|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 15:41:52   
Naty*Taja
Oj, kak fajn, da imamo eno dohtarco tule, bomo deležne kakega hitrega nasveta mimogrede, da ne bo treba predolgo čakat. user posted image A ne Darja, Sej itak nimaš zdej kej delat! Katera smer pa si - splošno al kaj drugega?
Snorči - a je tebi tale narkoza na humor udarla? Sem se naglas nasmejala ko sem brala tvojo zgodbico! user posted image Super, da se je vse ok razrešilo in pridna, da se držiš
Kakšno srečanje je tole - nisem nikjer zasledila? A je za vse nas?  Al sem pa že čist mim?
Teta beta, lahk prideš najprej k meni na spoznavanje (sem na drugem bregu, kot Žanek) pa greva skup tja... Če želiš seveda...Aja pa telefonsko - kam si poslala? Jaz nisem nič dobila na zs. Dej še enkrat prosim...



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 17:15:35   
Meggi
Jow, zdaj vidim kako se dan vleče če morš mit skoz not. Mala pase voden koze, tavelika vročino, prost dan, zunaj sonce, jaz pa noter med 4 stenam. Za ponort. Ma zdej nam pa že 3 tedni greni vikende ena l druga bolezen...

         NA ZDRAVJE!!! Hura! Dobr res so se fajn držale celo zimo, a je mogl tud nas doletet zgleda.

     Noberna ne zaupa kako je feštala včeri. A hodi katera na tisto salso al kaj je v Teraso.. Celje? Moje sanje za enkrat pa kak trenušni ples.. pa take odštekane variente.

                      Trenutno me full draži ta 8.marec... kok morš enih brezveznih del opravit, pa ni kaj pokazat. Cel dan štrenčiš po bajti.. in rezultat, ni meki vidn.

               Vidim da ste vse zunaj z rdečimi lički. Čakam zdle če se pojavita Andrej in Katarini na TVS!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 19:49:08   
teta beta
joj, Naty-Taja, sploh še nisem poslala user posted image . Sem zadnjič hotela poslat potem, ko napišem, pa mi je gredoč iz glave ušlo. Pa še nisem tako stara, prisežem, letos bom šele trideset user posted image . Bom zdajle. Mogoče se pa res prej k tebi oglasim, se bova zmenile.

Kako je bilo na sejmu Dom? Mi smo se tudi menili, da bi šli, pa je potem to dogovarjanje tako dolgo trajalo, da ni bilo nič. Zdaj naju malo bolj konkretno zanimajo montažne hiše, gledeala sem predvsem Lumarjeve.  A ima katera od vas montažno hišo?


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 19:52:39   
Jančika_
Teta beta, a če te ful lepo pogledam in milo prosim, boš prišla? Pliiiz (zraven ful lepo plavšam)???? Res no, ful bi bilo fajn da še katero spoznamo! Zadnjič sta se opogumili Shooo in pikepokec, pa mislim, da smo se fajn ujeleuser posted image .

Naty-Taja, za vse nas je srečanje, valjda, Žanek bi rada mal družbe in čvekauser posted image - 15. Samo se mi zdi, da si nekje napisala, da te ne bouser posted image . Upam, da boš, no.

Danes sem našo bando peljala razurat k Žanekovim. Sej ne vem, če bom še kdaj sploh šla kam na obiskuser posted image . Ker naša dva sta Spidi Gonzales in Master of Disasteruser posted image . Najprej sta se zagnala v Žanovo skrinjo z avti in iz nje naredila skrinjo z rezervnimi deliuser posted image . Kajči je razbil snežno kroglouser posted image , nato je padel po stopnicahuser posted image , nakar je rabil še kozarecuser posted image . Vasja se je vsaj 10x butnil v stekleno mizo in jo 2x skoraj prevrniluser posted image . Za nameček pa je Joe pokvaril Žanov tovornjakuser posted image . Mislim, ko pr norcih, nouser posted image . Pol smo šli pa raje domov... Mala Nika je cuker od cukra, fuuuuul je pridna, res, neverjetno. Taka štručka malauser posted image .

