|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 17:14:01   
sesil
hvala, bom provala z mlekom, donat namreč nima efekta.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 17:17:40   
jana81
suzy85 zakaj tebe ne bo na srečanje, men se zdiš taka topla oseba, pa bi te res rada spoznala....no seveda vse ostale, ki jih še nisem tudi, tiste pa, ki sem že, mi pa ni žal da sem jih, ker ste vse super druper face.user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 11.3.2008 17:19:11 >


_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 17:21:59   
buccka
Sesil meni za zgago ne pomaga več nič. Mleko za kako sekundo, donat za par minut, mandeljni nič, še želodec me potem tišči, kak ruporut ali rennie tabletke še najbolj. Tko da pred spanjem vzamem vedno eno rennie in pri postli mam donat.Tud mi ni odvisno od hrane, ker karkoli jem zgaga je prisotna. Mi je pa na začetku res pomagal kruh, tko da sem kar v postelji pojedla kak košček kruha(od toasta).

_____________________________

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 17:30:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
nisem vzdražala, da ne bi pokukala gor, ampak je že uspeh, da sem šele ob 15:30 začela brat za nazaj ;).......


user posted image  user posted image
 
Jaz sem nazaj - lačna kot volk!!! Kuham hrenovke user posted image  Z malo piko smo si ogledale nekaj delov predstave in je res špica user posted image  Res so tole na čelu z učiteljico baleta fenomenalno pripravili user posted image user posted image user posted image
 
Gre za tole - da jih malo pohvalim user posted image :
user posted image
user posted image

Gremo jest!!!! user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 18:09:30   
MARTINA25
OJLA MAJČICE!!!!

Evo po čist prekratki bolniški je spet za mano delovni dan.....user posted image ...kr neki je ta sližba ratala!!Nč več mi ne ustreza, vse mi gre na živce...pa še dela se je tok nabralo, da no comment!!!Pa bohnedej, da bi kakšna tajnica kej namest mene naredila!!!user posted image

EDINA-naša lumpa je zadnje dni res hiperaktivna, sej prav, kr naj bo!!!Mislim da ima to mau po user posted image

ŠPELIN@ res sem se navozila...še dobro da me je mami na štajerskem pockrlala z dobro papico!!! hehehhe veš da Tjaška ostane!!!!

ESTRELLA jutri delam tm do 15 ure!A imaš namen kej v Kranj hodit?

Punce dejte mi neki povedat....jst sm v 29 tednu...moja pika pa je že obrnjena z glavco navzdol!!A ni to prehitro?Kdaj se ponavadi otroček obrne?

JANA in AURORA ful lepi bušiji!!!!!!!!user posted image


(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 18:09:58   
suzy85
jana81 sj bi rada prišla, sam še niti niste nič o uri rekle. mam predavanj takrat do dveh, pol pa prej ko pridem iz mb do lj... zna trajat. pa nekak mi ni pol sami za hodit v lj, ker je ne poznam. sem bolj domača v mb. user posted image bom še vidla, če bomo slučajno s predavanji kaj prej zaključli!

_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 18:16:39   
Anonimen
Špelim@: super!!!

Martina: še velikrat se bo obrnila... nič bat. Moj je bil pred enim tednom prečno sedaj ga čutim da je na ritki... imajo namreč sedaj še zadosti prostora da kolovratijo in telovadijo...

Suzy: aha, hvala za odgovor. No upam da vseeno dobiš službo, če ne pa matematika... uff si carica, jaz pa matematika sva namreč zelo skregani.user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 18:31:39   
Taula
mene pa zanima kje imajo dokaj veliko izbiro teh stranskih oblog za v posteljico?


Misliš tole?
http://www.zibka.eu/si/produkti/posteljice/

BC, Pikapolonica, Ariel...samo je kar drago. Jaz sem v Leclercu kupila oblogo od Zibke...isto sem videla v BC, samo ful dražje.user posted image  BC ima dosti oblog kar v kompletu...se pravi skupaj z oddejco..stane pa kar konkretno. Baje jih imajo tudi v Oddeji.user posted image

sesil..meni nagaja zgaga zvečer če preopozno jem. Tako da poskušam zadnji obrok jesti ob 18h.

