne boste verjele igra se in to že celih 15 minut, mashallah....



Super za Samio user posted image user posted image .......
Moja se trenutno najraje igra tako, da prime list papirja (A4) in strga na majhne koščke, potem pa še vse to zbrca s kavča na tla...trenutno je to najljubša igra...ali pa da pleše, če je muzika....

Naty, ne vem, ali lahko v dveh tednih tako drastično poskočijo hormoni, ampak v nosečnosti so itak čisto zmešani ti naši hormončki.... no, če se je temp. znižala, sigurno ni kriva ščitnica....

Glede kozmetike, bom na začetku rabila le, Ribodermin, Bepanthen hlad. mazilo, mandljevo olje in od Nivee milo za v banjico (1x na teden)....

tetra krpice sem jaz rabila in so mi prišle zelo prav za umivanje  (o manjše in bolj praktične kot tetra plenic).

Tamara, super da je Timi boljše... glede vzgoje pa, hmmm nobena mama ni idealna in vsak otrok drugače odreagira na določeno besedo, tako da za Timija sem prepričana, da ti najbolj veš, kaj je najboljše. najbrž pa res pogreša družbo otrok in je toliko bolj siten. No, včeraj popoldne pa sem bila jaz ekstra sitna, sem kar nekaj tulila na vse okrog mene in ko sem prišla domov in rekla mojemu, da mi gre pa vse narobe... hmmmm ko me je vprašal, da naj mu povem, kaj mi gre narobe.... je bilo zelo malo stvari, tako da sem prišla do zaključka, da sem bila le živčna in posledično mi je v glavi šlo vse narobe user posted image

Zdaj pa šibam v PO po tamalga, da ga peljem na telovadbo. Imejte se fajn punce user posted image



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 16:19:26   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Obljuba dela dolguser posted image  Seznam popravljen. Sporočite, če sem kje v temo brcnila.
Jana; spet si se mi izmuznilauser posted image  Napisano imam , da je šlo gor za 3 kg, p ne vem, če ti je Anitka popravila. Torej je 13 ali 16+????
 
Kodrana: ja imam haberkorna Speedster 3XL,  trikolesnoika z nenapihljivimi kolesi, barva: oranžna, bež, mornarsko modra.


estrella +13 pri G.(drgač domača vaga kaže že +14), una druga bi bla pa mal preveč, tolk nej bo ko grem rodit.user posted image  sej na seznam za pregled sem se pa kr sama dodala.user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 11.3.2008 16:21:22 >


_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 16:45:10   
sesil
eno vprašanje. proti zgagi naj bi pomagali mandeljni, vendar sem jih jaz včeraj jedla, pa mi je bilo potem še slabše. mi delujejo težki za želodec. zgage pa ni odpravilo. res je da sem jih jedla z uno rjavo kožico na vrhu. je to krivo? jih ve olupite do belega?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 16:57:14   
suzy85
**** po zaključku študija bom profesorica sociologije in pedagogike, kar je katastrofalna kombinacija za iskanje zaposlitve. user posted image zato pa sem se vzporedno vpisala še na študij matematike, ki pa je letos bolj na stranskem tiru, ker mam že z matičnim študijem dela prek glave! bom drugo leto spet štartala!

sesil men zadnjih par dni pri hudi zgagi pomaga sam, to, da kak majhen košček kruha pojem. najhujše je, ko se spravim spat, pol pa mal kruha pojem, pa je vredu. zaenkrat še to pri meni deluje.


_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 17:06:33   
jana81
sesil...jst mandeljne jem kr neolupljene, me pa zgaga peče sam po določeni hrani, sam še nisem ugotovila po kateri. drugače pa probaj z donatom, sam pričakuj da boš pol kmal zatem na wc-ju.user posted image
Lahk pa probaš tud s kozarcem mleka, baje pomaga.

Najbolj pa tk rupurut pomaga, pa piše da ga v nosečnosti lahk poješ kolker hočeš ker ni škodljiv.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 11.3.2008 17:07:18 >


_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tako izgleda prvih 24 ur po porodu
PRVI dan po porodu je za žensko, ki je pravkar postala mama, pravi vrtinec čustev. Tako izgleda prvih 24 ur za mnoge žen...
Ko očka drži mamo za roko, je porodna bole...
Izkazalo se je, da je ena metoda lajšanja bolečin še posebej učinkovita in lahko bi rekli zelo luštna...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.