No, moj heroj je včeraj prazniku na čast v službi sunil eno lončnicouser posted image . Je rekel, če so mi že cajt vzeli, da bi jo lahko šel kupit, jo pa lahko vzamem (no, bila je v bistvu ostanek od petka, ko so jih talali učiteljicam). Samo sem jo šenkala babici, ker jaz pa lončnice smo nekako na bojni nogiuser posted image .

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 20:03:42   
darja33
Hojli!

Ja punce, za dohtarske nasvete talat sem zmeraj na voljo. Sploh zdaj, ko ne vem kam bi se dala... Sem pa tudi še za kaj druga...

Sem specialistka, ne splošne, ampak šport pa urgenca, Celje. Torej akcija. Do decembra sem še po terenu laufala in skakala po pacientih, zdej sem pa že preokorna. Čutim pa pomankanje adrenalina. Mi ga kavica nadomešča. Potem ga bo pa pupkica, verjetno.

Kje se to dobivate? Na kakem javnem placu?

Aja, kako vam je blo rodit v Ce? Js sem tam bla 4 mesece (v okviru staža), pa mi je blo kr fajn. Seveda na drugi strani...

Mejte se.


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 20:07:02   
Jančika_
Darja, tokrat se bomo dobile v soboto zvečer na pravem babjem čveku pri Žaneku doma. Vedno se imamo super in si tudi ti vabljena. Če ti znese priti, povej, da dobiš navodila za pot ali pa da se zmenimo, da gremo skupaj.

Meni je bilo v CE porodnišnici obakrat vse superuser posted image .

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 21:54:36   
žanek
user posted image To si me nasmejala Jančika. Je bilo full fajn user posted image . Se Kajčiju še pozna modrica?

Ja punce pri meni se dobimo 15.3. po osmi uri zvečer. Če katera potrebuje opis poti, naj mi sporoči na ZS.

< Sporočilo je popravil žanek -- 9.3.2008 22:00:19 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 22:02:10   
Naty*Taja
Ja, Teta beta! Dej prid res no! Ful bi te rada spoznala, pa druge tudi, kot vidiš. Nič bat, smo same čvek babe in se posledično dost štekamo...user posted image   Na sejmu je bilo vredu. Je tudi od mojga firma tam pa vsi so pripravljeni vse razložit - sem pa prvič v življenju vidla, da obstajajo stiroporni cigli! s katerimi čit pravo hišo skup zložiš in potem vmes v luknje zaliješ z betonom... Zanimiva stvar, še posebej zato, ker ima najboljšo izolacijsko (u-) vrednost. Al neki takega...Fora je v tem, da lahko tako hiško sam v enem vikendu skup zložiš, ko imaš material. Je pa cena tega materiala zanemarljivo višja glede na ceno  navadnih zidakiov al pa montažno zadevo, in kasnejšo dobro izolacijo in posledično manjšo porabo kurjave, pa še vse lahko potem dozidavaš z navadnim ciglom, ne rabiš  izolacije na fasadi.... v glavnem super zadeva. Verjetno najina najverjetnejša izbira,ko bomo tako daleč...
Je kr fajn tale sejem, sam crknjena sem pa, kot da bi cel dan ful delala - nimam več nobene kondicije. Aja, pa še to - mi je dragi privošču Spinalisa za moj križek! Ga kupujem že od takrat, ko sem pred kakimi 7 leti prvič slišala zanj, pa je bil vedno predrag....
Aja- srečanje, se zdej spomnim, ja. Sem imela v planu it na moj bivši faks, ko je ena prireditev, pa mislim, da bom špricala...Ko sem vidla program... ne, res nimam časa se s tem ubadat trenutno...Pridem raj med vas...
Darja - meni v celjski porodnišnici ni manjkalo nič! Obakrat dobra oskrba, dovolj sanitetnega materiala, nasvetov, pomoči, hrane in predvsem hitro ukrepanje in posredovanje pri Maruškini policitemiji, pa raztrganinah pri Marcelu... Hvala porodnišnica celje! Sem ravno zadnjič srečala mojga dr. Korena, ki je bil z mano pri Marcelu - pa se mi je tak znan zdel in nisem vedla od kod - pa pravi moj - to je ja porodničar...Ja, lahko njemu, ko je mel takrat čas gledat ljudi in si jih zapomnit! user posted image Sigurno so pa tudi kake slabše izkušnje...
Evo dost sem klofala - grem zdej, da še drugim plac dam...user posted image
Lepo lahko nočko.