Podatki za seznam....naslednji GP 2.4.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 18:33:00   
jana81
martina pr men user posted image  je že skos obrnjen navzdol z glavico, pa ni nič narobe...nič skrbet, boljš da je prej, kakor sploh ne.
 
 

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 18:39:13   
katy82
Čau mačkice moje se spet mal oglašam!!!!!!!

Najprej pohvala za auroro k je tko hot v tej srajčki,je user posted image že vedu zakaj ti jo je kupu.Rodit mislm pa v NM kjer maš možnost epiduralne,ki pa ni 100%.Če se bo dal se odločm za njo k sm mal zajca pa tud zakaj trpet če vem da mam drugo možnost.Bom pa še vidla kaj bo do takrat.

Sesil meni za zgago pomaga sam donat,ob misli na to da bi mogla žvečit rupurut mi dela slabo,bljekuser posted image .

****user posted image za Samio sam da je vse v redu,pa šeuser posted image zate,da si se pogovorila s svojimuser posted image in da se zdej bolš počutiš.

Joj kaj sm še hotla aja Naty glede make up-a: iz mojga šihtnga stališča ti lahko povem,da maskara je dovoljena sam je neprijetno bit mali panda pa še učki te bojo pekl.Ma najbolj da si nabavmo kozmetične robčke pa jih mamo v torbici,sej ne zavzamejo velik placa.Šminka ni dovoljena sam prozoren labelo ampak ne tist k ti nardi ustnice blede.Če maš ustnice blede je to pokazatelj,da zgubljaš preveč krvi,če pa so modre pomen,da ti manjka kisika,ne dihaš dobro.Prav tako ne smeš met laka na nohtih razen prozorenga k če ti ratajo plavi to pomen pomanjkanje kisika.Po teh smernicah se pač orientiramo pri naših pacientih po OP,prav tako pa to velja za po porodu ali pa že vmes k se tud zna že kej zakomplicirat.Nočem nobene strašit al pa bit pametna,sam po moje bo vsaki zoprn,če si bo mogla z bolnišničnim acetonom k je vreden en kuser posted image   lak dol dajat,vam povem iz prve roke.

Tamara lepo,da je mali bolš,me pa kr stisne k berem kako malčki uveljavljajo svojo voljo k jst žvim v utopiji,da moja bo pa tko pridna pa bo delala pa spala takrat k bom jst tko rekla.In glih moja bo po moje še najhujša poluser posted image .

Punce glede kil pa tko jst sm res ful pretežka tko da vseen hvala za pohvale sej se mi kar dopadejouser posted image bom pa pač po porodu nardila neki zase.

Naj mi prosm ena k zna piše magari na ZS kako se nardi album.Lepo lepo prosim.Ali pa vsaj kam se naj obrnem,da bom nardila,k vas nč firbec ne matra kako zgledam?????



(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 19:06:14   
aurora28
Martina moj user posted image je od 22. tedna obrnjen z glavo navzdol in to ni nič narobe. Je z glavo obrnej navzdol, ampak se mi zdi, da leži prečno, ker me z nogavi brca tik pod desnim rebrom. user posted image

Jana tole je pa zate:
32. teden
Od 90 do 95 odstotkov dneva resda prespim, a ko sem buden, se živahtno premikam ter odpiram in zapiram oči. Tudi med spanjem sem dejaven (sanje ali spanje REM), izvajam dihalne gibe in premikam očesna zrkla. Počasi se pripravljam na porod, zato začenjam spreminjati položaj in se obračati z glavo navzdol. V tem položaju lahko z nogami brcnem tik pod mamina rebra, medtem ko moja glava pritiska na njeno medenično dno. Zdi se, da to zanjo ni preveč prijetno.

Okrog 32. tedna gestacijske starosti zaznamo pri plodu hitro premikanje očesnih zrkel (REM), ki je povezano s sanjanjem. Sanjanje je za plod pomembno, saj spodbuja zorenje možganov. Morda je prav to razlog, da plod večino časa prespi. Morda sanja o tem, kaj je počel čez dan - kako je premikal svoje ročice in nožice, poslušal zvoke in se čustveno povezoval s svojo materjo.

Po knjigi Glej, kako rastem, avtor Stuart Campbell.


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 19:11:03   
Katina
Čas je za moj standardni esej. Opozarjam vas, da je današnja dolžina še daljša kot sicer. Sorry, ne morem iz svoje kože, ker moram ostat kronistka.

Špelin@
, bravo za tvojo user posted image user posted image user posted image user posted image , želim ti še nogo pohval. Saj veš da se jaz o glavobolu pogovarjam čisto potiho, pssssssst, da me ne sliši - še dobro, da se ni razbolel in relativno hitro pobegnil. Si ga zmečkala in vrgla v koš po janinih? navodilih (mislim, da je bila jana). Škoda, da niso domov odšla s spalno srajčko - tudi jaz imam v načrtu kak takšen nakup. Upam, da kamlu najdem kaj ustreznega.
Katina, o dojenju oz. nastrojenosti okrog tega bi lahko napisala roman. Bom pa iz vsega potegnila samo eno misel, ki mi jo je vtepla v glavo ga. Radmila iz telefona mamaZofa (za pomoč pri obporodnih stiskah): otrok potrebuje zadovoljno mamo – če dojenje ne gre, se ga lahko nahrani tudi drugače, pomembna pa je toplina, ljubezen in mamin notranji mir. Pa da bogokletno dodam še nekaj: jaz osebno nimam nič proti tudi, če se mama zavestno odloči, da noče dojiti. Pa kaj potem! Naj prvi vrže kamen tisti, ki je brez greha, ali pa drži jezik.

Do pičice se strinjam s tvojim mnenjem user posted image user posted image user posted image .
Želim ti veliko užitkov na baletni predstavi. Tudi moja user posted image je svoje čase hodila na balet, nato pa je k sreči nehala, ker bi jo morali vozit kar daleč in se je odločila za druge dejavnosti. Ji je pa tako lepo opazovat, ko se toliko naučijo, da si čisto user posted image .
 