_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 22:45:52   
Skabi
Naty, tole o ciglih sem pa jaz ravno tako razmišljala, preden sva začela.. A je to velox sistem? Smao zdaj pa smo gradili s klasičnimi oranžnimi opekami in to samo zato, ker je začettna investicija tollk višja. In kaj mi pomagajo super zidovi, če pa potem ni denarja za dokončat bajto? Saj te nočem odvračat od tega, sploh ne. Ti kar pogumno naprej!  a veš, da mi ej ploščic zmankalo? user posted image  Pa tako sem vse risala in računala, potem pa je bilo treba še nekaj dodati in so se mi vsi izračuni sesuli. smo že nabavili dodatne.

Darja, jaz tudi nimam večjih  pripomb na celjsko porodnišnico. Najbolj na živce so mi šle tiste male ploščice po hodnikih. Vsakič, ko so mimo peljali kako štručko v posteljici, je ropotalo kot da bi vlak po hodniku vozil. Pa zaradi slabih oken sem dobila vnetje sinusov - ampak to je bilo decembra. v porodni pa so se babice obakrat fejst trudile in mi pomagale.

Meggi, greva skupaj na srečanje? Kaj pa Bonnie? Greš zraven?

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 23:05:52   
Skabi
Pa malo mi še pomagajte. Imam eno lepo oblekico (no, bolj šotor kot oblekica) za nosečnice in sem jo samo enkrat oblekla - na maturantskega.  Kam blizu Celja se še lahko grem pokazat z njo? Ne mi rečt, da v soboto k Žaneku user posted image  
Šla bi nekam, kamor bi me možek peljal...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 23:12:15   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi
Šla bi nekam, kamor bi me možek peljal...

user posted image Velik sreče! Jaz sem mojo kiklo peljala k Franclu, da sem jo zluftala, enkrat sem jo pa imela za na rojstni dan od Mehurčičinega Davida, čeprav bi mi takrat stokrat bolj prav prišle kavbojke, da jo je Joe sploh videl v akcijiuser posted image .

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 23:24:01   
HuAnita
Aloha: razen komentraja, da se počutim 'malo' nategnjeno, ne bom nič več dodala! Sama sem si kriva, ker sem tkao naivna;

http://www.novitednik.com/ne_prezrite.php?id=822

ne zaupajte novinarjem vsepovprek, jaz si še nisem opomogla, ko sem se zagledala s tistimi dojilskimi joškami do nožnih prstov (čepe) na 2. strani!!!!!!!!!!! Misleč, da gre za kratko anketo o 8. marcu??????!!!!

Skratka - zelo mi je nerodno, ker sem tkao izpostavljenauser posted image

Darja33 - kul, športne poškodbe, bova večkrat na vezi, ravno danes sem na smučanju fino padla, na vlečnici, ker se je hči zagledala v borderje, ki so teknovali, pa me tako sv..... boli koleno, da bom kričala....

Janeja - ja, sem za, čimprej rabim kroglice, knedl ima tudi vnetje ušesa....

JančikaRR - nič za gvišn, torto pričakujemo, pa tako, malo večjo (rada dobim 2 kosauser posted image ), pa če še Montija upoštevaš, ne bova jezna ne on ne jaz....

snorči - samo da si okuser posted image

Meggi - kaj, tvoja vratolomna skakalka je ok? Razmišljam, da bi tole Skabico povabili spet enkrat v Vojnik na igrala, pa se nam lahko vse pridružijo, zdja so že lepi dnevi, tam pa ograjeno, da šmkolini ne morejo ven...

smrčka - te je primež hate-man kluba že spustil?user posted image user posted image user posted image   Saj I. gotovo ni tako neroden pri pomoči, le navajen ni....

teta beta - jaz te poznam prek ZSjev in si mi res kul. Pridi na srečanje.