čmrlika,
sprejmi moje globoko opravičilo user posted image , se bom potrudila, da se te več ne spregledam.
Brez panike, če imaš tako dobro uigrano ekipo ( mami in sestra) se ti pa res ni treba sekirat - mogoče je celo boljš da počakaš z delom - bodo drugi naredili namesto tebe user posted image user posted image
Naty*, 
veš slabo vest v zvezi z dojenjem naredi vsa fama in reklama kako lahko vsaka doji. Po porodu še vedno delujejo hormončki in te kritike zelo prizadanejo - vsaj mene so. ko sem jaz rodila je Lj porodnišnica ravno pridobila certifikat: dojenčku prijazna porodnišnica, pozabili pa so na certifikat - mami prijazna porodnišnica. Jaz pred porodnom praktično nisem bila obremenjena niti z mislijo na porod, niti z dojenjem, saj sem vse kar sem vedela prebrala iz knjige, ki sem jo imela. Niti nisem imela "priložnosti" poslušat kakšnih negativnih zgodb - torej bila sem nepopisana knjiga. Ker je v knjigi pisalo, da stekleničke, če misliš dojiti ne potrebuješ je tudi nisem nabavila. Že v porodnišnici se je začelo (čeprav men še ni potegnilo kakšen bo konec). Pediatrinja me je na viziti stisnila za joško in pokazala se je majhna kapljica. Rekla je: Mleko je! jaz sem ji 100% verjela. Ko so user posted image tehtali je pridobivala 10 g, venda zato, ker so jo tehtali 1x s plenico, drugič brez. Razen prve noči, ko je bila močno utrujena od poroda se je drla cele noči. Jaz sem jo pa seveda nosila, ker mi je bilo nerodno, da budi druge mamice. Oddati je sestram nisem niti želela niti upala (priznam - mal me je blo strah za imidž - češ da že zdaj nočem skrbet za user posted image ). nato so me poslali v laktarij, da si iztisnem mleko in sem šla. Ker je v knjigi pisalo: vsaka kapljica mleka je za user posted image dragocena, sem po 10 minutah  pokazala stekleničko, ki je imela na dnu za en cink mleka (če si predstavljaš maščobo na juhi - no en tak cink velik premera cca 3 cm) in vprašala, je to za kaj dobro? In sestra mi je odgovorila: Ja, za pomit. user posted image user posted image user posted image In dobila sem stekleničko z mlekom. Mi2 sva se dojili in zraven so ji dodajali. Ob odpustu sem žežela vedet kakšno mleko so ji dajali in kje se ga kupi, pa so mi sestre rekle, da naj gremo kar v lekarno in se tam pozanimamo. Odpuščena sem bila na nedeljo. Brez da bi mi kdo pomagal pri tem kako nahraniti otroka sem stala pred vrati P. Mož naju je odpeljal domov in nato šel po nakupih. K sreči so bile takrat trgovine ob nedeljah odprte. Nabavil je stekleničke, sterilizator, črpalko za iztiskanje mleka in mleko. V moji bibliji (beri: knjigi: nega matere in otroka) sem si prebrala kako hraniti otroka po steklenički. Še vedno sem dojilauser posted image . Pri 17 dneh se je user posted image znašla v bolnici zaradi polivanja, tam so tudi odkrili, da je imela ob porodu zlomljeno ključnico (mogoče je tudi to vzrok, da je jokala ) - kar mi v P niso povedali. Tudi tja sem jo hodila na vsake 3 ure dojit - dodajali so ji že zelo veliko količino mleka, meni pa ni potegnilo, da z dojenjem ne bo šlo. Ko je prišla patronažna sestra mi je poskusila na prijazen način povedati, da mleka verjetno ne bo (kljub tabletkam, ki naj bi spodbujale laktacijo - če se prav spomnim se jim je reklo tametil). Rekla mi je, da naj dojim bolj zaradi svoje vesti, kot zaradi user posted image , ker mleka žal ni. In na žalost je imela zelo prav. Zato me je vsa propaganda, da so vse ženske, ki hranijo user posted image po steklenički drugorazredne mamice zalo prizadela. Na svoji lastni koži sem občutila, da želja in vztrajnost ni vedno dovolj. Dopuščam možnost, da je bilo vmes tudi neznanje, vendar sama vem, da sem naredila vse kar je v moji moči. "Dojili " smo se slaba 2 meseca, nato sem obupala, saj sem imela grozne bradavice tako, da je user posted image namesto mleka polivala kri.
Tokrat upam, da bo drugače, če pa ne pa vsaj vem kako reagirati.

Tole zgodbo sem napisala zato, da bo morda v pomoč kakšni prvorodki, da ne bo doživljala takih user posted image in travm, ter da si bo samozavestno rekla: Potrudila sem se, pa žal ni šlo.

Klub temu razumem tudi tiste, ki se zavestno odločijo, da ne bodo dojile. Vsak se odloča zase in sprejema tudi posledice. K sreči ta odločitev za user posted image ni usodna, tako da si jo lahko privoščijo/mo, brez da bi bila storjena posebna škoda otroku. To mojo trditev podpira ravno moja user posted image , ki ji prav nič ne fali in v šoli dosega zavidljive uspehe - pa nej še tako pravijo da so dojeni otroci bolj inteligentni. jaz lahko samo rečem, da bi potem naša lahko že mejila na norčke, saj prevelika inteligenca tudi lahko škodi user posted image user posted image user posted image .

Glede komentarjev o trebuhu je pa kolega ziher mislil, da ti bo dal poklon, ampak so včasih moški taki štori, da jim sploh ni za zamerit.
Makeup --> vprašanje, če boš imela takrat čas, da bi razmišljala o njem. Ni nujno, da ga odstraniš je pa verjetno koristno, ker ti lahko maskara pride v oko in te še to moti, zato je bolje, da imaš v torbi za v P tudi Make up remover. user posted image za vprašanje, nobeno vprašanje ni neumno.

katy82, user posted image za vašo user posted image . Ti le pazi nase in veliko pij,a da ne boš imela teža v urinom.  Super za šoping. Komaj čakam slikic. Bravo za minimalno pridobljeno težo.
Sem vidla, da imaš izkušnje z nalakiranimi nohti pred OP - kako pa gledate na umetne nohte - npr. če je francoska manikura in se barva vidi?
Za slikce: pojdi v svoj profil in odpri nov album, na svojem disku najdi primerne slike in jih prilepi v labum. Če želiš mu lahko dodaš tudi geslo - te sam program kar lepo vodi. Če ti kaj ne bo jasno pa še vprašaj.

edinaos
, taki strahovi so čist normalni, vendar neosnovani. Ko bo čas, bo pač čas. Strah je čisto normalen spremljevalec. Je pa čisto res, da se nam potovanje v Rim nezadržno približuje in prav kmalu bomo lahko čestitale prvi majčici, ki bo v rokah držala user posted image .
Saj res, kje se pa skye skriva? Ona ima dvojčke in bo verjetno res rodila pred rokom.
Estrella*, škoda, ker nisi imela UZ-ja , jaz vedno komaj čakam da vidim user posted image . Kaj ko bi probala s tamponom namočenim v jogurt namesto Canastena?
user posted image za dostavljeno pohištvo, držim pesti, da bo sestavljanje uspelo, saj veš, da potem čakamo na slikice.
Jaz se tud bojim, da mojga ne bom priklicala na telefon - ne glede na uro dneva, ker imam vedno srečo, da ga nikakor ne morem dobit. Njemu je telefon namreč nujno zlo user posted image .
Sončnica Sandra, bravo za nakupe in voziček. naj ga kmalu dostavijo, da ga boš lahko sprobala kako polaga ovinke user posted image .
Aurora28, za namazane nohte težijo verjetno zato, ker se čez neprozoren lak ne vidi barva nohtov po kateri merijo tudi stanje pacietna. Jaz sem morala pred operacijo odstranit lak - ker nisem vedela, da jih moti.
Možnosti rojevanja z EA in Ultivo so zelo omejene, tako da bo seznam bolj konglomerat med možnostmi in željami.
narava, kar priznaj, da si namenoma vtaknila dvojnik ključa v ključavnico tako, da se je zagozsil. Saj vemo, da ti paše mal bit doma in poštimat tisto kar ti še manjka user posted image user posted image user posted image . Smola, da imaš tako pripravnega tasta, da bi morala kmal v službo. user posted image Super, da je zatekanje pojenjalo.
Drugače pa nabava "just in time" ni primerna za ta tip proizvodnje. Sicer so pri tej proizvodnji visoki stroški skladiščenja, vendar so opurtunitetni stroški toliko niži.user posted image
Če so spalne srajce še take kot so bile, bo modrica precej bolj intenzivne barve, ker so srajčke nedoločljivo modrozelenosprane barve.
tally, vedim, da se tudi ti pridružuješ klubu z novimi gnezdi, bravo. Upam, da vama bo ratala čim bolj prijetna selitev. user posted image za 31t. Jaz mislim, da za pranje cotk zadostuje, da jih pripraviš 1 mesec prej. Statistično je zalo malo verjetno, da nas bi veliko rodilo precej pred rokom. Navadno gre za kakšen teden ali 14 dni razlike.
Glede šivanja pa lahko povem statistiko 2007 iz Lj porodnišnice: Šivanih je bilo 34% porodnic, če k temu prištejete še 16% CR, je bila šivana vsaka druga user posted image . Ker sem jaz že bila mi upam tokrat ne pripada user posted image user posted image .
Taula, oče lahko ureja papirje 60 dni pred PDP, najkasneje jih mora oddati 30 dni pred PDP.
Veš kaj, mislim, da boš najlepša panda.user posted image Saj se lahko kasneje spremeniš v luštno mamico.
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Moja EA bo kladivo po glavi.