žanek, marjanaR - kako kaj dojenčica in novorojenčica?

pikecpokec - ti imaš pa srečo, da ti dečko takole cele dneve vasuje, vidva pa si lahko privoščita. Jaz bi tudi.....user posted image

natika - pričakujem kak obisk - kavico ali kja si omenjalauser posted image  - pa da me malo nabrcaš v rit za hujšanje... jančike si niti ne upam več prositi....



Ostalim neomenjenim pa lepe pozdrave, sem že napol koma, pa se ne spomnim, kaj sem brala nazaj....


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 23:25:44   
HuAnita
aja, pikecpokec- mislim, da si ti spraševala - moje je ime je res podobno, kot je napisan v časopisu, a sta dve imeni z vezajem, pa tudi hči ni Pijauser posted image user posted image , ampak se ne bomo sekirali, to mi gre še najmanj v nosuser posted image  Me pa, odkar pomnim, kličejo Anita, tako da ja.... tkao mi je ime....user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 23:44:34   
Jančika_
Anita, a lahko verjameš, da od štirih bab iz tega članka ne poznam samo tiste iz Dobjauser posted image . Nataša je moja učiteljica španščine, Polončika je najina dobra prijateljica (pri njej smo bili poleti v Londonu). Mali svetuser posted image . Pa nič ti ni treba bit nerodno, prav fajn si izpadla.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.3.2008 8:13:09   
snorlax
Jutro!user posted image

Danes sem pa prav pozna, a ne?user posted image Kok paše bit sam doma. Milina. Tišina. Noben ne gnjavi. Noben nič ne rabi. Ohhhh!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In računalnik je samo moj. Celo dopoldne. Dokler mulci ne pridejo domov.

Torej, po vrsti.

Dobrodošla Darja!user posted image

Prav tako Teta beta!user posted image

Upam, da se vidimo 15. pri Žaneku.

Drugače nič novega. Bi pa šla najraje v službo, ker pogrešam kolegice in čvek. Pa dela se mi bo nabralo, tako da bom lahko potem spet delala vse sobote do poletja.user posted image

Če bo katera tule gor dopoldan, se še kaj beremo.

Lep dan!user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.3.2008 8:35:12   
skuštrana
Hellouuser posted image

Uh, ste napisaleuser posted image

Darja33
, jaz sem prvič rodila v Ce, drugič v Postojni in moram priznat, da Ce zmaga v skupnem...Mi je pa bil porodni del bolj všeč v Postojni, oddelek z otročnicami je pa full boljši v Ce... Torej, kar pogumno, ce je res superuser posted image user posted image

Skabi, na kako večerjo kam...k štormanuuser posted image

Jančika, vas pa res ne bomo povabili na obiskuser posted image user posted image Ma, veš kaj, jaz pa mislim, da so vsi otroci taki, je.. ga, saj bojo zrasliuser posted image upam

Mi smo imeli nočne zabave, pa ne z Arsenom, ampak z Lizouser posted image ima neke fore, da se zbudi sredi noči in govori, da ni več zaspana, da ne bo spalauser posted image in ko je to naredila 4 tič v 3 urah sem jo pustila in ji rekla, da jaz grem spat ona pa naj bedi če hoče..in sedi na posteljiuser posted image eh, pol je pa zaspala, samo pred tem smo imeli še en koncert visokega C user posted image user posted image Jaz pravim tako - hvala bogu, da imam neobčutljive otroke, ker ko se Liza dere se Arsen sploh ne zbudi..Ko pa se Arsen dere pa Liza tudi spi kot top..

Snorči, kako si?

Huanita, si mi lušte naredla s temi kratkimi hlačami..in rokavi..kdaj bo poletjeuser posted image

Teta beta, ti se jim kar pridruži na srečanju, boš videla da bo super...in da ti ne bo žal...



_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.3.2008 8:37:21   
skuštrana
Imam eno lepo oblekico (no, bolj šotor kot oblekica) za nosečnice in sem jo samo enkrat


Kamp Mostiščaruser posted image user posted image user posted image

Kaj pa kakšen obisk  gledališča, pa pol večerja....Jaz se ne morem spomnit kam sem si želela s takim trebuhom, bit doma in ne vstajat s postleuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.3.2008 8:54:00   
pikecpokec
Jutro!
Sem že za računalnikom. Čakam da pride babi domov, da dam Gala mal v varstvo. Pol pa veselo v diplomo! Včeri sem natipkala prvi dve strani teksta user posted image . Sicer je sam teorija - zakonodaja in podobno user posted image , ampak začetek je pa le, a ne? Jutri grem k mentorci, pa upam da mi bo dala dobre napotke, ker drugač ne vem sploh kok nadaljevat user posted image .