Taula, joj, nisem vedla, da se v LJ P da dobit to sofisticirano EA. A se moraš naročit?Se da mogoče rezervirat? user posted image user posted image user posted image
****, krasne novice user posted image in dobra poteza za nakup kuhinje.
pepita, user posted image za zdravega user posted image in user posted image za G. Kako znajo bit eni ljudje tako smotani. Pri tem pa dobro vedo kako smo user posted image željne novic, slikic in info o našem user posted image . Drugič mu kar reci, če bi bil tako prijazen in ti malo pokazal ekran, ker umiraš od želje po tem, da bi videla user posted image . Tega ti sigurno ne bo mogle odrečt.
TamaraJ, ti maš pa zdejle same smotane zadeve. pa saj bodo minile. Super, da se je TImijevo zdravje popravilo, Njegovi izpadi so lahko povezani z zavedanjem, da se približuje dan, ko bo prišla konkurenca, sigurno naj tudi vpliva to, da sta cel dan skupaj in imaš ti polno dela tudi z drugimi stvarmi on pa bi rad vso pozornost preusmeril nase. Želim ti oblilo živcev in mirnosti, kajti to je edino kar ti bo pomagalo čez to obdobje. Tepež seveda ni primeren in upam, da te ne bo sprovociral. Poskušaj se čim bolj skulirat in bit vztrajna. Tudi to obdobje bo namreč minilo.
martina25, ti rada verjemem, da ti je v službi že user posted image . Sicer pa ne boš več dolgo.  To, da je user posted image obrnjen na glavo ni prav nič nenavadnega - vse po PS-u.

Jaz sem imela danes spalni sindrom - sploh se nisem mogla spravit k sebi, tako da sem pozno popoldne spila eno kavico (saj je bila prva), da sem prišla toliko k sebi, da sem lahko naredila domačo nalogo. Men se zdi da sem že 2 uri pred compom in tipkam tale post user posted image .

Vam moram povedat še eno zgodbo. Včeraj smo se šli eno družabno igrico in moj je tako smešno komentiral, da so me od smeha neznansko začele bolet vezi, tako zelo, da sem se hkrati smejala kot nora in jokala od bolečin. Do zdaj nisem vedla, da je to možno, ampak je. Nato sem mogla kar počivat, ker so me vezi tako bolele in zategovale kot user posted image - sploh pa nisem mogla ukrotit smeha še neki časa.

No, zdej se bom pa spravla dol, da me ne bo špelin@
z njenim ljubkim valjarjem odgnala, ker zasedam tolk placa.


(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 19:12:00   
Taula
Mi smo sedaj 31/32 teden in mala po moje res ful spi, ker je mirna v bušiju.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 19:12:35   
jana81
katy82...zgori ko maš moja ringaraja,maš tud moji albumi-klikneš, potem maš pa tm opcijo DODAJ ALBUM-klikneš, pol pa tm napišeš ime albuma in pol malo nižje še geslo (če želiš), še malo nižje pa imaš DODAJ SLIKE in KLIKNEŠ NA PREBRSKAJ (tuki izbereš slike ki jih imaš shranjene v rač.) eno po eno.
Potem ko sui dala v album vse slike ki si želela, potem greš še malo nižje in klikneš SHRANI IN POŠLJI FOTKE. in potem so v albumu, tako narediš za vsak nov album .user posted image
 
mene res zanimajo tvoje stvari in ti. tko da hitro na delo.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 19:43:55   
hijenca
Pozdravljene majčice.

Po dolgem času se ponovno malo oglašam. Sedaj bom imela več časa, ker so me prisilno spravli v bolniško. V četrtek sem imela namreč nesrečo z avtomobilom, ena punca me je malo spregledala in mi je brez zaviranja zapeljala direkt v rit avta. Je pa z user posted image vse vredu, kar mi je danes moja G potrdila še z UZ.

Me pa hudičevo boli križ, pa ponoči ne morem spat.

Drugače je bil današnji GP vredu. user posted image  raste, je med večjimi in težjimi, za 2 tedna prehiteva. Jaz sem prav presenečena, da sem se dodatno zredila le +1 kg. Je pa G dejala, da se ji zdi, da bi lahko imeli user posted image , ampak ni mi mogla 100% rečt.

Naslednji pregled pa imam 27.3..


(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 19:49:28   
Anonimen
OHHHH, Hijenca, sam da je vse o.k.!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 19:53:49   
aurora28
Joj Hijenca sam, da sta vidva z user posted image ok. So pa te nesreče prav user posted image , me nosečke moramo še posebej paziti, ampak na cesti je pa tolk divjakov, da kljub velikim kaznim ne bodo upoštevali omejitve. 

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 20:18:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Po dolgem času se ponovno malo oglašam. Sedaj bom imela več časa, ker so me prisilno spravli v bolniško. V četrtek sem imela namreč nesrečo z avtomobilom, ena punca me je malo spregledala in mi je brez zaviranja zapeljala direkt v rit avta. Je pa z user posted image vse vredu, kar mi je danes moja G potrdila še z UZ.

Me pa hudičevo boli križ, pa ponoči ne morem spat.

Drugače je bil današnji GP vredu. user posted image  raste, je med večjimi in težjimi, za 2 tedna prehiteva. Jaz sem prav presenečena, da sem se dodatno zredila le +1 kg. Je pa G dejala, da se ji zdi, da bi lahko imeli user posted image , ampak ni mi mogla 100% rečt.


Ojej, hijenca, ti si že druga majčica, ki je dala čez prometno nesrečo user posted image  Glavno, da je vse ok user posted image
 
****, user posted image  za Samio.
Katina, dooolg post user posted image user posted image user posted image  Je pa fajn prebrat, ker človek dobi super obnovo user posted image user posted image  Res si ena natančna in zanesljiva oseba user posted image
 
MARTINA25, moj mali se toliko vrti po trebuhu, da ni dva dni v isti legi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Sesil meni za zgago pomaga sam donat,ob misli na to da bi mogla žvečit rupurut mi dela slabo,bljekuser posted image .


Hvala enako user posted image
 
Aja: Katina, na srečo ima naša velika pika balet v domačem kraju in gre komot peš na vaje user posted image  Moram pa povedati, da se ji balet pozna predvsem na drži, ker je bila prej (do šestega leta) vsa "puklasta", zdaj pa ima pravilno usločeno hrbtenico user posted image  Ne vem pa, po kom ima to ljubezen do baleta - nihče iz sorodstva ni ravno umetnik user posted image  Ko imajo takole vsak dan vaje, še doma nonstop ponavlja korake in vadi - včasih je imam poln kufer, priznam, ker kar naprej vrti DVD s posnetkom user posted image
 
Ja, glejte, da boste jutri okrog 13h mislile name - grem na kolposkopski pregled v LJ.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 20:21:17   
katy82
Hej punce hvala za pomoč,še posebi tebi Aurora sam mam problem k ne vem kako naložit slikce.Odprem mapo kjer mam shranjene ne znam jih pa v album dat,please help

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 20:22:59   
Anonimen
Špelin@  pa to delajo tudi med nosečnostjo?? Kaj si imela slab bris al kaj?? Sorry k firbcam...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1120
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 20:25:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Hej punce hvala za pomoč,še posebi tebi Aurora sam mam problem k ne vem kako naložit slikce.Odprem mapo kjer mam shranjene ne znam jih pa v album dat,please help


Najbolje da nalagaš eno pa po eno, ker če ne se ti zna vse skupi sesut, predno naložiš... Drugače pa nič bat, samo sledi navodilom...boš videla da ni komplicirano.user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 20:29:07   
aurora28
Katy poglej ko ti odpre stran za dodajanje albuma enostavno klikneš brskaj in poiščeš kje na disku imaš shranjeno sliko, to sliko značiš in pritisneš odpri. Ko zaključiš z dodajanjem slik klikneš shrani in na koncu končaj z urejanjem albuma. To je to. user posted image

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 20:34:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Špelin@  pa to delajo tudi med nosečnostjo?? Kaj si imela slab bris al kaj?? Sorry k firbcam...


Ja, bris je bil C3, potem pa C4 - tole bo moj tretji obisk v kolposkopski ambulanti v nosečnosti (prvič sem bila v začetku oktobra, drugič konec decembra).
 