Za sobotno srečanje....(aja, sej lahk pridem zraven, ne?)... v bistvu sploh ne vem če bom že doma do takrat. Z mojim  greva namreč na Jožefov hrib na tečaj za zaročence user posted image . Res, no! Sva se tko hitro odločla za poroko, da takrat ni blo tečaja, pa nama je župnik šel tolk na roko da nama je dovolil se poročit tud brez. Ampak naju je zlo lepo prosil da enkrat vseeno opravima to, ker drugače lahko ima on probleme. Baje njegovi nadrejeni preverjajo če je vse po pravilih. V glavnem, snela si bova prstane in se delala da še nisva poročena user posted image .
Ne vem pa kok dolgo bo trajala vsa zadeva. Upam da ne čist predolgo user posted image . No, do večera bi že moglo bit konc.

Uuuuuu, zdle se je pa posračkal. Ga grem previt!
Pa-pa


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.3.2008 9:02:13   
adrijana.sara
Dan!

Naj se pofočkma, da ne bo spet tako dolga črna luknja.

Srečanje - v sobota imama s kolegico dogovorjeno, da greva na sejem poroka in flora (al kak se že reče), ona na poroko, jaz pa na floro. Tak, da če ne bom preveč zbita, pa če bo user posted image  doma (da kam ne izgine), bi se vam poskusila pridružiti na srečanju. Tudi jaz še nobene ne poznam, razen Naty na hitro. Tako, da če mi zaupate kako in kam, mi pa mogoče uspe.

Prej mi je tolk rojil pa glavi, kaj moram napisat, zdaj pa nič več ne vem...user posted image

HuAnita super ste v članku, kaj se pritožuješ. Nič spornega ni tu najdit!

Snorlex ti si pa le daj duška in možgane na off. Paše, ne? Zdaj se pa lotim intenzivnega popravljanje, da hišo v red spravim. Grem danes v detajle, da se bom potem bolj počutla, če mi bo ratal.

By


(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.3.2008 9:34:54   
smrček
HuAnita, kaj pa je narobe? nimaš se kaj sekirat, smo že v cajtnah vidl kaj takkšnega, ki je res mal mim, no..... O tistem hate-myman, pa saj veš, da me včasih mal prime in moram mal pošinfat, sploh sedaj ko sem doma in imam preveč cajta in vidim vse malenkosti, pa hormoni... čak, zakaj že?user posted image
Darja33 dobrodošla med nami! Imam pa eno vprašanje zate: ali je že katera porodnica zahtevala pri porodu drugo babico? Jst sem dvakrat naletena na "taprijazno" Alenko, ali kako ji je že ime (tista ta starejša in malce bolj močna), pa ti povem, da je tretjič nočem več niti videt. Drugih pripomb glede nege in oskrbe pa nimam.user posted image
Če se ne motim pričakuješ punčko? Lepo, da bosta z Nušo od MarjaneR malo znižale povprečje, se mi zdi da bo letos poplava fantkov:
user posted image  Skabi, Jerebica, jst... sem še katero pozabila?


_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.3.2008 9:39:09   
HuAnita
Jančika - Polona ful neki raztura, ne, poklicno mislim....

skuštrana - mi pa imamo fazo 'polulam se 3x na noč', zjutraj pa pride iz spalnice pa prijavi, lej mami, ko se nisem polulalauser posted image user posted image user posted image   Imam tako za malega kontrolo jutri verjetno, pa bom še za tole lulanje popvprašala, ker ne folgam več pratiuser posted image user posted image user posted image   Kr. hlače - tudi jaz komaj čakamuser posted image

adrijana.sara - valda pridi na srečanje, čeprav bo sejem ful ful zanimiv in boš res zbita od vsega videnega, jaz sem na njem večkrat pomagala, pa vem, kako je, samo tole še, pa tole pogledat, pa ti noge odpadejo po 2 urah....

aja, sobota - meni ati vabi na čiščenje slušnih organov oziromo na 'prisluhnimo tišini' - smučanje v AUT brez deceuser posted image user posted image user posted image  , ampak računam, da po tistih silnih presmučanih km ne bom zvečer omagala, kot je moja navada.....

snorči, skabi - zdaj bom pa počasi potrebovala kakšne ideje za hiško, kontakte (poceni, a dobrih) obrtnikov ipd..... Bi predlagala, da se enkrat ločeno dobimo, da ne bom zamorila srečanjauser posted image   Če sta za....?


(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.3.2008 9:53:02   
Janeja
Da mal uletim med šihtom user posted image

Klicala v Škofjo Loko - Munostim je rezerviran in me čaka do jutri dopoldne. HuAnita, kdaj se vidimo? Ob 17h bom doma. A pridete na en čvek?
Drugače pa si na slikci čist OK. Ne vem, kaj se pritožiješ! Ne bodi no tako samokritična.

Pa ko sem ravno pri temi o samokritiki: včeraj sem se slikala in si na eni internetni strani dve uri na glavo frizure natikala, pa ni bila nobena sprejemljiva. user posted image  Sploh ne vem, kaj naj s tole mojo čupo naredim. Ful bi se ostrigla, pa si ne upam oziroma ne vem, kakšno frizuro naj si omislim. Ideje?

Snorlax - UŽIVAJ v miru in ob računalniku. Pa ne misli na službo, te ne bo zato nič manj dela počakal. user posted image

Za soboto pa nisem več čist 100% če mi bo ratal pridet. Mi je P. včeraj nekaj najavil, da bodo imeli uradno otvoritev enga lokala, ki ga že en mesec rihta in opremlja. Če bodo to nardil res na soboto, potem bom jaz doma z mulčki. user posted image   No bobo vidli... Še sporočim.




(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.3.2008 10:03:51   
snorlax
HuAnitka, ti si mi itak obljubila, da pridete na obisk, a ne?user posted image Kar se tiče gradbenih nasvetov, je bolj moj za to. Jaz sem bolj klicarila okoli po trgovinah. Od tistih obrtnikov, ki smo jih imeli, ti skoraj nobenega ne priporočam. Razen, če bom kdaj hudo jezna na tebe.user posted image

Skuštrana, jaz se počutim OK. Doma preganjam dolgčas in se mi toži po vas in po mojih sodelavkah. Pa po čveku.user posted image

Smrček, kako je s tabo? Kdaj imaš kontrolo?user posted image






_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.3.2008 13:45:26   
smrček
Snorlax: pravkar klicarim ginekološko, ker bi se jutri rada šla mal  pokazat, da vidimo če se je stanje kaj izboljšalo, saj sem že 14 dni v horizontali in sem že sama na sebe jezna kouser posted image . Drugače imam redno kontrolo šele čez 14 dni.
Nič, grem goveje šnicle do konca narest, da I vsaj malo razveselim (njegova najljubša jed) za njegov praznik.

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
10.3.2008 15:38:07   
skuštrana
hUanita, mi smo lulanje rešiluser posted image je bilo psiho izvorauser posted image Sicer mi ponoči nismo nikoli imeli težav, se vedno zbudi in pove in jo nesem, ampak 4 na noč se je meni zdelo too muchuser posted image enkrat človek še preivi, če je pa to 4 krat user posted image se pa vpraša kaj je narobe....No, zdej je mir z lulanjem..zdej ne bi spala spljohuser posted image user posted image

Joj, pa res sami fantki..shoo tudi, če se ne motimuser posted image user posted image

Smrčka, kaj pa če bi ti prej poklicala in vprašala kira babica delauser posted image user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Motnja pametnega otroka, za katero še nist...
Hiperleksija je zapletena, a na splošno gledano gre za zgodnjo sposobnost branja in navdušenje nad črkami in številkami,...




Dvoimensko ime
binyy

Ali ste za dvoimensko ime otroka?

da (31%)

ne (69%)


Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!