Lahko si prebereš moje strahove po prihodu od mojega G: KLIK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 20:45:50   
Anonimen
Aha prebrala! srečno Špelin@  !!! Bom mislila nate...user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
   RE: Majčice '08 - 3.del
11.3.2008 20:49:14   
Anitka
Ojla!

Popolnoma izmučena in izmozgana sem uspela priti do vas. Menda je to eden zadnjih napornejših delovnih dni zame. In naj povem, da naše detece danes resnično brca sto na uro in to celo na takšnih mestih, kjer doslej še ni. Le kaj počne tam notriuser posted image user posted image user posted image Verjetno se ukvarja s kakšnim aikidom kot ati in tudi mamica pred nosečnostjouser posted image user posted image

Zdaj pa gremo k vam.

Jana81 tudi jaz moram pohvaliti tvoj lep bušiuser posted image user posted image user posted image

Ja **** tole kolcanje je res na nek način podobno ene vrste utripu.Me se pa ja vse zastopimouser posted image user posted image In vesela sem, da je z vašo ledvičko vse o.k. in naj tako tudi ostane.

Aurora žal ni šlo drugače narediti danes s tole mojo službo. Včasih dobiš občutek, da skorajda ni več službe, kjer bi bilo komu mar za to, če si user posted image ali ne. Je pa žalostno, da se to zna dogajati tudi v vrtcu. Eh, glavno, da smo preživeli. Pa bilo je le 11 ur namesto 12.user posted image user posted image Slaba tolažba ja. Zjutraj sem imela najprej en sestanek ob sedmih, nato sem delala do 15.30 in od 16. do 18.ure še pogovorna ura za starše. Full lepa pižamca, prava sexi srečka user posted image si  user posted image   Glede poroda pa se še odločam med EA in Ultivo.

user posted image user posted image Aurea so imeli na Sončku tudi ta pravo barvo, samo naju je prišlo ceneje pa še čakati nama ni bilo potrebno dolgo. Za športni del s tisto strehico sva plačala 379 evrov. Dostava na dom pa je stala 25 evrov. Sva pa midva naročila še košarico, lupinico in podstavek easy fix. Svetlo modra barva tega vozička je pa prva liga user posted image

Olala Edinaos ima pa novo spalnico user posted image   user posted image   user posted image   user posted image Komaj čakam fotke.

Špelin@ upam, da tega zoprnega glavobola ne bo tako hitro blizu.In  user posted image   za pridno punčko v šoli. Jutrišnja kolposkopija pa naj čimprej mine in da bo vse o.k.

Naty super za taka vprašanja. Odgovori pridejo nam, ki bomo prvič mamice zelo prav. Saj zato pa smo tukaj, da si med seboj pomagamo, a ne?user posted image

U Katy, vi ste pa že kar veliki user posted image   In seveda  user posted image   za nakup stvari za user posted image

Estrella tudi vi že pridno nakupujete user posted image   user posted image   Pridni ste. Aja, podatke sem spremenila samo pri sebi, tako, da lahko dodaš tam pri Janiuser posted image user posted image

Sončnica.Sandra
velja za recept. Naši Estrellci bom pa tu pa tam priskočila na pomoč pri seznamčkih.

Ojoj Narava ne nam še uiti v Rim. Malo pa le še počakaj.user posted image Pa počivaj!!!!Mene je tudi kar malce strah, če bom vedela kdaj bo šlo zares. Saj pri drugemuser posted image bo verjetno to že lažje in ne bomo toliko razmišljale o tem.

Tally  user posted image za  user posted image   user posted image tednov.

Katina hvala, da si delila zgodbo o dojenju z nami.

Hijenca samo, da je z otročičkom vse v redu. In naj še tvoje bolečine hitro  minejo.

Uff upam, da nisem bila predolga.

Vsem en lep pozdravček in se beremo user posted image








_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tako izgleda prvih 24 ur po porodu
PRVI dan po porodu je za žensko, ki je pravkar postala mama, pravi vrtinec čustev. Tako izgleda prvih 24 ur za mnoge žen...
Ko očka drži mamo za roko, je porodna bole...
Izkazalo se je, da je ena metoda lajšanja bolečin še posebej učinkovita in lahko bi rekli zelo luštna...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.